ozel sektorun zorluklari tabiki varseninde kendine göre sorunların olabilir ama memuriyet türkiye şartlarında biizm gibi özel sektör çalışanları için nimet ayrıca çıkan tüm yasalardan siz faydalanırken denetimsizliklerden biz faydalanamıyoruz.biriken yıllık izinlerimi kullandırmadan imza almak isterler fazla mesaimi vermedikleri gibi kart basmayı unutursam o gün çalışmamış görüp kesinti yaparlar çocuktan önce sabah 6:30 işe geliyordum sonra 7:30 oldu çıkışım belli değil ve bu sebeplerden hayat düzenim yok 1 gün iznim var veririlerse oda.memurda verilen mmaşla dünya turu yapamasada bu şartlarda biz 1250tl alıyoruz en düşük memur maaşındanda az ayrıca çalıştığım yerde şöförlük yapan adam bile ünv. mevzunu iş bulamıyor ne yapsın yani herkez kendince haklı sizlerinde hakkını az veren devlet bizide bu şartlarda çalıştıran devlet.en azından benim için memur olsam eşim yada ben şükredeceğimiz bir konum.inşallah sende gönlündeki daha iyi yerlere gel.
demek istedigim busaçma sapan işler canım.özel sektör değil bazen kamuda bile izin kullanımı çok sıkıntı oluyor.şimdi kanunda yazsa günde 5 saat izin fabrikada çalışan birini düşün ya iznini kullanma der yada işten çıkarır başka birşeyi bahane edip.herşeyin zorluğu ayrı yasamadan bilemeyiz.ben özelde çok çalıştım maasimi bile alamadığım oldu memuriyet hediye olarak da gelmedi.çalıştım kazandım hemde iki yıllık evliyken hemde iki yıl yatili okudum bunun için.eşim ugrasiyor olmuyor nasipten ötesi de yok.atama sorunu olmasın diye polis oldum.okul bitince göreve başlamak için.ama süt izni maaş izin vs hepsi bir kenara memleketten uzakta tek başıma öyle zor oluyor ki.yine de şükür diyelim.herkes kendi tercihinin iyi ve kötü sonuçlarını kendi çekiyor .memurların tuzu kuru derler ya:) kimseye havadan inmedi bu memurluk en azından ben kendi adima soyleyeyim eşşek gibi çalıştım kazanmak için
ogretmenlik zor degil de sevmeyen yapamazyok canım sancısı var kendi yok.kanunda bir sürü şey yazıyor eşim işten çıkarken avukata danistik uygulama farklı malesef.maaş da desen eşya tasi dur bakıcı vs parası gidiyor bir şekilde memlekette olsam annem bakar ayda 600-700 cebime kalırdı.öğretmenlik bence çok zor ben bir çocuğa zor sabrediyorum dışardan herşey kolay görünebilir. keyfiyetten memur olmadım mis gibi izmiri bırakıp böyle yerde yaşıyorum valla
öyle canım ergenlik çağına girdiyse bilememHerşeyde vardır bi hayır canım .. İnşallah gönlüne göre iş denk gelir ... Senin oğluş sadece diştenmi sıkıntılı bukadar ...
öyle canım ergenlik çağına girdiyse bilememHerşeyde vardır bi hayır canım .. İnşallah gönlüne göre iş denk gelir ... Senin oğluş sadece diştenmi sıkıntılı bukadar ...
