2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
sen ne zmn basladin cnm vermeye?6+? 7+? just?

kizinin dusuk mu cikti?tedbir olsun diye mi veriyorsunuz yoksa?
KİLOSU ÇOK OLDUĞUNDAN TEDBİR OLARAK VERİYORUZ DOKTORUMUZ VERİNDEİ OCAK AYIN TAHLİLİ VAR AŞI ÖNCESİ DOKTORUMUZ 1 YAŞINDAN ÖNCE KAN TAHLİLİDE ÖNERMİYOR AMA AŞI ÖNCESİ MECBURİYMİŞ GETİRİN BANADA BENDE GÖRMEK İSTİYORUM DEDİ.BENİM KIZDA AYAKLARININ ÜSTÜNE BASIYOR AMA ADIM ATMIYOR YORULUP DÜŞÜYOR SONRA EMEKLEMEDE YOK BÜTÜN GÜN OTURUYOR YATMAKTA İSTEMİYOR AMA EMEKLESİN DİYE YÜZÜ KOYUN YATIRINCA HEMEN KEYİF YAPMAYA BAŞLUYOR YATIP GÜLÜMSÜYOR BANA :)TEMBELLİK Mİ DEĞİLMİ ÇÖZEMEDİM ÇOK SIKIYOR BU KONU BENİ .

ben de korkuyorum ama veriyorum
gecen kahvaltinin ustune elma vermistim eline buyuk bir parca kopardi tukurecegini dusundum tukurmedi sonra yedigi yumurtayla beraber kustu
dun de marul yapragi bogazinda kalacakti gozleri sulandi
boyle seyler oldugunda pisman oluyorum verdigime kiziyorum kendime ama yine veriyorum.
Allah esirgesin ins tum kuzularimizi

kilosu kac cnm?
ben vermiyorum ama vicdan azabi cekiyorum bazan ins pisman olmam yanlis eksik birsey yapmiyorumdur oglum icin
tembellik degil cnm kizin da baska bir alana yogunlasmistir konusma var mi mesela?

kilosu kac cnm?
ben vermiyorum ama vicdan azabi cekiyorum bazan ins pisman olmam yanlis eksik birsey yapmiyorumdur oglum icin
tembellik degil cnm kizin da baska bir alana yogunlasmistir konusma var mi mesela?
10.300 GR DI 7.AYDA DEDE,BABA,ANNE DİYOR UZUN ZAMAMNDIR DEDEDED SÖYLENİYOR TEL SARAR YAPIYOR ,CİCİ DEYİNCE BENİ SEVİYOR BİR ŞEYLER SÖYLÜYOR AMA HİÇ ÇABASI YOK EMEKLİYİM DİYE ÇIPLAKSA O ZAMAN KIPIR KIPIR BACAKLARI HİÇ DURMUYOR DAHA VAKTİ VAR HERHALDE .BENİMKİDE GECE GAZI GELİNCE BASIYOR ÇIĞLIĞI BENDE KUCAĞIMA ALIP ÇIKARIYORUM GERİ DALIYOR HEMEN.

flaş flaş flaş
oglumun caniminicinin alt 2 disi birden cikmis :) :)
birdenbire olur mu?ben mi kacirdim?

gecen hafta dr daha baya var demisti.
simdi elimi surdum takiliyor,kasigi tikirdatiyor.Sabah bir sevindirik oldum :)
HAYIRLI OLSUN DİŞLERİ BEN HERGÜN KONTROL EDİYORDUM Bİ BAKLTIM Bİ SABAH ÇIKIVERMİŞ :)

Mama sandalyeniz hayırlı olsun. Uyku eğitimi çoğumuz için problem.

bak iste senin kuzun da onceligi onlara vermis
benimkinde de o faaliyetler hic yok

HAYIRLI OLSUN DİŞLERİ BEN HERGÜN KONTROL EDİYORDUM Bİ BAKLTIM Bİ SABAH ÇIKIVERMİŞ :)
tskler
aynen dedigin gibi saskinim

GEÇMİŞ OLSUN CANIM.BİZİM ARKADAŞLARDA DÜN GECE ACİLDELERMİŞ BEBKLLERİ KUSUYORDU ONLARIN ORTA KULAK İLTAHABI ÇIKMIŞ BİLGİN OLSUN KÜLTÜR ALMIŞLAR.

