hangisine güveniceğimizi şaşırdık ama doktorda önermiyor o tahıllıları bakalım ben doktora gidince bana tarif vericek neler koyup yapılacak sizinle paylaşırım.allaha emanet şu 1 yaşını devirselerde bizle yiyip içseler kurtuylsak mamalardan falaln.kızlar
arkadaşımın facete gördüm ülker hero baby nin tüm ürünleri GDO lu çıkmış. Milupa da kontrole gitmişti temiz çıkmıştı ya ama hero baby öyle değilmiş sonuç OLUMSUZmuş yani. Ben 2 kutu 8 tahıllısını içirmiştim oğluma şimdi o kadar üzüldümki lanet ettim ürüne.
kızlar
arkadaşımın facete gördüm ülker hero baby nin tüm ürünleri GDO lu çıkmış. Milupa da kontrole gitmişti temiz çıkmıştı ya ama hero baby öyle değilmiş sonuç OLUMSUZmuş yani. Ben 2 kutu 8 tahıllısını içirmiştim oğluma şimdi o kadar üzüldümki lanet ettim ürüne.
üç kutuda ben vermiştim yumurtaya alısana kadar içine kattım nalet olsun ülker güvenılırdır turk malı dıye aldım bundada cıktı hayret bişey
günaydın güzel anneler, umarım güzel, hastalıksız bir hafta geçiririz
M mavis01 dişiniz kayırlı olsun
supapatya88 korkam yanında olduğun sürece bişey olmaz eline bişeyler verki çocuk kemirmeyi , öğrensin, marul, maydanoz, gibi ince yapraklı şeyler boğazuna yapışa bilir bide elmanın kabuğu onun dışındaki şeyleri verebilirsin korkma, ama yanında ol, emekleme konusunda anlattıklarında benim büyük kızım öytleydi tembel deyip durudum herkesin bebeği emekliyordu bizimki anca dönmeye yeni başlamıştı, takma kafana her çocuğun gelişimi farklı
oy maşallah incinize. Birden bire çıkar canım benim oğlumda da öyle oldu.
cok tskler arkadaslarAlintilar bir tuhaf oldu sildim.
Mavis hayirli olsun disleri canim, masallah
Tam hatirlamiyorum ilk ne zaman verdigimi. Spontan gelismistir yine. 2 aydir yiyor sanirim.
Supapatya
Meyvelerin kabugunu soyup ver canim. Yutabildigini yer, buyuk parcalari geri tukurur. Hic olmadi kusarak cikarir. Buyudu artik korkma. Bir de kucuk harfle yazar misin canim
masallah prenseseslm kızlar dün 8 ayımızı doldurduk bugün kontrole gittik 8.300 72cm olmusuz 300 gr almış doktor normal hatta bu kadar harakete kilo verse bile normal sayarız dedi. oturtamadık resmen boyunu bıle ayakta ölçtü bu ayda bu kadar dirayetli basması hayret diyobütün gün elimden tutup yürümek istiyo zaten bakliyata baslayabilirsiniz dedi yesıl mercımek kattım sebze corbasına sevdi . mandalına mevzusu gectı kabızlıga iyi gelir ver dedi et cok vermıyodum dokunursa dıye hergun verebılırsın tavuk etı kıyma dedı kemık suyunun cokta yararlı bişey olmadığını söyledi yemek suyu gibi onada pek vitamini inmiyormus suyuna . istediği olmayınca cıglıgı basıyo bizim kız dr da bağırdı baya huysuz dedım yok inatcı dıyo inatcılık zeka belirtisidir diyo inşallah öyledir kan tahlılı yapsak dedık ama hastanede parmaktan alınan cıhaz yokmus vazgectım damlaya devam . demır eksıklıgı zeka ve gelısım gerılıgı yapıyor 7-8 damladan zarar gelmez dedi. bizden böyle işte
ben hurmayı 6.aydan beri veriyorum canım muhallebısıne falan tat katsın dıye eklıyorum. bebegın gazsızsa az az basla ıstersen baklıyat cok yararlı. dişinizde hayırlı olsun bızımde öyle oldu bı gece önce baktım yoktu sabak bı baktım dişBen de dru aradim
baklagil,turuncgil ve hurma verebilir miyim dedim?
