2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
desin desin...görümcemin kızı ''anneciğim seni çok seviyorum'' diyor içim eriyor....benim kız bir anneciğim desin ..canımı yesin....

Sorma canım.Ağzının içine düşecem neredeyse.Bazen ağlarken annii diye ağlıyor acaba susturmasam mı diyorum o derece

tabi çektirecek ela yemek nerde kaldı diyecek.hiç cektirir mi kendisi hazırlar hayatim yemek hazır der.nazlari annelerine.büyüsün iş bölümü yapacağım evde iki yaşına gelsin hele:) masallah patecanima cok tatli gozler,kirpikler pusur ne demek? is sevmeyen sen?kapi kollarini camasir suyuyla sildigini unutmadim Allah korusun o nasil soz cok bunalmissin bir cocugun daha var hersey daha zor biraz tek basina kalmaya ihtiyac duyuyor insan ben de bazn cok bunaliyorum ama biraz uyuyunca,dus alinca veya tatli birseyler yiyince bile enerji doluyorum cok sukur Allah'a evlatlarimizi bize bagislasin ins ne guzel yazmissin DENEMEDİĞİN ŞEY KALMAMIŞ OLABİLİR..AMA DENEMEYE DEVAM ETTİĞİN BİR ŞEY OLMAMIŞTIR.. ÖNEMLİ OLAN DEVAM ETTİREBİLMEK ayrica eymen ile ela cok yakisti isimleri senin uyku egitimiyle ilgili paylasimlarini bulamadim yardimci olur msn? cok gecmis olsun cnm benim kacinci haftada atak var boyle bizde de durum fena elosa cok cektirir bu @ HIRSIZI

ben de emzirdim de emzirme diye icime kurt dusurduler iste[/QUOTE]

tabi çektirecek ela yemek nerde kaldı diyecek.hiç cektirir mi kendisi hazırlar hayatim yemek hazır der.nazlari annelerine.büyüsün iş bölümü yapacağım evde iki yaşına gelsin hele:)
Canan....dünürrrr alemsin
senin oğlanı düşünüyorumda yemek beklerken
eğer benim kızda bana çekerse '' derhal '' diye başlar
Allah hepsinin canını sağ etsin

Son düzenleme:
selam canlar. bende bir kaç gündür diş ağrısından delirdim. ilaç alamadım şişti vs.. çok sancılıydı. şimdi iki gündür parol içiyorum iyi geldi. doktor başka antibiyot,ik verdi emzirmeyui kes dedi. Tamam sağlık için ama emzirmeyi bir anda nasıl keserim ki.. almadım tabiki o ilacı. parolu önerdi diğer doktorum.

geçmişi okudum da.. ilk önce yardıma desteğe ihtiyacı olan biri yazıyor dedim ama sonra inanmadım. kusura bakmasın. Evet bir anlık öfke uç noktada olabilir ama insan o zaman kendinden vazgeçer evladından geçemez. Herkes neler çekiyor. Kimisi eş kimisi aile vs. neyse çok yazmak istemiyorum. Sizler çok güzel yön göstemişsiniz. saygı duydum. İyi ki buraya üyeyim dedim. ama kendi fikrim ben inanmadım.

doğum gününü bende düşündüm ama eşimin çağırmazsam kızar dediğim ailesi çok kalabalık ve onlar sadece 40 kişi oluyorlar. bizimkiler 15 kişi. çoluk çocuk vs dersek 65 kişi oluruz heralde. yemek nere pasta nere küçük evim nere ... :)

Allah yardımcım olsun o gün

yeni yıl için planlarınız neler.. evde mi dışarıda mı.. ailelerle mi arkadaşlarla mı..

nasıl acaba

uyanınca kucakta tekrar dalıyorsa ne güzel canım bizimki her uyandugnda kendını yataktan atıp oynamak istıyor çogu zaman 2-3 saat oynuyoruz gece yarısı

Ozaman ben boşuna uğraşıyorum bu atak gelince gene başa döneriz biz
inşallah dönmezsiniz canım. benim bu kaçıncı basa dönme bıktım artık uyku eğitiminden biraz daha buyusun bakarız
çok geçmiş olsun canım sen yine elma armut devam çok tropikal takılma

bizimkide çogunlukla yürütece binince yapıyor hareket yarıyor bizim gazlı bebişlere galiba

tuvalet eğitimi hakkında bildiklerin doğru canım zaten sende öğretmensin eğitim derslerinde ki en önemli mevzulardan biri tuvalet diğeri emzirme azı fazlası erkeni geçi hep kişilikte kalıcı sorunlar oluşturuyor tuvalet eğitiminin kritik zamanı 18-24 ay
dişiniz hayırlı olsun canım gece bizde aynıyız inşallah ataktır!uyku eğitiminede canını sıkma biz evdeyiz verdikte noldu aynı bi çocuk doğustan sakinse sakin gidiyor değilse eğitim falan yok tutmuyor ilk sıkıntıda tepetaklak oluyor. bizimkide ilk dede dedi ama doğduğundan beri anni diye ağlıyor onunla teselli oluyorum
geçmiş olsun canım ben biteral kullanıyorum agumantin verdi bide ama onu emzırırken kullanılmıyor dıye onun yerıne mınoset plus aldım 40dk anca hafifletiyor parol hiç etki etmiyor sabah aksam dikloflam iğne oluyorum yarın kontrole gıdecem hiç gecmedi boğazıma yayıldı hatta buyuk ihtimal daha agır bı ılac verip emzırme dıyecek artık bı hafta on gun sağıp döküp devam sutuyle idare edecez sonra devam yoksa bu ayda tamamen kesmemek gerek

