günaydın kızlarrr
simca sağol canım...benim kızda hasta olmuş ...eşim grip gibiydi ...akşam kızın burnu iyice tıkandı ..sabah bi kalktık burnu akıyor hapşuruyor öksürüyor...mikrop bir girdimmi bir daha düzelmiyor bu çocuklar...alayım bu gün o çaydan... sağol paylaştığın için...
canım yine bildiğim iş o yüzden rahatım...birde diğer işin zorluğunu görünce buna şükrediyorum gerçekten...ele 5 kilonun içine düşmüştü hastalıkta ..havale geçirecekti neredeyse... 6 hastalık geçirdi ve rota virüsü kaptı resmen eridi kızım.. ama ondan sonra iyi toparlandı... iyi şimdi çok şükür ama dün yine nezle oldu... çocuklar toparlanamadan başka hastalıklara hep açık oluyorlar...bağışıklıklarını güçlendirmek lazım...birazda genetik bence...
merhaba canım...canım saat 10 da uyudu ve erken demişsin dahamı geç uyuyordu normalde... demekki seni bayağı uğraştırıyor ...
HIRSIZI canım öncelikle geçmiş olsun elaya , öp yerime ve banada birtane ela yaaapppsanızaaa :)en sonda da hani deli gibi sallana sallana gülen ikon var ya , işte o var farzet :) telefondan koyulmuyor onlar :)))gelinime göz mü koydunuz kız:)) bir kızı 40kişi ister 1 kişi alır.o da biz olduk başka birşey olsa al canım senin olsun derdim ama gelin de verilmez ki
emzirerek mi uyuyordu canım... dün Kv ayaklarım çok ağrıyor artık sallarken dedi... gündüz sallayarak uyutuyor...akşamları sallamıyorum ben artık..önceden sallayıp memede uyutuyordum..şimdi sallamıyorum... kv yede söyledim götür beşiğine ağlasın sadece pışpışla konuşmadan... çok ağlarsa kucağına al dedim...tekrar yatır... uyuyana kadar böyle yap ..ona birdaha seni sallamıyacağım ya böyle uyursun yada uyuyana kadar seni pış pışlarım de dedim... çocuk ne anlar diyor ...o zaman ayakların ağrıyacak maalesef dedim...Maalesef oyle cnm ya hemde bayaaaa ugrastiriyor uyku problemimiz buyuk hala arpa boyu yol alamadik ne yazik ki gece saatbasi uyaniyor ne yapalim uykuyu sevmiyor sipam amcasi oyle ona cekmis sanirim :)
Bu arada ela ne kadar guzel olmus gercekten toparlamis canm cok sevindim
sağol canım... sırayla başladık yine hastalanmaya... ama tecrübelenmeye başlayınca insan eskisi kadar telaşlanmıyoruz değil mi...HIRSIZI canım öncelikle geçmiş olsun elaya , öp yerime ve banada birtane ela yaaapppsanızaaa :)en sonda da hani deli gibi sallana sallana gülen ikon var ya , işte o var farzet :) telefondan koyulmuyor onlar :)))
Hahahaa evet o ikonlardan işte :))) bakarım tatlım :) anlaştık :))))sağol canım... sırayla başladık yine hastalanmaya... ama tecrübelenmeye başlayınca insan eskisi kadar telaşlanmıyoruz değil mi...
canım bir tane daha yaparım ama sana veririm sen bak:) :)
bu ikonlardan mı...
kız bak aklıma düşürdün... yapsammı ki bir tane dahaHahahaa evet o ikonlardan işte :))) bakarım tatlım :) anlaştık :))))
hoşgeldin canım bende son zamanlarda profiline bakıp duruyordum nerelerdesin diye güle güle otur yeni evinde kuzun yeni ortama alıstımı subatta işe başlayacakmısın ?merhaba nisan anneleri. o kadar özledim ki hepinizi. şu an yıllar sonra karşılaşılan dostu ggörünce ne hissederseniz aynen öyle hissediyorum. tam 1,5 ay oldu yazmayalı. ama sizi düşünüp merak etmeden geçmedi 1 günüm bile. taşındık biz. Artvinden yazıyorum. 20 gündür burdayız. toparlanmaydı, yerleşmeydi, alışmaydı derken koptum burdan. internetimiz bağlanalı 1 hafta oldu ama bi türlü siteye girme sansım da olmadı. hepiniz nasılsınız? herkes iyidir inşallah. biz iyiyiz şükür, kavuştuk ya, daha benden iyisi yok hatta şu an :) hepinizi çoookk seviyorum <3<3<3
Zordur tabi olmaz mı...ben gündüz meme istediginde 1 dk geciksem hemen büzüyor alt dudagını "anne yapmaa" der gibi. İçim sızlıyor. Ama saglık durumu olunca el mahkum. Sen nasıl oldun peki canım?