olamadığımızdan imreniyoruz size sende memnun değilsen bırak bence..ozel sektorun zorluklari tabiki var
ama tercihlerimizi yasiyoruz bu kadar cazibeliyse memuriyet memur ol cnm
demek istedigim bu
ogretmenlik zor degil de sevmeyen yapamaz
diger islerin izin,rapor hakki var ama ben kendi adima soyleyim kullanmiyorum izin falan
deli gibi hasta halimle "0" rapor izin gittim gecen yil bir ara haric
cunku ders bos geciyor
aksamin bir saatinde veli arar,ogrenci soru msj atar,teneffus zaten yok kafani kaldirmadan soru coz
sevmesen zaten bu sistemde calisilmaz
öyle konuşuyorsunuzki memur arkadaşlarım dünyada en zor şey memur olamak gibi çalışıp kazanmışsınız tebrik ederiz sizi ama herkezde sizin kadar azim olamıyor 10 yıldır çalıştığım işimde yazın 15 kışın 12-13 saat çalışıp yanında evliliğimi yürütürken siizn kadar zeki olup ders çalışamadım .sizler zekisiniz biz o kadar olamadık gerçekten bu kadar kasmayın cevaplarınızı benim arzu ettiğim olamadığım bir şey çalış olur diyorsunuzda sınavda çok yüksek puan alıp yerleşemeyen o kadar insan az çalışmış yada aptal bi şu an memur olanlar akıllı çok çalışan sizler.ozel sektorun zorluklari tabiki var
ama tercihlerimizi yasiyoruz bu kadar cazibeliyse memuriyet memur ol cnm
demek istedigim bu
ogretmenlik zor degil de sevmeyen yapamaz
diger islerin izin,rapor hakki var ama ben kendi adima soyleyim kullanmiyorum izin falan
deli gibi hasta halimle "0" rapor izin gittim gecen yil bir ara haric
cunku ders bos geciyor
aksamin bir saatinde veli arar,ogrenci soru msj atar,teneffus zaten yok kafani kaldirmadan soru coz
sevmesen zaten bu sistemde calisilmaz
katılıyorum memur arkadaşların öyle bir yorum yapıyorki çalıştım oldu ben memur olmak kolay demedmim benim şartlarımdan rahat özeniyorum dedim ayrıca çalışan didinen ünv. okuyan bir çok insanda açıkta bizim iş yerinde söför bunuda belittim birazsa şans bu işler sadece okumak çalışmakla olsa bu kadar açıkta insan neden var o kadar yüksek puanla atanamayan çok kişi var ama neyse nisan annesi topiği tartışma topiği olacak böyle .ayrıca benimde öğrt. arkadaşım var zor nir meslek ama memurlar sadece öğretmen ve polistende oluşmuyor.iyi akşamlar çalışan yoğun anneler :) Özelde kamuda zor anne olup çalışmak çok zor. Bencede özel sektördekilerin işi daha zor evine götüreceğin ekmek bi insanın dudaklarının arasında bu yuzden hak aramak da zor ama memur arkadaslarda haklı memur olabılmek içinde bizde cok calısıyoruz. eşimin kuzeni asgari ücretle kaynakçılık yapıyor 1 gün izin gece gündüz calısma sürekli bize öğretmenler yatıyor siz çalısıyormusunuz diyo adamın yüzüne diyemiyorum ama sende okusaydın biz üniversite sınavlarına calıstık öğretmen olduk yetmedi kpssye calıstık atandık bu kadar kolay kazanmadık maasıda haklarıda üstelik diğer öğretmen arkadaslarında dediği gibi o kadar kolay değil zor bi hamilelik gecırdım yınede dişimi tırnagıma gecırdım ders anlattım 1 gun dra gıtsem velıler okula geldı sen doğurunca cocuklar ne olacak dıye kavgalar ettıler zor yani birbirimizi böyle yargılamayalım annelık en zor iş keske devlet 3 yıl asgarı ucretlı izin diye sıstem cıkarsa çok rahat ederdik
haklısın canım ben atandıktan sonra sınıfcıların puanı yükseldi sınıf arkadaslarım benden yuksek alanlar atanamadı nasip dediğin gibi ama bence günde 15 saat calısabılecek kadar sabırlıysan memuriyetide kazanırsın bence 40 yasa kadar yolu var neden denemiyorsun canım?kusura bakmayın ama memur
katılıyorum memur arkadaşların öyle bir yorum yapıyorki çalıştım oldu ben memur olmak kolay demedmim benim şartlarımdan rahat özeniyorum dedim ayrıca çalışan didinen ünv. okuyan bir çok insanda açıkta bizim iş yerinde söför bunuda belittim birazsa şans bu işler sadece okumak çalışmakla olsa bu kadar açıkta insan neden var o kadar yüksek puanla atanamayan çok kişi var ama neyse nisan annesi topiği tartışma topiği olacak böyle .ayrıca benimde öğrt. arkadaşım var zor nir meslek ama memurlar sadece öğretmen ve polistende oluşmuyor.
