2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
AH CANIMM INSAN BAZEN HAYATI BILE SORGULUYOR NEDEN BEN DIYOR HIC MI GECMEYECEK DIYOR ...AMA SABRETMELIYIZ SIKINTIYI VERENDE ALLAH KIMSEYE KALDIRAMAYACAGI YUK VERMEZ MIS.AMA PSKOLOG DESTEGI ALABILIRSIN CANIM FARKLI SEYLER DENE SUREKLI EVDE OLMAKTA INSANA HIC IYI GELMEZZ

yakında girer tekrar merake tme...neden senin yüzünden olsun ki...oluyor böyle şeyler...girdiği zaman hallolur ...

Boşuna demiyorum bu enişte numunelik diye. Aksamları cekirdegine ben sponsor olurum canım. Surekli ye yanında, cıldırsın
canım çekirdek yemek bir şey değilde... yüzümde sivilceler çıkmaya başladı ...numuneki ne numune...dünyada 1 tane kalmış onada ben denk gelmişim...

çok geçmiş olsun canım...göz açıp kapayıncaya kadar geçer 5 gün... bebeğin ve senin sağlığın için ikinizde biraz dayanacaksınız...aranızdaki bağ ölümden sonra bile devam edecekken nedemek 5 günde kopacak falan...

Günaydın, hayırlı cumalar.
Bebeği için hesap açtıran var mı? Akbank'ın kumbara veren bir bebek hesabı varmış. Onu araştıracağım. Başka bir önerisi olan var mı?
bizde akbank tan sigorta yaptıracaktık ama hala yaptırcaz bakalım

günaydın arkadaşlar
benim ufaklık iyice hasta oldu gece 4 -5 defa burnunu açtım, kötü öksürüoe bende geçen olduğundaki ilçaları verdim, sabahta verdim, aksi gibi eşimde çok yoğun bu hafta , neyse ya akşama erken gelecek olursa akşama yada yarın dr götürürüz düzelmezse

canım üzülme 5 gün geçer hem hasta olursan daha kötü ya kim bakacak o miniğe senin baktığın gibi, bide düşün bir gün emmeyi bırakacak, ben büyük kızımı memeden keserken böyle hissetmiştim ama baktım bana olan sevgisi hiç azalmadı sarılıp duruyordu

geçmiş olsun bebğine acil şifalar .burun tıkanıklığı çok zor açmayınca nefeste alamıyor kuzucuklar.

Canim ben de ictigim ilac yuzunden 4-5gun emzirememistim. Ilk gece sandigimdan daha kolay gecti tabiki normal duzeninden farkli oluyor ve zolraniyorsun ama 5gun sabret. Arkadasim kullanmak zorunda oldugu ilaclar yuzunden tamamen kesti memeden zaten uyku sorunu olan bi cocuktu kiz simdi cok mutsuz. Ayrica bebegin seni cok seviyor meraketme bagin asla kopmayacak simdi sevildiklerini daha guzel anliyorlar opup kokla yeter ona :)

Geçmiş olsun çok canım , nekadar dikkat etsekte hastalık gelip buluyor

Seldursel kendi hesabını pasif yapamaz. Baska bir topikte yazışıyorsa, gecici olarak ban yemiştir. Gelir tekrar yakında.

Kuzusu hasta olan arkadaslar, cok gecmiş olsun. Havalar fena. Virüsü ve olası tasıyıcılarını mumkun mertebe yanınızdan yörenizden uzak tutun. Acil şifalar diliyorum.

Geçen gün bunalım anında yazmış olduğum kötü şeylere bazı arkadaşlarımızın yazdığı yorumları gözyaşları içinde okudum. Ben iyi durumda değilim arkadaşlar, gündüz kesinlikle uyumayan bir bebeğim var. Ve ben uykusuzluktan kendimi kaybetmiş durumdayım. 2 yaşındaki oğlum meleğim allah nazarlardan saklasın düzenli uykusunu uyur, ama bu sevimsiz bebek uyumuyor bir türlü. 8 aydır benim tuh sağlığımı bozdu sizlerin varmı gündüz uyumayan bebekleri ?

Canım benimki de gündüz hiç uyumuyor, gece 10 kere belki daha fazla uyanıyor. Yorgunluk ve uykusuzluk seni depresyona sokmuş; acilen psikolojik yardım almanı öneriyorum. O sevimsiz bebek dediğin bir melek; hiçbişeyden haberi yok seni bilerek üzmüyor, seni mutsuz etmek için doğmadı ve sana muhtaç; sevgine şefkatine kokuna muhtaç. Doğum sonrası depresyonda senin gibi düşünen anneler olabiliyor, evde sana yardımcı olacak birileri -anne, kv ya da bakıcı vs olabilir- olsun dinlenmeye çalış ve sen psikolojik destek al. Mutsuz bi anne mutlu bebek yetiştiremez; sen toparlanmaya bak ki bebeğin de iyi olsun, sevildigini hissetsin. Biz istedik, biz dünyaya getirdik; hiçbişey için o günahsız melekleri suçlamaya hakkımız yok değil mi? Ne kendini ne bebeğini suçla, topla kendini, kokla bebeğini onun kokusunda ikinize de şifa var canım.
Allah kolaylık versin

Gunaydın, hayırlı cumalar
Sabah namazından beri yagmur yagıyor. Ama böyle ince ince. Oglumla izliyoruz

Üzülme kuzum. 5 gün sonra tekrar besleyebileceksin. Sen iyileş ki yavrunla daha rahat ilgilenebilesin

geçmiş olsun canım emzirmeyeceğin için de üzülme iyileş yine devam edersin.

