Sagol canim ishal yok sukur kusmada bitti ama oksuruk halen var.Geçmiş olsun canım kusmadan sonra ishal başlarsa tekrar götür inşallah olmaz midesinide usutmus olabilir
Canim biraz daha iyi bugun en azindan kusmasi yok ama oksuruk halen varGunaydın canlar, iyi pazarlar
Benim sıpanın diş etleri (üst kısım) bembeyaz olmuş/şişmiş. Gece huysuzlugunun dorugundaydı. Uyumadı agladı. En son sabaha dogru babasının kucagına verdim. Beraber sızmışlar hala yatıyorlar. Cıkamadı gitti tavsan dişleri
Hoş geldin canımMasallah ne guzel vermişsin.
Onun küçücük midesini yine sen doyuracaksın, senin pişirdiklerîni yiyecek "eline saglık annecigimmmm" diyecek
Agzını da bulur nihayetinde canımAfıyet olsun
Cok gecmiş olsun canım. Tekrarlamaz inşallah. Haberdar et bizi.
Masallah kuzuya bosver saglikli olsunlarda canimGünaydın herkese benim minik kuzu tutunup kalkıyordu tehlikeli olmaya başladı tv unitem hep el izi bu sene her yer böyle olacak temizlik yok yani
Canim biraz daha iyi bugun en azindan kusmasi yok ama oksuruk halen var
Zamanı gelince oda emekliyecek annesi benim büyük kızım 8 aylıkken emekledi 14 aylıkken yürüdü bu minikim 6 ayını bitirdi emeklemeye başladı hepsi farklı oluyorKizlar masallah sizin bebisler ayaklanmaya baslamis benim oglumda emekleme bile yok sadece dik duruyor ama hemen dusuyor
İyi akşamlar Nisan anaları..
Ceku'ma mama sandalyesi aldım evvelsi gün ikeadan. Makarna, haşlanmış havuç falan yemeye başladı tek başına. Sağ elindekileri sol eline geçiriyor, sol eliyle ağzına götürüyor. Henüz emekleme yok. Ama belirtileri var. Yerde poposunu kaldırıyor. Ama ileri değil de geri gidiyor: ittiriveriyor kendini kollarından geri doğru.. Şapşik! Uykuya hâlâ kundakta dalabiliyor. Yarıyıl tatilini bekliyorum eğitim için. Hiç olmazsa 1 haftası gündüz ben de onunla uyuyabilme şansım olur (belki).
Benim acilen iş değiştirmem lazım. Sözleşme öncesi verilen sözler yazıya dökülmeyince çalışma saatleri uzuyor yavaş yavaş.. Banliyö treni gelecek, demişlerdi; o mesele de yalan çıktı. Git-gel 3 saat yol yapıyorum, güya daha merkezi bir yere taşındık!
Bir çok yere başvuru yaptım, yapıyorum. Pek geri dönüş yok. Geçen gün çok prestijli bir firmadan aradılar, telefon mülakatı yaptılar. Sonraki adım yüz yüze görüşmeymiş. Ararlarsa görüşmede giyebileceğim tek bir takım yok. Her şey hamilelik öncesi 36 beden! Ben olmuşum 40! Ne bir paltom kalmış ne bir ceketim. Bir mağazaya girdim kaşe mont bakayım diye. Hiç tanımadığım bir marka. Gayet sıradan bir mont. Fiyat 129 tl! Şaka gibi! Aklıma gelen tek yol, görüşme için mont satın almak, etiketi çıkarmadan giymek, sonra da iade etmek
MANDALİNA ASİDİK OLDUĞUNDAN DOKTURUMUZ HAFTADA 1İ GEÇMESİN DEDİ BİZE.ben de vereyim artik
bulguru soyle yedirdim;
kiymayi ( ki kendisi 7 kez cekilmistir) minik toplar yapio tencere azicik su ve peyniralti suyunu koydum kaynayinca bu minik kofteleri attim pisti biraz sonrasinda 1 tatli kasigindan az kucuk esmer bulgur attim
bulgur yerine mercimek koyup haslaninca zar mi denir artik kabuk mu onlari cikaracam
kasikla yemeyi sevmiyor elimle bata cika yedircem ins yer
kiymayi once atiyorum mesela veya havuc,sogan da once ispanak,bulgur gibi seyleri en son
kendimize nasil yapiyorsam ayni sirayla yani
cnm mandalinaya ne zmn baslaniyor?
7+ uygun mu?
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.BİZİM ARKADAŞLARDA DÜN GECE ACİLDELERMİŞ BEBKLLERİ KUSUYORDU ONLARIN ORTA KULAK İLTAHABI ÇIKMIŞ BİLGİN OLSUN KÜLTÜR ALMIŞLAR.Kizlar iyi geceler acilden geldik simdi yazayim dedim dunden beri oksügumuz ve yedigimiz herseyi.kusma vardi oglumda acile goturduk idrar testi yapildi temiz cikti fitil attilar 1 saat sonra yedi ve suan kusmadi uyuyorda sukur bakalim insallah boyle gider.
MANDALİNA ASİDİK OLDUĞUNDAN DOKTURUMUZ HAFTADA 1İ GEÇMESİN DEDİ BİZE.
