2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gecmişi tam okuyamadım dedi ya canım. Kendisini kastettigini sandı. Yanlış anlama olmuş. Kimse kırılmasın

öyle canım zaten msj atacaktım bulamadım sanırım engellemiş yazdığını da okumadım engelli olduğu için. alıntı yapılınca gördüm. yani yargısız infaz olmuşum:)
pek bilmiyorumda dediğim gibi bir tek buraya yazıyorum msj atma kısmını bile beceremedim. Hay Allah olan oldu yazılan okundu bitti. Ben sadece üzüldüm o kadar emek veriyoruz okumaya çalışıyoruz yazmaya çalışıyorum. İnanmayacak olsam burda ne işim var. Gece uyumadan bakayım diyorum bir şekilde.
uzatmak istemiyorum zaten ama.. ben hala beğene basıyorum sayfanın ilerisini görmeden falan. içimde art niyet olsa..
neyse bakalım.

Tam okuyunca o da anlar hak verir canım. Yanlış anlama neticede. Kimsenin burada art niyeti yok. Hepimiz evlat buyutuyoruz, birbirimize elden geldigince yardımcı olmaya calışıyoruz. Rahat etmese, yargılandıgını düşünce kimse ugramaz topige zaten. Sıcak samimi oldugu için hala buradayız. İnşallah öyle de devam eder

kusura bakmayın uzun oldu demişsin...
kusurun okadar uzun ki bakmamak imkansız
bakmadan geçemedim...hamilelik dönemi kadar sık paylaşımlarda bulunmuyoruz... bazı postları 2-3 defa okuduğum oluyor... özellikle bneim gibi buradan başka hiç kimsesi olmayanlar için yaz sen uzunn uzuun yaz...
geçmiş olsun canım kuzuna...benimkide sabah hapşurup duruyordu gece çok terliyor...şu kış bir geçseydi ...iyice toparlansalardı şu çocuklar...ağrı kesici benim kızda da işe yarıyor... 1 anları 1 anlarını tutmuyor.. neyi var bu çocuğun diyorsun 1 saat sonra turp gibiler maşşallah...

canım benim yaa.bu eşler neden böyledirki...görümcenin doğum günü vardı... 1 hafta önceden program yaptı etti bizimki... hediyeler falan... tamam ben pek önem vermem özel günlere de...görümceden 1 hafta sonra benim doğum günümdü ama benimkini hatırlamadı bile...öyle olunca insana dokunuyor... kimsenin özel gününe değer vermeyip hatırlamasa neysede...

canım herkes biliyor kimin ne yi ne için yazdığını... hepimiz anladık senin kimi kastettiğini...burada yazışırken insan tereddüt ediyor çekiniyor...hassas oluyor bu konuda... esmer de okuyunca anlar canım...

Tatlım engellemedim kimseyi hatta belirttim geçmişi okuyamadım diye sadece kendimi ifade etmek adına yazdım ben. Başkasına yazmışsın ki arkadaşlar Özet geçti söylediklerinde çok Haklısın Ven de denk gelsem aynı şeyleri yazarım.
Engelleme nasıl Yapılıyor ben bilmiyorum onu kaldı ki yapayım. Yazdım ve sildim o Mesajı çünkü dönüp tekrar baktım yazdıklarına çocuğundan vazgeçer mi yazmışsın o cümlenle beni kast etmediğini anladım. K.bakma lütfen yanlış anlaşılmana ben sebep oldum ve yanlış anladım.

Arkadaşın hesap geçici olarak pasif diyor umarım bana kırılmadı vallahi üzüldüm benimle alakası yok, engelleme vs de yapmadım. Üzüldüm şimdi Fazlasıyla tamamen benim yanlış anlamam. Inşallah silmemiştir hesabını

Ya ilk kendim sandım sonra döndüm tekrar okudum iletisini evladı hakkında köyü konuşan birine Yazmış olduğunu gördüm ve iyice anlamadan sileyim dedim sildim yazdığımı . Engellemedim zaten nasıl yapılır bilmem bile . Özür diliyorum o arkadaştan sanırım Hesabını silmiş . Çok üzüldüm ya. Alınganlığım üstümde lütfen yanlış anlamasın beni. Bende sorunlarımı paylaşırım o Yüzden ilk Üstüme alındım tabi gelişi güzel okuduğum araştırmadığım için hata bende :/

