AH CANIMM INSAN BAZEN HAYATI BILE SORGULUYOR NEDEN BEN DIYOR HIC MI GECMEYECEK DIYOR ...AMA SABRETMELIYIZ SIKINTIYI VERENDE ALLAH KIMSEYE KALDIRAMAYACAGI YUK VERMEZ MIS.AMA PSKOLOG DESTEGI ALABILIRSIN CANIM FARKLI SEYLER DENE SUREKLI EVDE OLMAKTA INSANA HIC IYI GELMEZZKızlar nasılsınız?
Arada girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.
Hasta olan Bebişlere Allah acil şifa versin.
Umarım en yakın zamanda iyileşirler.
Kilodan bagsedilmis benim kız 2 aydır çok az kilo alıyor 6. Ay 8 kiloydu 8. Ayı bitti 8.500 falan yemiyor yine mama pure vs. Biraz zayıfladı gibi ama boy atıyor ondan sanırım.
Stresim sütüme yansıdı iştahım yok, saç tellerim resmen intihar ediyor inanılmaz dökülüyor. Kilo alamıyorum benimde iştah 0. Zorlasam da kendimi olmuyor. Allahım sınav ediyor beni lakin, ağır geçiyor bana bu zaman. Çok siniri ve tahammülsüz oldum resmen. Kitap okumaya kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama çok başarılı değilim. Böyle durumlar bende.
ONU BIZDE BASLATMAYI DUSUNUYORUZ HATTA DOGDUGU AY BASLAYACAKTIK AMA KALDIbenim ablamlar bireysel emeklilik için ödeme yapıyorlar yanılmıyorsam doğduğundan beri 18 yaşına kadar ödeyip sonra ünv. harçlık yapar diye düşünüyorlar.
yakında girer tekrar merake tme...neden senin yüzünden olsun ki...oluyor böyle şeyler...girdiği zaman hallolur ...Arkadaşın hesap geçici olarak pasif diyor umarım bana kırılmadı vallahi üzüldüm benimle alakası yok, engelleme vs de yapmadım. Üzüldüm şimdi Fazlasıyla tamamen benim yanlış anlamam. Inşallah silmemiştir hesabını
canım çekirdek yemek bir şey değilde... yüzümde sivilceler çıkmaya başladı ...numuneki ne numune...dünyada 1 tane kalmış onada ben denk gelmişim...Boşuna demiyorum bu enişte numunelik diye. Aksamları cekirdegine ben sponsor olurum canım. Surekli ye yanında, cıldırsın
çok geçmiş olsun canım...göz açıp kapayıncaya kadar geçer 5 gün... bebeğin ve senin sağlığın için ikinizde biraz dayanacaksınız...aranızdaki bağ ölümden sonra bile devam edecekken nedemek 5 günde kopacak falan...iyi geceler kızlar bugun büyük bi klinik e gittim diş enfeksiyonu feci olmus antıbıyotık iğne verdi dr son kez emzırıp iğnemi oldum 5 gün emzirmeyecem bu gece nasıl gececek bakalımyavrumla aramdaki bağ kopacakmış gibi hissediyorum
bizde akbank tan sigorta yaptıracaktık ama hala yaptırcaz bakalımGünaydın, hayırlı cumalar.
Bebeği için hesap açtıran var mı? Akbank'ın kumbara veren bir bebek hesabı varmış. Onu araştıracağım. Başka bir önerisi olan var mı?
