2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hurmayi ben de 6.ayda verdim 3-5 gun.Gurme bebekte 8+gorunce sorayim dedim.
Baklagili size de 8+ da baslatti drunuz biz 7+ yiz su an.
dr baslatana kadar artik yavastan alacagim herseyi.Bir bildikleri vardir herhalde mide,bagirsak veya diger organlarini zorluyordur belki
çok iyi sadece sporlamı verdin yoksa yemene de dikkat ediyor musun, bide hangi sporu yapıyorsun, çok soru sordum demi

bende 2 aydır diyet yapıyorum 7 kilo verdim ama daha 10 kilo var
masallah ben de versem ne guzel olur

her iste var bir hayir cnm ins cok guzel bir is denk gelir

Gunaydin canlar keyifli bir gun olur insallah

Mavis
Sen de spor yapiyordun vermedin mi biraz gulum?

Kizin toparlanmasina sevindim canim. Senin icin de hayirlisi olsun. Insallah kalbine gore bir is denk gelir.

merhabalar,
nasılsınız minnaklarınız nasıl kızlar? Benim oğlum dün gitti doktora hava vermişler öksürük ve balgam şurubu vermiş doktoru genelleme birşey yok şükür. Ama öksürük hala devam ediyor.

Aktar
insan hayati para ile mukayese edilince cok ucuz canim. Senin ne kabahatin var. Reklamlari o kadar cazip ki...neyse ki erken cikti ortaya.

Supapatya
Gozu yoruyordu canim, ondan soylemistim

evet canım haklısın ben özellikle firmaya mesaj attım dün aradılar beni doğruladılar ama hemen o partideki ürünü toplatmışlar şuan güvenle kullanabilirsin dediler. Ne kadar güvenebilirim ki.. Ama yinede sağolsunlar yalanlamadılar.

hayırlısı canım sevindim kuzunun kilo almasına.

O da gecer gider insallah canim. Yemesi icmesi yerindeyse cabucak toparlar.

yerinde canım maşallah ama yedikten sonra öksürük başlıyorsa kusuyor çok. İnşallah o da geçsan vallahi sıkıntıdan ağzımın her tarafı yara içinde.

O da gecer canim, uzulme sen. Evlat buyutmek kolay degil. Allah dermansiz dert vermesin.

Ben de dru aradim
baklagil,turuncgil ve hurma verebilir miyim dedim?
9.aydan sonra dedi

ben de yeni vermeye başladım hurmayı 8. aydayız akşamdan ıslatıyorum sabah blenderdan geçirip meyve karışımlarında kullanıyorum

yarın doktor kontrolümüz vr kan tahlili yaptırcam devlette 9. ayda ama ben pek güvenmiyorum sonuçlarına çünkü 1,5 aylık hamileyken test yaptırdım negatif çıkmıştı 9.ay aşısını sorcam bazıları karşı 9.ay aşısına mağlum 19 gün sonra aşımız var

Gunaydin canlar keyifli bir gun olur insallah

Mavis
Sen de spor yapiyordun vermedin mi biraz gulum?

Kizin toparlanmasina sevindim canim. Senin icin de hayirlisi olsun. Insallah kalbine gore bir is denk gelir.
spor degil de oglumla gezmeye cikiyorduk ki gecen haftadan beri hava fena hos 2 gundur cikilabilirdi de benim havam hostu bu sefer
uykusuzluk verdiriyor ki dusunmeden tatli yiyorum geceleri

cok gecmis olsun cnm

ben de yeni vermeye başladım hurmayı 8. aydayız akşamdan ıslatıyorum sabah blenderdan geçirip meyve karışımlarında kullanıyorum
bizim dedigimiz meyve olan hurma cnm
seninki medine veya hac hurmasi ki onun ayi yok her zmn verilebilir

siz mersin hurmasını diyorsunuz ben de veriyorum onu rendeleyip

İyi akşamlar kızlar sanırım bende kuzumdan ayrılacağım rapor alamazsam 2hafta sonra okula gideceğim yoksa sömestrdan sonra başlayacağım aslında çalışmayıda özledim iki arada bir derede yani:)
çok iyi sadece sporlamı verdin yoksa yemene de dikkat ediyor musun, bide hangi sporu yapıyorsun, çok soru sordum demi

bende 2 aydır diyet yapıyorum 7 kilo verdim ama daha 10 kilo var
ben 1 ayda 4 kg verdim ama ödem gitmiştir diye düşünüyorum:) yok canım diyet yapmadım sadece ekmeği çok tüketen biri değilim koşu bandında yürüdüm-koştum daha 6kg var benimde.. gidecek bu kilolar başka yolu yok:)

yok canım bir ayda değil 3 ayda verdim ama hep yağdan gitti 15 günde bi ölçtürüyorum yağ oranımı
Maşallah canım ...
Maaşallah canım yesin kuzucuk sende güzel bir hafta geçir kızınla yeni işinde de başarılar dilerim..

Geçmiş olsun canım öksürüğüde geçer inşallah

Aktar.....geçmiş olsun keçi boynuzu özü iyi balgam söktürüyor .benim kizda balgam öksürük vardı geçti şükür sabah aç karnına ve akşam veriyorum. Muhallebisi. Yoğurdu nada katı yorum. Senin kuzucugun da geçer duzelir inşallah.

Gunaydin guzeller Yagmurlu&sisli bir sabah. Pencereden bakinca bembeyaz bir ortu goruyorum

Dun kontrolu vardi oglanin. 350gr almis. Agladi durmadi, zorla zaptetttik. Kadin canini da yakmadi ama Iyice huysuzlasti sipa. Gece uyanmalarina distendir dedi, hepimizin hem fikir oldugu gibi
Dun gece nispeten sakin gecti, 1 kez uyandi.

İyi akşamlar kızlar. Eşim gelince elinden zor alıyorum telefonu.kiz uyudu.bir yaramaz bir yaramaz kuzum.aksama kadar durmuyor.keske hep ben bakabilsem.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.iyi dilekleriniz için.

Masallah. Mutludur tabi, annesi yaninda
Pazarlik yap gulum, telefonu vermezse yemek verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…