2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Bugun ilk defa balik yiycem kv yapcak da ins yiyebilirim normaldede pek sevmem

benimde sancılarım oluyor ama uyku halim hiç olmadı aksine uyuyamıyorum ben

cnm nasıl oldun bizim okuldan dolayı çok giremedim merak ettim sizi.iyisiniz degilmi...
banada senin oğlun olacakmış gibi geldi..
amann sağlıklı olsunlarda yeter...
ayy benide cagırdı 12 gün sonra test için...bende cinsiyeti soracam orada::)
hayırlısı hakkımızda..

cnm vajinal alsan bende 3 defa ikişer tane alıyorum ve alttan çok rahat.. tavsiye ederim druna sor ve öyle kullan istersen cnm

ahh ahh biz tüp bebeğiz ya bir ayda öncesinden var tam 3 dır kankiyiz.eşim ölümüne kankiyiz dio..

Bugun ilk defa balik yiycem kv yapcak da ins yiyebilirim normaldede pek sevmem

afiyet olsun yarasın cnm bende yemiyorum ama yemeliyiz...

Canimmm iyiyim simdi 10 gunluk rapor aodim ben evdeyim kanamam gecticok sukur.

Benimde 23 unde ikili icin randevum var ama yarinda gidecegim baska yerden randevualdim

P.tesi de raporu uzatmsya giderim belki ozamanda görürüm.

Iyi olmana cok sevindim.
Banada erkek diyende vsr kiz da bakalim meraktsyim hepimiz icin
Saglikla gepsinler de kiz erkek hiic farketmez

Son düzenleme:
merhaba kızlarr nasılsınız
biz c.tesi dr.a gittik maşşallah kuzuma kocaman olmus elleri ayakları bellıydı hatta tek elını yukarı kaldırmıstı kuzum 1 hafta gerıden geliyodu yetısmıs normal haftasına dr.umuz sat.la uyumlu dedi
ikili için tarih verdi istersen ysptır dedi devlette yaptırıcam inşaallah kotu bıse cıkmaz tırsıyorum azcık
bugunde a.s.m.ye kan verdık hemogram tsh bı de aclık sekerıne bakılcak inşaallah onda da bı sorun cıkmaz

bu arada kızlar balıktan bahsetmişsiniz canım cektı valla

cnm biz de cuma gittik dra .elleri ayakları var dedi dr çok şükür..clexane ı sordum kesmedi hala...haftaya bende bir başka dra gidecem bakalım 11+2 gibi falan:)tek derdim su içesim yok midem bulanıyor.geceleri özellikle dahada artıyor..
beni ve koca göbüş ve popoyu gören kız diyor.sadece 2 kişi erkek dedi..sanırım kızım olacak:) hayırlısı olsun inş fark etmez tabiki

SLM arkadaşlar ben normalde 25 eylülde dr gidecektim ikili tarama için ama bugüne dayanamadım randevu aldım.merak ediyorum içeride bebiş iyi mi diye dr kesin gülecek bende en son randevu saatine aldım randevumu.Bakalım dr neden geldi deyince ne diyeceğim o da bana ne cevap verecek merak ediyorum

aysunay git canım için rahat etmediyse yoksa insan aklında hep kalıyor..ama bişeycik yoktur meleğinin benim seninki erkek gibi geliyor hakkında hayırlısı

selam ben geldim uyumuşum yeni uyandımm bebişim beni çok uyutuyor...

uyuyun uyuyunda büyüyün cnm

cnm git bakalım ne diyecek..haftayada ben gidecem ondan sonraki hafta ya bizim ikili testimiz:18: bende korkuyorum

cnm git bakalım ne diyecek..haftayada ben gidecem ondan sonraki hafta ya bizim ikili testimiz:18: bende korkuyorum[/QUOTE]

içim rahat da hissetmek istiyor insan hemen :) şimdi ağrım yok akıntım çok azaldı sadece akşamları mide bulantım var o yüzden kendimi garip hissediyorum hepten Allah korusun yoklayayım canavarı bakalım :) inşalllah ikili testlerimiz süper çıkar da üçlü teste gerek kalmaz bilmiyorum doğru mu biliyorum ama ikili teste sorun çıkmayınca üçlü test yapmıyor diyorlar ama bakalım hayırlısı

cnm git bakalım ne diyecek..haftayada ben gidecem ondan sonraki hafta ya bizim ikili testimiz:18: bende korkuyorum

içim rahat da hissetmek istiyor insan hemen :) şimdi ağrım yok akıntım çok azaldı sadece akşamları mide bulantım var o yüzden kendimi garip hissediyorum hepten Allah korusun yoklayayım canavarı bakalım :) inşalllah ikili testlerimiz süper çıkar da üçlü teste gerek kalmaz bilmiyorum doğru mu biliyorum ama ikili teste sorun çıkmayınca üçlü test yapmıyor diyorlar ama bakalım hayırlısı [/QUOTE]
Cnm benim ilk bebegimde doktor ucluyu yapmisti sadece bende hic yaptirmasak diye sordum o da mutlaka 1 nin yapilmasi gerekiyor dedi cunku doktor bu testle kendini guvene aliyormus hani allah korusun cocuk otizmli dogdu diyelim bunu bize doktor soylemedi diye dava aciyorlarmis ve kazaniyorlarmis o yuzden yapmak zorundalarmis.zaten yaptiktan sonra allah korusun birsey ciksada hani 3. Aya kadar bebegini aldirabiliyorsun zaten bu test yapildiginda 3. Aya girmis oluyorsun birsey degismiyor yani doktor bana boyle anlatmisti. Bende paylasmak istedim.arti allah korusun bebeklerimiz nasil olursa olsun bizimdir biz onlari ta kucucuk bir fasulyeyken baglandik onlardan kopamayiz. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Ins eskilerin dedigi gibi elli ayakli saglikli akilli bebeklerimiz olur amin

Son düzenleme:
aysunay git canım için rahat etmediyse yoksa insan aklında hep kalıyor..ama bişeycik yoktur meleğinin benim seninki erkek gibi geliyor hakkında hayırlısı

Evet canim.her hafta gidiyoruz bakalim yarinda gidelim.baska baska dr lara gidiyorum kendi doktorum uzakta ona ikili icin gidecgim 2 hafta sonra.
Insallah iyidir melegim.
Hem hematologa da gidecegim gitmisken aradsn ciksin

Bana erkek diyenler cogunlukta bende oyle hissetmeye basladim.bakalim merakla brkliyorum hepimizinkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…