normalde yokta biz yapınca olur diye düşünüyorumyesil mercimegin de koftesi var mi?
haslayinca zaten yumusacik olacak ezmene gerek kalmaz
gecen peyniri elimden yedi demistin muhtemelen bunu da yer
yesil mercimegin de koftesi var mi?
haslayinca zaten yumusacik olacak ezmene gerek kalmaz
gecen peyniri elimden yedi demistin muhtemelen bunu da yer
parmak seklınde yaparsan tutabilir canım ama yutma mevzunu sen daha iyi bilirsin neyi yutup yutamayacagını yogurtta iyi fikirmiş ezme gibi yapıp ekmeğinede sürebilirsin
Evet canım hemşeri sayılırız bu arada resimdeki sanırım senin paşan maşallah çok ama çok tatlı :)Bense yozgatin sorgun ilcesindenim ama fransasadayiz. Hemseriyiz yani
çok teşekkür ederim canım sende kuzunu mutlu sağlıklı bir şekilde büyütürsün inşallah güzel bir şehrimiz var:)selamlar,
ben de Kırşehirliyim ama Antalya'da oturuyoruz. topikte gezinirken gördüm, 2014 Şubat annesiyim ben de. bebeğinizi güle güle büyütün
Maşallah canım bende 7 kilo verdim sporla 65 kaldı 5 kiloiyi akşamlar kızlar tam int geldi dedim bu seferde bilg arıza çıkardı:) herkes iyidir inşallah geçmişe tam bakamadım ek gıdadan bahsedilmiş hemen hemen aynı şeyleri veriyoruz benim sıpa çok iştahlı değil ama canı istediğinde zevkle yiyor o zevkle yediği anlarda da ben yediklerini kıskanıyorum tuhaf bir şekilde belli bir zaman sonra onun küçücük midesini ben doyuramayacağımbu arada 4 kg vermişim diyetsiz sadece sporla 66 oldum geriye 6 kg kaldı :)
Onu ben de dusundum de yutamaz/tutamaz gibi geliyor. Mercimegi haslayıp dövüp yogurda karıstıracagım bakalım nasıl olacak
Geçmiş olsun canım kusmadan sonra ishal başlarsa tekrar götür inşallah olmaz midesinide usutmus olabilirKizlar iyi geceler acilden geldik simdi yazayim dedim dunden beri oksügumuz ve yedigimiz herseyi.kusma vardi oglumda acile goturduk idrar testi yapildi temiz cikti fitil attilar 1 saat sonra yedi ve suan kusmadi uyuyorda sukur bakalim insallah boyle gider.
iyi akşamlar kızlar tam int geldi dedim bu seferde bilg arıza çıkardı:) herkes iyidir inşallah geçmişe tam bakamadım ek gıdadan bahsedilmiş hemen hemen aynı şeyleri veriyoruz benim sıpa çok iştahlı değil ama canı istediğinde zevkle yiyor o zevkle yediği anlarda da ben yediklerini kıskanıyorum tuhaf bir şekilde belli bir zaman sonra onun küçücük midesini ben doyuramayacağımbu arada 4 kg vermişim diyetsiz sadece sporla 66 oldum geriye 6 kg kaldı :)
Agzını da bulur nihayetinde canımcanım geçen yemek masasında kalabalığız. bizimkine brokoli haşladım verdim senin gibi. önüne koydum aldı inceledi inceledi... sonra avuçlarının içinden püreleşen brokoliyi kaşıkla vermek geldi içimden:) temizliği söylemiyorum. aklımdan hep sen geçtin:) senin ki alışık maşallah. önceleri döker atar diyordun. aynen öyle oldu. ağzı dışında her yere kavuştu ağaççıklar:)
Cok gecmiş olsun canım. Tekrarlamaz inşallah. Haberdar et bizi.Kizlar iyi geceler acilden geldik simdi yazayim dedim dunden beri oksügumuz ve yedigimiz herseyi.kusma vardi oglumda acile goturduk idrar testi yapildi temiz cikti fitil attilar 1 saat sonra yedi ve suan kusmadi uyuyorda sukur bakalim insallah boyle gider.
Az kalmış annesi bu gün yarın cikar köpek dişleri ve azilar en zoruGunaydın canlar, iyi pazarlar
Benim sıpanın diş etleri (üst kısım) bembeyaz olmuş/şişmiş. Gece huysuzlugunun dorugundaydı. Uyumadı agladı. En son sabaha dogru babasının kucagına verdim. Beraber sızmışlar hala yatıyorlar. Cıkamadı gitti tavsan dişleri
Hoş geldin canımMasallah ne guzel vermişsin.
Onun küçücük midesini yine sen doyuracaksın, senin pişirdiklerîni yiyecek "eline saglık annecigimmmm" diyecek
Agzını da bulur nihayetinde canımAfıyet olsun
Cok gecmiş olsun canım. Tekrarlamaz inşallah. Haberdar et bizi.
