Gecmişi tam okuyamadım dedi ya canım. Kendisini kastettigini sandı. Yanlış anlama olmuş. Kimse kırılmasın
öyle canım zaten msj atacaktım bulamadım sanırım engellemiş yazdığını da okumadım engelli olduğu için. alıntı yapılınca gördüm. yani yargısız infaz olmuşum:)
pek bilmiyorumda dediğim gibi bir tek buraya yazıyorum msj atma kısmını bile beceremedim. Hay Allah olan oldu yazılan okundu bitti. Ben sadece üzüldüm o kadar emek veriyoruz okumaya çalışıyoruz yazmaya çalışıyorum. İnanmayacak olsam burda ne işim var. Gece uyumadan bakayım diyorum bir şekilde.
uzatmak istemiyorum zaten ama.. ben hala beğene basıyorum sayfanın ilerisini görmeden falan. içimde art niyet olsa..
neyse bakalım.
kusura bakmayın uzun oldu demişsin...günaydın arkadaşlar
@Snowyy ben büyük kızıma emzik vermedim canım buna da vermeyi düşünmüyordum ama uyku eğitimi için aldım sadece yatarken veriyorum ama iyimi kötümü bilemiyorum
Jazzquell canım alınma hepimizin sorunları oluyor burada da paylaşıyoruz ne var yani, sorun yoksa ya çok ama çok rahat birsidir kişi , ya da neyse yazmayayım
supapatya88 canım üzme kendini boş ver paran varsa bir bakıcı tut yani tabiki babaanne anneanne nin bakması çok iyi ama istemiyorlarsa yada bakamıyorlarsa işi oluruna bırak baksa kırk tane lafa katlanmak zorunda kalacaksın belki , benim kaynımın evliliği bu yüzden bitti hep kızın annesi baktı kız arada diyordu senin annen gelsin kadında gelmiyordu yok si,z kavga ediyonuz , yok hastayım oğlanda ne yapsn annesi mecbur savunmak zorunda kalıyordu, şimdi ayrılar adam arada çocuğu alıyor bu defa anne bak ben çalışıyorum gel bir hafta bak , yine gitmiyor muş , hastayım senin evin klozetli falan filan işin özü bakmak istemiyor yada gerçekten hasta bakamıyor, anlatınca dedim içimden demekki sorun önceden de gelmemesinde sorun eşin değilmiş o işin bahanesiymiş
benim ufaklık bu akşam uymadı hem diş hemde üşüttük sanırım tekrara zaten tam iyileşmemişti, alıyorum ağlıyor yatağa koyuyorum kalkıyor bütün elini ağzına koyuyor bir yandan da hırıltı, en son 4,30 gibi ağrı kesici verdim ondan sonra 2 saat uyudu, şimdi keyfi iyi gibi
kusura bakmayın çok uzun yazdım
canım benim yaa.bu eşler neden böyledirki...görümcenin doğum günü vardı... 1 hafta önceden program yaptı etti bizimki... hediyeler falan... tamam ben pek önem vermem özel günlere de...görümceden 1 hafta sonra benim doğum günümdü ama benimkini hatırlamadı bile...öyle olunca insana dokunuyor... kimsenin özel gününe değer vermeyip hatırlamasa neysede...ben size soyleyim mi kimseyi takmayin sadece kapı kapanınca içeride kalanlar önemli diğerleri teferruat..ben bazen kizinca eşime sadece oğlum var diyorum o da olmayacak büyüyünce insan hep yalnızdır aslında çok da mutluyum yilbasi geliyor eşim özel günleri abarttığımi düşünür tez canliyim en güzeli olsun isterim emek harcarim karşılık olmayinca geçen yıldan önce gunlerce saatlerce hazirlndim kuaföre gittim sofrayı evi hediyeleri.ama o uyudu pijama ile oturdu ben elbiselerle artık birşey yapmak gelmiyor içimden
canım herkes biliyor kimin ne yi ne için yazdığını... hepimiz anladık senin kimi kastettiğini...burada yazışırken insan tereddüt ediyor çekiniyor...hassas oluyor bu konuda... esmer de okuyunca anlar canım...sanırım esmer benden dolayı alınmış ama anlamadım gitti.
