2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
yesil mercimegin de koftesi var mi?

haslayinca zaten yumusacik olacak ezmene gerek kalmaz
gecen peyniri elimden yedi demistin muhtemelen bunu da yer
normalde yokta biz yapınca olur diye düşünüyorum bizde peyniri zeytini haslanmıs yumurtayı meyveyi ezmeden yiyoruz yutabiliyor canım denemek lazım tahminimizden daha yetenekliler

yesil mercimegin de koftesi var mi?

haslayinca zaten yumusacik olacak ezmene gerek kalmaz
gecen peyniri elimden yedi demistin muhtemelen bunu da yer

Yer de tadı olmaz ki öyle canım. Yogurda bayılıyor. Beraber daha guzel yer diye düşündüm

parmak seklınde yaparsan tutabilir canım ama yutma mevzunu sen daha iyi bilirsin neyi yutup yutamayacagını yogurtta iyi fikirmiş ezme gibi yapıp ekmeğinede sürebilirsin

Super fikir

iyi akşamlar kızlar tam int geldi dedim bu seferde bilg arıza çıkardı:) herkes iyidir inşallah geçmişe tam bakamadım ek gıdadan bahsedilmiş hemen hemen aynı şeyleri veriyoruz benim sıpa çok iştahlı değil ama canı istediğinde zevkle yiyor o zevkle yediği anlarda da ben yediklerini kıskanıyorum tuhaf bir şekilde belli bir zaman sonra onun küçücük midesini ben doyuramayacağım bu arada 4 kg vermişim diyetsiz sadece sporla 66 oldum geriye 6 kg kaldı :)

iyi akşamlar kızlar tam int geldi dedim bu seferde bilg arıza çıkardı:) herkes iyidir inşallah geçmişe tam bakamadım ek gıdadan bahsedilmiş hemen hemen aynı şeyleri veriyoruz benim sıpa çok iştahlı değil ama canı istediğinde zevkle yiyor o zevkle yediği anlarda da ben yediklerini kıskanıyorum tuhaf bir şekilde belli bir zaman sonra onun küçücük midesini ben doyuramayacağım bu arada 4 kg vermişim diyetsiz sadece sporla 66 oldum geriye 6 kg kaldı :)

Bense yozgatin sorgun ilcesindenim ama fransasadayiz. Hemseriyiz yani
Evet canım hemşeri sayılırız bu arada resimdeki sanırım senin paşan maşallah çok ama çok tatlı :)

selamlar,
ben de Kırşehirliyim ama Antalya'da oturuyoruz. topikte gezinirken gördüm, 2014 Şubat annesiyim ben de. bebeğinizi güle güle büyütün
çok teşekkür ederim canım sende kuzunu mutlu sağlıklı bir şekilde büyütürsün inşallah güzel bir şehrimiz var:)

Maşallah canım bende 7 kilo verdim sporla 65 kaldı 5 kilo bende büyüsede kendi midesini kendi doldursa diyorum böylece yetti mi yetmedi mi doydumu sevdimi diye düşünmek zorunda olmazdım

Onu ben de dusundum de yutamaz/tutamaz gibi geliyor. Mercimegi haslayıp dövüp yogurda karıstıracagım bakalım nasıl olacak

canım geçen yemek masasında kalabalığız. bizimkine brokoli haşladım verdim senin gibi. önüne koydum aldı inceledi inceledi... sonra avuçlarının içinden püreleşen brokoliyi kaşıkla vermek geldi içimden:) temizliği söylemiyorum. aklımdan hep sen geçtin:) senin ki alışık maşallah. önceleri döker atar diyordun. aynen öyle oldu. ağzı dışında her yere kavuştu ağaççıklar:)

Kizlar iyi geceler acilden geldik simdi yazayim dedim dunden beri oksügumuz ve yedigimiz herseyi.kusma vardi oglumda acile goturduk idrar testi yapildi temiz cikti fitil attilar 1 saat sonra yedi ve suan kusmadi uyuyorda sukur bakalim insallah boyle gider.

Geçmiş olsun canım kusmadan sonra ishal başlarsa tekrar götür inşallah olmaz midesinide usutmus olabilir

Gunaydın canlar, iyi pazarlar
Benim sıpanın diş etleri (üst kısım) bembeyaz olmuş/şişmiş. Gece huysuzlugunun dorugundaydı. Uyumadı agladı. En son sabaha dogru babasının kucagına verdim. Beraber sızmışlar hala yatıyorlar. Cıkamadı gitti tavsan dişleri

Hoş geldin canım Masallah ne guzel vermişsin.
Onun küçücük midesini yine sen doyuracaksın, senin pişirdiklerîni yiyecek "eline saglık annecigimmmm" diyecek

Agzını da bulur nihayetinde canım Afıyet olsun

Cok gecmiş olsun canım. Tekrarlamaz inşallah. Haberdar et bizi.