Diş ağrısı çok kötü sanada geçmiş olsun canım. Gündüz idare edilir ama gece zor bebe için. Bakalım ne diyecekler

Canlar selaar cok ozledim sizi arada girip okuyorum ama yazamiyorum bir turlu. Gecmidi okuyamadan yazmama gibi bi takintim var:) hangi sayfada oldugumu kaybedince en sondan baslayim dedim:). Gecen hafta disimiz cikti pazartesi gunu anladik ertesi gun de diger disi farkettik suan buyumeye calisan 2minik disimiz var:). Oglani yere birakinca emeklemiyor sadece ayakta durmsk istiyor ayaklariyla yere basacakmis hasba tabi bende bel mel kalmadi doktor kontrolumzde hersey guzel gecti ek gidalara hala ogun olarak gecmedik doktorda kilosu fazla oldugu icin istemiyor ogun olarak vermemizi. simdilik boyle gecmise takilayim azcik optum sizi

Canim ben aldim fisher price in wc sini cok guzel gecen aydan beei var ilk aldigimizda her gun duzenli kullaniyordum fakat araya birsuru sey girince bu ara bosladim biraz. Cisini 3-4 kez denk getirdim kakasini denk getiremedim daha bugun aksam denedim tekrar ama yapasi kaciyor sanirim ben koyarken:) neyse o da elbet denk gelir birgun. Bu arad cis yaptiginda muzik caliyor. Benim oglan pek orali olmadi oynaamakla mesguldu tuvaletiyle :) yarindan itubaren tekrar baslayacagim sabah oglen ve aksam oturtmaya cani isterse yapsin oyalanabildigi kadartutuyorum ustunde sikilinca da alip altini bezliyorum.

Gumaydın Dısarıdı gece gibi karanlık ama adet olmuş işte günaydın demek

Uykumu aldım keyfim yerinde. Bu zıpırların hepsi aynı tornadan cıktıysa benimki eski düzenine döndü. Sizinkilerin de eli kulagındadır. Bir sonraki diş krizine kadar rahatım sanırım

Masallah kuzuna Dişleri de hayırlı olsun.

Cok rahat etti benimki üst dişler çıkınca. Eskiden havucu beraber yerken koparamadıgı için sinirlenir fırlatırdı. Şimdi kemire kemire yiyor. Cok mutlu oluyor elimde havuc görünce

öncelikle geçmiş olsun .bizde annemle bu yaz düşünüyoruz ama snowyy 9 ayda ben bezi bıraktım oğlumuda alıştırıcam demişti ondan sordum çünkü ben dahda kaka yaptığını bile kaçırıyorum anlamıyorum nasıl alıştırıyım yaza 1.5 yaş civarı olacak biz o dönemde deneyeceğiz.ben sadece uygulamada nasıl yapıyor bunun için sordum yoksa bende şu an bir müdahilede bulunmuyorum.

küçük tavşan maşallah.benim kızda iki gecedir sakinledi çok sık ağlayıp kalkmadı şükür ki:)

Günaydın güzellikler ve onların minik kuzuları
Telefondan geçmiş takip etmek çok zor oluyor. Dağ gibi yazı yazdım uçtu gitti. Insanın şevki kırılıyor.
Herkes iyi inşallah. Bizim diş hala yok :) ishal, hafif ateş, iştahsızlık var. Kilo vermiş benim kuzucuk boyuna da gitmemiş aynı duruyor. Çok hareketli ama yerinde de durmuyor. Neden çocuk doktorları bu kadar yetersiz bilgiye sahip bu ülkede anlamış değilim.

kim söylemiş canım vallaha ben kaçırmışım bende birazdan kayınpederime sinir oldum onu yazacaktım :) bende üyeliğimden öncede formu takip ediyordum senin konunun akışını ve yaşadıklarını biliyorum allah kimseye yaşatmasın genç ve güzel bir anne olarak umarım hayatta karşına artık çok güzel şeyler çıkar ve biz doğum sonrası sıkıntılarımızı zarzor atlatmaya çalışırken senin bunların üstüne yaşadıkların ve ilk ailenin yanına geldiğinde ablanın söyledikleri gerçekten bunlarla başedip evladını büyütme çaban takdire şayan allah yardımcım olsun ve içine ferahlık versin kimseyede yaşatmasın çok zor bi sınav.

bende yazmadan duramıyacağım akşam kayınpederim geldi diğer oğlunun yanına gitmişlerde burada bi gezinmeye gelmiş bende kızıma neden bakmak istemediklerini sordum ik mık tabi insanın gönlü istemedikten sonra sevmedikten sonra bakmakta istemez dedim kafa salladı resmen istemiyorlar kızımı birde görmeye geliyor akşam sinirden uykuya dalamadım vallaha eşimde ağzı aşınır hiç bir şey söyleyemez birde gelip kendini ağırlatıyor istemiyorsan gelme bundan sonra kesinlikle onları kabul etmeyi düşünmüyorum evime .küçükük bebeğe gelirken 2 çift 30numara çorap almış biride yırtık verdiği değere bak.

amin canım evet 8.dişimiz yolda nasipse:)
maşallah kuzularımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…