Cumadan beri emzirmiyorum canım aynı yazdığım gibi hergün sabah 5 te emziriyorum, en son da akşam 7 de , daha bırakamadı memeyi çünkü hala aklında 4-5 kere uyanıyor kuzucum ama ağladığında hemen kucağıma alıp sakinleştirip yatırıyorum ,hemen dalıyor geri artık:)Peki gece uyanmıyor mu? Kaç gün sürdü yani bırakması?maşallah da diyim
Mesela mama kavanozu kadar bazen sebze,bazen meyve püresi yanına yoğurt yiyor,ya da muhallebi,çorba,hepsi kavanoz mama kadar yani.3 öğün,bazen 4,yemekten 1 saat sonra ,ne zaman söylenirse anne sütü.
sağol canım 2 gece gecirdik tahmın ettıgım kadar zor olmadı gündüz daha sıkıntı oldu yaka paca asılıyo kıyamıyomohh korsanın eski düzenine dönmüş maşallah ona
merhaba nisan anneleri geçmişi okuyorum da şimdi bebeği hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun. uzun zaman oldu yazamıyorum. benim kuzu da hasta burnu tıkalı dişi çıkmadı, her şeyi ısırıyor damaklar şiş kabarık dişten eser yok çok zor günler geçiriyor yavrum uykusuzuz. kilo almıyor iştahsız değil anlamadım emeklemiyor hala oturması da iyi değil, bıcır bıcır konuşuyor anne teyze dede mamasını görünce atılıp mama der beni görünce anne diyor asılıyor boynuma ama desteksiz beş dakikadan fazla oturamıyor yana kaykılıp düşüyor motor gelişimi iyi değil çok üzülüyorum. böyle işte ne yapabilirim bilmiyorum çocuk doktoru normal olabilir bazı bebekler geç oturur falan dedi bekliyorum ben de uzun oldu yazdım içimi döktüm hepinize iyi hafta sonları.
Uyar canım ama diğer bursalı anneler nerdesiniiizzz :)
uyuyan bebek keremden istiyoruz)) maşallah ne güzel uyuyor öyle senin bu pozitifliğin sütünden onada geçiyor anlaşılan mışıl mışıl uyuyor...
Ay maşallah maşallah diyim,ben de öyle olsun istiyorum,dün gece 10'da uyumuştu,1'de uyandı, 1,5 saat meme ısrarına sonuç alamayınca 2,5'ta uyudu,sabah 6'da,8'de ve 10'da emdi,aralarda uyudu.
Snowy hem sana hem de herkese danışmak istiyorum aşağıdaki durumları;
Sabah ki emzirme araları 2'şer saat ara oldu,acaba onu da mı bıraktırmam gerek?
Gün içinde de bazen 3,bazen 4 kere katı gıda yiyor,az mı?
Kızlar komşum amniyo. Yaptırmıştı,sonucu yaz demiştiniz ya,bebişin kalbine giden damarlarda sıkıntı varmış,genetikse sonlandırılıcaktı hamilelik,değilse takibe alınıcaktı,5 ay bitti bu arada.ön sonuçları aldılar,genetik değilmiş şükür.bakalım tekrar gidicekler,ne diycek doktorlar.doktorlar diyorum,kız bir gidiyo,birkaç kişi bakıyor,yok kalp için yok prof,yok doçent.hayırlısı bakalım,inşallah sağlıkla doğsun o da.
Bende bir yazıyorum bütün sayfa doldu yazılarımla,hafta sonu ya kimse yazmıyo :)
@snowy canım yeğenin nasıl oldu? Hep merak ediyorum onu,zaman uçuyo biliyosun bebek büyütürken,unutuyorum sormayı.
