ya kızlar menenjit konusunda ben çok karasızım dr daha sormadım ama 5 yaşına kadar yapıla biliyor özel aşı zaten, bizim arkadaşın okulunda bir öğretmen var o çocuğuna yağtırmış ve çocuk felç olmuş aşı bozukmuş, ama o arkadaşıma kendi drleri mutlaka yaptırın demiş onlar yaptırdı çocuklarına, yani yaptıracaksanız, aşıyı mutlaka iyi bir yerden alın ve düzgün muhafaza edildiğinden emin olun
kızlar bide başka bir şey danışacağım size
ben öğretmenim, ama şuan rapor kullanıyorum, bir aksilik çıkmazsa bu dönemi kapatacağım, 2. dönem başlarım artık, dün eşim çalıştığım okula uğramış müdür demiş hoca hanım isterse sadece maaş karşılığı der veririm, yada hepsini ona veririm, benim yerime şuan ücretli bir öğretmen derse giriyor, bide yetiştirme kursu veriyor buda bir nevi zorunlu sayılır, ful derse girersem ve yetiştirme kursuda verirsem maaşımın dışında 500 gibi bir para daha alacam haftanın 3 günü 17:30 işten çıkacam
ama sadece maaş karşılığı olursa büyük ihtimal 4 gün okula gidecem ve 15:30 da işten çıkacam
eşim sen nasıl istersen öyle yap diyor, bakıcıyla da konuşmadık daha para işini ama 500-550 den aşağı olmaz, bu ay ayın 16 da maaşımız bitmişti
şimde sizce sıkışıp çocuklarımla daha çok mu zaman geçirmeliyim yoksa, daha az mı çalışatyım, karar veremedim, bu arada bakıcı iş yapmıyor yani yemek temizlik yine bende olacak
kızlar merhaba oğlumun dişi sonunda çıktı oğlum geceleri bu yüzden sık uyanıyor hareketli olduğu için mi dişten mi kilosu 10 dan 9.5 düşmüş
Merhaba
4 gundur midemi usuttum, ishal ve kusma. Dun de 2. seferdir regl oldum. Bugun bebegim iki öğündur emzirdikten hemen ya da 10 dakika sonra fiskirtarak hepsini cikardi. Ilk kez boyle bir sey oldu. 2 gecedir zor uyuyordu ama genel olarak keyfi iyi. Yogurt verdigimde çıkarmadi. Sizce midesini usutmus okabilir mi? Regl olmamla da ilgisi var midir? Doktora yarin goturecegiz. Bir fikri ya da onerisi olan var mi? Bu gece sut veremeyecek miyim? Ne yapsam... Selamlar
Gunaydin canlar, keyifli bir gun olur insallah
Oglanin uyku saati 1 saat ileri cekildi. Kendiliginden oldu benim kararim degildi. Ama 2 gundur 9 a dogru uyuyor. Gece de 2-3 gibi kalkiyor emmek icin. Sabah 7-7.3 gibi uyaniyor.
Ust dislerinin oldugu kisim beyazladi iyice. Kasimak icin agzina ne alacagini sasirdi. Dudaklarini emip isiriyor surekli. Kulaklarini da kasiyip kanatiyor. Alttan daha zor oluyor sanki ustler. Yemesinde icmesinde degisiklik yok.
Hareketlendiler canim artik. Normal bu degisimler, endise etme. Benimki 1 dk durmuyor. Gelecek hafta kontrole goturecegim bakalim. O da almamistir bence hic.
günaydın canım bizimde uyanma saatımız bir saat bazen 2 saat ıleri gitti tabi bunda gece kalkıp saatlerce uyumamasıda etkılı sanırım. bizimkide kulaklarını burnunu gözlerini ovuyor sureklı saçlarına asılıyorGunaydin canlar, keyifli bir gun olur insallah
Oglanin uyku saati 1 saat ileri cekildi. Kendiliginden oldu benim kararim degildi. Ama 2 gundur 9 a dogru uyuyor. Gece de 2-3 gibi kalkiyor emmek icin. Sabah 7-7.3 gibi uyaniyor.
Ust dislerinin oldugu kisim beyazladi iyice. Kasimak icin agzina ne alacagini sasirdi. Dudaklarini emip isiriyor surekli. Kulaklarini da kasiyip kanatiyor. Alttan daha zor oluyor sanki ustler. Yemesinde icmesinde degisiklik yok.
