Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.Kizlar iyi geceler,, yavrularini uyutup dinlenen ve benim gibi uyumakta direnen tum anneler selam olsun:)
Sabah is gorusmesine gidecegim cok supriz gelisti hersey umarim hersey sorunsuz gecer. Kasiliyorum su gorusmelerden tek rahat tarafi daha once 3 yil calistigim yer. Hadi gel dedikleri icin rahatim. Ama yine gorusme gorusmedir:) benim icin dua edin hayirlisysa olsun. Olursa ben nasil birakirim oglani butun gin diye yiyip bitiriyorum kendimi o ayriof cok kararsizim. Hepinizi operim
maşşallah nazar değmesin allah neşenizi bozmasın :)Eki Görüntüle 1345576 Eki Görüntüle 1345575 Eki Görüntüle 1345574 Kızımla pazar günüm öyle güzel gectiki
geçmiş olsun ama kendini suçlama lütfen elinden gelenin hepimiz en iyisini yapmaya çalışıyoruz.kim ister bebeği hasta olsun ama böyle böyle büyüyecekler yanılmıyorsam senin okula gicen bir çocuğun daha vardı bu sebepten senin işin bizde katbe kat zor.doktor kızım grip olduğundan siz taşıycı olmuş olabilirsiniz sizi hasta etmemiştir ama onu edebilir demişti .allah sana güç kuvvet versin tekrardan geçmiş olsun.biz rahat nefes alsın diye yakasına coldmix damlarıyorduk ve burun aspiratörüyle burnunu açıyordum.Slm arkadaşlar hastalıksiz güzel bir hafta olur inşallah sizler için dün akşamdan benim kuzu öksürük ve bağlam var önerisi olan varmi tekrar kulağa verecek diye korkuyorum bu kuzu hiç duzelmedi sonwy seni taktir ediyorum kırk bin kere maşallah keremebir tek o hasta olumuyor ne yapiyorsun canım ya bizden söyledi ver bunalıma girdi artık küçüğümden dolayı iyi anne olamadım mı of of
Ayyyy ne taaattlıı yerim senii :))Eki Görüntüle 1345576 Eki Görüntüle 1345575 Eki Görüntüle 1345574 Kızımla pazar günüm öyle güzel gectiki
Şimdiden hayırlı olsun canım :)) bende çalışmayı özledimmKizlar iyi geceler,, yavrularini uyutup dinlenen ve benim gibi uyumakta direnen tum anneler selam olsun:)
Sabah is gorusmesine gidecegim cok supriz gelisti hersey umarim hersey sorunsuz gecer. Kasiliyorum su gorusmelerden tek rahat tarafi daha once 3 yil calistigim yer. Hadi gel dedikleri icin rahatim. Ama yine gorusme gorusmedir:) benim icin dua edin hayirlisysa olsun. Olursa ben nasil birakirim oglani butun gin diye yiyip bitiriyorum kendimi o ayriof cok kararsizim. Hepinizi operim
Geçmiş oldun kuzuna acil şifalar tatlım....Dün ilk defa kuzuya norveç somunu aldımmaşallah yedi her şeyine dikkat ediyorumda yine hasta dün akşam ıhlamur,karanfil adaçayı,nane,tarçın her birinden azıcık demledim 30 cc kadar verdim bu gün tekrardan verecem
Benim kuzuda gündüz aşk şarkılarıyla uyuyor :))Bizde dişsizlerdeniz pateecim :)
Maşallah benim güzel yeğenime, benim yerime mincir yanaklarını annesi.
Hasta olan kuzulara acil şifa diliyorum.
Uykusuzluk çok kötü ben 1 ay kadar uyumadım o da korkudan evhamdan ama arada uykusuz kalsam da kızım doğduğundan beri gece uykusu uyuyor çok şükür. Benimle uyumaya da alıştı. Saat 22.00 gibi uyur sabah 8 gibi kalkıyor.
Tabi gece 2 kez meme arıyor uyku önünde emziriyorum.
Kendi düzenini kendi oturttu çok şükür darısı sizlerin başına. Ama zorlamayın ve tavsiyem gürültüye az da olsa alışsın.
Gece sabaha kadar klasik müzik açık uyutuyorum rahat uyuyor.
