2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Yerim ben o sıpayı :) totosunu ısırırım bak :)))
tam yemelik degil mi?
senin pateecan dan nbr?

ben son sinifta girdim kpss ye hazirlanmadim ayrica yani
ogretmen de memur oldugu icin cevap verdik
arkadasina da iyi yatmalar

bizde kocaeli merkezden geldik canım babam kansere yakalanınca biraz kımet biraz değil izmitteki iş imkanlarını bulamadık mam alıktık artık çok seviyoruz.yarın doktra gidicez aradım takip edin ilaç vemeyin dedi

tam yemelik degil mi?
senin pateecan dan nbr?

ben son sinifta girdim kpss ye hazirlanmadim ayrica yani
ogretmen de memur oldugu icin cevap verdik
arkadasina da iyi yatmalar

İyi ablası :)diş huysuzlyğunu saymazsak :))
Senin kuzu nasıl :) onuda öp benim için ama sıkıştırarak öp , ben olsam öyle öperdim çünkü :))

Hayata nanik yapiyor, bu denli duyarsiz olma hakkina sahip olduklarini dusunuyorlar...

İşin komik tarafı (belki de trajikomik!) kendisi de eski öğretmen ve hayatı dersanelerde geçmiş. İki yıl öncesine kadar halen öğretmenlik yapıyormuş ve 5 yaşında bir kızı var. Anlıyor olmasını bekliyorsun gayri ihtiyari..

A aktar83 supapatya88 simca12
Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Ben o dilekçeyi yazsam da bir şey değişmeyecek. Çünkü hafta içi çalışmalarını tam mesai yaptırsalar da dersten saymıyorlar - dersanecilik bu açıdan mantıksız görünüyor bana. "Ben hafta sonu için söylemiştim onu." diye kıvırdı zaten. Neyse... bu dünyada hak yiyenler semirmeye devam ediyorlar. Elden bir şey gelmiyor. Ben ilk fırsatta kaçarım, tek çarem bu.

İyi ablası :)diş huysuzlyğunu saymazsak :))
Senin kuzu nasıl :) onuda öp benim için ama sıkıştırarak öp , ben olsam öyle öperdim çünkü :))
bursaya gelince haber vermeyecm sana baksana nasilvahsisin
benim kuzumun alt 2 dis birden cikti

bazi insanlar ben cektim simdi de ben cektirecegim modunda Allah islah etsin ins

İyi akşamlar arkadaslar. Birkaç mesaj okudum gerildim. Hiç yazmayayım dedim ama...

Lütfen mesajlarımızda kırıcı olmayalım. Karşıdaki ne demiş / ne demek istemiş iyi anlayalım. 2 defa gerekirse 3 defa düşünüp bir yazalım.Kalp kırmak kolay, tamiri zor...

koldan aldılarcanım ben giremedim alınırken yanına üzüldüğüm için ama az aldılar sanırım 61-157 arası olması lazım bizimki 31.97 kan şurubu verdi bir çay kaşığı 2 ay kullancaz

koldan aldılarcanım ben giremedim alınırken yanına üzüldüğüm için ama az aldılar sanırım 61-157 arası olması lazım bizimki 31.97 kan şurubu verdi bir çay kaşığı 2 ay kullancaz

Canım parmaktan aldırın hem daha kolay ve hızlı , koldan damar bulmakta zorlanıyorlar hem koldan alırken çok ağlıyorlar parmaktan daha az ...

Canım kerem huzursuz demiştinya , hangi diş o diş :) seninki huzursuzsa bizimkiler o diş çıkarken öttürür bizi valla :)

bencede canım burda yazısıp sıkıntılarımızı dertlerimizi paylasıyoruz pozitif ve yapıcı olsak daha güzel

Canım parmaktan aldırın hem daha kolay ve hızlı , koldan damar bulmakta zorlanıyorlar hem koldan alırken çok ağlıyorlar parmaktan daha az ...
ah ah canım bu ay doktor alalım mı kan dedı kıyamadım parmaktan almıyorlarmıs alan bı yer bulamadım aldırmadım bende zaten muayne ıcın sedyeye oturtamadım kan alırken hıç durmaz son asısında 3 kısı tutmustuk

9.ayda alinacakmis oglumdan da ilac da vermiyorum ins dusuk cikmaz

parmaktan da miktar olarak ayni aliyorlar degil mi?
oglum sarilik oldugunda elinin ustunden almislardi damla damla

Olmaz öyle şey :) patecanı görmeden gidilmez ki :) kuzular arkadaş olur hem :)
zaten bursanin
1)kestane sekeri
2)patecani

Çok geçmiş olsun canım

Günaydın arkadaşlar,
Dün akşam topic biraz gerilmiş yapmayın arkadaşlar, birbirimizi tanımıyoruz ama severek içten yazıyoruz. Ben kendi adıma söyleyeyim birinize mesaj yazarken -canım- diyorsam inanın içten diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…