Arkadaslarımız yazmış, ben de hepsine katılıyorum canım. Bu topikte 10 kişi aktifsek hepimizin yavrusu birbirinden farklı. Vakti zamanı gelince hepsini yapar Allah ın izniyle. Saglıklı sıhhatli olsun. Öp yerime minigini
Ben kütüğü Bursa ya aldırayım madem
Hepimizin kuzusuna masallah canım
Allah böyle gönderdi, biliyor ben uykusuzluga dayanamam
Evdeki ortam anne&baba (bakan kişiler de) önemli elbet. Sakin bir ortamda büyüyor, tabiatı sakin.
Canım beslenme sıklıgı/miktarı cocuktan cocuga degişir. Benimki gündüz bazen saat bası emiyor. Ama hiç durmuyor sürekli yürüme halinde. Ama ek gıda çok almıyor mesela (sizlerle mukayese edersem).
Beni az cok tanıyorsun. Ben hiç birşeyi karar alarak "bu artık böyle olacak" diyerek degiştirme yoluna gitmedim. Spontan oldu/oluyor hersey. Cok aktif olunca geliyor "acım emzir" diyor. Daha 2 saatin dolmadı demiyorum, hemen emziriyorum. O nedenle sana da emzirme arası şu kadar olsun diyemem gülüm. Yavrun bugun ac degildir ama belki yarın /atak döneminde daha fazla gıdaya ihtiyac duyacak. Saatlere özellikle gündüz çok ragbet etmemeni tavsiye ederim.
İnşallah iyi bir haber gelir. Cok zor, 5 aylık olmuş yavrusu. Onun için dua edecegim, rabbim saglıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Tesekkürler sordugun için canım. Bir tarafı felç kaldı canım. Kolunu hiç oynatamıyor. Ayagını suruyerek yürüyor şu anda. Konuşmaya basladı ama, ona seviniyoruz. Rabbim esirgesin hepimizin kuzusunu...
hay maşallah ne tatlı olmus öyle hiç zayıf bi bebekte değil gıdısını yerim onunEki Görüntüle 1345576 Eki Görüntüle 1345575 Eki Görüntüle 1345574 Kızımla pazar günüm öyle güzel gectiki
çok geçmiş olsun canım geçen tvda reklemını gördum yakaya damlatılan bitkisel bi damla burun açıyormuş çocuklar için diyordugünaydın kızlarrr
simca sağol canım...benim kızda hasta olmuş ...eşim grip gibiydi ...akşam kızın burnu iyice tıkandı ..sabah bi kalktık burnu akıyor hapşuruyor öksürüyor...mikrop bir girdimmi bir daha düzelmiyor bu çocuklar...alayım bu gün o çaydan... sağol paylaştığın için...
canım yine bildiğim iş o yüzden rahatım...birde diğer işin zorluğunu görünce buna şükrediyorum gerçekten...ele 5 kilonun içine düşmüştü hastalıkta ..havale geçirecekti neredeyse... 6 hastalık geçirdi ve rota virüsü kaptı resmen eridi kızım.. ama ondan sonra iyi toparlandı... iyi şimdi çok şükür ama dün yine nezle oldu... çocuklar toparlanamadan başka hastalıklara hep açık oluyorlar...bağışıklıklarını güçlendirmek lazım...birazda genetik bence...
merhaba canım...canım saat 10 da uyudu ve erken demişsin dahamı geç uyuyordu normalde... demekki seni bayağı uğraştırıyor ...
