- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
KİLOSU ÇOK OLDUĞUNDAN TEDBİR OLARAK VERİYORUZ DOKTORUMUZ VERİNDEİ OCAK AYIN TAHLİLİ VAR AŞI ÖNCESİ DOKTORUMUZ 1 YAŞINDAN ÖNCE KAN TAHLİLİDE ÖNERMİYOR AMA AŞI ÖNCESİ MECBURİYMİŞ GETİRİN BANADA BENDE GÖRMEK İSTİYORUM DEDİ.BENİM KIZDA AYAKLARININ ÜSTÜNE BASIYOR AMA ADIM ATMIYOR YORULUP DÜŞÜYOR SONRA EMEKLEMEDE YOK BÜTÜN GÜN OTURUYOR YATMAKTA İSTEMİYOR AMA EMEKLESİN DİYE YÜZÜ KOYUN YATIRINCA HEMEN KEYİF YAPMAYA BAŞLUYOR YATIP GÜLÜMSÜYOR BANA :)TEMBELLİK Mİ DEĞİLMİ ÇÖZEMEDİM ÇOK SIKIYOR BU KONU BENİ .sen ne zmn basladin cnm vermeye?6+? 7+? just?
kizinin dusuk mu cikti?tedbir olsun diye mi veriyorsunuz yoksa?
ben de korkuyorum ama veriyorumBEN KIZIMIN ELİNE BİR ŞEY VERMEYE KORKUYORUM ÇOK BÜYÜK KOPARIP GEVELİYOR BABASIDA BANA EVHAM YAPTIRIYOR ONDAN KORKUYORUM MUZ VERİYORUM HEMEN KISTIRIP KOLARIYOR ELMA DESEN ONUDA KEMİRİP KOPARIYOR SONUNDA YUTAMAZ DİYE KORKUYORUM.EŞİMDE VERME ELİNE DİYE BENİ İYİCE KORKUTUYOR.
Zamanı gelince oda emekliyecek annesi benim büyük kızım 8 aylıkken emekledi 14 aylıkken yürüdü bu minikim 6 ayını bitirdi emeklemeye başladı hepsi farklı oluyor
kilosu kac cnm?KİLOSU ÇOK OLDUĞUNDAN TEDBİR OLARAK VERİYORUZ DOKTORUMUZ VERİNDEİ OCAK AYIN TAHLİLİ VAR AŞI ÖNCESİ DOKTORUMUZ 1 YAŞINDAN ÖNCE KAN TAHLİLİDE ÖNERMİYOR AMA AŞI ÖNCESİ MECBURİYMİŞ GETİRİN BANADA BENDE GÖRMEK İSTİYORUM DEDİ.BENİM KIZDA AYAKLARININ ÜSTÜNE BASIYOR AMA ADIM ATMIYOR YORULUP DÜŞÜYOR SONRA EMEKLEMEDE YOK BÜTÜN GÜN OTURUYOR YATMAKTA İSTEMİYOR AMA EMEKLESİN DİYE YÜZÜ KOYUN YATIRINCA HEMEN KEYİF YAPMAYA BAŞLUYOR YATIP GÜLÜMSÜYOR BANA :)TEMBELLİK Mİ DEĞİLMİ ÇÖZEMEDİM ÇOK SIKIYOR BU KONU BENİ .
10.300 GR DI 7.AYDA DEDE,BABA,ANNE DİYOR UZUN ZAMAMNDIR DEDEDED SÖYLENİYOR TEL SARAR YAPIYOR ,CİCİ DEYİNCE BENİ SEVİYOR BİR ŞEYLER SÖYLÜYOR AMA HİÇ ÇABASI YOK EMEKLİYİM DİYE ÇIPLAKSA O ZAMAN KIPIR KIPIR BACAKLARI HİÇ DURMUYOR DAHA VAKTİ VAR HERHALDE .BENİMKİDE GECE GAZI GELİNCE BASIYOR ÇIĞLIĞI BENDE KUCAĞIMA ALIP ÇIKARIYORUM GERİ DALIYOR HEMEN.kilosu kac cnm?
ben vermiyorum ama vicdan azabi cekiyorum bazan ins pisman olmam yanlis eksik birsey yapmiyorumdur oglum icin
tembellik degil cnm kizin da baska bir alana yogunlasmistir konusma var mi mesela?
