2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bimm bamm booooom çok şükür dostlarr bizim de artık 2 dişimiz varr :))
Kuzusunun 8. dişi çıkan arkadaşlar heyecanımı anlamsız bulabilirler ama ben çok heyecanlandımmmm :) mutlu pazarlar herkese

inciniz hayırlı olsun canım.
Bizim şuan 8.dişimiz var ve takıldık bayadır yok gerisi yavaşça çıkar artık
heyecanını anlayabiliyorum ben her bir tanesinde ayrı ayrı heyecanlanmıştım ama nerden çıkardın anlamsız bulacağımı onu anlayamadım canım:) Kesinlikle çok güzel bir duygu.

Canım evet hayırlısıysa olsun gelişmelerden bizi de haberdar et. Hepimiz kendimiz büyütmek isteriz yavrularımızı ama onların geleceğini daha iyi uapmak için de çalışmak gerek. Eğer imkanın varsa çalışma büyüt öyle başla işe.

geçmiş olsun canım

hemen o filmi izleyim bugün...korku filmine benziyor... korkarmıyım ki... geçen bir korku filmi izledim ne akla hizmetse... kaç gündür gecelerim korkuyla geçiyor...film korkunç mu...

Düşündüğün anlamda korku filmi degil canım. Akıl hastası bir kadın, 4 cocugu biri bebek. Kadının onlara uyguladıgı fiziksel şiddeti ele alıyor. Ben izleyemedim zaten. İnsanın sinirini bozuyor...

Düşündüğün anlamda korku filmi degil canım. Akıl hastası bir kadın, 4 cocugu biri bebek. Kadının onlara uyguladıgı fiziksel şiddeti ele alıyor. Ben izleyemedim zaten. İnsanın sinirini bozuyor...
yarısında kapattım zaten... ama inan o kadar olmasada insanı o hale yaklaştıran durumda olan kadınlar var... o kadar emek veriyor tek başına...kadın olmakla anne olmak arasında kalan....eşi tarafından hala çekici bulunmak istiyor... eski yaşamındaki gibi kendine vakit ayırıp başarılı olmak istiyor takdir edilmek istiyor insan...arzulanmak istiyor eşi tarafından...anne oldu diye sex hayatı biten insanlar var...eşi onunla eskisi gibi vakit geçirmiyor...
doğum yaptıktan sonra odaya bir kadın geldi... herkesin kocası ailesi aradı görmeye geldi onun hiç kimsesi yoktu... 4. çocuğuymuş doğurduğu..erkek çocuk... sabaha kadar emzirmedi o çocuk ağlayıp durdu yorgunluktan uyudu... mama vermiştik bebeğe annesi emzirmek istemediği için...eşi başka bir kadınla kaçmış... sancıları tutunca eşyalarını sırtlayıp gelmiş... bebeği de alıp giderken durdurdular...ssk sı olmadığı için 5 bin tl senet imzalattılar...telefonuda yoktu... benden dayısını aradı ama oda yardım etmedi... kollarına faça atmış...
bu başına gelenleri kadın hep bebekler doğduktan sonra olduğu için sürekli çocuklarına yükleniyor...onlar olmasaydı yaşamım daha güzel olurdu diyor kendince...kendisinde de hata var ama o bu bunalımın içinde göremiyor...Allah herşeyin hayırlısını versin...yardımcıları olsun...

Y yarem21 canım çok geçmiş olsun,sana ve bebeği hasta olanlara,ya da gazlı,huysuz vs olanlara,gece uyumayan,ağlayanlara bir önerim var,çok güvendiğimiz bir çocuk doktoru var,o dedi,beyaz çay içirebilirsiniz bebişlerinize.migrostan almayın dedi.Aktara gidin,beyaz çaydan istiyorum diyin,genelde 50 gr kutuya koyuyolar zaten.kilosu 350 tl olandan alın,doktor bunu da belirtti.

