2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ay Allah korusun. Haklısın bu konuda 8.ay kontrolünde sağlık ocağına iyica soracaşım bu konuyu. Teşekkürler canım.

vallahi canım ben senin yerinde olsam eğer maddi durumun iyiyse yetiştirme kursunu alma çocuklarınla ilgilen bakıcını da ona göre ayarla. Ama yok 500 tl da az bir para değil sonuçta çalışsam daha iyi olacak diyorsan da 17,30 da çıkış için geç bir saat değil. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Sen bilirsin canım ne karar verirsen bizi de bilgilendir.

kızlar merhaba oğlumun dişi sonunda çıktı oğlum geceleri bu yüzden sık uyanıyor hareketli olduğu için mi dişten mi kilosu 10 dan 9.5 düşmüş

dişten olabilir canım hayırlısı olsun inciniz. Bizde iki gecedir saat 2 gibi bağırarak ağlıyor bende üzülüyorum acaba dişten mi diye bilemiyorum.

merhaba çok geçmiş olsun canım

benim oğlum gibi senin oğlun da canım. Kalkma saatleri hemen hemen aynı, kulaklarını kaşıyınca kanatıyor şimdi iki gecedir de bağırığ ağlayarak kalkıyor.

günaydın canım bizimde uyanma saatımız bir saat bazen 2 saat ıleri gitti tabi bunda gece kalkıp saatlerce uyumamasıda etkılı sanırım. bizimkide kulaklarını burnunu gözlerini ovuyor sureklı saçlarına asılıyor
bende üst dişler mi acaba diyorum ama hiç belirti yok henüz. alt iki dişten sonra üsttekiler mi çıkıyor yoksa alttan mi devam ediyor çıkmaya

Bu arafa bebislere minik kuslar diyoruz eee anneyiz ne kadar buyuselerde onlar bizim minnoslarimi ama 8 ayliknolduk neredeyse buuuduler mi ne biraz ?????
günaydın canım valla bende inanamıyorum 3 gün sonra 8 ayı dolacak bazen sallarken ayakları nerdeyse karnıma deyecek yuh diyorum ne ara böle oldu dogdugunda minicik bi yastıgın ustunde tasıyorduk sallıyorduk incinmesin diye insan inanamıyor ya

benim oğlumda altta ikiden sonra üstte çıkmaya başladı danım ama hala yüzünde her tarafını yoluyor.

canım yakında çıkar o zaman ama üst dişler daha zor çıkıyor daha ağrılı oluyor hele azılar hiç sorma, tabi her çocuk aynı değil

dişten olabilir canım hayırlısı olsun inciniz. Bizde iki gecedir saat 2 gibi bağırarak ağlıyor bende üzülüyorum acaba dişten mi diye bilemiyorum.

bizimkide öyle 9 gibi uyuyor 10.30 kalkıyor emiyor , 1,30 tekrar kalkıyor ondan sonra mız mız uymuyor ağlıyor bazen söyleniyor, 3,4 gibi uyuyor sonra7 ye kadar tabi arada bazen saatte bir bazen 23 saatte bir uyanıyor

genelde alt iki dişten sonra üst ikidiş sonra tekrara alt dişlerden devam ediyor ama bazı çocukların önce üstler çıkıyor kiminin alt yanlar çıkıyor yani pek belli olmuyor, sen kızarıklığa beyazlığa bakacaksın artık canım

Canım bizim altlarda hiç kızarmadan beyazlamadan cıktı sureklı kontrol ediyordum aksam yoktu baktım sabah cıkmıs :)

kızlar ya benim göğsümün birinden çok az süt geliyo kesilmek üzere sağ göğsüm daha büyük ve 100cc süt cıkıyo soldan en fazla 30-40 gitgide de daha azalıyor böyle olan var mı ki? tek göğsü nasıl arttırabilirim

ben de okulda heder ederim kendimi teneffus bile yapmam soru cozerim gelen ogrenciyi hic geri cevirmem 40 defa anlatirim ama iyi degil bu kadar eve cok yorgun ve tahammulsuz geliyordum yakinimda kim varsa ya annem ya da esim oluyor onlardan cikarirdim ki ne kadar yanlis
dersini verip cikacaksin aslinda ama olmuyor iste degisik bir meslek kendimi kaybediyorum

bizimkiler seninkini de yoldan cikardi desene :)
tutunarak yuruyor mu kerem?neler soyluyor?

