2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Aktar
insan hayati para ile mukayese edilince cok ucuz canim. Senin ne kabahatin var. Reklamlari o kadar cazip ki...neyse ki erken cikti ortaya.

Supapatya
Gozu yoruyordu canim, ondan soylemistim

hangisine güveniceğimizi şaşırdık ama doktorda önermiyor o tahıllıları bakalım ben doktora gidince bana tarif vericek neler koyup yapılacak sizinle paylaşırım.allaha emanet şu 1 yaşını devirselerde bizle yiyip içseler kurtuylsak mamalardan falaln.

Kızlar hangi balığı veriyorsunuz bende vereyim artık​

Levrek verdim canim.

slm kızlar dün 8 ayımızı doldurduk bugün kontrole gittik 8.300 72cm olmusuz 300 gr almış doktor normal hatta bu kadar harakete kilo verse bile normal sayarız dedi. oturtamadık resmen boyunu bıle ayakta ölçtü bu ayda bu kadar dirayetli basması hayret diyo bütün gün elimden tutup yürümek istiyo zaten bakliyata baslayabilirsiniz dedi yesıl mercımek kattım sebze corbasına sevdi . mandalına mevzusu gectı kabızlıga iyi gelir ver dedi et cok vermıyodum dokunursa dıye hergun verebılırsın tavuk etı kıyma dedı kemık suyunun cokta yararlı bişey olmadığını söyledi yemek suyu gibi onada pek vitamini inmiyormus suyuna . istediği olmayınca cıglıgı basıyo bizim kız dr da bağırdı baya huysuz dedım yok inatcı dıyo inatcılık zeka belirtisidir diyo inşallah öyledir kan tahlılı yapsak dedık ama hastanede parmaktan alınan cıhaz yokmus vazgectım damlaya devam . demır eksıklıgı zeka ve gelısım gerılıgı yapıyor 7-8 damladan zarar gelmez dedi. bizden böyle işte

oy maşallah incinize. Birden bire çıkar canım benim oğlumda da öyle oldu.

cok tskler arkadaslar

masallah prensese

Ben de dru aradim
baklagil,turuncgil ve hurma verebilir miyim dedim?
9.aydan sonra dedi
ben hurmayı 6.aydan beri veriyorum canım muhallebısıne falan tat katsın dıye eklıyorum. bebegın gazsızsa az az basla ıstersen baklıyat cok yararlı. dişinizde hayırlı olsun bızımde öyle oldu bı gece önce baktım yoktu sabak bı baktım diş

iyi akşamlar kızlar birkaç ay önce gaz sorunu şimdi yerini dişlere ve ek gıdalara bıraktı her dönem başka şeylerle bizleri konuşturacaklar bu kuzular :)Bende bazen çok rahat oluyorum nasıl olsa sütüm önemli diye bazemde bir telaş alıyor yanlış mı veriyorum eksik mi :)Bu kadar endişe etmemizin nedeni bence attığımız her adım onların ilerki hayatını psikolojisini öz güvenini atkileyecek inşallah hepsi büyüdüklerinde sağlıklı mantıklı kendine güveni gelişmiş çalışkan birer fert olurlar

Kızlar herkese selam.1haftadir kızıma ben bakıyorum evde.7 kiloya 100 gram kaldı verdiği kiloları hızla geri aldı. Fistigim şeytan kulağına kurşun çok iyi şimdi. İştahı da çok çok iyi.
Yeniden is değişikliği yapıcam pazartesi. Çünkü burası söyledikleri gibi çıkmadı. 8 de 9 da evde oluyordum. Zaten hastaneye gitmekten pek işe konsantre olamadım. Hayirlisi inşallah. 1 hafta daha kızımla beraber geciricem.

Bende bugün düşünüyordum nerlerdesin dıye sevindim elaya masallah annesi inşallah böyle gider iştahı iyi olsunda kilosu cok kotu değil. işe üzüldüm sevinmiştik hep kızınla daha cok vakıt gecıreceksın dıye eskı ısıne mı doneceksın yeni bir iş buldun mu? herseyın hayırlısı ne guzel ıkı haftadır kızınlasın hastalıktada bi hayır varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…