2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Oowww kadın coşmuş :))) o çocuk tosun olmasında kim olsun :)))

bu seferki atak tüketti beni canım diğerleri atakcık kaldı yanında haklısın gülüm dün sütün yetmiyo diye baskı yapanlar bugün kremalı pasta tuzlu salçalı yemek yediriyo ne olacak mantığıyla o çocuklara üzülüyorum yavrucakların sucu yok

aynen beni arkadaşımın bebiği ile 1 gün arasında kendilerine pişirdiği tuzlu yemeklerden yadiriyor inanamıyorum ayrıca reçel yediriyor kilo yapsın diye sabahları

L koltuğun bir parçasınıda yatağa yapıştırdım :))))L nin diğer parçasınıda öbür yanına mı koysam :))))))) şöyle ferah ferah :))))
Işık açıkken uyumuyor , uyku sinyalini kaçırmıyorum genelde , uyanıkken bırakıyorum yatağa :) kendi uyuyor artık minikim:)

pusur ne demek?
is sevmeyen sen?kapi kollarini camasir suyuyla sildigini unutmadim

Yok olmuyor denemediğim şey kalmadı, tek çare var Allah ya onu alsın yada beni, başka bişe istemiyorum artık
Allah korusun o nasil soz
cok bunalmissin bir cocugun daha var hersey daha zor
biraz tek basina kalmaya ihtiyac duyuyor insan
ben de bazn cok bunaliyorum ama biraz uyuyunca,dus alinca veya tatli birseyler yiyince bile enerji doluyorum
cok sukur Allah'a evlatlarimizi bize bagislasin ins

ne guzel yazmissin DENEMEDİĞİN ŞEY KALMAMIŞ OLABİLİR..AMA DENEMEYE DEVAM ETTİĞİN BİR ŞEY OLMAMIŞTIR.. ÖNEMLİ OLAN DEVAM ETTİREBİLMEK
ayrica eymen ile ela cok yakisti isimleri

senin uyku egitimiyle ilgili paylasimlarini bulamadim yardimci olur msn?

cok gecmis olsun cnm benim
kacinci haftada atak var boyle bizde de durum fena

geçen hafta biberon almadi bu hafta meme evet inadindan 10 saat de duruyor bazen
elosa cok cektirir bu @ HIRSIZI

ben de emzirdim de emzirme diye icime kurt dusurduler iste

UOTE="patee, post: 38338017,[/QUOTE] masallah patecanima cok tatli gozler,kirpikler pusur ne demek? is sevmeyen sen?kapi kollarini camasir suyuyla sildigini unutmadim
Yok olmuyor denemediğim şey kalmadı, tek çare var Allah ya onu alsın yada beni, başka bişe istemiyorum artık
Allah korusun o nasil soz cok bunalmissin bir cocugun daha var hersey daha zor biraz tek basina kalmaya ihtiyac duyuyor insan ben de bazn cok bunaliyorum ama biraz uyuyunca,dus alinca veya tatli birseyler yiyince bile enerji doluyorum cok sukur Allah'a evlatlarimizi bize bagislasin ins ne guzel yazmissin DENEMEDİĞİN ŞEY KALMAMIŞ OLABİLİR..AMA DENEMEYE DEVAM ETTİĞİN BİR ŞEY OLMAMIŞTIR.. ÖNEMLİ OLAN DEVAM ETTİREBİLMEK ayrica eymen ile ela cok yakisti isimleri senin uyku egitimiyle ilgili paylasimlarini bulamadim yardimci olur msn? cok gecmis olsun cnm benim kacinci haftada atak var boyle bizde de durum fena
geçen hafta biberon almadi bu hafta meme evet inadindan 10 saat de duruyor bazen
elosa cok cektirir bu @ HIRSIZI

ben de emzirdim de emzirme diye icime kurt dusurduler iste

aferin ona akilli bidikim :)

baligi izgara yaptim kuru oldu tencerede yaptim bu sefer de tutamadi ufalandi hem
et icin de irmigi sisirip sicak suyla zeytinyag kiyma karistirip parmak seklinde mi yapiyorsun yumusak oluyor mu?

corba degil de pure verdim acmiyor agzini sipa

yogurdu tepsiden yalayarak mi yiyor?
kasiktan dokuluyor bos kasigi yaliyor benimki

tam sekiz bucuk aylığız canım 10 gündür kök söktürüyor valla

maşallah canım darısı basımıza herkes mersıne biz tersıne gitgide daha kötüleşiyor uyku düzenimiz

Hahaaaaa :))) senin sorulara bayılıyorum :)))))bazen seslendirme yapıyorum kendi kendime glüyorum :)))
neyine bayiliyorsun seker?
dublajini tamamlayinca bana da at bakalim nasil oluyormus

tam sekiz bucuk aylığız canım 10 gündür kök söktürüyor valla
ayni hafta dogumlular benim oglumla

Bizdr ayni durumdayiz 31 mart dogumu taniyamiyorum cook frna oldu emeklemiyor daha ama emeklemedende birsuru yaramazlik bide ciglik atiyo deliriyorum
uzun zamandır yoksun canım valla bişey oldu bizim koçlara emekleme yok yaramazlık çok cıglıkları benden daha kuvvetlı işine gelmezse basıyo çığlığı zahmet edip ağlamıyo bile senin işin daha zor 3 çocukla allah yardımcın olsun

Gunaydın canlar

Benim balık kendi yagını bırakıyor. Gayet yaglı ve lezzetli oluyor.

Eti de dana eti alıyorum yagsız. Köfte yaparken elimi zeytin yagı ile ıslatıyorum. O da güzel oluyor. İrmik koymuyorum artık, sade yapıyorum. Koyun eti kadar yumuşak olmasa da rahat koparıp yutuyor . Ete bayılıyor zaten. Agzında hiç çevirmiyor, lop lop yutuyor.

Yogurdu kaşıkla yiyor. Kasıgı ben dolduruyorum arka ucundan turuyorum. Yoksa alırken ucunu havaya kaldırıp döküyor. Ben arkasından tutarken o da eliyle kavrayıp agzına götürüyor. 9. Ayda artık kendi alıp yiyebiliyor olması lazım, alıştır yavas yavas canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…