2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim biraz daha iyi bugun en azindan kusmasi yok ama oksuruk halen var

Kizlar masallah sizin bebisler ayaklanmaya baslamis benim oglumda emekleme bile yok sadece dik duruyor ama hemen dusuyor

İyi akşamlar Nisan anaları..

Ceku'ma mama sandalyesi aldım evvelsi gün ikeadan. Makarna, haşlanmış havuç falan yemeye başladı tek başına. Sağ elindekileri sol eline geçiriyor, sol eliyle ağzına götürüyor. Henüz emekleme yok. Ama belirtileri var. Yerde poposunu kaldırıyor. Ama ileri değil de geri gidiyor: ittiriveriyor kendini kollarından geri doğru.. Şapşik! Uykuya hâlâ kundakta dalabiliyor. Yarıyıl tatilini bekliyorum eğitim için. Hiç olmazsa 1 haftası gündüz ben de onunla uyuyabilme şansım olur (belki).

Benim acilen iş değiştirmem lazım. Sözleşme öncesi verilen sözler yazıya dökülmeyince çalışma saatleri uzuyor yavaş yavaş.. Banliyö treni gelecek, demişlerdi; o mesele de yalan çıktı. Git-gel 3 saat yol yapıyorum, güya daha merkezi bir yere taşındık!

Bir çok yere başvuru yaptım, yapıyorum. Pek geri dönüş yok. Geçen gün çok prestijli bir firmadan aradılar, telefon mülakatı yaptılar. Sonraki adım yüz yüze görüşmeymiş. Ararlarsa görüşmede giyebileceğim tek bir takım yok. Her şey hamilelik öncesi 36 beden! Ben olmuşum 40! Ne bir paltom kalmış ne bir ceketim. Bir mağazaya girdim kaşe mont bakayım diye. Hiç tanımadığım bir marka. Gayet sıradan bir mont. Fiyat 129 tl! Şaka gibi! Aklıma gelen tek yol, görüşme için mont satın almak, etiketi çıkarmadan giymek, sonra da iade etmek

A aktar83 geçmiş olsun canım dün dataylı okuyamamıştım
morganapril mama sandalyenizi güle güle kullanın , o hareketleri yapıyorsa yakında emekler , iş içinde umarım istediğin gibi bişey bulabilirsin

Gunaydın Yeni hafta hepimize mutluluk&guzellîk getirsin inşallah

Hayırlı olsun canım, afiyetle yesîn kuzun. İş için de rabbim yardımcın olsun gönlüne göre bir yer nasip etsın inşallah.

MANDALİNA ASİDİK OLDUĞUNDAN DOKTURUMUZ HAFTADA 1İ GEÇMESİN DEDİ BİZE.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM.BİZİM ARKADAŞLARDA DÜN GECE ACİLDELERMİŞ BEBKLLERİ KUSUYORDU ONLARIN ORTA KULAK İLTAHABI ÇIKMIŞ BİLGİN OLSUN KÜLTÜR ALMIŞLAR.

MANDALİNA ASİDİK OLDUĞUNDAN DOKTURUMUZ HAFTADA 1İ GEÇMESİN DEDİ BİZE.

Cok gecmis olsun canım. Acil şifalar diliyorum.
Benim minigim tam bir mandalina bagımlısı. Tatlı meyvelere yuz ceviriyor ama mandalinayı görsün alana kadar yeri gögü inletiyor. Mecbur veriyoruz

BEN LAKTAMİL İÇİN MİLUPANIN SİTESİNE YAZDIM VE ARADILAR SÜT ARTTIMIYOR SADECE SÜTÜN KALİTESİNİ ARTTIRIYOR YANİ ANNEDEKİ EKSİK OLAN VİTAMİNLERİ TAKVİTEDE BULUNUP SÜTÜ KALİTELİ HALE GETİRİYORMUŞ SÜTÜ ARTTIRMIYOR ONUN İÇİN FARKLI ÜĞRÜNLERİMİZ VAR DEDİ BANA .DİĞER KONULAR ÇOK FAZLA TARTIŞMAYA AÇIK AMA BEN DEMİR EKSİKLİĞİ ZEKADA SIKINTI YAPTIĞI İÇİN VERİYORUM SENDE RİSK ALMAMAK ADINA BENCE TERS YAPTIRIP ONA GÖRE KARAR VERMELİSİN SONUÇTA BU GÜNLER GERİ GELMEYECEK .AYRICA KANSIZLIK OLUŞURSA TEDAVİSİ ÇOK ZOR BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ SENENİN 6 AYI KAN İLACI İÇİYORUM DÜZELİP TEKRAR DÜŞÜYOR ZAMAN ZAMANDA B12 İĞNE OLUYORUM.KANDEĞERİM DAHA NORMAL DEĞERİ HİÇ GÖRMEDİ.

Benim minigim tam bir mandalina bagımlısı. Tatlı meyvelere yuz ceviriyor ama mandalinayı görsün alana kadar yeri gögü inletiyor. Mecbur veriyoruz
CANIM SENİN BEBŞİN MAŞALLAHI VAR NE GAZ NE BİŞEY :) REFLÜ VAR ONDAN ÇEKİNİYORUM BEN KENDİMDEDE VAR GAZDA DEVAM EDİYOR.ABLAMIN OĞLUDA KEREM GİBİYDİ ABLAM KAHVALTISINI BİLE MANDALİNA SUYUNA YAPIYORDU 8. AYDA :)

sen ne zmn basladin cnm vermeye?6+? 7+? just?

kizinin dusuk mu cikti?tedbir olsun diye mi veriyorsunuz yoksa?

BEN KIZIMIN ELİNE BİR ŞEY VERMEYE KORKUYORUM ÇOK BÜYÜK KOPARIP GEVELİYOR BABASIDA BANA EVHAM YAPTIRIYOR ONDAN KORKUYORUM MUZ VERİYORUM HEMEN KISTIRIP KOLARIYOR ELMA DESEN ONUDA KEMİRİP KOPARIYOR SONUNDA YUTAMAZ DİYE KORKUYORUM.EŞİMDE VERME ELİNE DİYE BENİ İYİCE KORKUTUYOR.

benim oglum da cok gazli ve gaz geldiginde uyuyorsa aglayip kucagima gelmek istiyor ben de aliyorum :)
ama uyumuyorsa birakiveriyor her ortamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…