cok tatli masallahal sana orijinal eşşek sıpası patee Eki Görüntüle 1324394
sencesi onemli degil ben meslegimi cok seviyorumolamadığımızdan imreniyoruz size sende memnun değilsen bırak bence..
cok calismayla alakasi yok bunun kimi cok calisir bosa calisiröyle konuşuyorsunuzki memur arkadaşlarım dünyada en zor şey memur olamak gibi çalışıp kazanmışsınız tebrik ederiz sizi ama herkezde sizin kadar azim olamıyor 10 yıldır çalıştığım işimde yazın 15 kışın 12-13 saat çalışıp yanında evliliğimi yürütürken siizn kadar zeki olup ders çalışamadım .sizler zekisiniz biz o kadar olamadık gerçekten bu kadar kasmayın cevaplarınızı benim arzu ettiğim olamadığım bir şey çalış olur diyorsunuzda sınavda çok yüksek puan alıp yerleşemeyen o kadar insan az çalışmış yada aptal bi şu an memur olanlar akıllı çok çalışan sizler.
Yerim ben o sıpayı :) totosunu ısırırım bak :)))al sana orijinal eşşek sıpası patee Eki Görüntüle 1324394
eşimle istiyorduk ikimizden berirnin olmasını ama artık öyle bir çabamız yok çünkü bulunduğumuz yerden ayrılmamaya karar verdik ben sadece özenip istediğim bir meslek olduğunu söyledim .artık burada evimizi aldık düzenimizi kurduk 5 yıl sonra haklarımı alıp bir iş kurucam eşimde çalışabildiği kadar özelde devam planlarımız bu yönde.benimki sadece keşke diye bir dilekti ama arkadaşların hepsi işi çalışsaydında olsaydın a getirdi hepimiz sadece çalışma yada isteeyle olmadığını biliyoruz neden bu kadar kastıki herkez demekki çok çalışıp kazanmış şanslı insanlardansınız.haklısın canım ben atandıktan sonra sınıfcıların puanı yükseldi sınıf arkadaslarım benden yuksek alanlar atanamadı nasip dediğin gibi ama bence günde 15 saat calısabılecek kadar sabırlıysan memuriyetide kazanırsın bence 40 yasa kadar yolu var neden denemiyorsun canım?
canım sen memur olduktan sonra bu saatlerde çalışmışsın hazırlanırken değil herhalde.benim öğretmen arkadaşımda haftada 3 gün dersi var diğer günler yatıyor niye memur deyince bir tek öğretmen anlıyorsunuz anlamadım.ayrıca sınava sabah 6-akşam 8 bi yerde çalışırken mi hazırlandın?cok tatli masallah
sencesi onemli degil ben meslegimi cok seviyorum
cok calismayla alakasi yok bunun kimi cok calisir bosa calisir
ben doguda ogretmen oldugum halde sabah 6 aksam 8 calistim
yatacak olan her yerde yatar calisan da kamu ozel farketmez calisiyor
geçmiş olsun canım belki grip değilde alerjidir söylediklerinin alerjininde belirtisi. yerinizin çok güzel olduğundan bahsetmiştin sizinde talihiniz o yönde ne güzel biz öyle bi yere emekli olunca ancak gidebiliriz işte her işin bi zorlugu bi güzelliği var nasip iştekızım grip oldu ..kalabalık yerlere hiç girmedim kimseye elletmedim nerden kaptı anladım grip olanda yok evde gözleri yaşarıp hapşırıyor burnu akıyor yarın doktora gidicem ama bu gece ve sonrası bebeği hasta olan annelerden anladığım kadarıyla çok zor inşallah kolay atlatır .
Geçmiş olsun canım , bende olmasın kuzum diye dua ediyorum , bi 6. Hastalık oldu mahvetti bide grip olmasın ...kızım grip oldu ..kalabalık yerlere hiç girmedim kimseye elletmedim nerden kaptı anladım grip olanda yok evde gözleri yaşarıp hapşırıyor burnu akıyor yarın doktora gidicem ama bu gece ve sonrası bebeği hasta olan annelerden anladığım kadarıyla çok zor inşallah kolay atlatır .
patee basın sağolsun canım gecen yazda ben kaybetmiştim dedemi anneannem hala toparlanamadı geride kalana çok zor allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?