Bende arastirmistim canim son uc ay bebek beyin gelisim icin kritik donemmis ozaman icmeyi düşünüyorum dr danışarak.
Bazi dr lar onermiyorlarmis ama kullanırız
Haftada iki gun balik yiyebiliyorsak gerek yokmus ama bakariz.
Kızlar sizin de zaman zaman karnınızda adet sancısı gibi ağrılar oluyor mu? Bir de 2 gündür nasıl bir halsizlik anlatamam, internetten baktım da normalmiş, plasenta oluşurken çok halsiz oluyormuş anne adayı ama yatmaktan usandım resmen
dikkat et canım, ani hareketlerden ve ağır şeylerden kaçın. mümkün olduğunca kendini yorma. umarım en kısa sürede yerleşirsiniz
Canim cok tesekkur ederim ne guzel demissin oyle
Nazli oldugu icin oyle geliyo demi
Zor gunler gecirtiyor bana yaramaz nazlim
Ama buna da cok sukur 3 yil bekledim herseye raziyim yeterki iyi olsun
Ben de cok mrrak ediyorum hepimizin bebslerini
12.haftada ikili icin gidcegim az cok belli olur mu
geçen hafta rapor vermişti doktorum, evdeydim ve içiyordum günde 1 defa progestanı. ama içtikten 1.5-2 saat kadar sonra herşey dönmeye başlıyor, cidden yürüyemez hale geliyorum ve kafam müthiş ağırlaşıyor, 2-3 saat uyumadan kendime gelemiyorum. bu yüzden çalışırken içmam mümkün değil, hele günde 3 defa! ama yarın işyerimdeki son günüm zaten. maaşımı alıp ayrılıyorum işten, sonrasında günde 3 defa içmeye başlıycam ama normalde pek ilaç içmekten yana bir insan değilim, hastalıkların doğal yollarla tedavi edilmesi gerektiğini düşünüyorum. hele ki şimdi hamileyken , bana bu kadar ağır gelen bir ilacı günde 3 defa içmek hiç içime sinmiyor ama mecburum galiba
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…
bende, bende unuttum:) kızıma hamileyken düşük riskim yoktu, dikkatli bir şekilde ilişkiye girebilirsiniz demişti doktorum, ama bunda yasak dedi:/
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…
Bugun ilk defa balik yiycem kv yapcak da ins yiyebilirim normaldede pek sevmem
cnm nasıl oldun bizim okuldan dolayı çok giremedim merak ettim sizi.iyisiniz degilmi...
banada senin oğlun olacakmış gibi geldi..
amann sağlıklı olsunlarda yeter...
ayy benide cagırdı 12 gün sonra test için...bende cinsiyeti soracam orada::)
hayırlısı hakkımızda..
cnm vajinal alsan bende 3 defa ikişer tane alıyorum ve alttan çok rahat.. tavsiye ederim druna sor ve öyle kullan istersen cnm
ahh ahh biz tüp bebeğiz ya bir ayda öncesinden var tam 3 dır kankiyiz.eşim ölümüne kankiyiz dio..
afiyet olsun yarasın cnm bende yemiyorum ama yemeliyiz...
ben haftada bir mutlaka balık yiyorum
Igneyi neden kullaniyorsun cnm pihtilasma cok mu oluyor sende
Canimmm iyiyim simdi 10 gunluk rapor aodim ben evdeyim kanamam gecticok sukur.
Benimde 23 unde ikili icin randevum var ama yarinda gidecegim baska yerden randevualdim
P.tesi de raporu uzatmsya giderim belki ozamanda görürüm.
Iyi olmana cok sevindim.
Banada erkek diyende vsr kiz da bakalim meraktsyim hepimiz icin
Saglikla gepsinler de kiz erkek hiic farketmez
Pihtilasma var bende 3 dusugum var cnm igne kullanmam gerekiyor
selam ben geldim uyumuşum yeni uyandımm bebişim beni çok uyutuyor...
SLM arkadaşlar ben normalde 25 eylülde dr gidecektim ikili tarama için ama bugüne dayanamadım randevu aldım.merak ediyorum içeride bebiş iyi mi diye dr kesin gülecek bende en son randevu saatine aldım randevumu.Bakalım dr neden geldi deyince ne diyeceğimo da bana ne cevap verecek merak ediyorum
cnm git bakalım ne diyecek..haftayada ben gidecem ondan sonraki hafta ya bizim ikili testimiz:18: bende korkuyorum
aysunay git canım için rahat etmediyse yoksa insan aklında hep kalıyor..ama bişeycik yoktur meleğinin benim seninki erkek gibi geliyor hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?