Canım üç akşamdır bizimde aynı ağlıyor napıcaz şaşırıyoruz. Sürekli yanıma yatmak istiyor. Kıyamıyorum da.. Küçük bez bebeği var ona alıştırmaya çalışıyorum bende. Ona dokunsun diye. Sonra kendimi suçlu hissediyorum. Sürekli elini yüzümde yada saçımda olmasını istiyor

Kahvaltı olarak neler veriyorsunuz. Ben şaşırdım iyice. Herşeyi ayrı ayrı istiyor. Mevsim yaz olsa çeşit bol ama...
Biberon kullanmıyor ıhlamur û kaşıkla zor veriyorum. Suyu bile zor içiyor. Ağzına döküyorum.

kizlar disi cikarken ve ciktiktan sonraki belirtileriniz uyumama,sik uyanma... bizde dogustan salya ise sanirim 3 aydan beri var amma velakin dis yok dr da cikmasina var daha diyor.
sanirim benim kuzum hepsini birden cikaracak :) :)

Bizde de diş yok hala. Hep belirti hep belirti. :)

Kızlar nasilsiniz, geçmiş çok birikmiş bitmeden yazamadim bir türlü,
Hasta olan bebesiler ve anneleri biran önce iyilesinler inşallah.
patee canım masaallah size sunneti güzel geçmiş damatlgini da görün inşallah:)
HIRSIZI geçmiş olsun canım. Birsürü alıntı yapacaktım ama fırsat olmadı kusura bakmayin:'(

Bizde hala dış yok ama alt sol taraf iyice kabardı bekliyoruz hala, emeklemiyor benim oğlan ayaklarıyla yere basmak istiyor basınca keyfine diyecek yok. Sürekli uyuma seklimiz değişiyor 4gun sarılıp uyuyorsak 5.gun sallanarak uyumak istiyor ve birsure öyle devam ediyor. Bizimde uyku saatlerimiz ileri atildi 1bazen 2saat geç yatiyor. Bu hafta düne kadar sürekli uyku halindeydi 1saat dolaşıyor 2saat uyuyordu. Bugün değişti resmen uyumayı reddetti sipa uyutana kadar canım çıktı. Hepinizi kucakliyorum:)

ayrı ayrı istiyorsa öyle ver canım niye zorluyorsun ben yumurtanın sarısını rafadan labne tuzsuz zeytin salatalık küçük ekmek parcalarına tereyağ sürüp öyle tek tek yediriyorum kendım yediğim gibi bi ondan bi ondan yanındada minicik cam bardağımız var ıhlamur yada ayran koyuyorum kolay yutması için lokmalarından sonra veriyorum. he tam doymuyo belki ama alısıyo sofrdan kalkınca yoğurt yada süt ile takviye ediyorum

Canım bizim altlarda hiç kızarmadan beyazlamadan cıktı sureklı kontrol ediyordum aksam yoktu baktım sabah cıkmıs :)

o zaman bilemiyorum gülüm, ama büyük ihtimal diştendir sıkıntısı

benimde sütüm azaldı sanırım birazda diyet yapıyorum omu etkiliyor bilmiyorum sağıp bakayım dedim bu defa bizimki biberon almıyor, kaşıkla verebilirmiyim bilmiyorum, nasıl çoğalır bilmiyorum belki az olan tarafı daha çok emziresen artar
, ben peynir, ceviz, zeytin, pekmez yumurta sarısı karıştırıyorum bazen yiyor bazen yemiyor, bazende eline veriyorum yada kendim ağzına koyuyorum yumurta zeytin, eline salatalık veriyorum, benim kızımda biberon almıyor ben bardaktan veriyorum suyu da ıhlamuru da ama 1-2 yudumdan fazla içemiyor

Canım zorlamıyorum çeşit olarak neler verebilirim diye sordum. Bir iki gün değişik veriyorum farklı olması için mesela muz ile ceviz karışımı veriyorum ama uyduruyorum. Bunun gibi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…