2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

selam canım hoşgeldin dişin için geçmiş olsun zor ağrı. parol ve minoset iyi geliyor genelde.
maşallah sülalenize:) Sen en iyisi bir düğün salonu yada ona benzer ufak bir yer kirala o gün için:)

yeni yıl için planlarınız neler.. evde mi dışarıda mı.. ailelerle mi arkadaşlarla mı..

nasıl acaba

diğwer seneler bazen ailelelrle, bazen evde geçiriyorduk biz.
Bu sene oğlum çok küçük annem zaten ben işteyken hep ilgileniyor sağolsun bir de o gece bırakamam biraz annemlerde biraz kv de oluruz sanırım biz.

hoşgeldin canım
inciniz hayırlı olsun

yeni yıl için planlarınız neler.. evde mi dışarıda mı.. ailelerle mi arkadaşlarla mı..

nasıl acaba
vallah ben muhasebede olduğumdan yılın son günü en uzun gün oluyor yeni yıla girerken evde olursam şükür hiç bir yere gidemiyorum önceki yıllar ablamlar annemlerde toplanırdık biz en son katılırdık şimdidi eve gidip yattığuıma şükür ederim :)

geçmiş olsun canım...inşallah emzirmeyi kesmeden düzelecek bir çözüm bulur doktorlar..ama anlattığına göre kuvvetli ilaçlar kullanman lazım...parol le nereye kadar gidecek...

hırsızi bu çok sert erkekler evlenince kilibik bişey oluveriyor neden çünkü yeni evli malûm sebepten:) ay aynı kaynana gibi konustum şimdi merak etme yemek temizlik hepsini ogretecegim eymene ela rahat etsin die
:) :) canım erkek olsun kız olsun bir şeylerin ucundan tutuyorlar çocuklar büyüyünce...ama gelişimleri için yardım ettirmek lazımmış...zaten çocuklar da çok hevesli oluyor... sen yapamazsın edemezsin demememiz gerekiyormuş mesela bir sofra kurarken en azından kaşık çatal yerleştirmesi gibi yapabileceği küçük şeyler... odasını toplaması falan...
öğret öğret kızım rahat etsin... :)

merhaba canım...dişiniz hayırlı olsun...maşşallah kuzuna

Ne kadar sinirbozucu olduğunu tahmin ediyorum canım çook haklısın ama o insanlara verilecek en güzel cevap bu durumu umursamayıp mesafe koymak. Senin kızın çok değerli ve bu değeri annesi babası zaten hissettiriyor ona, başka kimseye ihtiyacı yok.
Ya şöyle olsaydı; kendi çocuklarına hamileyken bile sigara içmiş, kendi çocuklarını uyutabilmek için şurubu dayadığını marifetmiş gibi anlatan, çocuğun yatırılarak beslenmesi gerektiğini savunan, çocuğu bitlenince kafasına sinek ilacı sıkıp tülbent örtüp bekleten ve lafa gelince "ben torunum için ölüp geberirim" deyip durduğu halde onun bedensel&ruhsal gelişimi adına yanlıştan başka bişey yapmamasına rağmen "illlaaaa bu çocuğa ben bakıcam" diye tutturan bir kayınvaliden olsaydı ?? Ne demek istediğimi anlıyorsun eminim. Bazı insanların uzak olması, uzak durması ve sevgisinde iddialı olmaması da bi nimet. Senin yapacağın şey; onlardan bişey beklememek ve araya mesafe koymak -ki zaten kendileri koymuş mesafeyi- arada bi gelip sevip giderler, onların sevgisi de bu kadar bunu kabullenmek lazım; kızın büyüdüğünde insanları tanıması da kolay olur hem senin de için rahat olur. En azından çocuk için kılını kıpırdatmaya gönlü olmadığı halde "senin için ölürüm biterim, ben sana çok bakmak istedim vs vs" diye konuşacak ikiyüzlü bi sevgi görmez karşısında
Canını sıkma kuzum; benim de annem çalıştığı için bana da babaannem bakmadığı için bakıcı baktı ve öyle bi baktı ki hâlâ görüşüyoruz :) Allah kızını sevip gözü gibi bakabilecek iyi insanlarla karşılaştırsın