HAYIRLI OLSUN DİŞLERİ BEN HERGÜN KONTROL EDİYORDUM Bİ BAKLTIM Bİ SABAH ÇIKIVERMİŞ :)flaş flaş flaş
oglumun caniminicinin alt 2 disi birden cikmis :) :)
birdenbire olur mu?ben mi kacirdim?
gecen hafta dr daha baya var demisti.
simdi elimi surdum takiliyor,kasigi tikirdatiyor.Sabah bir sevindirik oldum :)
İyi akşamlar Nisan anaları..
Ceku'ma mama sandalyesi aldım evvelsi gün ikeadan. Makarna, haşlanmış havuç falan yemeye başladı tek başına. Sağ elindekileri sol eline geçiriyor, sol eliyle ağzına götürüyor. Henüz emekleme yok. Ama belirtileri var. Yerde poposunu kaldırıyor. Ama ileri değil de geri gidiyor: ittiriveriyor kendini kollarından geri doğru.. Şapşik! Uykuya hâlâ kundakta dalabiliyor. Yarıyıl tatilini bekliyorum eğitim için. Hiç olmazsa 1 haftası gündüz ben de onunla uyuyabilme şansım olur (belki).
Benim acilen iş değiştirmem lazım. Sözleşme öncesi verilen sözler yazıya dökülmeyince çalışma saatleri uzuyor yavaş yavaş.. Banliyö treni gelecek, demişlerdi; o mesele de yalan çıktı. Git-gel 3 saat yol yapıyorum, güya daha merkezi bir yere taşındık!
Bir çok yere başvuru yaptım, yapıyorum. Pek geri dönüş yok. Geçen gün çok prestijli bir firmadan aradılar, telefon mülakatı yaptılar. Sonraki adım yüz yüze görüşmeymiş. Ararlarsa görüşmede giyebileceğim tek bir takım yok. Her şey hamilelik öncesi 36 beden! Ben olmuşum 40! Ne bir paltom kalmış ne bir ceketim. Bir mağazaya girdim kaşe mont bakayım diye. Hiç tanımadığım bir marka. Gayet sıradan bir mont. Fiyat 129 tl! Şaka gibi! Aklıma gelen tek yol, görüşme için mont satın almak, etiketi çıkarmadan giymek, sonra da iade etmek
A aktar83 geçmiş olsun canım dün dataylı okuyamamıştım
@morganapril mama sandalyenizi güle güle kullanın , o hareketleri yapıyorsa yakında emekler , iş içinde umarım istediğin gibi bişey bulabilirsin
bak iste senin kuzun da onceligi onlara vermis10.300 GR DI 7.AYDA DEDE,BABA,ANNE DİYOR UZUN ZAMAMNDIR DEDEDED SÖYLENİYOR TEL SARAR YAPIYOR ,CİCİ DEYİNCE BENİ SEVİYOR BİR ŞEYLER SÖYLÜYOR AMA HİÇ ÇABASI YOK EMEKLİYİM DİYE ÇIPLAKSA O ZAMAN KIPIR KIPIR BACAKLARI HİÇ DURMUYOR DAHA VAKTİ VAR HERHALDE .BENİMKİDE GECE GAZI GELİNCE BASIYOR ÇIĞLIĞI BENDE KUCAĞIMA ALIP ÇIKARIYORUM GERİ DALIYOR HEMEN.
tsklerHAYIRLI OLSUN DİŞLERİ BEN HERGÜN KONTROL EDİYORDUM Bİ BAKLTIM Bİ SABAH ÇIKIVERMİŞ :)
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.BİZİM ARKADAŞLARDA DÜN GECE ACİLDELERMİŞ BEBKLLERİ KUSUYORDU ONLARIN ORTA KULAK İLTAHABI ÇIKMIŞ BİLGİN OLSUN KÜLTÜR ALMIŞLAR.
flaş flaş flaş
oglumun caniminicinin alt 2 disi birden cikmis :) :)
birdenbire olur mu?ben mi kacirdim?
gecen hafta dr daha baya var demisti.