9.aydan sonra dedi
sağol canım bizim kulağımızda akıntı yok sadece kaşıyor çekmekten kulağının arkasını yara yapıyor krem sürüp geçiriyoruz
bizde öyleyiz canım saçlarını kulaklarını asılıyor bende kulaktan supelendım ama doktor dişten olabilir dedi
İyi akşamlar Nisan anaları..
Ceku'ma mama sandalyesi aldım evvelsi gün ikeadan. Makarna, haşlanmış havuç falan yemeye başladı tek başına. Sağ elindekileri sol eline geçiriyor, sol eliyle ağzına götürüyor. Henüz emekleme yok. Ama belirtileri var. Yerde poposunu kaldırıyor. Ama ileri değil de geri gidiyor: ittiriveriyor kendini kollarından geri doğru.. Şapşik! Uykuya hâlâ kundakta dalabiliyor. Yarıyıl tatilini bekliyorum eğitim için. Hiç olmazsa 1 haftası gündüz ben de onunla uyuyabilme şansım olur (belki).
Benim acilen iş değiştirmem lazım. Sözleşme öncesi verilen sözler yazıya dökülmeyince çalışma saatleri uzuyor yavaş yavaş.. Banliyö treni gelecek, demişlerdi; o mesele de yalan çıktı. Git-gel 3 saat yol yapıyorum, güya daha merkezi bir yere taşındık!
Bir çok yere başvuru yaptım, yapıyorum. Pek geri dönüş yok. Geçen gün çok prestijli bir firmadan aradılar, telefon mülakatı yaptılar. Sonraki adım yüz yüze görüşmeymiş. Ararlarsa görüşmede giyebileceğim tek bir takım yok. Her şey hamilelik öncesi 36 beden! Ben olmuşum 40! Ne bir paltom kalmış ne bir ceketim. Bir mağazaya girdim kaşe mont bakayım diye. Hiç tanımadığım bir marka. Gayet sıradan bir mont. Fiyat 129 tl! Şaka gibi! Aklıma gelen tek yol, görüşme için mont satın almak, etiketi çıkarmadan giymek, sonra da iade etmek
Güle güle kullansın canım bizde antilop kullanıyoruz memnunuz . uyku hepimizde ortak problem evde oldugumuz halde bı duzen tutturamadık . inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin işin olur, kıyafette bı problem dogumdan sonra. ben kotonun outletınden kase kaban falan aldım buyuk bedene cok para vermemek ıcın zayıflarım umuduyla sende oralarda varsa outlet magazalara bak ıstersen
Süpersin canım bir ayda 7 kg mükemmel :)senin düşüncende güzelMaşallah canım bende 7 kilo verdim sporla 65 kaldı 5 kilobende büyüsede kendi midesini kendi doldursa diyorum böylece yetti mi yetmedi mi doydumu sevdimi diye düşünmek zorunda olmazdım
Snowyy gülüm kerem uyumadı diye yazmıssın dün sende mi bürütüs diyesim geldi bu gece nasıldı?
çok iyi sadece sporlamı verdin yoksa yemene de dikkat ediyor musun, bide hangi sporu yapıyorsun, çok soru sordum demiSüpersin canım bir ayda 7 kg mükemmel :)senin düşüncende güzel
yok canım bir ayda değil 3 ayda verdim ama hep yağdan gitti 15 günde bi ölçtürüyorum yağ oranımıSüpersin canım bir ayda 7 kg mükemmel :)senin düşüncende güzel
Bende bugün düşünüyordum nerlerdesin dıye sevindim elaya masallah annesi inşallah böyle gider iştahı iyi olsunda kilosu cok kotu değil. işe üzüldüm sevinmiştik hep kızınla daha cok vakıt gecıreceksın dıye eskı ısıne mı doneceksın yeni bir iş buldun mu? herseyın hayırlısı ne guzel ıkı haftadır kızınlasın hastalıktada bi hayır varmışKızlar herkese selam.1haftadir kızıma ben bakıyorum evde.7 kiloya 100 gram kaldı verdiği kiloları hızla geri aldı. Fistigim şeytan kulağına kurşun çok iyi şimdi. İştahı da çok çok iyi.
Yeniden is değişikliği yapıcam pazartesi. Çünkü burası söyledikleri gibi çıkmadı. 8 de 9 da evde oluyordum. Zaten hastaneye gitmekten pek işe konsantre olamadım. Hayirlisi inşallah. 1 hafta daha kızımla beraber geciricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?