Hareketlendiler canim artik. Normal bu degisimler, endise etme. Benimki 1 dk durmuyor. Gelecek hafta kontrole goturecegim bakalim. O da almamistir bence hic.
günaydın canım valla bende inanamıyorum 3 gün sonra 8 ayı dolacak bazen sallarken ayakları nerdeyse karnıma deyecek yuh diyorum ne ara böle oldu dogdugunda minicik bi yastıgın ustunde tasıyorduk sallıyorduk incinmesin diye insan inanamıyor yaBu arafa bebislere minik kuslar diyoruz eee anneyiz ne kadar buyuselerde onlar bizim minnoslarimi ama 8 ayliknolduk neredeyse buuuduler mi ne biraz ?????
günaydın canım bizimde uyanma saatımız bir saat bazen 2 saat ıleri gitti tabi bunda gece kalkıp saatlerce uyumamasıda etkılı sanırım. bizimkide kulaklarını burnunu gözlerini ovuyor sureklı saçlarına asılıyor
bende üst dişler mi acaba diyorum ama hiç belirti yok henüz. alt iki dişten sonra üsttekiler mi çıkıyor yoksa alttan mi devam ediyor çıkmaya
Gunaydin canlar, keyifli bir gun olur insallah
dişten olabilir canım hayırlısı olsun inciniz. Bizde iki gecedir saat 2 gibi bağırarak ağlıyor bende üzülüyorum acaba dişten mi diye bilemiyorum.
genelde alt iki dişten sonra üst ikidiş sonra tekrara alt dişlerden devam ediyor ama bazı çocukların önce üstler çıkıyor kiminin alt yanlar çıkıyor yani pek belli olmuyor, sen kızarıklığa beyazlığa bakacaksın artık canımgünaydın canım bizimde uyanma saatımız bir saat bazen 2 saat ıleri gitti tabi bunda gece kalkıp saatlerce uyumamasıda etkılı sanırım. bizimkide kulaklarını burnunu gözlerini ovuyor sureklı saçlarına asılıyor
bende üst dişler mi acaba diyorum ama hiç belirti yok henüz. alt iki dişten sonra üsttekiler mi çıkıyor yoksa alttan mi devam ediyor çıkmaya
Canım bizim altlarda hiç kızarmadan beyazlamadan cıktı sureklı kontrol ediyordum aksam yoktu baktım sabah cıkmıs :)canım yakında çıkar o zaman ama üst dişler daha zor çıkıyor daha ağrılı oluyor hele azılar hiç sorma, tabi her çocuk aynı değil
bizimkide öyle 9 gibi uyuyor 10.30 kalkıyor emiyor , 1,30 tekrar kalkıyor ondan sonra mız mız uymuyor ağlıyor bazen söyleniyor, 3,4 gibi uyuyor sonra7 ye kadar tabi arada bazen saatte bir bazen 23 saatte bir uyanıyor
genelde alt iki dişten sonra üst ikidiş sonra tekrara alt dişlerden devam ediyor ama bazı çocukların önce üstler çıkıyor kiminin alt yanlar çıkıyor yani pek belli olmuyor, sen kızarıklığa beyazlığa bakacaksın artık canım
ben de okulda heder ederim kendimi teneffus bile yapmam soru cozerim gelen ogrenciyi hic geri cevirmem 40 defa anlatirim ama iyi degil bu kadar eve cok yorgun ve tahammulsuz geliyordum yakinimda kim varsa ya annem ya da esim oluyor onlardan cikarirdim ki ne kadar yanlissanırım bende öyle yapacam canım
sınıfçı olunca haklısın daha zor oluyor mecbur tüm gün dertte oluyorsun
canım ya benim bozduracak altınım da yok bir bebeğe takılan birkaç çeyrek var başka da birşey yok, maddi olarak çok zorlanacağız, çünkü ayın 16 da elimizde para kalmıyor ek hesap kullanıyoruz, sonra öbür ay kapat başa dönüyoruz, bir yandan diyorum bakıcı parası çıkar bir yandan da diyorum boş ver başka bir yerden kısarız, biraz önce geçen seneyi hatırladım, yine maaş karşılığı giriyordum derse, ama hamilelik ve bir çocuk beni zorluyordu bazen okuldan çok sinirli geliyordum kendi kızıma patlıyordum sonrada vicdan azabı çekiyordum, yani öğrencilerime sabrımı sonuna kadar harcıyordum kızıma dayanamıyordum, en iyisi ben fazla ders almayayım, o kadar strese gerek yok , ama çalışmak iyi geliyor onu biliyorum, insan biraz sosyalleşiyor
arkadaşlarda söylemiş senin hastalığından olabilir, emzir bence
bizimkiler seninkini de yoldan cikardi desene :)Gunaydin canlar, keyifli bir gun olur insallah
dişten olabilir canım hayırlısı olsun inciniz. Bizde iki gecedir saat 2 gibi bağırarak ağlıyor bende üzülüyorum acaba dişten mi diye bilemiyorum.
