2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ozel sektorun zorluklari tabiki var
ama tercihlerimizi yasiyoruz bu kadar cazibeliyse memuriyet memur ol cnm

demek istedigim bu

ogretmenlik zor degil de sevmeyen yapamaz
diger islerin izin,rapor hakki var ama ben kendi adima soyleyim kullanmiyorum izin falan
deli gibi hasta halimle "0" rapor izin gittim gecen yil bir ara haric
cunku ders bos geciyor
aksamin bir saatinde veli arar,ogrenci soru msj atar,teneffus zaten yok kafani kaldirmadan soru coz
sevmesen zaten bu sistemde calisilmaz

Ben özelde çalıştım 3 yıl boyunca sürekli şehir dışına göreve gönderdiler toplamda ayda 10 gün evimde yatabiliyordum; bilmediğim şehirlerde otellerde geçti 3 senem ve bu şartlarda gece-gunduz çalıştım senelik iznimden 5 gün kullanayım dedim tatildeyken aradılar toplantı var yarın istanbulda ol diye tatili bırakıp gittim. Akşam 10da müdür arar, bayi arar... bi telefon gelir sabah 6 Diyarbakır uçağına biletin alındı diye hoop kız halimle sabahın 4 ünde düşerim yollara. En sonunda dayanamayıp gemileri yakıp istifa ettim, 12 seneden sonra annemin evine döndüm ders çalıştım deli gibi sınava girdim, atamalar ertelendi yine annem baktı bana ben atama bekledim ve sonunda da memur oldum.
Aynen arkadaşların dediği gibi; memurluk garanti iyi güzel ama kimseye de gökten inmiyor; emek harcamadan çaba harcamadan memur olunmuyor maalesef. Sizin her gün eleştirdiğiniz boş oturuyor para alıyor dediğiniz memur bile o duruma gelmek için çalışıp didinip çaba harcamıştır emin olun. Memurlara özenen herkes de aynı şeyi yapabilir; çalışıp emek harcayanı Allah muvaffak eder inş.
Bu arada "memur oldun, rahat rahat izin kullanabiliyor musun kafana göre takılabiliyor musun" diye sorarsanız deriiin bi iç çekip uzaklara dalar "nerdeeee" derim :) ; mobbingse mobbing, huzursuzluksa huzursuzluk, işlerin başına kalması, idarecilerin kaprisi, baskısı... devlet- özel farketmiyor maalesef

olamadığımızdan imreniyoruz size sende memnun değilsen bırak bence..

öyle konuşuyorsunuzki memur arkadaşlarım dünyada en zor şey memur olamak gibi çalışıp kazanmışsınız tebrik ederiz sizi ama herkezde sizin kadar azim olamıyor 10 yıldır çalıştığım işimde yazın 15 kışın 12-13 saat çalışıp yanında evliliğimi yürütürken siizn kadar zeki olup ders çalışamadım .sizler zekisiniz biz o kadar olamadık gerçekten bu kadar kasmayın cevaplarınızı benim arzu ettiğim olamadığım bir şey çalış olur diyorsunuzda sınavda çok yüksek puan alıp yerleşemeyen o kadar insan az çalışmış yada aptal bi şu an memur olanlar akıllı çok çalışan sizler.

iyi akşamlar çalışan yoğun anneler :) Özelde kamuda zor anne olup çalışmak çok zor. Bencede özel sektördekilerin işi daha zor evine götüreceğin ekmek bi insanın dudaklarının arasında bu yuzden hak aramak da zor ama memur arkadaslarda haklı memur olabılmek içinde bizde cok calısıyoruz. eşimin kuzeni asgari ücretle kaynakçılık yapıyor 1 gün izin gece gündüz calısma sürekli bize öğretmenler yatıyor siz çalısıyormusunuz diyo adamın yüzüne diyemiyorum ama sende okusaydın biz üniversite sınavlarına calıstık öğretmen olduk yetmedi kpssye calıstık atandık bu kadar kolay kazanmadık maasıda haklarıda üstelik diğer öğretmen arkadaslarında dediği gibi o kadar kolay değil zor bi hamilelik gecırdım yınede dişimi tırnagıma gecırdım ders anlattım 1 gun dra gıtsem velıler okula geldı sen doğurunca cocuklar ne olacak dıye kavgalar ettıler zor yani birbirimizi böyle yargılamayalım annelık en zor iş keske devlet 3 yıl asgarı ucretlı izin diye sıstem cıkarsa çok rahat ederdik