merhaba nisan anneleri. o kadar özledim ki hepinizi. şu an yıllar sonra karşılaşılan dostu ggörünce ne hissederseniz aynen öyle hissediyorum. tam 1,5 ay oldu yazmayalı. ama sizi düşünüp merak etmeden geçmedi 1 günüm bile. taşındık biz. Artvinden yazıyorum. 20 gündür burdayız. toparlanmaydı, yerleşmeydi, alışmaydı derken koptum burdan. internetimiz bağlanalı 1 hafta oldu ama bi türlü siteye girme sansım da olmadı. hepiniz nasılsınız? herkes iyidir inşallah. biz iyiyiz şükür, kavuştuk ya, daha benden iyisi yok hatta şu an :) hepinizi çoookk seviyorum <3<3<3
Hosgeldin cnm, gule gule oturun evinizde. Ohh mis gibi karadeniz dogasinda buyusun meleginmerhaba nisan anneleri. o kadar özledim ki hepinizi. şu an yıllar sonra karşılaşılan dostu ggörünce ne hissederseniz aynen öyle hissediyorum. tam 1,5 ay oldu yazmayalı. ama sizi düşünüp merak etmeden geçmedi 1 günüm bile. taşındık biz. Artvinden yazıyorum. 20 gündür burdayız. toparlanmaydı, yerleşmeydi, alışmaydı derken koptum burdan. internetimiz bağlanalı 1 hafta oldu ama bi türlü siteye girme sansım da olmadı. hepiniz nasılsınız? herkes iyidir inşallah. biz iyiyiz şükür, kavuştuk ya, daha benden iyisi yok hatta şu an :) hepinizi çoookk seviyorum <3<3<3
merhaba nisan anneleri. o kadar özledim ki hepinizi. şu an yıllar sonra karşılaşılan dostu ggörünce ne hissederseniz aynen öyle hissediyorum. tam 1,5 ay oldu yazmayalı. ama sizi düşünüp merak etmeden geçmedi 1 günüm bile. taşındık biz. Artvinden yazıyorum. 20 gündür burdayız. toparlanmaydı, yerleşmeydi, alışmaydı derken koptum burdan. internetimiz bağlanalı 1 hafta oldu ama bi türlü siteye girme sansım da olmadı. hepiniz nasılsınız? herkes iyidir inşallah. biz iyiyiz şükür, kavuştuk ya, daha benden iyisi yok hatta şu an :) hepinizi çoookk seviyorum <3<3<3
Tesekkürler sordugun için canım. Bir tarafı felç kaldı canım. Kolunu hiç oynatamıyor. Ayagını suruyerek yürüyor şu anda. Konuşmaya basladı ama, ona seviniyoruz. Rabbim esirgesin hepimizin kuzusunu...
Eki Görüntüle 1338674
yeni yılın ren geyiği :) buda benim kızım :)
hayırlı olsun dişiniz canımCanlar selaar cok ozledim sizi arada girip okuyorum ama yazamiyorum bir turlu. Gecmidi okuyamadan yazmama gibi bi takintim var:) hangi sayfada oldugumu kaybedince en sondan baslayim dedim:). Gecen hafta disimiz cikti pazartesi gunu anladik ertesi gun de diger disi farkettik suan buyumeye calisan 2minik disimiz var:). Oglani yere birakinca emeklemiyor sadece ayakta durmsk istiyor ayaklariyla yere basacakmis hasba tabi bende bel mel kalmadidoktor kontrolumzde hersey guzel gecti ek gidalara hala ogun olarak gecmedik doktorda kilosu fazla oldugu icin istemiyor ogun olarak vermemizi. simdilik boyle gecmise takilayim azcik optum sizi
benim de başım dertte canım onlarla maalesefaynen kızlar yazdıklarınızla rahatlattınız beni evlendiğimden beri onlarla olan sıkıntımı çözemiyorum psikoloktanda destek aldım o kadar geriliyorumki hasta oluyorum bu fikirsizliklerine ama sizlerin yorumları dağıttı kafamı sağolun öptüm hepinizi :)
geçmiş olsun canımiyi geceler kızlar bugun büyük bi klinik e gittim diş enfeksiyonu feci olmus antıbıyotık iğne verdi dr son kez emzırıp iğnemi oldum 5 gün emzirmeyecem bu gece nasıl gececek bakalımyavrumla aramdaki bağ kopacakmış gibi hissediyorum
allah yardımcın olsun canım gece uykusu olsun da gündüz uyumasın bir arkadaşın oğlu gündüz uyuyup gece uyumuyor doktor anne baba karabasanı diye bir hastalık demiş bir doktora götür istersenGeçen gün bunalım anında yazmış olduğum kötü şeylere bazı arkadaşlarımızın yazdığı yorumları gözyaşları içinde okudum. Ben iyi durumda değilim arkadaşlar, gündüz kesinlikle uyumayan bir bebeğim var. Ve ben uykusuzluktan kendimi kaybetmiş durumdayım. 2 yaşındaki oğlum meleğim allah nazarlardan saklasın düzenli uykusunu uyur, ama bu sevimsiz bebek uyumuyor bir türlü. 8 aydır benim tuh sağlığımı bozdusizlerin varmı gündüz uyumayan bebekleri ?
ben de oğlum için istiyorumbende bireysel emeklilik hesabı açtırmayı düşünüyorum canım ücretsız ızın bitince inşallah arastıracam
çok şeker olmuş yakışmış yakışıklıya
Canım gel beklerizZordur tabi olmaz mı...ben gündüz meme istediginde 1 dk geciksem hemen büzüyor alt dudagını "anne yapmaa" der gibi. İçim sızlıyor. Ama saglık durumu olunca el mahkum. Sen nasıl oldun peki canım?