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum desteğiniz için moralim çok bozulmustu sayenizde toparladım ama bugün yakamı paçamı asılıyo boynuma yapısıyo emecem diye halbuki meme düşkünü bi bebek de değildi o öyle yaptıkça annelik duygusumu hormonlar mı bilmiyorum ağlamak geldi içimden...

Günaydın, hayırlı cumalar.
Bebeği için hesap açtıran var mı? Akbank'ın kumbara veren bir bebek hesabı varmış. Onu araştıracağım. Başka bir önerisi olan var mı?
bende bireysel emeklilik hesabı açtırmayı düşünüyorum canım ücretsız ızın bitince inşallah arastıracam

Tek sorun uykumu ? sağlıklı yiyor içiyor engelli değil agzı burnu tam tek sorun gündüz uykusu? bu yuzden mı sevimsiz oluyor bebeğin?. burda bi iki bebek dısında hemen hemen hepimizin uyku ek gıda problemleri var benımkı gunduz tamamen bıraktı uykuyu uyusun dıye kanguruda gezdırme carsafta sallama besık ayakta sallama herseyı yapıyorum karyolası park yatagı sallanan beşiği ve bu haftada hamak aldım yeterkı uyusun dıye hamakta bıraz dirensede uyuyor su an bır saat falan üstelik gecede kalkıyor saatlerce uyumamak için direniyor bebek bu her bebek bır değil tabıkı olabılır bence sen sukret kı büyüğü uslu bir çocuk bende 9 aya yakındır uykusuzum buradakı bı cok arkadasta oyle ama bunda bebeğin sucu ne? kendi bebeğine karsı bu kadar acımasız olma bugün onlar bebek yarın yaşlanınca biz birer bebek gibi olacaz

Bütün gün uyumayan, uykusu gelip uykuya dalamayan, bu yüzden sürekli ağlayan, ağladıkça yemek yemeyen bi bebek,,,
Aynısından bi tane de bende var, aylardır 3 saat deliksiz uyumadım, Gece saat başı uyanıyor, günlük yedirebildigim ek gıda bazen yarım çay bardağını bulmuyor o kadarı yedirebilmek için yapmadığım sebeklik kalmıyor. Bütün gün uykusuzluktan mizmizlanip gözlerini ovuşturuyo esniyo sürekli huysuz ama uyumamakta resmen inat ediyo.
Peki sonuç ne sen ne hissediyorsun dersen ; ben onun için canımı bile veririm her hali ayrı güzel ayrı değerli; bugünler bi daha gelmeyecek öyle böyle büyüyecekler ileride belki biz sevgi göstermek istediğimizde onlar istemeyecek. Bu masum günlerin tadını çıkarmak onun cennet kokusunu içine çekip sevgini şefkatini hissettirmek varken neddn sürekli şikayet? Derdini anlatmaktan aciz minicik bi cana azıcık sabır gösterip bağrına basmak çok mu zor?
Önceden yazdım tekrarliyorum; kesinlikle psikolojik destek alman lazım. Sen olumlu düşünmeden mutlu olmadan bebeğinin mutlu olmasını sağlayamazsın. Hepimiz aynı süreçten geçiyoruz, keşke ye deyince hapır hupur yiyen yatağa koyunca uyuyan bebeklerimiz olsa ama ben birkaç kişi dışında kimseden duymadım böyle bi bebek. Yalnız değilsin emin ol, bu günler geçecek.

Bütün gün uyumayan, uykusu gelip uykuya dalamayan, bu yüzden sürekli ağlayan, ağladıkça yemek yemeyen bi bebek,,,
srvrr in de dediği gibi aynı seyleri yasıyoruz hadi bizim tek cocuk üç cocugu olanlar var topic te ardaannesi selo onlar nefes almaya fırsat bulamıyorlar bu bebeğini sevmemek için sebep değil bence senin sorunun farklı seni anlayabilmek için geçmişe döndüm okudum bazı paylasımlarını çocuk sahibi olmak için asılama tedavi kürtaj bi sürü sey yasamıssın allah cocuk versin diye dualar etmişsin ağlamıssın simdi niye bu nankörlük ikinciyi istememişsin aldırmaktan bahsetmişsin bence sen bu bebeği hiç istememişssin kabullenmemişsin halada kabullenmiyorsun bunuda kızına hissettiriyorsun o yavrucagın dunyada ihtiyacı olan tek sey sensin o seni seçmedi senin hatan onun olmasına sebep oldu. belki yargıladığımı düşünüp kızabilirsin üzülebilirsin üzülmen için değil çözüm olabilmek için konusuyorum çünkü bende istemeden hamile kaldım aylarca düssün diye dua ettim doğuma gıderken bıle sevip sevmeyeceğimi merak ediyordum ama onu kucağıma aldım ve feleğim sastı dünyam o oldu aşkım o oldu kendi gölgemden korur oldum bence dünyada ki tek aşk evlat yemesin uyumasın ağlasın ne fark eder sadece sev onu gercekten SEV ! (çok uzun oldu kusura bakmayın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…