Kizlar iyi geceler,, yavrularini uyutup dinlenen ve benim gibi uyumakta direnen tum anneler selam olsun:)
Slm arkadaşlar hastalıksiz güzel bir hafta olur inşallah sizler için dün akşamdan benim kuzu öksürük ve bağlam var önerisi olan varmi tekrar kulağa verecek diye korkuyorum bu kuzu hiç duzelmedi sonwy seni taktir ediyorum kırk bin kere maşallah keremebir tek o hasta olumuyor ne yapiyorsun canım ya bizden söyledi ver bunalıma girdi artık küçüğümden dolayı iyi anne olamadım mı of of
Allah yardımcızı olsun herkesin diyelim konuyu kapatalım ozamancanım zaman zaman bahsediyorsun gerçekten çok üzücü ama benim kısaca demek istediğim yanında olmadığımız biri ruh halinden emin değiliz buradaki bir yorumları nasıl alğılar ters etkide yapabilir ve olumsuz sonuçlar doğabilir demek istediğim bu bilişim suçundan birde ifade veririz.sonuçla burada bizim olumlamamızla düzelemiyecek birşey öyle olsa siz yengeni düzeltebilirdiniz bir şey yapamayız sebepte olmayalım yanlışlıkla demek istediğim bu.allah herkezin yardımcısı olsun demekten başka klavye başında ötesi bana göre gerek yok.
canım herşey yoluna giriyor... bebek nihayetinde cidden bizden daha çabuk uyum sağlıyorlar herşeye... hayırlısı olsun inşallah...artık varlığımızı hissedecek kadar büyüdüler değil mi bazen geçmiyomuş gibi gelsede zaman su gibi akıyor valla darısı basıma 40gün falan kaldı bakalım alışabilecekmiyiz bırakıp gideceğimi düşündükçe psikolojim bozuluyor
sağıkla sıhhatle kucağına alır inşallah..ablamın bir arkadaşının bebeğide % 70 otistik çıkmış...bebeğini aldıracakmış...Allah bilir ama çok duydum sağlıksız dedikleri halde aldırmayıp sağlıkla bebeğini kucağına alan anneleri...hayırlısı olsun...Kızlar komşum amniyo. Yaptırmıştı,sonucu yaz demiştiniz ya,bebişin kalbine giden damarlarda sıkıntı varmış,genetikse sonlandırılıcaktı hamilelik,değilse takibe alınıcaktı,5 ay bitti bu arada.ön sonuçları aldılar,genetik değilmiş şükür.bakalım tekrar gidicekler,ne diycek doktorlar.doktorlar diyorum,kız bir gidiyo,birkaç kişi bakıyor,yok kalp için yok prof,yok doçent.hayırlısı bakalım,inşallah sağlıkla doğsun o da.
canım hoşgeldin...yeni yeriniz yeni eviniz herşeyiniz hayırlı olsun...Dolunay ıda öp benim için...ben yeni işe başladımk ama kızımın sağlık sorunları başladı hastane yeni iş ve işin geç çıkış saatleri yüzünden işten ayrılmam gerekti.. sonra eski işe geri döndüm ama başka firmada...merhaba nisan anneleri. o kadar özledim ki hepinizi. şu an yıllar sonra karşılaşılan dostu ggörünce ne hissederseniz aynen öyle hissediyorum. tam 1,5 ay oldu yazmayalı. ama sizi düşünüp merak etmeden geçmedi 1 günüm bile. taşındık biz. Artvinden yazıyorum. 20 gündür burdayız. toparlanmaydı, yerleşmeydi, alışmaydı derken koptum burdan. internetimiz bağlanalı 1 hafta oldu ama bi türlü siteye girme sansım da olmadı. hepiniz nasılsınız? herkes iyidir inşallah. biz iyiyiz şükür, kavuştuk ya, daha benden iyisi yok hatta şu an :) hepinizi çoookk seviyorum <3<3<3
canım anlamsız olurmu.. ben bizim kızın dişini görünce dişi çıkmış diye bağırıp ağlamıştım...başkasına garip gelebilir belkide anne olunca insan daha farklı hissediyor...hayırlı olsun incileri kuzununBimm bamm booooom çok şükür dostlarr bizim de artık 2 dişimiz varr :))
Kuzusunun 8. dişi çıkan arkadaşlar heyecanımı anlamsız bulabilirler ama ben çok heyecanlandımmmm :) mutlu pazarlar herkese
pazar günü valla hiç bir işe elimi sürmedim... akşama kadar kızımla yedik içtik üstümüzü başımızı batırdık... beraber uyuduk uyandık oynadık... sağolsun eşim yaptı evin bütün işlerini...oyyy çok tatlı Aras ın da hep üstü lekeli hatta benim de lekeli
inşallah iyi geçer canım görüşmen hayırlısı olsun...Kizlar iyi geceler,, yavrularini uyutup dinlenen ve benim gibi uyumakta direnen tum anneler selam olsun:)
mıncırıp ısırırım tosbamı... sende esmer güzeli İdil imi öp benim için...Bizde dişsizlerdeniz pateecim :)
Maşallah benim güzel yeğenime, benim yerime mincir yanaklarını annesi.