Arkadaslarımız yazmış, ben de hepsine katılıyorum canım. Bu topikte 10 kişi aktifsek hepimizin yavrusu birbirinden farklı. Vakti zamanı gelince hepsini yapar Allah ın izniyle. Saglıklı sıhhatli olsun. Öp yerime minigini
Ben kütüğü Bursa ya aldırayım madem
Hepimizin kuzusuna masallah canım
Allah böyle gönderdi, biliyor ben uykusuzluga dayanamam
Evdeki ortam anne&baba (bakan kişiler de) önemli elbet. Sakin bir ortamda büyüyor, tabiatı sakin.
Canım beslenme sıklıgı/miktarı cocuktan cocuga degişir. Benimki gündüz bazen saat bası emiyor. Ama hiç durmuyor sürekli yürüme halinde. Ama ek gıda çok almıyor mesela (sizlerle mukayese edersem).
Beni az cok tanıyorsun. Ben hiç birşeyi karar alarak "bu artık böyle olacak" diyerek degiştirme yoluna gitmedim. Spontan oldu/oluyor hersey. Cok aktif olunca geliyor "acım emzir" diyor. Daha 2 saatin dolmadı demiyorum, hemen emziriyorum. O nedenle sana da emzirme arası şu kadar olsun diyemem gülüm. Yavrun bugun ac degildir ama belki yarın /atak döneminde daha fazla gıdaya ihtiyac duyacak. Saatlere özellikle gündüz çok ragbet etmemeni tavsiye ederim.
İnşallah iyi bir haber gelir. Cok zor, 5 aylık olmuş yavrusu. Onun için dua edecegim, rabbim saglıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Tesekkürler sordugun için canım. Bir tarafı felç kaldı canım. Kolunu hiç oynatamıyor. Ayagını suruyerek yürüyor şu anda. Konuşmaya basladı ama, ona seviniyoruz. Rabbim esirgesin hepimizin kuzusunu...
Hoşgeldin canım :)) hayırlı olsun yeni yeriniz , 20 gün olmuş bile alışmışsındır :))merhaba nisan anneleri. o kadar özledim ki hepinizi. şu an yıllar sonra karşılaşılan dostu ggörünce ne hissederseniz aynen öyle hissediyorum. tam 1,5 ay oldu yazmayalı. ama sizi düşünüp merak etmeden geçmedi 1 günüm bile. taşındık biz. Artvinden yazıyorum. 20 gündür burdayız. toparlanmaydı, yerleşmeydi, alışmaydı derken koptum burdan. internetimiz bağlanalı 1 hafta oldu ama bi türlü siteye girme sansım da olmadı. hepiniz nasılsınız? herkes iyidir inşallah. biz iyiyiz şükür, kavuştuk ya, daha benden iyisi yok hatta şu an :) hepinizi çoookk seviyorum <3<3<3
Bimm bamm booooom çok şükür dostlarr bizim de artık 2 dişimiz varr :))
Kuzusunun 8. dişi çıkan arkadaşlar heyecanımı anlamsız bulabilirler ama ben çok heyecanlandımmmm :) mutlu pazarlar herkese
Snowymmmm canımmm iyiyizzzİnternet probleminin çözülmesine sevindim canım. Hoş geldin
Güle güle oturun yeni yuvanızda. Güzelin nasıl?
hoşbulduk canım, teşekkür ederizzz. Valla her yer dag tepe burda. pek bi yeşil yok şimdilik. baharda görcez buranın güzelliğini inşallah :)Hosgeldin cnm, gule gule oturun evinizde. Ohh mis gibi karadeniz dogasinda buyusun melegin
teşekkür ederim simcacımCanım hoşgeldin,hayırlı olsun yeni yuvanız,şans getirsin,huzurla oturun inşallah,bebekle taşınmak da zor olmuştur.