çok geçmiş olsun .colkd mix okaliptüs yağı var içinde ben kızım grip olunca kullandımgünaydın kızlar iki gündür kayıptım yine emzirmeyi kesiğim için uyku problemımız tavan yaptı gece 2 lere kadar uyumadı benim minik bal kabağım yorgunluktan bakamadım buraya
hoşgeldin canım bende son zamanlarda profiline bakıp duruyordum nerelerdesin diye güle güle otur yeni evinde kuzun yeni ortama alıstımı subatta işe başlayacakmısın ?
bugün daha ıyıyım canım dişin dibinde kist olusmus kurtaramadılar cekildi din baya zor ve dikişli bi işlem oldu bütün gece ayaktaydım ağrıdan ve uykusuz kuzudan emzirmeye basladım sabah ama azalmıs sut iki fırt cektı bitti
hay maşallah ne tatlı olmus öyle hiç zayıf bi bebekte değil gıdısını yerim onun
çok geçmiş olsun canım geçen tvda reklemını gördum yakaya damlatılan bitkisel bi damla burun açıyormuş çocuklar için diyordu
CANIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...tekrar emmeye başlayacak ya artar sütün canım merake tme..birde stres yaptın emzirmiyorum diye ilaçlar falan normaldir... kuzucuğun emdikçe dolar sütlükler...evet bende gördüm o reklamı... işe yarıyor ama bizim çocukların burunlarının ayrıca aspire edilmesi lazım... tıkanıklıkları kuruluk dışında sümüklerin tahliye dilmemesinden de kaynaklanıyor...görümcem kızına almış o yağdan... geldiğinde benim kzıızn yakasına da damlatıyor sağolsun...günaydın kızlar iki gündür kayıptım yine emzirmeyi kesiğim için uyku problemımız tavan yaptı gece 2 lere kadar uyumadı benim minik bal kabağım yorgunluktan bakamadım buraya
hoşgeldin canım bende son zamanlarda profiline bakıp duruyordum nerelerdesin diye güle güle otur yeni evinde kuzun yeni ortama alıstımı subatta işe başlayacakmısın ?
bugün daha ıyıyım canım dişin dibinde kist olusmus kurtaramadılar cekildi din baya zor ve dikişli bi işlem oldu bütün gece ayaktaydım ağrıdan ve uykusuz kuzudan emzirmeye basladım sabah ama azalmıs sut iki fırt cektı bitti
hay maşallah ne tatlı olmus öyle hiç zayıf bi bebekte değil gıdısını yerim onun
çok geçmiş olsun canım geçen tvda reklemını gördum yakaya damlatılan bitkisel bi damla burun açıyormuş çocuklar için diyordu
canımçok geçmiş olsun .colkd mix okaliptüs yağı var içinde ben kızım grip olunca kullandım
kız bak aklıma düşürdün... yapsammı ki bir tane daha
hadi erkek olursa...
valla kv kaçar gider yada kadının kalbine iner
çoğunuz 2. yi 3. yü yapacak belki hayırlısıyla .. ama sanki benim 1 tane hakkım varmış gibi geliyordu herzaman... benim hakkım bitti... büyük konuşmayım yine de ...görünen o ki bir daha da olmayacak... ne maddi durumumuz ne ruh halim ,ne de bana göre (40 ında doğum yapanlar var ama )yaşım artık müsaade etmez...
sağol canım artar inşallah gercekten streslı cık ağrılı bı hafta oldu o da etkıledi galıba. gerçekten acıyorsa yağ ne güzel otribebeyle çekip damlatmak lazım aklımda olsun sırayla hepimize lazım oluyor bu bilgilerCANIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...tekrar emmeye başlayacak ya artar sütün canım merake tme..birde stres yaptın emzirmiyorum diye ilaçlar falan normaldir... kuzucuğun emdikçe dolar sütlükler...evet bende gördüm o reklamı... işe yarıyor ama bizim çocukların burunlarının ayrıca aspire edilmesi lazım... tıkanıklıkları kuruluk dışında sümüklerin tahliye dilmemesinden de kaynaklanıyor...görümcem kızına almış o yağdan... geldiğinde benim kzıızn yakasına da damlatıyor sağolsun...
