2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Herkes kendine göre düzen oluşturmuş. Bende acaba az mı veriyorum çok mu diyordum. Hemen hemen herkesin aynı.
Maşallah.. Ayrı yemesi avantaj bence herşeyin tadını tek tek biliyor olacak

Gunaydın hayırlı cumalar
Masallah 5 kilon kaldı o zaman

Bizim evde hersey spontan gelişiyor canım. Oglanın isteklerine göre yonlendiriliyorum. Üç ögün alıyor su anda. Yedigî miktar bir ögün olacak şekilde arttıgında emmeyi de ona orantılı olarak azaltacaktır. Ben onu takip edîyorum

tskler cnm cvbin icin
ben de cok sik mi besliyorum diyordum sizin masallahiniz var.Durur mu bu cocuk simdi durmaaaaazzz

tskler cnm cvp icin
ben de zorlamiyorum GÜYA ama elimde degil birseyle ugrasirken agzina tikistirirken buluyorum kendimi elimde degil :)

Valla destan gibi yazmisim ama inan benimde tum gun mutfakta yap yedir temizle durumundayim.
Bende sik oldugunu dusuyodum icim ferahladi
aynen ben de :)

bence sık değil canım ayına göre az bile ek gıdası seninde snowyy gibi sütün fazla galiba daha cok süt agırlıklı beslenmesi
sizin nasil tatlim?

bende bazen öyleyim tıkıştırmaya çaluışıyorum ama artık kendime hakim oluyorum ittiği anda bırakıyorum doktorumuzda diyorki anneler böyle işte tüm kaseyi yer son iki kaşığı yemeyince yemedi aç kaldı sanırlar tıkıştırmaya uğraşırlar :)

evet canım benim oğlumda aynı yalnızlıktan da korkuyorlar kıyamam kuzulara

Benim oğlum da suyu sevmiyor bende kaşıkla ağzına veriyorum
Geçen gün bir arkadaşımız yazmıştı kalvaltı bende onu veriyorum severek yiyor.

kendimle celisiyorum hep
asla yapmam yapmayacagim dediklerimi yapiyorum ki bilincli olarak yapmiyorum
mesela yemek konusunda ben zorlamadigimi saniyorum bir bakiyorum resmen tepistiriyorum sonra bir kendime geliyorum diger ogun yine ayni

İleride de böyle gîdiyor arkadaslar aman dikkat edin. Yemek yaptıgınızda, bırakın tabagına o istedigi kadar koysun. 2 degil 3 köfte yiyeceksin diye zorlamayın

Benim de sağda daha fazla süt, sol göğsünü daha sık emzirmeyi deneyebilirsin canım

kizlar disi cikarken ve ciktiktan sonraki belirtileriniz uyumama,sik uyanma... bizde dogustan salya ise sanirim 3 aydan beri var amma velakin dis yok dr da cikmasina var daha diyor.
sanirim benim kuzum hepsini birden cikaracak :) :)
Valla aynı durumdayız, bizde de 3-4 aydır diş belirtileri var uyumuyor, gece defalarca uyanıyor sürekli huysuz, saçını yolup eline ne geçerse ağzına sokuyor ama 1 tane bile dişi yok hâlâ

Valla aynı durumdayız, bizde de 3-4 aydır diş belirtileri var uyumuyor, gece defalarca uyanıyor sürekli huysuz, saçını yolup eline ne geçerse ağzına sokuyor ama 1 tane bile dişi yok hâlâ
bende dişi bazen çok kaşınıyor galiba üstümde bana bir saldırıyor vallaha dişi olup kapsa etimi koparacak :)

kizlar baklagil ozellikle de yesil mercimek vermeye basladiniz mi?
8+ diyor gurmebebekte biz 7+ iz versem olur mu ki?
doktorumuz bulfur yeşil mercimek 7.aydan sonra verin dedi ama ben irmik pirinç kattım çorbalarına bide benim kızın gazı çok ondan daha vermed,im

sebzeleri haşlarken pişirme sürelerine dikkat ediyor musunuz?
mesela bazı sebzeler daha az pişmesi gerekiyormuş besin değerlerini kaybetmemesi için..
açıkçası ben hepsini aynı anda aynı süre ile haşlıyorum.

seldursel

meraklı hissediyor :):):):):):)

Kendimize pişirirken onunkini daha erken alıyorum. Hafif diri kalsın, eline alınca ezilmesin diye.

Ama genel olarak dikkat edilmesi gerekir. Bizim saglıgımız da önemli degil mi
Bir liste varsa paylaş gülüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…