Canım benim,Allah hem ona hem ailesine güç versin bu zorlu sınavında,inşallah mucize olsun,beklenmeyen şekilde heryeri iyileşsin,yüzü hep gülsün..hep aklımda,ben de dua edicem onun için,melekleri korusun.
hayırlı olsun dişiniz:)Bimm bamm booooom çok şükür dostlarr bizim de artık 2 dişimiz varr :))
Kuzusunun 8. dişi çıkan arkadaşlar heyecanımı anlamsız bulabilirler ama ben çok heyecanlandımmmm :) mutlu pazarlar herkese
Alıştık. komşu bile edindik. insanları çok sıcak kanlı. teşekkürler canımcımmHoşgeldin canım :)) hayırlı olsun yeni yeriniz , 20 gün olmuş bile alışmışsındır :))
allah acil şifalar versin .çok zor allah hepimizi kazadan beladan esirdesin.fizik tedaviyle fonksiyonların geri gelme ihtimali yokmuymuş çok üzüldüm allah yardımcınız olsun
Bimm bamm booooom çok şükür dostlarr bizim de artık 2 dişimiz varr :))
Snowymmmm canımmm iyiyizzzteşekkür ederizz. yerleşmemiz bayaa uzun sürdü maalesef. kızım da iyi, büyüyo. çenesi düşük bişey oldu. sürekli bişeyler geveliyo siz napıyosunuz, yakışıklı minik korsan nasıl? sen nasılsın? topicteki herkes iyi değil mi? simcanın postuna verdiğin cevapta gördüm, kaza geçiren kim_? Allah acil şifa versin
hoşbulduk canım, teşekkür ederizzz. Valla her yer dag tepe burda. pek bi yeşil yok şimdilik. baharda görcez buranın güzelliğini inşallah :)
teşekkür ederim simcacımAllah hepimizin yuvasına huzur versin. bayaa uğraştık cidden annem yanımızda olmasına ramen. eşyaları dolaplara yerleştirme işini ben yaptım, aramızda kalsın elim de ağirdir e kuzu da peşimi bırakmayınca bayaa vaktimi aldı. eşyalar yerine yerleşmeden de ortalık toplanamadı. neyse yerleştik şükür, bitti gitti.
hayırlı olsun dişiniz:)
Alıştık. komşu bile edindik. insanları çok sıcak kanlı. teşekkürler canımcımm
bi kere kopunca geri dönmesi çok zor topiğe. bi yandan çok özledim. bi yandan da buraya ayırdığım vaktin yerini başka şeylerle doldurunca, hadi bi kulübe gireyim dediğimde vakit bulamadım. o yüzden o arkadaşları anlıyorum. döneceklerdir. çünkü insan özlüyor burayı. alışıyoruz birbirimize :) hatırlıyorum o kazayı, konuşmuştuk sanki. çok geçmiş olsun tekrar. bilinçli şekilde Anne demiyo. bla guu labuuu milammm gibi anlamsız sesler çıkarırken es kazaaa anneye benzer bişeyler diyoFizik tedavi ile yurumeye basladı zaten canım. Psikolojik destekle de yeniden konuşmaya basladı şükür. İnşallah kolu da düzelir zamanla...
MasallahHayırlı olsun, rahat rahat ısırıp yesin artık
Cok şükür iyiyiz kuzum. Topikte bir avuc kaldık. İş bası yapınca fırsat bulamadı cogu arkadasımız sanırım. Kaza da yeni degil canım. Eltim iki çocugu ile kaza gecirmişti benim dogumumdan bir gün önce.
Masallah geveze kuzuna. Anne diyor mu?:)
anaaaammm eloşum mu oo? maşallah çok güzel gülümsüyor. çok mutlu kuzum benimEki Görüntüle 1345576 Eki Görüntüle 1345575 Eki Görüntüle 1345574 Kızımla pazar günüm öyle güzel gectiki
oyyy çok tatlı Aras ın da hep üstü lekeli hatta benim de lekeliEki Görüntüle 1345576 Eki Görüntüle 1345575 Eki Görüntüle 1345574 Kızımla pazar günüm öyle güzel gectiki
Oooo hayırlı olsun inciniz :) bi benim oğlum mu kaldı dişsiz :)))
Eki Görüntüle 1345576 Eki Görüntüle 1345575 Eki Görüntüle 1345574 Kızımla pazar günüm öyle güzel gectiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?