Boşuna demiyorum bu enişte numunelik diye. Aksamları cekirdegine ben sponsor olurum canım. Surekli ye yanında, cıldırsın

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi geceler kızlar bugun büyük bi klinik e gittim diş enfeksiyonu feci olmus antıbıyotık iğne verdi dr son kez emzırıp iğnemi oldum 5 gün emzirmeyecem bu gece nasıl gececek bakalımyavrumla aramdaki bağ kopacakmış gibi hissediyorum

İyi bari gitmişsin ne güzel,tekrar geçmiş olsun,hiç üzülme o bağ öyle emzirmeyince geçmez bence,senin ilk kucağına verdiklerinde o bağ tamamlandı.bak hem maşallah yine bu aya kadar emzirdin,yine devam edersin,bir de ben mesela bugün çok katı gıda vermemiştim önceye göre,resmen açlıktan uyandı durdu,emzirince de doymuyorlar artık.daha küçük olsa zor olurdu onun için.

senin uyku egitimiyle ilgili paylasimlarini bulamadim yardimci olur msn?

Maviş canım ben kim west'in uyku eğitimini yaptım,internete yaz bak çıkıyor.ama hepsini yapmadım,gece uykusuna yatırdım,karyolanın yanında sandalyeye oturdum.bağırdı,ağladı,çok coştuğunda kucağıma alıp,sakinleştirip geri yatırdım.bu şekilde yaklaşık 1,5 saat sürdü.baktı ben emzirmiyorum ya da sallamıyorum,uyudu.ilk kez sabaha kadar deliksiz uyudu.

Daha önce her uyandığında emziriyodum,az da sallardım bazen,e alıştı,hep uyanır oldu,meğer açlıktan değilmiş yani uyanması.

Hergün aynı mı dersen değil,bazen gece de 2,bazen 3 kalkıyorum,emiyor,gaz çıkarıyor,su içip yatıyor.sallama yok.Diş çıkarma döneminde şimdi,hepten değişken.ama eğitimden önce 2 saatte bir kalkıyordu saat kurmuş gibi.o ve sallama olayı bitti şükür.geçen sallıyım dedim dişi yüzünden acı çekiyodu diye,bu sefer de kendi istemedi.

Gunaydın, hayırlı cumalar
Sabah namazından beri yagmur yagıyor. Ama böyle ince ince. Oglumla izliyoruz

Üzülme kuzum. 5 gün sonra tekrar besleyebileceksin. Sen iyileş ki yavrunla daha rahat ilgilenebilesin

Geçmiş olsun canım
Üzülme hiç bu ayki bebişler 12 saat aç kalabiliyormuş... Ben gece emzirmesiğim için 1 haftadır gündüzleri uzun uyuyor bende iş yapabiliyorum artık rahat :) çünkü arada uyansada dalıyor geri...

Aynı ben :)))) bende bir hafta olmak üzere , gece emzirmeyi bıraktım ama gece deliksiz uyumadı hiç , başta 10 kez şimdi 3-4 kez uyanıyor bende kucağıma alıp sakinleştirip yatırıyorum sabah 5 te artık sakinleşmiyor emziriyorum :)))

geçmiş olsun canım emzirmeyeceğin için de üzülme iyileş yine devam edersin.

Günaydın, hayırlı cumalar.
Bebeği için hesap açtıran var mı? Akbank'ın kumbara veren bir bebek hesabı varmış. Onu araştıracağım. Başka bir önerisi olan var mı?

hiç aklıma gelmemişti ama olabilir. Nasıl yapacaksın canım eğer başlarsan bizi de bilgilendir.

canım arkadaşlar burada zaten senin adına yanlış anlaşılma olduğunu anlattı ben bundan dolayı hesabının pasif olduğunu sanmıyorum geçen gün burada bizde birbirimizi yedik ama kimse hesabını kapatmadı onca sıkıntı üzerine birde bu konuda kendini suçlu hissetme bence.sonuçta yüzyüze değiliz yanlış anlaşılmalar olabilir konuşarak anlaşılır yine.

Günaydın, hayırlı cumalar.
Bebeği için hesap açtıran var mı? Akbank'ın kumbara veren bir bebek hesabı varmış. Onu araştıracağım. Başka bir önerisi olan var mı?
benim ablamlar bireysel emeklilik için ödeme yapıyorlar yanılmıyorsam doğduğundan beri 18 yaşına kadar ödeyip sonra ünv. harçlık yapar diye düşünüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…