Hasta olan kuzulara acil şifa diliyorum.
Uykusuzluk çok kötü ben 1 ay kadar uyumadım o da korkudan evhamdan ama arada uykusuz kalsam da kızım doğduğundan beri gece uykusu uyuyor çok şükür. Benimle uyumaya da alıştı. Saat 22.00 gibi uyur sabah 8 gibi kalkıyor.
Tabi gece 2 kez meme arıyor uyku önünde emziriyorum.
Kendi düzenini kendi oturttu çok şükür darısı sizlerin başına. Ama zorlamayın ve tavsiyem gürültüye az da olsa alışsın.
Gece sabaha kadar klasik müzik açık uyutuyorum rahat uyuyor.
canım keçi boynuzu özü balgamı iyi söktürüyor...canım işte bir defa hasta oldular mı sonra tekrar hasta olması daha olay oluyor...yaz gelsin hepsini kışa bir güzel hazırlayalım...soğanı sarmısağı eksik etme çorbasından yemeğinden.. sende ye...geçmiş olsun canım...Slm arkadaşlar hastalıksiz güzel bir hafta olur inşallah sizler için dün akşamdan benim kuzu öksürük ve bağlam var önerisi olan varmi tekrar kulağa verecek diye korkuyorum bu kuzu hiç duzelmedi sonwy seni taktir ediyorum kırk bin kere maşallah keremebir tek o hasta olumuyor ne yapiyorsun canım ya bizden söyledi ver bunalıma girdi artık küçüğümden dolayı iyi anne olamadım mı of of
amin amin canım inşallah hepimizin neşesi bozulmasın...maşşallah hepimizin kuzularına
maşşallah nazar değmesin allah neşenizi bozmasın :)
:) herşeyin hayırlısı...senin oğlunda bir tatlı ki maşşallah...Ayyyy ne taaattlıı yerim senii :))
Benim gelinim olacaktııı((
Oğlumda artık nikah masası nı söyler :))))))
hemen o filmi izleyim bugün...korku filmine benziyor... korkarmıyım ki... geçen bir korku filmi izledim ne akla hizmetse... kaç gündür gecelerim korkuyla geçiyor...film korkunç mu...Gunaydın canlarRahat&mujdeli haberlerle dolu bir hafta olur inşallah
Dün arkadasla cocuk bakımının zorlukları ve annelerin sabır göstermede basarılı olamadıkları konusunu konuşurken baby blue (cradle will fall) filmini izledin mi diye sorunca bir bakayım dedim. Annenin akıl saglıgı yerinde olmadıgından konuştugumuz konuyla cok bagdasmıyordu ama bakmaz olaydım. Srvrr nin ekledigi makale de tam üzerine geldi. Etrafımızda yardıma ihtiyacı olan anneler fark edersek lütfen yardım edelim...
HIRSIZI o nasıl bir lokum olmuş öyle. Masallah, rabbim esirgesin
Rahat gecer ve gönlüne göre olur inşallah canım. Bakacak yakının varsa yine bir nebze kalbin rahat olur. Sanmıyorum ki kolayca bırakmanın bir yası olsun canım. Büyüdükçe daha da zorlaşıyor.
O nasıl söz canım. Elbette iyi bir annesin. Senin işin benden zor, 2 tane kuzuya analık ediyorsun. Eminim elinden gelenin fazlasını yapıyorsundur. Büyük kızının ne kadar ilgi bekledigini tahmin bile edemiyorum. Takdir ediyorum seni.
Ben ve eşim hasta olmuyoruz hiç canım, bagısıklıgımız kuvvetli herhalde. Kerem de haftada bir avm cıkıyor. Onun dışında başka insanlarla ya da cocuklarla iletişimi yok. Eve virus tasınmayınca da hasta olmuyor çok şükür. Biraz daha buyuyup diger cocuklarla aynı ortamı paylaştıgında o da hasta olur.