1-2 çay kaşığı kadar bardağa koyup sıcak su ekleyin,bebeğin içiceği ılık hale gelince verin,doktor dedi ki ne kadar içerse verebilirsin,günde bikaç kere 1 tatlı kaşığı içse de yarar,bir kerede çok içse de.
Google'a beyaz çayın faydaları yazıp bakabilirsiniz,o kadar çok ki.

canım hayırlı olsun, inşallah gönlünce olur. valla bebişleri bırakmak zor, ama onların iyiliği için sonuçta. alışcaz :)
canımcım o nasıl söz? bunu düşünmen bile ne kadar iyi bi anne olduğunu gösteriyor. düzelir kuzun merak etme. hasta ola ola bağışıklık kazancaklar. çok geçmiş olsun.
ayyy kıyamam Eloşuma. senin için zor bi süreçti elbet, burda olamadığım için çok üzüldüm şimdi nasıl ela? senin işin de hayırlı olsun, memnun musun bari?
Canım yeni yeriniz hayırlı olsun. Bizde seni özledik. Biz iyiyiz şükür sen nasılsın bebişin nasıl? Artık düzeniniz oturöuş olmalı sık sık yaz ihmal etme bizi.
iyiyiz biz de :) artık burdayım canım, özlemişim zaten
yazık yaaa, ne hayatlar var en çok da çocuklara yazık. eşe güvenerek çocuk yapılmaz. insan kendine güvenmeli çocuk yapabilmek için. ben tek başıma başarabilir miyim deyip, ona göre kalkışcan. yazık ne günahı var yavruların
iyi günler arkadaşlar, umarım iyi bir hafta geçirir herkes
hafta sonu yatılı misafirlerim vardı pek bakamadım
@BrujaV gelmiş yeni eviniz hayırlı osun
canım sağol geldim artık burdayım. topiksizliğimin 40 ını çıkardım. yeter gaari

Hoş geldin canım balını ve seni kocaman öpüyoruz

günaydın kızlarrr
simca sağol canım...benim kızda hasta olmuş ...eşim grip gibiydi ...akşam kızın burnu iyice tıkandı ..sabah bi kalktık burnu akıyor hapşuruyor öksürüyor...mikrop bir girdimmi bir daha düzelmiyor bu çocuklar...alayım bu gün o çaydan... sağol paylaştığın için...

canım yine bildiğim iş o yüzden rahatım...birde diğer işin zorluğunu görünce buna şükrediyorum gerçekten...ele 5 kilonun içine düşmüştü hastalıkta ..havale geçirecekti neredeyse... 6 hastalık geçirdi ve rota virüsü kaptı resmen eridi kızım.. ama ondan sonra iyi toparlandı... iyi şimdi çok şükür ama dün yine nezle oldu... çocuklar toparlanamadan başka hastalıklara hep açık oluyorlar...bağışıklıklarını güçlendirmek lazım...birazda genetik bence...

Kizlar herkese iyi geceler
Uzun zamandir topige giremiyorum bebekten zamaman kalmiyor bugun erken uyudu 10 da sagolsun bende bi vakayim dedim
Hasta kuzulara acil sifalar olsun simdi biraz gwcmisi okuyim bakalim
merhaba canım...canım saat 10 da uyudu ve erken demişsin dahamı geç uyuyordu normalde... demekki seni bayağı uğraştırıyor ...

Gunaydın fedekar anneler

Cok gecmiş olsun canım. Annem yiyen cocuktan korkma birsey olmaz der hep. Artık güzel besleniyor. İnşallah cabuk atlatır. Gecen mesajında egzema da oldu demiştin. Onu çözebildiniz mi?

