2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
koldan aldılarcanım ben giremedim alınırken yanına üzüldüğüm için ama az aldılar sanırım 61-157 arası olması lazım bizimki 31.97 kan şurubu verdi bir çay kaşığı 2 ay kullancaz

canım bize kan testini 4.ayda yaptılar sağlık ocağında, 37 çıktı çok iyi dediler. Ben çok nadir verdim kan ilacını şimdilerde pekmez veriyorum. Bu ayki kontrolümüzde tekrar kan testi isteyeceğim bakalım yine iyise kan ilacını değilde arada pekmeze devam edeceğim diye düşünüyorum. Doğru bir yaklaşımmı benimkisi bilemedim.

günaydın arkadaşlar

@Snowyy çok tatlı oluyor o dişler, kocaman ayrık ayrık

kızlar dün akşam kızıma meyveli bebek kurabiyesi yaptık ben biraz fazla pişirdim sert olsun diye, ama bu defa fazla set olmuş şimdi elinde kemiriyor, büyük kızımla beraber yaptık o akşam 2-3 tane yedi ben daha bakmadım tadına ama güzel diyordu

Canım parmaktan aldırın hem daha kolay ve hızlı , koldan damar bulmakta zorlanıyorlar hem koldan alırken çok ağlıyorlar parmaktan daha az ...
BEN BURDA ÖZELEDE DEvlet hastahanesinede sordum ama parmaktan kan almıyorlarmış damardan bende parmaktanda bakılıyormuş dedim ama o makina yokmuş buralarda.

Tahmin ederim. Bir ciksin da yerim ben onuuuu

Tarifini verir misin canim ben de yapayim.

konu ne saçma bir yere gitmiş ben zekadan bahsettigimi hiç hatirlamiyorum çalışmak derken emek harcamaktan bahsediyordum orta zekalı her insan üstün yeteneklere sahip olmasına gerek yok calisarak her şeyi başarabilir her yeri de kazanabilir.dalga geçer gibi konuşan arkadaşlar üzerine alınsın bu söylediğimi sadece bu kadar zor işlerde çalışıp evlilik yürüten tek onlar değil tek memur olanda biz değiliz.özel sektör daha zor iyi beter olun çalışın demedi hiç kimse benim eşimde özel sektörde ama kurtulmak için çaba harcıyor.sizin mantıktan gidersek durumu kötü insanlar zenginlere oh ne rahat desin hayiflansin dursun.ne saçma konuya bak burda bize laf söyleyene kadar iki satır dilekçe yazsanız belki bir kaç kişiye faydanız dokunurdu.bir sürü ev hanimi var forumda hiç böyle aman ne iyi çalışıyorsunuz biz bütün gün evde yorumluyoruz çocuk bakıyoruz demiyorlar.ama siz olsaydiniz kesin bunu da derdiniz.birinci tebrikte anlamazdan geldim imanızı ama nezaket anlayana karşı gösterilir size sizin gibi cevap vereyim aman ne iyi tebrik ederim özel sektörde yorulup evliliğiniz devam etmiş maşallah.paristen gelmedim bende ama özel sektör demişken uçakla diyarbakıra iş için hiç gitmedim bu özel sektörün iyi kısmı oluyor bence.fabrikada çalıştım markette çalıştım.manavlık yaptım 16 saat günde ama evliliğim devam etti.tek farkla ben o şekilde çalışırken memur olanlara yine sizin gözünüzden bakmadım.tebriklerden bir demet daha..

Oowww kıyamayııssss (
Parmaktan çok kolay aslında , nasıl olmaz yaaaa çok ilginç

9.ayda alinacakmis oglumdan da ilac da vermiyorum ins dusuk cikmaz

parmaktan da miktar olarak ayni aliyorlar degil mi?
oglum sarilik oldugunda elinin ustunden almislardi damla damla

zaten bursanin
1)kestane sekeri
2)patecani

Bitaaaneessiiinn tatlıımmm :)))

Evet az alıyorlar 3-5 damla , işlemde hızlı oluyor hem ilgisini daha kolay başka birşeye çekebiliyorsun ...

tekrar tebrik ederim seni.konuyu çok güzel anlatmış ve anlamışsın.

Tahmin ederim. Bir ciksin da yerim ben onuuuu

Tarifini verir misin canim ben de yapayim.

yazayım canım

40 gr taze tere yağı
3 yemek kaşığı yoğurt biraz sulu kısmından
1 adet yumuşamış olgun muz
50 gr kuru üzüm
1 çay bardağı irmik
2 çay bardağı pirinç unu
aldığı kadar tam buğday unu ( tahmini 2,5 çay bardağı ben öyle ölçtüm, 2 bardak kordum sonra biraz daha ekledim sanırım o kadar olmuştur)

tere yağını ( oda sıcaklığında olacak) , ve muzu yoğuruyoruz, sonra yoğurdu ekliyoruz, sonra kuru üzüm ( üzümü rondoda çektim, bir kaç defa, tam yutamaz diye) gerçi yapan kişide öyle dedi, sonra yavaş yavaş, pirinç unu irmik enson tam buğday ununu ekliyorsun sert bir hamur olacak eline yapışmıyacak

sonra istediğin gibi şekil ver ben parmaktan biraz büyük yaptım rahat tutsun diye, önceden ısıtılmış fırında 160 derecede 15-20 dk pişiriyorsun, sonra 100 dereceye düşürüp 10-15 dk daha pişiriyorsun

dur canım ya linki bulursam ekleyeyim ordan daha rahat yaparsın, bide istediğin meyveyi ekliye bilirsin diyor ve yumurta olmadığı için uzun süre kalabilirmiş

Sadece korku değil bizim çalıştığımız gibi büyük şirketler bu tarz denetimlerin bilgisi gidiyor ve önlem alınıyor.kaç kişi şikayet etti halloldu bi şekilde.daha önce 3 yıl çalıştığım iş yerini ihbar ettim tam 9 yıl mahkemede uğraştım eksik yatan 1.5 yıl sgk mı aldım dilekçeyle hala sgk günlerimi işleyecek adamlar bu arada iflas gösterdi haklarımı alamadım .denetmen ,özel elle zaten maden facialarındada bunu gördük.

peki bu yaptığın kurabiye kahvaltıda karıştırdığımızda erirmi nasıl oluyor bende denemek istiyorum ama bizimki ayrı yemiyor.

Ben de vergi kaçıran patronumu ihbar ettim kanıtlarıyla. Ne oldu? Adama 400 lira ceza kestiler. Bir günde kazandığının yarısı. Alavere dalavereye gerek bile yok. Adaletsiz bir dünyada yaşıyoruz.

peki bu yaptığın kurabiye kahvaltıda karıştırdığımızda erirmi nasıl oluyor bende denemek istiyorum ama bizimki ayrı yemiyor.

belki tam kararında pişirirsen birazda önceden ıslatırsan erir bende bu sabah kahvaltısını karışık verdim cevizi rendeliyorum ya kurabiyeyi de rendeledim karıştırdım

Pirinç unu yerine tam bugday ve irmik kullansam sadece olur degil mi?

aslında bende öyle düşündüm ama evde pirinç unu vardı kullandım olur herhalde neden olmasın, bende ilk defa yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…