Az kalmış annesi bu gün yarın cikar köpek dişleri ve azilar en zoru
cnm yogurt demir emilimininazaltiyor yogurt yerine c vitaminiyle ver kimemilim artsinYer de tadı olmaz ki öyle canım. Yogurda bayılıyor. Beraber daha guzel yer diye düşündüm
Super fikir
gecmis olsun cnmKizlar iyi geceler acilden geldik simdi yazayim dedim dunden beri oksügumuz ve yedigimiz herseyi.kusma vardi oglumda acile goturduk idrar testi yapildi temiz cikti fitil attilar 1 saat sonra yedi ve suan kusmadi uyuyorda sukur bakalim insallah boyle gider.
benim oglum da cok huzursuz 1 saat surmuyor uyaniyor bizde hic dis yok umarim distendir ve gecerGunaydın canlar, iyi pazarlar
Benim sıpanın diş etleri (üst kısım) bembeyaz olmuş/şişmiş. Gece huysuzlugunun dorugundaydı. Uyumadı agladı. En son sabaha dogru babasının kucagına verdim. Beraber sızmışlar hala yatıyorlar. Cıkamadı gitti tavsan dişleri
Hoş geldin canımMasallah ne guzel vermişsin.
Onun küçücük midesini yine sen doyuracaksın, senin pişirdiklerîni yiyecek "eline saglık annecigimmmm" diyecek
Agzını da bulur nihayetinde canımAfıyet olsun
Cok gecmiş olsun canım. Tekrarlamaz inşallah. Haberdar et bizi.
aynen her yer minik minik ellerinin iziGünaydın herkese benim minik kuzu tutunup kalkıyordu tehlikeli olmaya başladı tv unitem hep el izi bu sene her yer böyle olacak temizlik yok yani
ortuleri kaldirdim bas edemiyorum ben duzeltiyorum o gelip cekiyor oyun saniyor herhaldeİnşallah canım. Alt dişler cıkarken farketmemiştim bile
Temizlikle sorunum yok ama duzen dersenörtüleri yere atıyor. Her yer oyuncak. Sürekli bir toplama halindeyim. Yuruyunce ilgisi neye kayacak?
cnm yogurt demir emilimininazaltiyor yogurt yerine c vitaminiyle ver kimemilim artsin
gecmis olsun cnm
benim oglum da cok huzursuz 1 saat surmuyor uyaniyor bizde hic dis yok umarim distendir ve gecer
aynen her yer minik minik ellerinin izi
ortuleri kaldirdim bas edemiyorum ben duzeltiyorum o gelip cekiyor oyun saniyor herhalde
senin bir konuda fikrininalmak istiyorum cnmDemirden ziyade farklı birşeyler tatsın diye verecegim canım. Hergün et yiyor zaten. Cigeri de sevdi.
İnşallah senin paşanın huysuzlugu da gecer canım.
Ben kaldırmadım. Er&gec vazgecer diye umuyorum
ben de vereyim artik
bulguru soyle yedirdim;
kiymayi ( ki kendisi 7 kez cekilmistir) minik toplar yapio tencere azicik su ve peyniralti suyunu koydum kaynayinca bu minik kofteleri attim pisti biraz sonrasinda 1 tatli kasigindan az kucuk esmer bulgur attim
bulgur yerine mercimek koyup haslaninca zar mi denir artik kabuk mu onlari cikaracam
kasikla yemeyi sevmiyor elimle bata cika yedircem ins yer
kiymayi once atiyorum mesela veya havuc,sogan da once ispanak,bulgur gibi seyleri en son
kendimize nasil yapiyorsam ayni sirayla yani
cnm mandalinaya ne zmn baslaniyor?
7+ uygun mu?
senin bir konuda fikrininalmak istiyorum cnm
disardan aldigimiz sentetik veya dogal vitamin,mineral fazlaliginin vucuda zarari var mi?
ogluma trioacd diye birsey yazmisti dru ben vermedim
bir de demir yazdi nasil olsa dusuktur diye onu da vermedim ki demir fazlaliginin zararlarini biliyorum o da multivitami seklinde icinde butun vitaminler var d vitamini dahil
benim bildigim suda eriyen b ve c vitaminlerinin fazlasi cis,terleme bir sekilde atiliyor seklinde
ama senin alanin fikrini almak istiyorum
bir de lactamil tarzi icecekler hakkinda fikrini almak istiyorum
sut arttirir ve ben de eksik olan mineral dengeler diyor bir yanim
diger yanim da zaten her turlu seyi yiyorum tek tip beslenmiyorum ve kutlu gida oldugu icin icinde koruyucu ve zararli seylerin de oldugunu dusunuyorum
kafam karisik sorularimi @snowy etiketiyle herkese soruyorum canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?