tam yemelik degil mi?Yerim ben o sıpayı :) totosunu ısırırım bak :)))
ben son sinifta girdim kpss ye hazirlanmadim ayrica yanicanım sen memur olduktan sonra bu saatlerde çalışmışsın hazırlanırken değil herhalde.benim öğretmen arkadaşımda haftada 3 gün dersi var diğer günler yatıyor niye memur deyince bir tek öğretmen anlıyorsunuz anlamadım.ayrıca sınava sabah 6-akşam 8 bi yerde çalışırken mi hazırlandın?
bizde kocaeli merkezden geldik canım babam kansere yakalanınca biraz kımet biraz değil izmitteki iş imkanlarını bulamadık mam alıktık artık çok seviyoruz.yarın doktra gidicez aradım takip edin ilaç vemeyin dedigeçmiş olsun canım belki grip değilde alerjidir söylediklerinin alerjininde belirtisi. yerinizin çok güzel olduğundan bahsetmiştin sizinde talihiniz o yönde ne güzel biz öyle bi yere emekli olunca ancak gidebiliriz işte her işin bi zorlugu bi güzelliği var nasip işte
geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin en zor hastalıkbizde kocaeli merkezden geldik canım babam kansere yakalanınca biraz kımet biraz değil izmitteki iş imkanlarını bulamadık mam alıktık artık çok seviyoruz.yarın doktra gidicez aradım takip edin ilaç vemeyin dedi
tam yemelik degil mi?
senin pateecan dan nbr?
ben son sinifta girdim kpss ye hazirlanmadim ayrica yani
ogretmen de memur oldugu icin cevap verdik
arkadasina da iyi yatmalar
Zor hakilaten Allah şifa versin canım ...bizde kocaeli merkezden geldik canım babam kansere yakalanınca biraz kımet biraz değil izmitteki iş imkanlarını bulamadık mam alıktık artık çok seviyoruz.yarın doktra gidicez aradım takip edin ilaç vemeyin dedi
Hayata nanik yapiyor, bu denli duyarsiz olma hakkina sahip olduklarini dusunuyorlar...
Merhaba,
Ben amuda sözleşmeli olarak çalışıyorum. Süt iznim 2 saat. Nasıl kullanmam için seçim hakkı bana bırakıldı ister sabah geç gel, ister öğlen kullan git gel, ister akşam erken çık yada haftada bir gün kullan.. Benim tercihim akşam erken çıkmış olmaktı. Ama yazın yaşını geçince haftada bir gün gitmeyip, diğer dört gün tam çalışmak istiyorum. Bakalım..
bende özeldeyim süt izni falan yok bizdede yemek arası bile yok yalvar yakar müdüre yemeğimi yemeye eve gitsem kızıda doyururum dedimde öylelikle izin aldım sabah 7:30 da işte oluyorum şu an akşam iş ne zaman biterse çıkıyorum bazen 7 yi buluyor kızda annemde çıldırmış oluyor bende yorgun ve özlemiş 8:30 zaten kızım uyuyor valla adaletsiz dünya memnurlera tüm haklar bize bir hak yok.
...
Ben yeni çıkartıldım,ama kullanıcaktım dönseydim,yabancı merkezli firma olduğu için yasal olan her hakkı veriyolardı,çünkü sonra dava açılmasından korkuyolar.ben hamileyken de 1,5 saat erken çıkma hakkımı verdiler.sen uyku sorununu anlatmak zorunda da değilsin,o yasal hakkını vermek zorunda.insan değil böyleleri.inşallah haklarını veren daha iyi bir iş kapısı açılır önünde.
bursaya gelince haber vermeyecm sana baksana nasilvahsisinİyi ablası :)diş huysuzlyğunu saymazsak :))
Senin kuzu nasıl :) onuda öp benim için ama sıkıştırarak öp , ben olsam öyle öperdim çünkü :))
bazi insanlar ben cektim simdi de ben cektirecegim modunda Allah islah etsin insİşin komik tarafı (belki de trajikomik!) kendisi de eski öğretmen ve hayatı dersanelerde geçmiş. İki yıl öncesine kadar halen öğretmenlik yapıyormuş ve 5 yaşında bir kızı var. Anlıyor olmasını bekliyorsun gayri ihtiyari..