iyi geceler kızlar bugun büyük bi klinik e gittim diş enfeksiyonu feci olmus antıbıyotık iğne verdi dr son kez emzırıp iğnemi oldum 5 gün emzirmeyecem bu gece nasıl gececek bakalımyavrumla aramdaki bağ kopacakmış gibi hissediyorum
geçmiş olsun bebğine acil şifalar .burun tıkanıklığı çok zor açmayınca nefeste alamıyor kuzucuklar.günaydın arkadaşlar
benim ufaklık iyice hasta oldu gece 4 -5 defa burnunu açtım, kötü öksürüoe bende geçen olduğundaki ilçaları verdim, sabahta verdim, aksi gibi eşimde çok yoğun bu hafta , neyse ya akşama erken gelecek olursa akşama yada yarın dr götürürüz düzelmezse
canım üzülme 5 gün geçer hem hasta olursan daha kötü ya kim bakacak o miniğe senin baktığın gibi, bide düşün bir gün emmeyi bırakacak, ben büyük kızımı memeden keserken böyle hissetmiştim ama baktım bana olan sevgisi hiç azalmadı sarılıp duruyordu
Canim ben de ictigim ilac yuzunden 4-5gun emzirememistim. Ilk gece sandigimdan daha kolay gecti tabiki normal duzeninden farkli oluyor ve zolraniyorsun ama 5gun sabret. Arkadasim kullanmak zorunda oldugu ilaclar yuzunden tamamen kesti memeden zaten uyku sorunu olan bi cocuktu kiz simdi cok mutsuz. Ayrica bebegin seni cok seviyor meraketme bagin asla kopmayacak simdi sevildiklerini daha guzel anliyorlar opup kokla yeter ona :)iyi geceler kızlar bugun büyük bi klinik e gittim diş enfeksiyonu feci olmus antıbıyotık iğne verdi dr son kez emzırıp iğnemi oldum 5 gün emzirmeyecem bu gece nasıl gececek bakalımyavrumla aramdaki bağ kopacakmış gibi hissediyorum
Geçmiş olsun çok canım , nekadar dikkat etsekte hastalık gelip buluyorgünaydın arkadaşlar
benim ufaklık iyice hasta oldu gece 4 -5 defa burnunu açtım, kötü öksürüoe bende geçen olduğundaki ilçaları verdim, sabahta verdim, aksi gibi eşimde çok yoğun bu hafta , neyse ya akşama erken gelecek olursa akşama yada yarın dr götürürüz düzelmezse
canım üzülme 5 gün geçer hem hasta olursan daha kötü ya kim bakacak o miniğe senin baktığın gibi, bide düşün bir gün emmeyi bırakacak, ben büyük kızımı memeden keserken böyle hissetmiştim ama baktım bana olan sevgisi hiç azalmadı sarılıp duruyordu
Hırsızı canım ne güzel yazmışsın :)seldursell
ACİLEN AKTİF HALE GEÇMEN BEKLENİYORRRRRR
HERKES KİMİN KİME NE DEDİĞİNİ NE DEMEDİĞİNİ BİLİYOR...KİMSE KİMSEYİ ENGELLEMEDİ... MİNNACIK BİR YANLIŞ ANLAMA OLDU AMA DÜZELDİ...GELLLL
Geçen gün bunalım anında yazmış olduğum kötü şeylere bazı arkadaşlarımızın yazdığı yorumları gözyaşları içinde okudum. Ben iyi durumda değilim arkadaşlar, gündüz kesinlikle uyumayan bir bebeğim var. Ve ben uykusuzluktan kendimi kaybetmiş durumdayım. 2 yaşındaki oğlum meleğim allah nazarlardan saklasın düzenli uykusunu uyur, ama bu sevimsiz bebek uyumuyor bir türlü. 8 aydır benim tuh sağlığımı bozdusizlerin varmı gündüz uyumayan bebekleri ?
İyi bari gitmişsin ne güzel,tekrar geçmiş olsun,hiç üzülme o bağ öyle emzirmeyince geçmez bence,senin ilk kucağına verdiklerinde o bağ tamamlandı.bak hem maşallah yine bu aya kadar emzirdin,yine devam edersin,bir de ben mesela bugün çok katı gıda vermemiştim önceye göre,resmen açlıktan uyandı durdu,emzirince de doymuyorlar artık.daha küçük olsa zor olurdu onun için.
Gunaydın, hayırlı cumalar
Sabah namazından beri yagmur yagıyor. Ama böyle ince ince. Oglumla izliyoruz
Üzülme kuzum. 5 gün sonra tekrar besleyebileceksin. Sen iyileş ki yavrunla daha rahat ilgilenebilesin
Geçmiş olsun canım
Üzülme hiç bu ayki bebişler 12 saat aç kalabiliyormuş... Ben gece emzirmesiğim için 1 haftadır gündüzleri uzun uyuyor bende iş yapabiliyorum artık rahat :) çünkü arada uyansada dalıyor geri...
geçmiş olsun canım emzirmeyeceğin için de üzülme iyileş yine devam edersin.
yakında girer tekrar merake tme...neden senin yüzünden olsun ki...oluyor böyle şeyler...girdiği zaman hallolur ...
canım çekirdek yemek bir şey değilde... yüzümde sivilceler çıkmaya başladı ...numuneki ne numune...dünyada 1 tane kalmış onada ben denk gelmişim...
çok geçmiş olsun canım...göz açıp kapayıncaya kadar geçer 5 gün... bebeğin ve senin sağlığın için ikinizde biraz dayanacaksınız...aranızdaki bağ ölümden sonra bile devam edecekken nedemek 5 günde kopacak falan...
bizde akbank tan sigorta yaptıracaktık ama hala yaptırcaz bakalım
günaydın arkadaşlar
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum desteğiniz için moralim çok bozulmustu sayenizde toparladım ama bugün yakamı paçamı asılıyo boynuma yapısıyo emecem diye halbuki meme düşkünü bi bebek de değildi o öyle yaptıkça annelik duygusumu hormonlar mı bilmiyorum ağlamak geldi içimden...Canim ben de ictigim ilac yuzunden 4-5gun emzirememistim. Ilk gece sandigimdan daha kolay gecti tabiki normal duzeninden farkli oluyor ve zolraniyorsun ama 5gun sabret. Arkadasim kullanmak zorunda oldugu ilaclar yuzunden tamamen kesti memeden zaten uyku sorunu olan bi cocuktu kiz simdi cok mutsuz. Ayrica bebegin seni cok seviyor meraketme bagin asla kopmayacak simdi sevildiklerini daha guzel anliyorlar opup kokla yeter ona :)
bende bireysel emeklilik hesabı açtırmayı düşünüyorum canım ücretsız ızın bitince inşallah arastıracamGünaydın, hayırlı cumalar.
