Buluşalım canım :) havanın güzel olduğu birgün olsun ama :))bugün güzeldi öğleden sonra olabilirdiHani forumda Bursalı çoktu, hani buluşacaktık ??? Bursalılar nereye kayboldunuz???
Aynı ben :)))) bende bir hafta olmak üzere , gece emzirmeyi bıraktım ama gece deliksiz uyumadı hiç , başta 10 kez şimdi 3-4 kez uyanıyor bende kucağıma alıp sakinleştirip yatırıyorum sabah 5 te artık sakinleşmiyor emziriyorum :)))
Geçmiş olsun canım
Üzülme hiç bu ayki bebişler 12 saat aç kalabiliyormuş... Ben gece emzirmesiğim için 1 haftadır gündüzleri uzun uyuyor bende iş yapabiliyorum artık rahat :) çünkü arada uyansada dalıyor geri...
Günaydın, hayırlı cumalar.
Bebeği için hesap açtıran var mı? Akbank'ın kumbara veren bir bebek hesabı varmış. Onu araştıracağım. Başka bir önerisi olan var mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...8/&temp_hash=e039a6611e7aaf4965c10d7e690981d7Onu bende araştırıcam,gece emzirmesini ne zaman kesmek lazım diye,iyi bari uykuları uzamış,gece de uzar inşallah.
Ben de şu anda 1 saattir bağıran,ağlayan kızımlayım,yine cozuttu meme olayı,uykudan saat başı uyanıyor,diş de çıkıyor ama meme resmen alışkanlık,geçicek diye .
sağol canım 2 gece gecirdik tahmın ettıgım kadar zor olmadı gündüz daha sıkıntı oldu yaka paca asılıyo kıyamıyomGunaydın iyi hafta sonları...
Arkadaslar katılmayabilirsiniz size cok ters de gelebilir ama lütfen yorum yaparken karsıdaki insana bir fayda saglamak için yapın, daha fazla kırıp üzmeyin. Siz yargıladıkça o insan düzelmeyecek, daha da kötü hissedecek...
Simca canım benimki düzeldi. 28 mart dogumlu. Senin yavrun da sıkıntılı dönemi atlatınca eski düzenine dönecektir. Ben gece kalkmıyorum bu arada. En son 20.3-21 gibi emip sabah 6.3 gibi kalkıyor. Ek gıdayı da biliyorsun nasıl verdigimi.Aksamları cogu zaman birkaç lokma köfte ve ayran dışında birsey yemiyor.
Kubizm canım, gitti 1 gün kaldı 4. Zor durum ama cok şükür sayılı. Gecip gidecek, öpüyorum kuzunu.
Bana uyar patee :) eğer arzu edersen evimde ağırlamak da isterim hem kuzular rahat eder ;-) evim çekirge de. Sana uyar mı?Buluşalım canım :) havanın güzel olduğu birgün olsun ama :))bugün güzeldi öğleden sonra olabilirdi
demek durum böyle...ben kendi yaptı diye düşünmüştüm...hayırlısı bakalım actif olacaktır nasılsa...inşallah okuyabiliyordur r yazdıklarımızı...Seldursel kendi hesabını pasif yapamaz. Baska bir topikte yazışıyorsa, gecici olarak ban yemiştir. Gelir tekrar yakında.
Kuzusu hasta olan arkadaslar, cok gecmiş olsun. Havalar fena. Virüsü ve olası tasıyıcılarını mumkun mertebe yanınızdan yörenizden uzak tutun. Acil şifalar diliyorum.
uyuyan melek oğlunla hem sevimsiz hemde ruh sağlığını bozan kızını güle güle büyüt canım...yeni akraba olduğumuz bir aile var onların bebekleride hiç uyumuyormuş ama o annenin en büyük şansı evde bebeğine bakabilecek 2-3 kişinin daha olmasıymış... yani biri bakarken diğeri dinlenebiliyor...yada dışarı çıkıp vakit geçirebiliyor...bu nedenle ruh sağlıkları bozulmamış ama bebekleri hala sevimsiz...uyumuyormuş...hatta bebeğin annesi okadar bunalmışki uyumayan bu çocuktan... çocuğu hırpalıyor kaldırıp yatağa fırlatıyor...kızıp bağırıyor ama haliyle sinirleri bozuluyordur insanın... bir çay içirtmiyor...2 çift laf ettirmiyor bebek..viyak viyak sürekli...benim bile boğasım geldi o derece. :) :) sevimsiz şey.. evdekilerin hepsinin sinirleri bozulmuş...en sonunda sakin biri çıkıp bebeği bir derdimi var diye doktora götürmüş....doktor bebeğe bitkisel bir ilaç vermiş... nasıl olduysa çocuk o ilaçtan sonra rahatladı... çocuk meğerse hiperaktifmiş...Geçen gün bunalım anında yazmış olduğum kötü şeylere bazı arkadaşlarımızın yazdığı yorumları gözyaşları içinde okudum. Ben iyi durumda değilim arkadaşlar, gündüz kesinlikle uyumayan bir bebeğim var. Ve ben uykusuzluktan kendimi kaybetmiş durumdayım. 2 yaşındaki oğlum meleğim allah nazarlardan saklasın düzenli uykusunu uyur, ama bu sevimsiz bebek uyumuyor bir türlü. 8 aydır benim tuh sağlığımı bozdusizlerin varmı gündüz uyumayan bebekleri ?
