2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bu devirde bilgi iki parmağın ucunda ama insanlar hala cahilce hareket ediyor olan yavrucaklara oluyor yazık
evet katılıyorum bende bazen formda sorulan sorulara ve yapılanlara şaşırıyorum internete bunu yazıyorsan bunu araştırmayı niye akıl etmiyorsun ama böyle yapanların pek umursadığını sanmıyorum.

benim kızda çığlık atıyor hemde o kdar yüksek sesleki eşimle inanamıyoruz.emeklemiyor ve hep yanında insan istiyor yanlız kalmayı sevmiyor hemen çığlık atıyor bu sıra benim kızda gece uyanıp sürekli kucak istiyor kucağıma alınca kıvrılıp uykuya devam yoksa susmuyor :)

evet canım bizde kaşık tuturuyoruz suluğundan suyunu kendi içiyor kaşığıda ağzına götürüyor ama arkasından tutuyoruz annem 9 ayda kendi yiyip sizinle sofraya oturması gerek siz öyleydiniz diye.

Kızlar burun için bi ilaçtan bahsedilmişti , not aldım ama bulamıyorum , burnuna sıkıp ters çevirince hepsi akıyor demişti bir arkadaşımız , neydi acaba ? Genizindeki sümüğü çekemiyorum hırıl hırıl , grip değil , gece klima açıyorum üzerini açıyor diye sürekli 24-25 derecede tutuyorum , ama odanın nem oranı 57 , serum fizyolojik yeterli gelmedi , sıkıp çekiyorum geliyor ama tamamı çıkmıyor ....

günaydın kızlar ,

@Snowyy sen tuvalet eğtimi vericektin başlandınmı merak ettim ?

İstedigim gibi baslayanadım henüz canım. Sabah altını acınca klozete götürüyorum 1 dk kadar bekliyorum. Bazen idrarını yapıyor. Ikınmaya baslayınca da götürüyorum ama genelde gec kalmış oluyorum. Fisher price ın egitici wc si var. Onu alacagım. O zaman daha bilinçli olur sanırım. 9 ay-1 yas arasında daha bilinçli ögretebilirim. Bu yaz inşallah bezden kurtulmuş olur.

evet canım bizde kaşık tuturuyoruz suluğundan suyunu kendi içiyor kaşığıda ağzına götürüyor ama arkasından tutuyoruz annem 9 ayda kendi yiyip sizinle sofraya oturması gerek siz öyleydiniz diye.

Cok güzel yapıyorsun canım. Kışa gelince cok rahat döküp sacmasına izin verilmiyor. Yazın her ögünden sonra yıkıyordum. Yine de iyi yol katettik

burun tıkanıklığı ,halsizlik,ağızda gözde şişlik,hırıltı ,nefes almakta güçlük, bunlarda alerji belirtisiymiş...dün kıza biraz hindistan cevizi suyu vermiştim aynen böyle oldu ..sabah kalktığında da hala gözleri şişti...

maşallah :) elelriyle o köfteleri yemesini düşünüyorum çok hoş :) yazın çok rahattı evet annemde yazın bırakır dedi ama bizim kız çok ıkınmıyor kakasını yaptığını kaçırabiliyorum bazen o yüzden yakalıyamıyorum benimde bir arkadaşım ıkınca klozete tutuyordu oraya yapıyordu ama biz daha başlayamadık annem ben hallederim diyor allah ondan razı olsun.

aa kıyamam çok geçmiş olsun.

canım bende serum fizyolojil kullanıp otribebe aspiratörle çekip açtım .başka bi makinadan konuşulmuştu birde.

Benim annem de tez canlı. Geldiginde mutlaka oglana birseyler ögretip gidiyor. Ben cok "ögreteyim" havasında degilim. Görerek duyarak ögrenir vakti gelince diyorum. Gecen gelmesine oyuncaklarının hepsine isin verdi. Onları da soyleye söyleye ögretti. Şimdi ayıcık nerde hadi getir deyince gidip getiriyor

Tuvaletine de öyle. Ben daha anlamadan annem hadi wc ye götür bak yüzü degişti yapacak diyor

Gunaydin anneler, gecen hafta ustten dort disimiz cikti ve rahatladik cok sukur. Aradan bi hafta gecmeden emeklemeye basladi, cocuk gercekten herseyle sirasiyla ugrasiyor. Hala emeklemiyor diyen anneler, disleri cikarip rahatlayinca kendilerine geliyor ve nerde kalmistik diyorlar... Sanirim disleri hala cikmayanlarda emeklemeyi onceye aldilar.

maşşallah Kerem e...benim kızda yürütece bindirir bindirmez kakasını yapıyor...topu nereye attın diyorum yüzüme bakıp bir şeyler söyleyecek gibi oluyor sonra topunu attığı yere bakıp içini çekip duruyor

yavruumm nasıl rahatsızdır... kızım emerken göğsümün ucu yanıyor ağzının ateşinden...

gözünüz aydın hayırlı olsun...derdi olunca aklı başka birşeye yönelmiyor kuzuların demekki...darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…