kizlar disi cikarken ve ciktiktan sonraki belirtileriniz uyumama,sik uyanma... bizde dogustan salya ise sanirim 3 aydan beri var amma velakin dis yok dr da cikmasina var daha diyor.
sanirim benim kuzum hepsini birden cikaracak :) :)
ayrı ayrı istiyorsa öyle ver canım niye zorluyorsun ben yumurtanın sarısını rafadan labne tuzsuz zeytin salatalık küçük ekmek parcalarına tereyağ sürüp öyle tek tek yediriyorum kendım yediğim gibi bi ondan bi ondan yanındada minicik cam bardağımız var ıhlamur yada ayran koyuyorum kolay yutması için lokmalarından sonra veriyorum. he tam doymuyo belki ama alısıyo sofrdan kalkınca yoğurt yada süt ile takviye ediyorumKahvaltı olarak neler veriyorsunuz. Ben şaşırdım iyice. Herşeyi ayrı ayrı istiyor. Mevsim yaz olsa çeşit bol ama...
Biberon kullanmıyor ıhlamur û kaşıkla zor veriyorum. Suyu bile zor içiyor. Ağzına döküyorum.
Canım bizim altlarda hiç kızarmadan beyazlamadan cıktı sureklı kontrol ediyordum aksam yoktu baktım sabah cıkmıs :)
kızlar ya benim göğsümün birinden çok az süt geliyo kesilmek üzere sağ göğsüm daha büyük ve 100cc süt cıkıyo soldan en fazla 30-40 gitgide de daha azalıyor böyle olan var mı ki? tek göğsü nasıl arttırabilirim
, ben peynir, ceviz, zeytin, pekmez yumurta sarısı karıştırıyorum bazen yiyor bazen yemiyor, bazende eline veriyorum yada kendim ağzına koyuyorum yumurta zeytin, eline salatalık veriyorum, benim kızımda biberon almıyor ben bardaktan veriyorum suyu da ıhlamuru da ama 1-2 yudumdan fazla içemiyorKahvaltı olarak neler veriyorsunuz. Ben şaşırdım iyice. Herşeyi ayrı ayrı istiyor. Mevsim yaz olsa çeşit bol ama...
Biberon kullanmıyor ıhlamur û kaşıkla zor veriyorum. Suyu bile zor içiyor. Ağzına döküyorum.
ayrı ayrı istiyorsa öyle ver canım niye zorluyorsun ben yumurtanın sarısını rafadan labne tuzsuz zeytin salatalık küçük ekmek parcalarına tereyağ sürüp öyle tek tek yediriyorum kendım yediğim gibi bi ondan bi ondan yanındada minicik cam bardağımız var ıhlamur yada ayran koyuyorum kolay yutması için lokmalarından sonra veriyorum. he tam doymuyo belki ama alısıyo sofrdan kalkınca yoğurt yada süt ile takviye ediyorum
o zaman bilemiyorum gülüm, ama büyük ihtimal diştendir sıkıntısı
benimde sütüm azaldı sanırım birazda diyet yapıyorum omu etkiliyor bilmiyorum sağıp bakayım dedim bu defa bizimki biberon almıyor, kaşıkla verebilirmiyim bilmiyorum, nasıl çoğalır bilmiyorum belki az olan tarafı daha çok emziresen artar
, ben peynir, ceviz, zeytin, pekmez yumurta sarısı karıştırıyorum bazen yiyor bazen yemiyor, bazende eline veriyorum yada kendim ağzına koyuyorum yumurta zeytin, eline salatalık veriyorum, benim kızımda biberon almıyor ben bardaktan veriyorum suyu da ıhlamuru da ama 1-2 yudumdan fazla içemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?