Dünkü mesajında hepimize tercüman olmuşsun. Var mı bu topikte cocuktan sonra hayatım degişmedi diyen Degişti, hem de 3-5 aylık degil ilelebet. İşte ondandır ki çocuk sahibi olmaya karar verme sürecini daha bilinçli gecirmek lazım. Olay sadece kucagına alıp öpüp koklamak degil. Ben yeni çiftler heyecanla dogumu beklerken, acaba evlilikleri ilk aylarda strese/yorgunluga dayanabilecek mi diye geciriyorum

Allah çocuk sahibi olana da olmak isteyenede yardım etsin...bebeğimiz olacak diyorlar ama çocukla beraber dediğin gibi bin türlü şeyde beraberinde doğuyor...zaten ilk o bebekle beraber evliliğin resmen sürünme sürecini atlatırsa çiftler.. emekleme dönemiyle beraber ayağa kalkabiliyorlar beraber... hayırlısı olsun...
travazol ü 2 defa kullandım düzeldi şimdi kaşımıyor kulağını...banyo yaptıramıyorum..kv hasta olur bırak diyor..(hastalanınca sen değil ben çekeceğim diyor açıkça) elini ayağını siliyorum ..poposunu zaten kaka yapınca yıkıyorum...2 haftada 1 yıkıyorum , belki ondanda hastalanıyor...

gelinime bak ya maşallah:))
nasılsın dünürrr...damat nasıl..büllük iyileştimi

günaydın sevimli bebeklerin güzel anneleri.ben hiç sevimsiz bir bebek görmedim.gören var mı bilmiyorum.kuzum gecede yüzlerce defa kalkıyor kendim için değil onun için üzülüyorum uykuya benden çok ihtiyacı var.ön dislerden çok üst azı disleri çıkacak gibi büyümüş ama ucu yok.her bebeğin bünyesi ve genleri farklı.ayrıca evde kalabalık bir aile varsa özellikle abla yada abi gripten korumak daha zor.biz çekirdek aile olduğumuz halde hep grip oldu nedenini biliyorum gerçi gece yataktan alinca üzerine yelek yada battaniye örtmek gerek tabi 100 defa kalkınca olmuyor ya yelekle uyuyor kalıyor yada kucakta tepinirken battaniye tutmuyor.annelik öyle güzel ki boynunu kokluyorum eve gidince artık süt yoğurt pekmez yumurta peynir şurup ter hepsi karışmış mis gibi kokuyor kuzum.böyle anlatinca iğrenç gibi gelebilir ama ışte o bebek kokusu dünyada ki en güzel şey.alıp içime sokasim var o derece.her anın tadını çıkarın bebeklik dönemi yarısı bitti bile kızlar

bülük iyilesti sayılır biraz pimpiriklik yapıyorum sadece ben.iyiyim uykusuz yorgun ama mutlu:) sen nasılsın gelinime iyi bakıyor mu babannesi

sevimsiz bebek görmedimde sevimsiz insan gördüm demekki doğuştan değil bazı şeyler ...evet eve gidip koklayınca gıdılarını misssss gibi pisss kokuyorlar...babıldama dönemiymiş şimdi... babıl babıl konuşuyorlar... dünür 1 sene olacak neredeyse zaman su gibi akıp geçiyor...

bülük iyilesti sayılır biraz pimpiriklik yapıyorum sadece ben.iyiyim uykusuz yorgun ama mutlu:) sen nasılsın gelinime iyi bakıyor mu babannesi
pimpiriklik yapma çocuğun pipisini düşürecen....şaka bir yana erkek çocukları için hayatlarını etkileyen çok önemli bir durum... enfeksiyon kapmasında iyileşir elbet...dün bir sürü şey okudum...mutluykende mutsuz olmak için... uykusuz olsanda yorgun olsanda mutlu olmana çok sevindim...
kv Allah razı olsun bakabildiği kadar iyi bakıyor...kadının ömründen gün çaldık daha ne olsun...

Ela topigi birbirine kattı hırsızı
bu kadar çok erkek olursa olacağı bu... maşşallah topictedi kız bebekler de birbirinden güzel...Allah nazarlardan saklasın hepsini...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…