Allah kimseye de yaşatmasın zaten canım. Başından beri iyi kötü herşeyi paylaşıyoruz şimdi tam geçmişe bakmadan rumuzda yazamadım. Valla ben zaten takıntılı bir insanım en ufak şeyi kendime dert eder vicdana vururum o Yüzden beni kastetmişse ciddi anlamda üzüldüm. Ama diyorum ya Allah düşmanıma yaşatmasın .
Sende takma kafana canım bakmıyorlarsa bakmasınlar. Insanın içinden gelecek ne gelecekse ben benim kv kız bende diye bir çöp almazlar. Hatta kendi kardeşlerinin gönderdiği kızım için altınları bile vermemişler :) Allah gözlerini doyursun. Neye sasiyorum biliyor musun. Bilen bilir kv de sorunsuz insandım ben annemden farksız derdim. Asla kusurum saygısızlığım olmadı ona karşı kendi de bilir ki, hala evine çağırıyor bunca yaptığına rağmen. Neyse sen takma kafana insan üzülüyor seni çok iyi anlıyorum ama zorlada sevdiremezsin içinde olacak insanın.

evet haklısın.ne yazıkki ne kendi nede evlatlarının yaptıklarından utanmıyorlar.sende benim gibi alıngansın o zmaan bize burada yansıttığından dahada ağır yaşıyorsun sıkıntılarını.benim ablamda 24 yaşında çocuğuyla ayrılmıştı ama şimdi 15 yaşına geldi oğlu ikisi beraber yaşıyor ablamda çalışıyor bizde destek oluyoruz allaha şükür herşey geride kaldı ama o ilk zmanlar çok zor ablama stresten geçici felç geçirmişti seni çok iyi anlıyorum umarım en az hasarla atlatırsın çıkarsın bu cendereden.

A aktar83 maşallah incilerinize nasıl tatlı olmuştur kuzun :) bizde daha tık yok. Darısı başımıza.

öyle ya canım bir de konuşmak için çabalıyır artık. Tabi birde ayakta kalabilse yada emeklese bu durumdan biraz tembeliz:)
senin kızçene de maşallah zayıf olmasına takılma sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun kilo iyi değil zaten biliyorsun.

amin .çok doğru söylüyorsun ama işte yıllardır yaptıklarından birikimim var onların seviyesizlikleri ve ikiyüzlülüklerine kıvararak cevap veremiyorum direk soruyorum sonrada sinirleniyorum :) ne güzel allah hepimizi öyle iyi insanlarla karşılaştırsın.ayrıca ben çocuk istemediğim için çocuk yapmıyorken çevreye kısır olduğumu ve bizim sonunda boşanacağımızı konuşuyordu ve torun görmeden göçücem çok istiyorum diyip ağlanıyordu şimdi yaptıklarına kızıyorum zaten onların cehaleti ile benim baş etmem imkansız söylediklerini yazarken ben utanıyorum.

günaydın arkadaşlar
@Snowyy ben büyük kızıma emzik vermedim canım buna da vermeyi düşünmüyordum ama uyku eğitimi için aldım sadece yatarken veriyorum ama iyimi kötümü bilemiyorum

Jazzquell canım alınma hepimizin sorunları oluyor burada da paylaşıyoruz ne var yani, sorun yoksa ya çok ama çok rahat birsidir kişi , ya da neyse yazmayayım

supapatya88 canım üzme kendini boş ver paran varsa bir bakıcı tut yani tabiki babaanne anneanne nin bakması çok iyi ama istemiyorlarsa yada bakamıyorlarsa işi oluruna bırak baksa kırk tane lafa katlanmak zorunda kalacaksın belki , benim kaynımın evliliği bu yüzden bitti hep kızın annesi baktı kız arada diyordu senin annen gelsin kadında gelmiyordu yok si,z kavga ediyonuz , yok hastayım oğlanda ne yapsn annesi mecbur savunmak zorunda kalıyordu, şimdi ayrılar adam arada çocuğu alıyor bu defa anne bak ben çalışıyorum gel bir hafta bak , yine gitmiyor muş , hastayım senin evin klozetli falan filan işin özü bakmak istemiyor yada gerçekten hasta bakamıyor, anlatınca dedim içimden demekki sorun önceden de gelmemesinde sorun eşin değilmiş o işin bahanesiymiş