A aktar83supapatya88 simca12
Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Ben o dilekçeyi yazsam da bir şey değişmeyecek. Çünkü hafta içi çalışmalarını tam mesai yaptırsalar da dersten saymıyorlar - dersanecilik bu açıdan mantıksız görünüyor bana. "Ben hafta sonu için söylemiştim onu." diye kıvırdı zaten. Neyse... bu dünyada hak yiyenler semirmeye devam ediyorlar. Elden bir şey gelmiyor. Ben ilk fırsatta kaçarım, tek çarem bu.
koldan aldılarcanım ben giremedim alınırken yanına üzüldüğüm için ama az aldılar sanırım 61-157 arası olması lazım bizimki 31.97 kan şurubu verdi bir çay kaşığı 2 ay kullancazdis cikti mi peki?
uykusuzluk fena kilo verdiriyor ama dikkat et benim basim donuyor saga sola carpiyorum uzun sure uykusuz kalirsam
kani nerden ve ne kadar aldilar cnm?
masallah pasana
sen de mi arkadas?
gel memur ol vip ol :) dunyanin butun nimetlerinden sinirsizca faydalan
hatta ogretmen olursan thydan %25 indirim alip kahvaltiyi milanoda ogle yemegini lonrada aksam da pariste yersin ama ertesi gun ise gec kalma ek dersin kesilir
koldan aldılarcanım ben giremedim alınırken yanına üzüldüğüm için ama az aldılar sanırım 61-157 arası olması lazım bizimki 31.97 kan şurubu verdi bir çay kaşığı 2 ay kullancaz
bursaya gelince haber vermeyecm sana baksana nasilvahsisin
benim kuzumun alt 2 dis birden cikti
Canım kerem huzursuz demiştinya , hangi diş o diş :) seninki huzursuzsa bizimkiler o diş çıkarken öttürür bizi valla :)İyi akşamlar arkadaslar. Birkaç mesaj okudum gerildim. Hiç yazmayayım dedim ama...
Lütfen mesajlarımızda kırıcı olmayalım. Karşıdaki ne demiş / ne demek istemiş iyi anlayalım. 2 defa gerekirse 3 defa düşünüp bir yazalım.Kalp kırmak kolay, tamiri zor...
bencede canım burda yazısıp sıkıntılarımızı dertlerimizi paylasıyoruz pozitif ve yapıcı olsak daha güzelİyi akşamlar arkadaslar. Birkaç mesaj okudum gerildim. Hiç yazmayayım dedim ama...
Lütfen mesajlarımızda kırıcı olmayalım. Karşıdaki ne demiş / ne demek istemiş iyi anlayalım. 2 defa gerekirse 3 defa düşünüp bir yazalım.Kalp kırmak kolay, tamiri zor...
ah ah canım bu ay doktor alalım mı kan dedı kıyamadım parmaktan almıyorlarmıs alan bı yer bulamadım aldırmadım bende zaten muayne ıcın sedyeye oturtamadım kan alırken hıç durmaz son asısında 3 kısı tutmustukCanım parmaktan aldırın hem daha kolay ve hızlı , koldan damar bulmakta zorlanıyorlar hem koldan alırken çok ağlıyorlar parmaktan daha az ...
9.ayda alinacakmis oglumdan da ilac da vermiyorum ins dusuk cikmazkoldan aldılarcanım ben giremedim alınırken yanına üzüldüğüm için ama az aldılar sanırım 61-157 arası olması lazım bizimki 31.97 kan şurubu verdi bir çay kaşığı 2 ay kullancaz
parmaktan da miktar olarak ayni aliyorlar degil mi?Canım parmaktan aldırın hem daha kolay ve hızlı , koldan damar bulmakta zorlanıyorlar hem koldan alırken çok ağlıyorlar parmaktan daha az ...
zaten bursaninOlmaz öyle şey :) patecanı görmeden gidilmez ki :) kuzular arkadaş olur hem :)
kızım grip oldu ..kalabalık yerlere hiç girmedim kimseye elletmedim nerden kaptı anladım grip olanda yok evde gözleri yaşarıp hapşırıyor burnu akıyor yarın doktora gidicem ama bu gece ve sonrası bebeği hasta olan annelerden anladığım kadarıyla çok zor inşallah kolay atlatır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?