kusura bakmayın ama memur
katılıyorum memur arkadaşların öyle bir yorum yapıyorki çalıştım oldu ben memur olmak kolay demedmim benim şartlarımdan rahat özeniyorum dedim ayrıca çalışan didinen ünv. okuyan bir çok insanda açıkta bizim iş yerinde söför bunuda belittim birazsa şans bu işler sadece okumak çalışmakla olsa bu kadar açıkta insan neden var o kadar yüksek puanla atanamayan çok kişi var ama neyse nisan annesi topiği tartışma topiği olacak böyle .ayrıca benimde öğrt. arkadaşım var zor nir meslek ama memurlar sadece öğretmen ve polistende oluşmuyor.

haklısın canım ben atandıktan sonra sınıfcıların puanı yükseldi sınıf arkadaslarım benden yuksek alanlar atanamadı nasip dediğin gibi ama bence günde 15 saat calısabılecek kadar sabırlıysan memuriyetide kazanırsın bence 40 yasa kadar yolu var neden denemiyorsun canım?

al sana orijinal eşşek sıpası patee Eki Görüntüle 1324394
cok tatli masallah

olamadığımızdan imreniyoruz size sende memnun değilsen bırak bence..
sencesi onemli degil ben meslegimi cok seviyorum

cok calismayla alakasi yok bunun kimi cok calisir bosa calisir
ben doguda ogretmen oldugum halde sabah 6 aksam 8 calistim
yatacak olan her yerde yatar calisan da kamu ozel farketmez calisiyor

eşimle istiyorduk ikimizden berirnin olmasını ama artık öyle bir çabamız yok çünkü bulunduğumuz yerden ayrılmamaya karar verdik ben sadece özenip istediğim bir meslek olduğunu söyledim .artık burada evimizi aldık düzenimizi kurduk 5 yıl sonra haklarımı alıp bir iş kurucam eşimde çalışabildiği kadar özelde devam planlarımız bu yönde.benimki sadece keşke diye bir dilekti ama arkadaşların hepsi işi çalışsaydında olsaydın a getirdi hepimiz sadece çalışma yada isteeyle olmadığını biliyoruz neden bu kadar kastıki herkez demekki çok çalışıp kazanmış şanslı insanlardansınız.

canım sen memur olduktan sonra bu saatlerde çalışmışsın hazırlanırken değil herhalde.benim öğretmen arkadaşımda haftada 3 gün dersi var diğer günler yatıyor niye memur deyince bir tek öğretmen anlıyorsunuz anlamadım.ayrıca sınava sabah 6-akşam 8 bi yerde çalışırken mi hazırlandın?

kızım grip oldu ..kalabalık yerlere hiç girmedim kimseye elletmedim nerden kaptı anladım grip olanda yok evde gözleri yaşarıp hapşırıyor burnu akıyor yarın doktora gidicem ama bu gece ve sonrası bebeği hasta olan annelerden anladığım kadarıyla çok zor inşallah kolay atlatır .

geçmiş olsun canım belki grip değilde alerjidir söylediklerinin alerjininde belirtisi. yerinizin çok güzel olduğundan bahsetmiştin sizinde talihiniz o yönde ne güzel biz öyle bi yere emekli olunca ancak gidebiliriz işte her işin bi zorlugu bi güzelliği var nasip işte

patee basın sağolsun canım gecen yazda ben kaybetmiştim dedemi anneannem hala toparlanamadı geride kalana çok zor allah yardımcınız olsun

Geçmiş olsun canım , bende olmasın kuzum diye dua ediyorum , bi 6. Hastalık oldu mahvetti bide grip olmasın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…