ağlamakta haklısın canım... nasıl sevdiğin birine sarılırsın öpersin koklarsın... aranızda bir iletişim olur... bebekle anne arasındaki şeyde memeucuyla kızın ağzında gizli...hani avatar filminde kuyruklarını usb kablosu gibi birleştirip bir birlerine bağlanıyorlardıya hissediyorlardı... onun gibi düşünmüşümdür hep...ama tamamen kesmek zorunda kalmayacaksın en azından...kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum desteğiniz için moralim çok bozulmustu sayenizde toparladım ama bugün yakamı paçamı asılıyo boynuma yapısıyo emecem diye halbuki meme düşkünü bi bebek de değildi o öyle yaptıkça annelik duygusumu hormonlar mı bilmiyorum ağlamak geldi içimden...
ne özürü esmerrrr... sana kendi sıkıntın yeter....birde başkasının kalbini kırmaya başkasını üzmeye vaktin olmadı ki....Kızlar telden giriyorum alıntı yapamadım herkese çok teşekkür ederim bu zamane dek kırdığım, üzdüğüm varsa Özür diliyorum.
güle güle giysin giye giye eskitsin inşallah..ellerine sağlık... ne kadar da güzel olmuş... ne kadarda yakışşşmışşşş...
E bu junior vecihi olmuş :)) ba-yıl-dım!!! Ellerine sağlık güzel günlerde giysin hiiiiç üşümesin :)
çok tatlısın canım bayıldım benzetmenedemek durum böyle...ben kendi yaptı diye düşünmüştüm...hayırlısı bakalım actif olacaktır nasılsa...inşallah okuyabiliyordur r yazdıklarımızı...
uyuyan melek oğlunla hem sevimsiz hemde ruh sağlığını bozan kızını güle güle büyüt canım...yeni akraba olduğumuz bir aile var onların bebekleride hiç uyumuyormuş ama o annenin en büyük şansı evde bebeğine bakabilecek 2-3 kişinin daha olmasıymış... yani biri bakarken diğeri dinlenebiliyor...yada dışarı çıkıp vakit geçirebiliyor...bu nedenle ruh sağlıkları bozulmamış ama bebekleri hala sevimsiz...uyumuyormuş...hatta bebeğin annesi okadar bunalmışki uyumayan bu çocuktan... çocuğu hırpalıyor kaldırıp yatağa fırlatıyor...kızıp bağırıyor ama haliyle sinirleri bozuluyordur insanın... bir çay içirtmiyor...2 çift laf ettirmiyor bebek..viyak viyak sürekli...benim bile boğasım geldi o derece. :) :) sevimsiz şey.. evdekilerin hepsinin sinirleri bozulmuş...en sonunda sakin biri çıkıp bebeği bir derdimi var diye doktora götürmüş....doktor bebeğe bitkisel bir ilaç vermiş... nasıl olduysa çocuk o ilaçtan sonra rahatladı... çocuk meğerse hiperaktifmiş...
ağlamakta haklısın canım... nasıl sevdiğin birine sarılırsın öpersin koklarsın... aranızda bir iletişim olur... bebekle anne arasındaki şeyde memeucuyla kızın ağzında gizli...hani avatar filminde kuyruklarını usb kablosu gibi birleştirip bir birlerine bağlanıyorlardıya hissediyorlardı... onun gibi düşünmüşümdür hep...ama tamamen kesmek zorunda kalmayacaksın en azından...
ne özürü esmerrrr... sana kendi sıkıntın yeter....birde başkasının kalbini kırmaya başkasını üzmeye vaktin olmadı ki....
güle güle giysin giye giye eskitsin inşallah..ellerine sağlık... ne kadar da güzel olmuş... ne kadarda yakışşşmışşşş...
keşşşşşke benim olsa :) :) .:)
Bana uyar patee :) eğer arzu edersen evimde ağırlamak da isterim hem kuzular rahat eder ;-) evim çekirge de. Sana uyar mı?
ela alışıktı zaten de ben alışamadım bir süre...hani ilk aylar pek dünyadan haberi yoktu mama içip uyuyor ağlıyor olduğu yerde sırt üstü yatıyordu , şimdi öyle değil...daha çok şey paylaşabiliyoruz... beni dinliyor ona bir şey sorduğumun farkında... yani çoğu şeyin farkında ...bend eiş yerinde acaba ne yapıyor diye sürekli düşünüyorum..çünkü daha aktifler...başta zorlandım ama ister istemez alışıyorsun...çok tatlısın canım bayıldım benzetmenesizde durumlar ne ela alışmıstı sana işe başlayınca zorlandımı?
