2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
RENDELEMEK AKLIMA GELMEMİŞTİ BENDE RENDELEYEBİLİRİM bu arada aptamil kullanan varsa 1200gr kipada 47,25 e inmiş.

doktora gittik grip olmuş kızım ama antibiyotiğe gerek görmedi doktorumuz salı günü kontrole çapğırdı şurup ve sprey verdi çok huysuzdu salı günü gidince genel kontrol ve görüşmemizi yapacağız.

bir haftadır tembelliğin dibine vurup, rahat rahat yayılarak yatıp durduğum anamın evinden hepinize selam olsun :)
resmen tatil yaptım ve bir kaç saat sonra eşimin beni almasıyla yuvacığıma döneceğiz:)
annemdeyken bizim kızla yer yatağında koyun koyuna yattık. Resmen yavrum dünyada uyku varmış dedi ve dört saatte bir uyanıp beni emdi ve mışıl mışıl uyudu. Meğer derdi benim kokummuş:) Gerçi bu durumu bir kaç hafta önce farketmiştim ama bu kadar olacağını bilmiyordum. Her sabah şaşmadan aynı saatte uyanmalar.. Dört saat kesintisiz uyku.. wouwww kulağa çok hoş geliyor. Kahvaltısı öğle akşam yemekleri uykusu hep aynı saatte oldu ve çok güzel düzen oluştu. Umarım evde de devam edebilirm. Ama bu gece beşiğinde uyuma sorunu yaşayacağız hissediyorum. şimdiden iyi nöbetler diliyorum kendime ve özel kamu ev hanımı farketmez hepinizi seviyrummm:) öptüm görüşürüz bys :):)

Kızlar biz kızımla Antalya'ya gidiyoruz,anneanneye sürpriz,delirir artık gece kapıda görünce torununu,benim pabucum dama atıldı zaten

Yine tek başıma bir bavul,bebek arabası,çantayla gidiyorum,Dila da kucakta,tabi o kucak bazen güvenliğin,bazen yolcuların olabiliyor ben eşyaları hallederken Uçağa varana kadar yorgunluk.

Öpüyoruz hepinizi güzellikler

hadi hayırlı yolculuklar canım. ya çok seviniyorlar çokkk. ahh bu torunlar olmasa :):)

@Snowyy canım ödevime çalıştım ama çok fazla liste bulamadım. bu pişirme metodları ile ilgili. :)

seni etiketledim ama genel yazıyorum şahsen uygulayıp uygulamama arasında kararsızım. Mesela sebzelerin vitamini kaybolmasın diye suyuna az tuz atmak gerekirmiş. Ama bebişlere yasak.

Ispanak ve semizotu gibi sebzeleri susuz haşlamak gerekiyormuş onlar kendi suyunu bırakıyormuş. Herşeyin bir pişme süresi olduğu için haşlanan sebzeleri süresi gelince ocağı kapatıp hemen pişme işlemini sonlandırmak gerekiyormuş (soğuk suya tutun diyor)

biraz karışık oldu. paylaşmak istedim. uygulamak sizlere kalmış.

bugünkü sebze yemeğimi paylaşayım örnek olması için (aslında arada menülerimizi son sıraya eklesek hangi sebzeyi yaptıysak o gün mesela fırsat oldukça. bizede örnek olur :) )
pirinçli ıspanak. pirinci haşladım ıspanağı küçük küçük elimle parçaladım son beş on dk kala ocağa attım hazır

aktarim pekmez abartildigi kadar demir icermiyor hatta icinde kalsiyum daha fazla
benim onerim bol et

Bitaaaneessiiinn tatlıımmm :)))

Evet az alıyorlar 3-5 damla , işlemde hızlı oluyor hem ilgisini daha kolay başka birşeye çekebiliyorsun ...
sen de
istsnbulda da 3 hastaneye sordum yokmus

ben seni bu dk dan sonra sevmiyorum
dinlenmis+uyumus+uyutmus+yemis+yedirmis=DUZEN
anlamazsin artik bizim halimizden sen

iyi yolculuklar
bebek arabasi tartilmiyor degil mi?
ucaga binerken kabin gorevlilerine teslim ediliyor yani degil mi?
biz de bir anneanne ziyareti yapacagiz

aklima yatmadi benim
ben de kiymayi minik toplar yapip azicik sicak suda hasladim sonrasinda minik esmer bulgur en son ispanak sarimsak koyacaktim unutmusum
yedirirken de az sizma yagi

M mavis01 nazar etme :) :) gel tamam ben sana bakarım..

Ya illa değil canım örnek olur diye yazsak mı dedim ama ben bile zor yazarım belki menüyü. Her zaman giremiyorum.

Olduğu gibi mi verdin canım yaptığını yoksa süzgeç ya da Blender?

aklima yatmayan pisirme yontemleri (tuz atmak,soguk sudan gecirmek)
yoksa menu paylasmak cok guzel bir fikir
cam rendede ezdim ama benim minik erkegim kendi tatli parmaklarini sokacak illa :)

aktarim pekmez abartildigi kadar demir icermiyor hatta icinde kalsiyum daha fazla
benim onerim bol et

sen de
istsnbulda da 3 hastaneye sordum yokmuş

Parmaktan alınan kanla koldan alınan kan farklı cihazdanmı bakılıyor anlamadım ben :) aydınlatın beni :)

Gecmiş olsun canım. Atesi huzursuzlugu yoksa hiç ilaç kullanma istersen. Yemesi içmesi yerinde degil mi?

Evde de aynı duzeni kurmanız dilegiyle canım

İyi yolculuklar&eglenceler canım.

Benim de annem bize surpriz yaptı

9.ayda alinacakmis oglumdan da ilac da vermiyorum ins dusuk cikmaz

parmaktan da miktar olarak ayni aliyorlar degil mi?
oglum sarilik oldugunda elinin ustunden almislardi damla damla

zaten bursanin
1)kestane sekeri
2)patecani
inşallah çıkmaz ama ben 4.aydan beri damla verdiğim halde çıktı

canım ek gıdaya geçince çıkıyormuş altıncı aydan sonra annenin demiri bebeğine yetmiyormuş eğer çıkarsa pekmezle idare ederim diye düşünme 1 kasa üzüm bir tablet demir habına denkmiş

Kızlar acil yardım kuzumun makatı çatlamıs bu gece fark ettim daha önce aynısı olanlardan bi krem konusulmustu iyi geldi diye hırsızı da kullanmıstı ama o pek girmiyo baska kullanan varmıydı neydi kremin adı kızlar lütfen yazarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…