sağol canım bugün poliklinikte de muayenesi var bakalım ne diyecek
aslında haklısın sadece bir kulağını kaşıyor aklıma getirdin annemi uyardım doktora onu da söylesin diye.
sağol canım gelsinler bilgi veririm sizlere.
Kültürü nasıl alıyorlar canım sonrasında ilaç vermiş mi? Bize acilde fitil attılar idrar testi yaptılar temiz çıktı şükür. Kusması biraz daha azaldı öksürük tetkliyor kusmasını dediler ama inşallah başka birşey yoktur.

günaydın güzel anneler, umarım güzel, hastalıksız bir hafta geçiririz

M mavis01 dişiniz kayırlı olsun

supapatya88 korkam yanında olduğun sürece bişey olmaz eline bişeyler verki çocuk kemirmeyi , öğrensin, marul, maydanoz, gibi ince yapraklı şeyler boğazuna yapışa bilir bide elmanın kabuğu onun dışındaki şeyleri verebilirsin korkma, ama yanında ol, emekleme konusunda anlattıklarında benim büyük kızım öytleydi tembel deyip durudum herkesin bebeği emekliyordu bizimki anca dönmeye yeni başlamıştı, takma kafana her çocuğun gelişimi farklı

flaş flaş flaş
oglumun caniminicinin alt 2 disi birden cikmis :) :)
birdenbire olur mu?ben mi kacirdim?

gecen hafta dr daha baya var demisti.
simdi elimi surdum takiliyor,kasigi tikirdatiyor.Sabah bir sevindirik oldum :)

oy maşallah incinize. Birden bire çıkar canım benim oğlumda da öyle oldu.

CANIM ONLAR ÇOK GEÇ KALMIŞ ÇOCUK SÜREKLİ KUSUYORUŞ ÜSTÜNE KULAĞINDAN AKINTI GELİYORMUŞ BUNLŞAR KULAK KİRİ SANMIŞ EN SON YEŞİL AKINTI GWELİNCE GİTMİŞLER DOKTORDA ÇOK İLERLEDİĞİNİ SÖYLEMİŞ KUSMA SEBEBİDE BU AMA NEDEN ÖNCE GELMEDİNİZ DEMİŞ KULAĞINDAKİ AKINTIDAN TAHLİL İÇİN ALMIŞ BENDE ONLARA SÖYLEMİŞTİM ÇOCUIK SÜRELKİ AĞLAYIP KULAĞININ ORDAKİ SAÇLARI ÇEKİYORMUŞ DEDİM KULAK İLTAHABI OLABİLİR AMA DİKKATE ALMADILAR ANTİBİYOTİK DAMLA VE İLAÇ VERMİŞ BU GÜN YİNE GİDECEKLER SONUÇLARIDA ÇIKICAKTI.ÇOK GEÖMİŞ OLSUN SENİN BEBİŞİNEDE ACİL ŞİFALAR.

sanki benim oğlumu anlattın:)

sağol canım bizim kulağımızda akıntı yok sadece kaşıyor çekmekten kulağının arkasını yara yapıyor krem sürüp geçiriyoruz

Alintilar bir tuhaf oldu sildim.
Mavis hayirli olsun disleri canim, masallah
Tam hatirlamiyorum ilk ne zaman verdigimi. Spontan gelismistir yine. 2 aydir yiyor sanirim.

Supapatya
Meyvelerin kabugunu soyup ver canim. Yutabildigini yer, buyuk parcalari geri tukurur. Hic olmadi kusarak cikarir. Buyudu artik korkma. Bir de kucuk harfle yazar misin canim

kızlar
arkadaşımın facete gördüm ülker hero baby nin tüm ürünleri GDO lu çıkmış. Milupa da kontrole gitmişti temiz çıkmıştı ya ama hero baby öyle değilmiş sonuç OLUMSUZmuş yani. Ben 2 kutu 8 tahıllısını içirmiştim oğluma şimdi o kadar üzüldümki lanet ettim ürüne.

iş yerindeyim muhasebe prog. büyük harfle arama yapılıyor kalıyor canım dikkat ediyim biraz daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…