simdi elimi surdum takiliyor,kasigi tikirdatiyor.Sabah bir sevindirik oldum :)
CANIM ONLAR ÇOK GEÇ KALMIŞ ÇOCUK SÜREKLİ KUSUYORUŞ ÜSTÜNE KULAĞINDAN AKINTI GELİYORMUŞ BUNLŞAR KULAK KİRİ SANMIŞ EN SON YEŞİL AKINTI GWELİNCE GİTMİŞLER DOKTORDA ÇOK İLERLEDİĞİNİ SÖYLEMİŞ KUSMA SEBEBİDE BU AMA NEDEN ÖNCE GELMEDİNİZ DEMİŞ KULAĞINDAKİ AKINTIDAN TAHLİL İÇİN ALMIŞ BENDE ONLARA SÖYLEMİŞTİM ÇOCUIK SÜRELKİ AĞLAYIP KULAĞININ ORDAKİ SAÇLARI ÇEKİYORMUŞ DEDİM KULAK İLTAHABI OLABİLİR AMA DİKKATE ALMADILAR ANTİBİYOTİK DAMLA VE İLAÇ VERMİŞ BU GÜN YİNE GİDECEKLER SONUÇLARIDA ÇIKICAKTI.ÇOK GEÖMİŞ OLSUN SENİN BEBİŞİNEDE ACİL ŞİFALAR.sağol canım bugün poliklinikte de muayenesi var bakalım ne diyecek
aslında haklısın sadece bir kulağını kaşıyor aklıma getirdin annemi uyardım doktora onu da söylesin diye.
sağol canım gelsinler bilgi veririm sizlere.
Kültürü nasıl alıyorlar canım sonrasında ilaç vermiş mi? Bize acilde fitil attılar idrar testi yaptılar temiz çıktı şükür. Kusması biraz daha azaldı öksürük tetkliyor kusmasını dediler ama inşallah başka birşey yoktur.
10.300 GR DI 7.AYDA DEDE,BABA,ANNE DİYOR UZUN ZAMAMNDIR DEDEDED SÖYLENİYOR TEL SARAR YAPIYOR ,CİCİ DEYİNCE BENİ SEVİYOR BİR ŞEYLER SÖYLÜYOR AMA HİÇ ÇABASI YOK EMEKLİYİM DİYE ÇIPLAKSA O ZAMAN KIPIR KIPIR BACAKLARI HİÇ DURMUYOR DAHA VAKTİ VAR HERHALDE .BENİMKİDE GECE GAZI GELİNCE BASIYOR ÇIĞLIĞI BENDE KUCAĞIMA ALIP ÇIKARIYORUM GERİ DALIYOR HEMEN.
CANIM ONLAR ÇOK GEÇ KALMIŞ ÇOCUK SÜREKLİ KUSUYORUŞ ÜSTÜNE KULAĞINDAN AKINTI GELİYORMUŞ BUNLŞAR KULAK KİRİ SANMIŞ EN SON YEŞİL AKINTI GWELİNCE GİTMİŞLER DOKTORDA ÇOK İLERLEDİĞİNİ SÖYLEMİŞ KUSMA SEBEBİDE BU AMA NEDEN ÖNCE GELMEDİNİZ DEMİŞ KULAĞINDAKİ AKINTIDAN TAHLİL İÇİN ALMIŞ BENDE ONLARA SÖYLEMİŞTİM ÇOCUIK SÜRELKİ AĞLAYIP KULAĞININ ORDAKİ SAÇLARI ÇEKİYORMUŞ DEDİM KULAK İLTAHABI OLABİLİR AMA DİKKATE ALMADILAR ANTİBİYOTİK DAMLA VE İLAÇ VERMİŞ BU GÜN YİNE GİDECEKLER SONUÇLARIDA ÇIKICAKTI.ÇOK GEÖMİŞ OLSUN SENİN BEBİŞİNEDE ACİL ŞİFALAR.
iş yerindeyim muhasebe prog. büyük harfle arama yapılıyor kalıyor canım dikkat ediyim biraz daha :)Alintilar bir tuhaf oldu sildim.
Mavis hayirli olsun disleri canim, masallah
Tam hatirlamiyorum ilk ne zaman verdigimi. Spontan gelismistir yine. 2 aydir yiyor sanirim.
Supapatya
Meyvelerin kabugunu soyup ver canim. Yutabildigini yer, buyuk parcalari geri tukurur. Hic olmadi kusarak cikarir. Buyudu artik korkma. Bir de kucuk harfle yazar misin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?