Bebeği için hesap açtıran var mı? Akbank'ın kumbara veren bir bebek hesabı varmış. Onu araştıracağım. Başka bir önerisi olan var mı?
Tek sorun uykumu ? sağlıklı yiyor içiyor engelli değil agzı burnu tam tek sorun gündüz uykusu? bu yuzden mı sevimsiz oluyor bebeğin?. burda bi iki bebek dısında hemen hemen hepimizin uyku ek gıda problemleri var benımkı gunduz tamamen bıraktı uykuyu uyusun dıye kanguruda gezdırme carsafta sallama besık ayakta sallama herseyı yapıyorum karyolası park yatagı sallanan beşiği ve bu haftada hamak aldım yeterkı uyusun dıye hamakta bıraz dirensede uyuyor su an bır saat falan üstelik gecede kalkıyor saatlerce uyumamak için direniyor bebek bu her bebek bır değil tabıkı olabılır bence sen sukret kı büyüğü uslu bir çocuk bende 9 aya yakındır uykusuzum buradakı bı cok arkadasta oyle ama bunda bebeğin sucu ne? kendi bebeğine karsı bu kadar acımasız olma bugün onlar bebek yarın yaşlanınca biz birer bebek gibi olacazGeçen gün bunalım anında yazmış olduğum kötü şeylere bazı arkadaşlarımızın yazdığı yorumları gözyaşları içinde okudum. Ben iyi durumda değilim arkadaşlar, gündüz kesinlikle uyumayan bir bebeğim var. Ve ben uykusuzluktan kendimi kaybetmiş durumdayım. 2 yaşındaki oğlum meleğim allah nazarlardan saklasın düzenli uykusunu uyur, ama bu sevimsiz bebek uyumuyor bir türlü. 8 aydır benim tuh sağlığımı bozdusizlerin varmı gündüz uyumayan bebekleri ?
günaydın arkadaşlar
geçmiş olsun canım inşallah öksürük akıntıdandır ciğerlere inmemiştir dr dan gelince yaz bize
Aynısından bi tane de bende var, aylardır 3 saat deliksiz uyumadım, Gece saat başı uyanıyor, günlük yedirebildigim ek gıda bazen yarım çay bardağını bulmuyor o kadarı yedirebilmek için yapmadığım sebeklik kalmıyor. Bütün gün uykusuzluktan mizmizlanip gözlerini ovuşturuyo esniyo sürekli huysuz ama uyumamakta resmen inat ediyo.Bütün gün uyumayan, uykusu gelip uykuya dalamayan, bu yüzden sürekli ağlayan, ağladıkça yemek yemeyen bi bebek,,,
srvrr in de dediği gibi aynı seyleri yasıyoruz hadi bizim tek cocuk üç cocugu olanlar var topic te ardaannesi selo onlar nefes almaya fırsat bulamıyorlar bu bebeğini sevmemek için sebep değil bence senin sorunun farklı seni anlayabilmek için geçmişe döndüm okudum bazı paylasımlarını çocuk sahibi olmak için asılama tedavi kürtaj bi sürü sey yasamıssın allah cocuk versin diye dualar etmişsin ağlamıssın simdi niye bu nankörlük ikinciyi istememişsin aldırmaktan bahsetmişsin bence sen bu bebeği hiç istememişssin kabullenmemişsin halada kabullenmiyorsun bunuda kızına hissettiriyorsun o yavrucagın dunyada ihtiyacı olan tek sey sensin o seni seçmedi senin hatan onun olmasına sebep oldu. belki yargıladığımı düşünüp kızabilirsin üzülebilirsin üzülmen için değil çözüm olabilmek için konusuyorum çünkü bende istemeden hamile kaldım aylarca düssün diye dua ettim doğuma gıderken bıle sevip sevmeyeceğimi merak ediyordum ama onu kucağıma aldım ve feleğim sastı dünyam o oldu aşkım o oldu kendi gölgemden korur oldum bence dünyada ki tek aşk evlat yemesin uyumasın ağlasın ne fark eder sadece sev onu gercekten SEV ! (çok uzun oldu kusura bakmayın)Bütün gün uyumayan, uykusu gelip uykuya dalamayan, bu yüzden sürekli ağlayan, ağladıkça yemek yemeyen bi bebek,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?