ben bu sayfayı en başından beri takip ediyorum sonra üye oldum. burda yazılanlara ve konu sahibine inanmasaydım üye olmazdım. kesinlikle başka yerde yazmam bakabilirsiniz. ben çocuğum ölsün diye kişiye (sadece uyku sorunu yaşadığı için diğer herşeyi normal dediği için) bu sebepten inanmadım. herkese saygı duyduğumu belirttim. zaten amaç buydu bana göre cevaplar verilsin o kişi hakkında görüşülsün. herkes daha fazla şeyler yaşıyuor ve evladımızın tırnağına zarar gelsin istemeyiz. amaç polemik yaratmak değil. alınacak bir şey yok.
herkes Allaha emanet olsun arkadaşlar.
öyle canım zaten msj atacaktım bulamadım sanırım engellemiş yazdığını da okumadım engelli olduğu için. alıntı yapılınca gördüm. yani yargısız infaz olmuşum:)
pek bilmiyorumda dediğim gibi bir tek buraya yazıyorum msj atma kısmını bile beceremedim. Hay Allah olan oldu yazılan okundu bitti. Ben sadece üzüldüm o kadar emek veriyoruz okumaya çalışıyoruz yazmaya çalışıyorum. İnanmayacak olsam burda ne işim var. Gece uyumadan bakayım diyorum bir şekilde.
uzatmak istemiyorum zaten ama.. ben hala beğene basıyorum sayfanın ilerisini görmeden falan. içimde art niyet olsa..
neyse bakalım.
esmer canım buraya evladıyla ilgili sorunu olan bir anne yazmıştı...geçmişe bakınca sende anlarsın...hepimiz üzüldük o anneye...okuduğun post onunla ilgili...anne bebeği için bir sinirle kötü şeyler söyledi...o söylediklerine inanmıyorum demek istedi arkadaşımız...
Esmercim aynen,hırsızı yazmış bak,seninle ilgisi yok,başkasına yazıldı o ileti,geçmişi okursan hak verirsin zaten yazana da.hiç üzülme yani.bu forumda herkes seni bilir,sever,destek olmaya çalışır,sana öyle laf etmez.o kadar sıkıntının arasında başka konulara da üzülme,bak biz de üzülürüz.
kusura bakmayın uzun oldu demişsin...
kusurun okadar uzun ki bakmamak imkansız
bakmadan geçemedim...hamilelik dönemi kadar sık paylaşımlarda bulunmuyoruz... bazı postları 2-3 defa okuduğum oluyor... özellikle bneim gibi buradan başka hiç kimsesi olmayanlar için yaz sen uzunn uzuun yaz...
geçmiş olsun canım kuzuna...benimkide sabah hapşurup duruyordu gece çok terliyor...şu kış bir geçseydi ...iyice toparlansalardı şu çocuklar...ağrı kesici benim kızda da işe yarıyor... 1 anları 1 anlarını tutmuyor.. neyi var bu çocuğun diyorsun 1 saat sonra turp gibiler maşşallah...
canım benim yaa.bu eşler neden böyledirki...görümcenin doğum günü vardı... 1 hafta önceden program yaptı etti bizimki... hediyeler falan... tamam ben pek önem vermem özel günlere de...görümceden 1 hafta sonra benim doğum günümdü ama benimkini hatırlamadı bile...öyle olunca insana dokunuyor... kimsenin özel gününe değer vermeyip hatırlamasa neysede...
canım herkes biliyor kimin ne yi ne için yazdığını... hepimiz anladık senin kimi kastettiğini...burada yazışırken insan tereddüt ediyor çekiniyor...hassas oluyor bu konuda... esmer de okuyunca anlar canım...
iyi geceler kızlar bugun büyük bi klinik e gittim diş enfeksiyonu feci olmus antıbıyotık iğne verdi dr son kez emzırıp iğnemi oldum 5 gün emzirmeyecem bu gece nasıl gececek bakalımyavrumla aramdaki bağ kopacakmış gibi hissediyorum
senin uyku egitimiyle ilgili paylasimlarini bulamadim yardimci olur msn?