Günaydın herkese benim minik kuzu tutunup kalkıyordu tehlikeli olmaya başladı tv unitem hep el izi bu sene her yer böyle olacak temizlik yok yani

Az kalmış annesi bu gün yarın cikar köpek dişleri ve azilar en zoru

Az kalmış annesi bu gün yarın cikar köpek dişleri ve azilar en zoru

İnşallah canım. Alt dişler cıkarken farketmemiştim bile

Temizlikle sorunum yok ama duzen dersen örtüleri yere atıyor. Her yer oyuncak. Sürekli bir toplama halindeyim. Yuruyunce ilgisi neye kayacak?

Yer de tadı olmaz ki öyle canım. Yogurda bayılıyor. Beraber daha guzel yer diye düşündüm

Super fikir
cnm yogurt demir emilimininazaltiyor yogurt yerine c vitaminiyle ver kimemilim artsin

gecmis olsun cnm

benim oglum da cok huzursuz 1 saat surmuyor uyaniyor bizde hic dis yok umarim distendir ve gecer

Günaydın herkese benim minik kuzu tutunup kalkıyordu tehlikeli olmaya başladı tv unitem hep el izi bu sene her yer böyle olacak temizlik yok yani
aynen her yer minik minik ellerinin izi

İnşallah canım. Alt dişler cıkarken farketmemiştim bile

Temizlikle sorunum yok ama duzen dersen örtüleri yere atıyor. Her yer oyuncak. Sürekli bir toplama halindeyim. Yuruyunce ilgisi neye kayacak?
ortuleri kaldirdim bas edemiyorum ben duzeltiyorum o gelip cekiyor oyun saniyor herhalde

Demirden ziyade farklı birşeyler tatsın diye verecegim canım. Hergün et yiyor zaten. Cigeri de sevdi.

İnşallah senin paşanın huysuzlugu da gecer canım.

Ben kaldırmadım. Er&gec vazgecer diye umuyorum

Demirden ziyade farklı birşeyler tatsın diye verecegim canım. Hergün et yiyor zaten. Cigeri de sevdi.

İnşallah senin paşanın huysuzlugu da gecer canım.

Ben kaldırmadım. Er&gec vazgecer diye umuyorum
senin bir konuda fikrininalmak istiyorum cnm
disardan aldigimiz sentetik veya dogal vitamin,mineral fazlaliginin vucuda zarari var mi?
ogluma trioacd diye birsey yazmisti dru ben vermedim
bir de demir yazdi nasil olsa dusuktur diye onu da vermedim ki demir fazlaliginin zararlarini biliyorum o da multivitami seklinde icinde butun vitaminler var d vitamini dahil

benim bildigim suda eriyen b ve c vitaminlerinin fazlasi cis,terleme bir sekilde atiliyor seklinde
ama senin alanin fikrini almak istiyorum

bir de lactamil tarzi icecekler hakkinda fikrini almak istiyorum
sut arttirir ve ben de eksik olan mineral dengeler diyor bir yanim
diger yanim da zaten her turlu seyi yiyorum tek tip beslenmiyorum ve kutlu gida oldugu icin icinde koruyucu ve zararli seylerin de oldugunu dusunuyorum
kafam karisik sorularimi @snowy etiketiyle herkese soruyorum canlar

canım bir aydır veriyorumn kahvaltısınımandalinay suyu ile yumuşatıyorum bazende souyup eline veriyorum çok ekşi olmazsa emiyor, ama çekirdeklerine dikkat etmek lazım

Canım senin de arastırdıgın gibi suda erîyenler depo edilmez, atılır. Yagda eriyenler (A, D, E ve K) depolanır. Vitaminlerin fazlasının da vucuda zararı vardır. Nette her bir vitaminin asırı dozda alındıgında ne etki görülecegi ayrıntısıyla yazıyor. Ama vucuttan atılanlar da hem karacigeri hem böbregî yorar.

Bir eksiklik olup olmadıgı tahlil ile belirlendikten sonra o spesifik vit takviyesi yapılmalı. Multivitaminlerden özellikle uzak durmak lazım. Prospektüse bakarsan dozların cok yuksek oldugunu görürsün. Demir için de aynı sey gecerli. Keşke bir tahlil isteseydi doktorun bu kadar ilacı verecegine...

Laktamil sutu degil kalitesini arttırır canım. Ama cok şukur hepimizin yedigi önünde yemedigi arkasında. Ac kalmıyoruz, güzel besleniyoruz. Hiç bu tarz bir destege ihtiyacımız yok. Bunlar ticari ürünler, annelerin kaygılarından besleniyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…