hurmayi ben de 6.ayda verdim 3-5 gun.Gurme bebekte 8+gorunce sorayim dedim.ben hurmayı 6.aydan beri veriyorum canım muhallebısıne falan tat katsın dıye eklıyorum. bebegın gazsızsa az az basla ıstersen baklıyat cok yararlı. dişinizde hayırlı olsun bızımde öyle oldu bı gece önce baktım yoktu sabak bı baktım diş
masallah ben de versem ne guzel olurçok iyi sadece sporlamı verdin yoksa yemene de dikkat ediyor musun, bide hangi sporu yapıyorsun, çok soru sordum demi
bende 2 aydır diyet yapıyorum 7 kilo verdim ama daha 10 kilo var
her iste var bir hayir cnm ins cok guzel bir is denk gelirKızlar herkese selam.1haftadir kızıma ben bakıyorum evde.7 kiloya 100 gram kaldı verdiği kiloları hızla geri aldı. Fistigim şeytan kulağına kurşun çok iyi şimdi. İştahı da çok çok iyi.
Yeniden is değişikliği yapıcam pazartesi. Çünkü burası söyledikleri gibi çıkmadı. 8 de 9 da evde oluyordum. Zaten hastaneye gitmekten pek işe konsantre olamadım. Hayirlisi inşallah. 1 hafta daha kızımla beraber geciricem.
Kizin toparlanmasina sevindim canim. Senin icin de hayirlisi olsun. Insallah kalbine gore bir is denk gelir.Kızlar herkese selam.1haftadir kızıma ben bakıyorum evde.7 kiloya 100 gram kaldı verdiği kiloları hızla geri aldı. Fistigim şeytan kulağına kurşun çok iyi şimdi. İştahı da çok çok iyi.
Yeniden is değişikliği yapıcam pazartesi. Çünkü burası söyledikleri gibi çıkmadı. 8 de 9 da evde oluyordum. Zaten hastaneye gitmekten pek işe konsantre olamadım. Hayirlisi inşallah. 1 hafta daha kızımla beraber geciricem.
Aktar
insan hayati para ile mukayese edilince cok ucuz canim. Senin ne kabahatin var. Reklamlari o kadar cazip ki...neyse ki erken cikti ortaya.
Supapatya
Gozu yoruyordu canim, ondan soylemistim
Kızlar herkese selam.1haftadir kızıma ben bakıyorum evde.7 kiloya 100 gram kaldı verdiği kiloları hızla geri aldı. Fistigim şeytan kulağına kurşun çok iyi şimdi. İştahı da çok çok iyi.
O da gecer gider insallah canim. Yemesi icmesi yerindeyse cabucak toparlar.merhabalar,
nasılsınız minnaklarınız nasıl kızlar? Benim oğlum dün gitti doktora hava vermişler öksürük ve balgam şurubu vermiş doktoru genelleme birşey yok şükür. Ama öksürük hala devam ediyor.
O da gecer gider insallah canim. Yemesi icmesi yerindeyse cabucak toparlar.
yerinde canım maşallah ama yedikten sonra öksürük başlıyorsa kusuyor çok. İnşallah o da geçsan vallahi sıkıntıdan ağzımın her tarafı yara içinde.
O da gecer canim, uzulme sen. Evlat buyutmek kolay degil. Allah dermansiz dert vermesin.
BBEĞENİN İYİ OLMASINA SEVİNDİM allahtan bir şey çıkmamaış en kısa sürede toparlar tamamen inşallah.amin canım, çok haklısın sağol.
geçmiş olsun paşayaamin canım, çok haklısın sağol.
Ben de dru aradim
baklagil,turuncgil ve hurma verebilir miyim dedim?
9.aydan sonra dedi
ben de yeni vermeye başladım hurmayı 8. aydayız akşamdan ıslatıyorum sabah blenderdan geçirip meyve karışımlarında kullanıyorumben hurmayı 6.aydan beri veriyorum canım muhallebısıne falan tat katsın dıye eklıyorum. bebegın gazsızsa az az basla ıstersen baklıyat cok yararlı. dişinizde hayırlı olsun bızımde öyle oldu bı gece önce baktım yoktu sabak bı baktım diş
spor degil de oglumla gezmeye cikiyorduk ki gecen haftadan beri hava fena hos 2 gundur cikilabilirdi de benim havam hostu bu seferGunaydin canlar keyifli bir gun olur insallah
Mavis
Sen de spor yapiyordun vermedin mi biraz gulum?
Kizin toparlanmasina sevindim canim. Senin icin de hayirlisi olsun. Insallah kalbine gore bir is denk gelir.
cok gecmis olsun cnmmerhabalar,
nasılsınız minnaklarınız nasıl kızlar? Benim oğlum dün gitti doktora hava vermişler öksürük ve balgam şurubu vermiş doktoru genelleme birşey yok şükür. Ama öksürük hala devam ediyor.
bizim dedigimiz meyve olan hurma cnmben de yeni vermeye başladım hurmayı 8. aydayız akşamdan ıslatıyorum sabah blenderdan geçirip meyve karışımlarında kullanıyorum
siz mersin hurmasını diyorsunuz ben de veriyorum onu rendeleyipspor degil de oglumla gezmeye cikiyorduk ki gecen haftadan beri hava fena hos 2 gundur cikilabilirdi de benim havam hostu bu sefer
uykusuzluk verdiriyor ki dusunmeden tatli yiyorum geceleri
cok gecmis olsun cnm
bizim dedigimiz meyve olan hurma cnm
seninki medine veya hac hurmasi ki onun ayi yok her zmn verilebilir
ben 1 ayda 4 kg verdim ama ödem gitmiştir diye düşünüyorum:) yok canım diyet yapmadım sadece ekmeği çok tüketen biri değilim koşu bandında yürüdüm-koştum daha 6kg var benimde.. gidecek bu kilolar başka yolu yok:)çok iyi sadece sporlamı verdin yoksa yemene de dikkat ediyor musun, bide hangi sporu yapıyorsun, çok soru sordum demi
bende 2 aydır diyet yapıyorum 7 kilo verdim ama daha 10 kilo var
Maşallah canım ...yok canım bir ayda değil 3 ayda verdim ama hep yağdan gitti 15 günde bi ölçtürüyorum yağ oranımı
Maaşallah canım yesin kuzucuk sende güzel bir hafta geçir kızınla yeni işinde de başarılar dilerim..Kızlar herkese selam.1haftadir kızıma ben bakıyorum evde.7 kiloya 100 gram kaldı verdiği kiloları hızla geri aldı. Fistigim şeytan kulağına kurşun çok iyi şimdi. İştahı da çok çok iyi.
Geçmiş olsun canım öksürüğüde geçer inşallahmerhabalar,
İyi akşamlar kızlar. Eşim gelince elinden zor alıyorum telefonu.kiz uyudu.bir yaramaz bir yaramaz kuzum.aksama kadar durmuyor.keske hep ben bakabilsem.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.iyi dilekleriniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?