iyi geceler kızlar bugun büyük bi klinik e gittim diş enfeksiyonu feci olmus antıbıyotık iğne verdi dr son kez emzırıp iğnemi oldum 5 gün emzirmeyecem bu gece nasıl gececek bakalımyavrumla aramdaki bağ kopacakmış gibi hissediyorum
Geçmiş olsun canımiyi geceler kızlar bugun büyük bi klinik e gittim diş enfeksiyonu feci olmus antıbıyotık iğne verdi dr son kez emzırıp iğnemi oldum 5 gün emzirmeyecem bu gece nasıl gececek bakalımyavrumla aramdaki bağ kopacakmış gibi hissediyorum
Aynı ben :)))) bende bir hafta olmak üzere , gece emzirmeyi bıraktım ama gece deliksiz uyumadı hiç , başta 10 kez şimdi 3-4 kez uyanıyor bende kucağıma alıp sakinleştirip yatırıyorum sabah 5 te artık sakinleşmiyor emziriyorum :)))Maviş canım ben kim west'in uyku eğitimini yaptım,internete yaz bak çıkıyor.ama hepsini yapmadım,gece uykusuna yatırdım,karyolanın yanında sandalyeye oturdum.bağırdı,ağladı,çok coştuğunda kucağıma alıp,sakinleştirip geri yatırdım.bu şekilde yaklaşık 1,5 saat sürdü.baktı ben emzirmiyorum ya da sallamıyorum,uyudu.ilk kez sabaha kadar deliksiz uyudu.
Daha önce her uyandığında emziriyodum,az da sallardım bazen,e alıştı,hep uyanır oldu,meğer açlıktan değilmiş yani uyanması.
Hergün aynı mı dersen değil,bazen gece de 2,bazen 3 kalkıyorum,emiyor,gaz çıkarıyor,su içip yatıyor.sallama yok.Diş çıkarma döneminde şimdi,hepten değişken.ama eğitimden önce 2 saatte bir kalkıyordu saat kurmuş gibi.o ve sallama olayı bitti şükür.geçen sallıyım dedim dişi yüzünden acı çekiyodu diye,bu sefer de kendi istemedi.
Günaydın, hayırlı cumalar.
Bebeği için hesap açtıran var mı? Akbank'ın kumbara veren bir bebek hesabı varmış. Onu araştıracağım. Başka bir önerisi olan var mı?
canım arkadaşlar burada zaten senin adına yanlış anlaşılma olduğunu anlattı ben bundan dolayı hesabının pasif olduğunu sanmıyorum geçen gün burada bizde birbirimizi yedik ama kimse hesabını kapatmadı onca sıkıntı üzerine birde bu konuda kendini suçlu hissetme bence.sonuçta yüzyüze değiliz yanlış anlaşılmalar olabilir konuşarak anlaşılır yine.Ya ilk kendim sandım sonra döndüm tekrar okudum iletisini evladı hakkında köyü konuşan birine Yazmış olduğunu gördüm ve iyice anlamadan sileyim dedim sildim yazdığımı . Engellemedim zaten nasıl yapılır bilmem bile . Özür diliyorum o arkadaştan sanırım Hesabını silmiş . Çok üzüldüm ya. Alınganlığım üstümde lütfen yanlış anlamasın beni. Bende sorunlarımı paylaşırım o Yüzden ilk Üstüme alındım tabi gelişi güzel okuduğum araştırmadığım için hata bende :/
benim ablamlar bireysel emeklilik için ödeme yapıyorlar yanılmıyorsam doğduğundan beri 18 yaşına kadar ödeyip sonra ünv. harçlık yapar diye düşünüyorlar.Günaydın, hayırlı cumalar.
Bebeği için hesap açtıran var mı? Akbank'ın kumbara veren bir bebek hesabı varmış. Onu araştıracağım. Başka bir önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?