BEN LAKTAMİL İÇİN MİLUPANIN SİTESİNE YAZDIM VE ARADILAR SÜT ARTTIMIYOR SADECE SÜTÜN KALİTESİNİ ARTTIRIYOR YANİ ANNEDEKİ EKSİK OLAN VİTAMİNLERİ TAKVİTEDE BULUNUP SÜTÜ KALİTELİ HALE GETİRİYORMUŞ SÜTÜ ARTTIRMIYOR ONUN İÇİN FARKLI ÜĞRÜNLERİMİZ VAR DEDİ BANA .DİĞER KONULAR ÇOK FAZLA TARTIŞMAYA AÇIK AMA BEN DEMİR EKSİKLİĞİ ZEKADA SIKINTI YAPTIĞI İÇİN VERİYORUM SENDE RİSK ALMAMAK ADINA BENCE TERS YAPTIRIP ONA GÖRE KARAR VERMELİSİN SONUÇTA BU GÜNLER GERİ GELMEYECEK .AYRICA KANSIZLIK OLUŞURSA TEDAVİSİ ÇOK ZOR BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ SENENİN 6 AYI KAN İLACI İÇİYORUM DÜZELİP TEKRAR DÜŞÜYOR ZAMAN ZAMANDA B12 İĞNE OLUYORUM.KANDEĞERİM DAHA NORMAL DEĞERİ HİÇ GÖRMEDİ.senin bir konuda fikrininalmak istiyorum cnm
disardan aldigimiz sentetik veya dogal vitamin,mineral fazlaliginin vucuda zarari var mi?
ogluma trioacd diye birsey yazmisti dru ben vermedim
bir de demir yazdi nasil olsa dusuktur diye onu da vermedim ki demir fazlaliginin zararlarini biliyorum o da multivitami seklinde icinde butun vitaminler var d vitamini dahil
benim bildigim suda eriyen b ve c vitaminlerinin fazlasi cis,terleme bir sekilde atiliyor seklinde
ama senin alanin fikrini almak istiyorum
bir de lactamil tarzi icecekler hakkinda fikrini almak istiyorum
sut arttirir ve ben de eksik olan mineral dengeler diyor bir yanim
diger yanim da zaten her turlu seyi yiyorum tek tip beslenmiyorum ve kutlu gida oldugu icin icinde koruyucu ve zararli seylerin de oldugunu dusunuyorum
kafam karisik sorularimi @snowy etiketiyle herkese soruyorum canlar
ne zaman basladiniz vermeye?MANDALİNA ASİDİK OLDUĞUNDAN DOKTURUMUZ HAFTADA 1İ GEÇMESİN DEDİ BİZE.
CANIM SENİN BEBŞİN MAŞALLAHI VAR NE GAZ NE BİŞEY :) REFLÜ VAR ONDAN ÇEKİNİYORUM BEN KENDİMDEDE VAR GAZDA DEVAM EDİYOR.ABLAMIN OĞLUDA KEREM GİBİYDİ ABLAM KAHVALTISINI BİLE MANDALİNA SUYUNA YAPIYORDU 8. AYDA :)Cok gecmis olsun canım. Acil şifalar diliyorum.
Benim minigim tam bir mandalina bagımlısı. Tatlı meyvelere yuz ceviriyor ama mandalinayı görsün alana kadar yeri gögü inletiyor. Mecbur veriyoruz
7.AYDAN SONRA HAFTADA BİR MZULA FALAN KARIŞTIRIP VERİYORUM.ne zaman basladiniz vermeye?
sen ne zmn basladin cnm vermeye?6+? 7+? just?Cok gecmis olsun canım. Acil şifalar diliyorum.
Benim minigim tam bir mandalina bagımlısı. Tatlı meyvelere yuz ceviriyor ama mandalinayı görsün alana kadar yeri gögü inletiyor. Mecbur veriyoruz
kizinin dusuk mu cikti?tedbir olsun diye mi veriyorsunuz yoksa?BEN LAKTAMİL İÇİN MİLUPANIN SİTESİNE YAZDIM VE ARADILAR SÜT ARTTIMIYOR SADECE SÜTÜN KALİTESİNİ ARTTIRIYOR YANİ ANNEDEKİ EKSİK OLAN VİTAMİNLERİ TAKVİTEDE BULUNUP SÜTÜ KALİTELİ HALE GETİRİYORMUŞ SÜTÜ ARTTIRMIYOR ONUN İÇİN FARKLI ÜĞRÜNLERİMİZ VAR DEDİ BANA .DİĞER KONULAR ÇOK FAZLA TARTIŞMAYA AÇIK AMA BEN DEMİR EKSİKLİĞİ ZEKADA SIKINTI YAPTIĞI İÇİN VERİYORUM SENDE RİSK ALMAMAK ADINA BENCE TERS YAPTIRIP ONA GÖRE KARAR VERMELİSİN SONUÇTA BU GÜNLER GERİ GELMEYECEK .AYRICA KANSIZLIK OLUŞURSA TEDAVİSİ ÇOK ZOR BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ SENENİN 6 AYI KAN İLACI İÇİYORUM DÜZELİP TEKRAR DÜŞÜYOR ZAMAN ZAMANDA B12 İĞNE OLUYORUM.KANDEĞERİM DAHA NORMAL DEĞERİ HİÇ GÖRMEDİ.
benim oglum da cok gazli ve gaz geldiginde uyuyorsa aglayip kucagima gelmek istiyor ben de aliyorum :)CANIM SENİN BEBŞİN MAŞALLAHI VAR NE GAZ NE BİŞEY :) REFLÜ VAR ONDAN ÇEKİNİYORUM BEN KENDİMDEDE VAR GAZDA DEVAM EDİYOR.ABLAMIN OĞLUDA KEREM GİBİYDİ ABLAM KAHVALTISINI BİLE MANDALİNA SUYUNA YAPIYORDU 8. AYDA :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?