geçmiş olsun canım...diş sıkıntısı bu kadar arttıysa çıkmasıda yakındır inşallah...benim kızda oturuyor ama her zaman kontrollü değil bazen oda devriliyor...senin bebeğinde teyze falan diyormuş benim kızda de de diyor ama bilinçsizce...hepimizin bebekleri aynı dönemde aynı şeyler yapmıyor...2 gün sonra bazılarımızn bebeği yürümeye başlayacak bazılarımızın ki 2-3 ayı bulacak yada daha geç...bazılarımızın ki daha erken konuşacak...üzülme bir sıkıntısı olsaydı doktor söylerdi...merhaba nisan anneleri geçmişi okuyorum da şimdi bebeği hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun. uzun zaman oldu yazamıyorum. benim kuzu da hasta burnu tıkalı dişi çıkmadı, her şeyi ısırıyor damaklar şiş kabarık dişten eser yok çok zor günler geçiriyor yavrum uykusuzuz. kilo almıyor iştahsız değil anlamadım emeklemiyor hala oturması da iyi değil, bıcır bıcır konuşuyor anne teyze dede mamasını görünce atılıp mama der beni görünce anne diyor asılıyor boynuma ama desteksiz beş dakikadan fazla oturamıyor yana kaykılıp düşüyor motor gelişimi iyi değil çok üzülüyorum. böyle işte ne yapabilirim bilmiyorum çocuk doktoru normal olabilir bazı bebekler geç oturur falan dedi bekliyorum ben de uzun oldu yazdım içimi döktüm hepinize iyi hafta sonları.
Bravo cok guzel olmus, iyi gunlerde kullansin pasan.
keşşşşşke benim olsa :) :) .:)
uyuyan bebek keremden istiyoruz)) maşallah ne güzel uyuyor öyle senin bu pozitifliğin sütünden onada geçiyor anlaşılan mışıl mışıl uyuyor...Gunaydın iyi hafta sonları...
Arkadaslar katılmayabilirsiniz size cok ters de gelebilir ama lütfen yorum yaparken karsıdaki insana bir fayda saglamak için yapın, daha fazla kırıp üzmeyin. Siz yargıladıkça o insan düzelmeyecek, daha da kötü hissedecek...
Simca canım benimki düzeldi. 28 mart dogumlu. Senin yavrun da sıkıntılı dönemi atlatınca eski düzenine dönecektir. Ben gece kalkmıyorum bu arada. En son 20.3-21 gibi emip sabah 6.3 gibi kalkıyor. Ek gıdayı da biliyorsun nasıl verdigimi. Aksamları cogu zaman birkaç lokma köfte ve ayran dışında birsey yemiyor.
Kubizm canım, gitti 1 gün kaldı 4. Zor durum ama cok şükür sayılı. Gecip gidecek, öpüyorum kuzunu.
Cnm benim, kolay gelsin. Eminim zor gunler geciriyorsundur. Ben bunu yazarken bile 3 oglan basimda cirit atiyor. Okullari tatil oldu butun gun evdeler. Kimi agliyor, kimi bagiriyor, kimi guluyor. Yastiklar oyuncaklar kafamdan asiyor. Saat bir bucuk hala yataktan kalktigim pjamaylayim. Bazen kiziyorum onlara, bazen bende katiliyorum , guluyorum ruh halimiz karmakarisik...Yeterki saglikli olsunlar. Hem bak zeki bebekler fazla uyku ihtiyaci hissetmezlermis. Senin bebis fazla zeki olmasin. Benim bebeklerim bir yasina kadar cok huysuz olurlar. Sonrasinda daha iyiler. Sende sabret biraz, duzelecektir. Bazi bebekler altini kirlettiginde huzursuzlanmazlar bazilari okadar kurnaz akilli oluyorlarki hemen rahatsiz olup aglarlar... Senin tabirinle o sevimsiz bebeginin sevimsizlikleri altinda bilemedigin bir cevher olabilir. Allah yardimcin olsun.Geçen gün bunalım anında yazmış olduğum kötü şeylere bazı arkadaşlarımızın yazdığı yorumları gözyaşları içinde okudum. Ben iyi durumda değilim arkadaşlar, gündüz kesinlikle uyumayan bir bebeğim var. Ve ben uykusuzluktan kendimi kaybetmiş durumdayım. 2 yaşındaki oğlum meleğim allah nazarlardan saklasın düzenli uykusunu uyur, ama bu sevimsiz bebek uyumuyor bir türlü. 8 aydır benim tuh sağlığımı bozdusizlerin varmı gündüz uyumayan bebekleri ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?