canımBrujaV ateş için söylemişti okaliptüs yağını almıştım evde duruyordu..söylediğin cold mix in içinde okaliptüs varmış ... bende almadım ,okaliptüs yağı damlatıyorum akşamları gündüzde görümcem geldiğinde cold mix damlatıyor...
canım sen 35 miydin daha küçük gösteriyorsun...maşşallah...hayırlısı canım...doğması gereken bir çocuk varsa zaten Allah koşullarıda ona göre ayarlar...olabilir hale getirir inşallah...Aynen canım yaa :))) hem yaş hem ruhen hem madden zor artık :)) tabi dediğin gibi Allah biliR ...35 imde zorlanırken ben 40 ımda düşünemiyorum :))))
vallaha gelde burclara inanma benim yaramaz aynı böle işte gözünü bişeye dikiyo alana kadar cıglık atıyo enerjı bıtmıyo sapur supur tokatlıyo bizi istediğini elde edemezse ellerini ayaklarını yere vurarak ağlıyo bitek dısarı parka cıkınca mutluDAHA ÖNCE KOÇ BEBEĞİYDİ BU YAZI DA BÜYÜYEN KOÇ BEBEĞİ :)
Enerji ve savaş gezegeni Mars'ın etkisinde olduğundan oldukça dinamik, oyuncu, candan ve biraz da benmerkezcidir. İstediklerini gayet direkt bir şekilde ve saptırmadan ifade eder, karnı acıktığında ya da canı sıkıldığında birden çığlığı basmak gibiİstediğini almadan da kolay kolay vazgeçmez. Genel tavrı istediklerini elde edemediğinde agresiflik ya da geri çekilme biçiminde olacaktır. Ama yenilgi duygusunun uzun sürmesine izin vermez ve hedefine istediğini alıncaya kadar ilerlemekten hiç çekinmez. Ebeveynlerinden hangisine düşkünse onun ilgisini çekebilmek için yapmadığını bırakmaz ve diğerini bezdirebilir. Ayrıca paylaşmayı pek de sevmediğini belirtmekte yarar var. İlginin dağıldığını hissetmekten hiç hoşlanmaz ve huysuzlaşabilir. Ayrıca biraz büyüdüğünde onu oyun gruplarında zapt etmenin kolay olamayacağını da belirtelim. Bebeğinizin elindeki oyuncakla sessizce bir köşede oturacağını ummayın. Bu mümkün değildir. Koç bebeği sesini duyurana kadar gürültü çıkarmaya devam edecektir. Bundan kaçış olmadığını artık kabullenmelisiniz. Ateş grubunda doğmuş olan bu küçük savaşçı hep dinamik ve bir şeylerin peşinde olacaktır. Öncelikle bu bebekle uğraşmanın zor olduğunu kabullenmeli, sonra da ne yapmanız gerektiğini bilmelisiniz. Yine de şunu belirtmekte fayda var ki, bebeğiniz bir Koç ise ilgi göstermekten kaçış yoktur.
Büyüdükçe zorlaşan Koç burcu bebeğinin inadını geçirmek hemen hemen imkansız gibidir. Ona ceza da verilmemelidir. Çünkü ceza, ne kadar hafif olursa olsun o kişilik sahibi küçüğe indirilen ağır bir darbe sayılacaktır. En iyisi yumuşaklıkla ve tatlı sözlerle onu yola getirmektir.
Sonuç olarak daha doğuştan bağımsız karakterli olan Koç bebeğini biraz olsun uysallaştırmak isterseniz onu parka götürün ve diğer bebeklerle oynamasına izin verin, çünkü Koç bebeği diğerleriyle ilişki kurmaktan çok zevk alır. Bir Koç bebeği her zaman ilgi bekler ve parka gittiğinde kendi başına oynamakta olan diğer bebeklerin bile ilgisini çekmeyi başarır. Bebeğinize daha en baştan diğer bebeklerle oynamanın ne kadar eğlenceli olduğunu gösterebilirseniz, büyük bir adım atmış olursunuz. Çünkü paylaşma bilinci doğuştan gelmez, öğrenilir. Ayrıca Koç bebeği diğer bebeklere kıyasla her şeye erkenden başlayacaktır. Buna hazırlıklı olsanız iyi edersiniz. Enerjisini fiziksel aktiviteyle dengelemesine ve yeterli dinlenmesine dikkat edin. Yoksa enerjisini saldırganlık olarak ifade edecektir. Düzenli yemek yemeyi sevmediğinden kansızlık çekmesi olasıdır. Dikkatsiz yapısından dolayı kazalara açık olur. Bunlar özellikle baş bölgesinde daha fazla olur.