benim ufaklık bu akşam uymadı hem diş hemde üşüttük sanırım tekrara zaten tam iyileşmemişti, alıyorum ağlıyor yatağa koyuyorum kalkıyor bütün elini ağzına koyuyor bir yandan da hırıltı, en son 4,30 gibi ağrı kesici verdim ondan sonra 2 saat uyudu, şimdi keyfi iyi gibi

kusura bakmayın çok uzun yazdım

HIRSIZI canım benim senin yeni iş nasıl gidiyor bayağıdır sorucam aklımdan çıkıyor.
canım yeni iş olmadı saatleri yüzünden eski işe geri döndüm ama başka firmadayım...sağlık olsunda herşey yoluna giriyor canım...bizde senin post ların yolunu gözlüyoruz...bir taraftanda emziriyorsun bebeğini..emzirmek insanı eritiyor...gıdanada dikkat etmezsen....sağlıklı olsunda İdil kilo alır elbet...çok hareketli olmalarıda bebeklerin kilo almasını engelliyor...

deli oluyorumya böyle insanları duyunca... ama senden çok eşinin içi parçalanıyordur belli etmesede...Allah hidayet versin....tek zararları olmasında faydalarını kimse istemiyor...

aynen kızlar yazdıklarınızla rahatlattınız beni evlendiğimden beri onlarla olan sıkıntımı çözemiyorum psikoloktanda destek aldım o kadar geriliyorumki hasta oluyorum bu fikirsizliklerine ama sizlerin yorumları dağıttı kafamı sağolun öptüm hepinizi :)

ben size soyleyim mi kimseyi takmayin sadece kapı kapanınca içeride kalanlar önemli diğerleri teferruat..ben bazen kizinca eşime sadece oğlum var diyorum o da olmayacak büyüyünce insan hep yalnızdır aslında çok da mutluyum yilbasi geliyor eşim özel günleri abarttığımi düşünür tez canliyim en güzeli olsun isterim emek harcarim karşılık olmayinca geçen yıldan önce gunlerce saatlerce hazirlndim kuaföre gittim sofrayı evi hediyeleri.ama o uyudu pijama ile oturdu ben elbiselerle artık birşey yapmak gelmiyor içimden

..................
esmer canım buraya evladıyla ilgili sorunu olan bir anne yazmıştı...geçmişe bakınca sende anlarsın...hepimiz üzüldük o anneye...okuduğun post onunla ilgili...anne bebeği için bir sinirle kötü şeyler söyledi...o söylediklerine inanmıyorum demek istedi arkadaşımız...

Esmercim aynen,hırsızı yazmış bak,seninle ilgisi yok,başkasına yazıldı o ileti,geçmişi okursan hak verirsin zaten yazana da.hiç üzülme yani.bu forumda herkes seni bilir,sever,destek olmaya çalışır,sana öyle laf etmez.o kadar sıkıntının arasında başka konulara da üzülme,bak biz de üzülürüz.

sanırım esmer benden dolayı alınmış ama anlamadım gitti.
ben bu sayfayı en başından beri takip ediyorum sonra üye oldum. burda yazılanlara ve konu sahibine inanmasaydım üye olmazdım. kesinlikle başka yerde yazmam bakabilirsiniz. ben çocuğum ölsün diye kişiye (sadece uyku sorunu yaşadığı için diğer herşeyi normal dediği için) bu sebepten inanmadım. herkese saygı duyduğumu belirttim. zaten amaç buydu bana göre cevaplar verilsin o kişi hakkında görüşülsün. herkes daha fazla şeyler yaşıyuor ve evladımızın tırnağına zarar gelsin istemeyiz. amaç polemik yaratmak değil. alınacak bir şey yok.

herkes Allaha emanet olsun arkadaşlar.

Gecmişi tam okuyamadım dedi ya canım. Kendisini kastettigini sandı. Yanlış anlama olmuş. Kimse kırılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…