Gunaydın canlarRahat&mujdeli haberlerle dolu bir hafta olur inşallah
Dün arkadasla cocuk bakımının zorlukları ve annelerin sabır göstermede basarılı olamadıkları konusunu konuşurken baby blue (cradle will fall) filmini izledin mi diye sorunca bir bakayım dedim. Annenin akıl saglıgı yerinde olmadıgından konuştugumuz konuyla cok bagdasmıyordu ama bakmaz olaydım. Srvrr nin ekledigi makale de tam üzerine geldi. Etrafımızda yardıma ihtiyacı olan anneler fark edersek lütfen yardım edelim...
Eve virus tasınmayınca da hasta olmuyor çok şükür. Biraz daha buyuyup diger cocuklarla aynı ortamı paylaştıgında o da hasta olur.
diştendir canım sıkıntısı...birde büyüdükleri için eklem yerlerinde ağrı olabilirmiş...BENİM KIZIN DİŞLERİ ÇIKACAK HERHALDE UYKUSU Düzeldi derken yine bozuldu sürekli söyleniyor sabah bıdıbıdı konuşmasıyla 5te kaldırıyor beni:)iştahsızda biraz ve asabi diş diye düşündüm takipteyim .
insanın komşusu bile böyle destek verince insan rahatlıyor değilmi.. benim karşılaştığımda selam verdiğim sadece bir kapı komşum var kadın kaza geçirmiş koltuk değneğiyle yürüyor..konuşmakta güçlük çekiyor... ve 6 aylık hamile... o haliyle yüzünden gülümseme eksik olmaz ve sürekli yapacağım bir şey varmı diye sorar... kendisinin yardıma ihtiyacı varken başkalarına nasıl faydam olur diye düşünüyor... yapıp yapmaması konu bile değilken... sadece gülümseyerek hatır sorması ben burdayım ne zamn ihtiyacın olursa demesi bile en büyük yardım...ilk taşındığımızda hiç alışamamıştım eve ve bunalıma girmiştim...ama o kadın bana biraz güven verdi....sanırım o filmi ben izleyemem konusuna bakıyım dedim ama hiç iç açıcı değil.dediğin gibi çocuklu insnalara yardımcı olmak gerek sağolsun benim annem,ablamalr yakınımda ,eşimde yardımcı ama altta ve yan apartmanımda annemden büyük komşularımvar sürekli kızıma meyve alıyorlar hal hatır sorup arada yemek yolluyorlar eşimle bizi çocukları gibi kızımıda torunları gibi görüyorlar ben biraz yabani olduğumdan çok sık gelip gitmesekte kapıdan uğrar lar yada geçerken yakalayıp birşeyler verirler süreli bir ihtiyqacın olursa çocukla çılmaz söyle biz alırız yaparız geliriz diyorlar o bile insanı rahatlatıyor.çaresizlik bir kısırdöngü hani bir fare deneyi varya onun gibi çıkış yolu varsada bir süre sonra onu göremez oluyor insan.özellikle doğum sonrası lohusa depresyonunu yakalananların çevresinin yakın takibi ve yardımına ihtiyacı var.
Kızlar komşum amniyo. Yaptırmıştı,sonucu yaz demiştiniz ya,bebişin kalbine giden damarlarda sıkıntı varmış,genetikse sonlandırılıcaktı hamilelik,değilse takibe alınıcaktı,5 ay bitti bu arada.ön sonuçları aldılar,genetik değilmiş şükür.bakalım tekrar gidicekler,ne diycek doktorlar.doktorlar diyorum,kız bir gidiyo,birkaç kişi bakıyor,yok kalp için yok prof,yok doçent.hayırlısı bakalım,inşallah sağlıkla doğsun o da.
merhaba nisan anneleri. o kadar özledim ki hepinizi. şu an yıllar sonra karşılaşılan dostu ggörünce ne hissederseniz aynen öyle hissediyorum. tam 1,5 ay oldu yazmayalı. ama sizi düşünüp merak etmeden geçmedi 1 günüm bile. taşındık biz. Artvinden yazıyorum. 20 gündür burdayız. toparlanmaydı, yerleşmeydi, alışmaydı derken koptum burdan. internetimiz bağlanalı 1 hafta oldu ama bi türlü siteye girme sansım da olmadı. hepiniz nasılsınız? herkes iyidir inşallah. biz iyiyiz şükür, kavuştuk ya, daha benden iyisi yok hatta şu an :) hepinizi çoookk seviyorum <3<3<3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?