Koç burcu bebeği sevgi gösterilerine bayılır. Böylece ona kızsanız bile affetmek kaçınılmazdır. Cömert bir yapısı olduğundan paylaşmakta zorluk çekmez. Düş gücü çok kuvvetlidir; sert, pratik, idealist ve hayalcidir...
Koç burcunun baş bölgesi hassastır. Bebeğinizde baş ağrısı, ateş yükselmesi, migrene sıkça rastlanabilir. Bebeğiniz büyüdüğünde önder durumunda olabileceği, peşinden gelecek insanların bulunduğu, emir ve komuta vermeğe müsait meslekler için uygun bir kişi olacaktır. Ayrıca cesaret, yenilik, yaratıcılık, zeka gücü isteyen ve riskli işler Koç için biçilmiş kaftandır. Emir altında, başkalarının istekleri doğrultusunda veya masa başında monoton bir işte çalışmak ona asla uymaz. Eğitim hayatında dikkatsiz ve disiplinsiz yapısı nedeniyle öğretmenlerini ve ailesini uğraştırır. Ancak o her zaman pratik bir yol bulup başarılı olur.
Askerlik alanları, profesyonel sporculuk, kamp müdürlüğü, araştırma alanları, siyaset, medya, mühendislik, teknisyenlik bebeğinizin büyüdüğünde seçmesi için uygun mesleklerdir.
Amiin inşallah :)))canım sen 35 miydin daha küçük gösteriyorsun...maşşallah...hayırlısı canım...doğması gereken bir çocuk varsa zaten Allah koşullarıda ona göre ayarlar...olabilir hale getirir inşallah...
burnun dan çekme işlemi öyle zore oluyorki..birinin tutup diğerinin çabucak çekmesi lazım...nefret ediyor...ağlamaktan helak oluyor...canım beni biliyorsun ben nerdeyse 5 aydır emzirmiyorum gündüz sütüm çok az ..ama okadar süreden sonra bile 1,5 hafta edeydim sürekli emzirdim o kısacık zamnda bile biraz arttı sütüm..ki sen sürekli emsziriyorsun......çoğu şeyide buradan öğrendim...iyiki var burasısağol canım artar inşallah gercekten streslı cık ağrılı bı hafta oldu o da etkıledi galıba. gerçekten acıyorsa yağ ne güzel otribebeyle çekip damlatmak lazım aklımda olsun sırayla hepimize lazım oluyor bu bilgiler
canım başak burcu bebekleri sakin akıllı olup annesini pek üzmüyormuş... yaparsan bir daha inşallah denk getirmeye çalış :)vallaha gelde burclara inanma benim yaramaz aynı böle işte gözünü bişeye dikiyo alana kadar cıglık atıyo enerjı bıtmıyo sapur supur tokatlıyo bizi istediğini elde edemezse ellerini ayaklarını yere vurarak ağlıyo bitek dısarı parka cıkınca mutlues kaza bu günleri unutup bı daha cocuk istersek burcunu hesaplamalı
minyonsun birde...gerçi 35 yaş büyük bir yaş değil :) ama maşşallah ruhunda genç görüntünde...Amiin inşallah :)))
Ruhum genç ondandır tatlım :))) bebiş gençleştirdi beni :)))))
dinlenmek diye bir şeyi unut... biri karnında biri kucağında ...dünür yakında olsaydık ,çocukları salardık halıya oynasınlar...dinlenirdin bir güzel ..valla ben burcu koç olsun diye hesaplayıp yaptım kızlar ben koç burcuyum tokuşup duruyoruz evde hayırlısı hamile kalmanın tam zamanı.dinlenmeye ihtiyacım var:))
neden mutlu olmayayım elim kolum tutuyor kimseye muhtaç değilim eymenim var millet servetini veriyor çocuğu olsun diye sağlıklı şükür kocam evde beni bekler daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?