2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hayırlı olsun canım... kv varmış ne güzel hiç bakıcı aramak zorunda falanda değillsin... güzel haberler gelirde başlarsın... gönlüne göre olur inşallah

Hoş geldin canım balını ve seni kocaman öpüyoruz
hoşbulduk esmerimm biz de seni ve minik esmeri öpüyoruz
çok geçmiş olsun canım benim. bu 6. hastalık nasıl bir illet yaa. hastalık işte, dışardan gelen herhangi biriyle taşınıyor. bizi hasta etmese de bebişleri hasta edebiliyor hastalık etkeni. cam fanusta saklayamıyoruz maalesef. hasta ola ola güçlencek bağışıklıkları. tekrar geçmiş olsun
yeni işin de hayırlı olsun canımcım
hoşbulduk tatloşummm teşekkür ederim. alıştı kuzucuk. gayet keyfi yerinde. başlamak istiyorum hayırlısıyla. ama ilçeye verirlerse beni çok zor başlamam. bakalım hakkımda hayırlısı

bende bireysel emeklilik hesabı açtırmayı düşünüyorum canım ücretsız ızın bitince inşallah arastıracam
Bankada bireysel emeklilik hesabi actirmayi tavsiye ettiler. Devlet % 25 katkida bulunuyormus. Yalniz her ay en az belli bir miktar yatirmak gerekiyor. En az 3 sene. 10 ya da 18 yasina kadar devam edilebiliyormus.

canım şimdi farkettim. çok geçmiş olsun
hadi bakalım, inşallah anlaşırsınız. hayırlısı olsun

canım şimdi farekttim. çok geçmiş olsun.

Bankada bireysel emeklilik hesabi actirmayi tavsiye ettiler. Devlet % 25 katkida bulunuyormus. Yalniz her ay en az belli bir miktar yatirmak gerekiyor. En az 3 sene. 10 ya da 18 yasina kadar devam edilebiliyormus.
bireysel emekliliği iyi araştırdın mı canım. iş bankasının kumbara hesabı varmış, daha avantajlı. biz onu düşünüyoruz. bireysel emekliliğin avantajı için en az 10 yııl yatırmak ve 63 (yanlış hatırlamıyosam) yaşında çekmek lazım. kendi üzerine yapıp çocuğuna aktaramıyosun filan. bence kumbara hesabını da araştır. ben de çok araştırmadım henüz ama daha avantajlı diye okudum bi forumda

hoş geldin .

valla ben burcu koç olsun diye hesaplayıp yaptım kızlar ben koç burcuyum tokuşup duruyoruz evde hayırlısı hamile kalmanın tam zamanı.dinlenmeye ihtiyacım var:))

evet bebeğinin başak burcu olmasını isteenlerin hamile kalma zamanı başladı ocak son kızlar:)
şaka bir yana Allah olmayana, tüm isteyenlere versin inşallah. Bizim bebeklerimize de sağlık sıhhat versin inşallah. Amin.

bildiğim en düşük 100tl 25tl de devlet katkıda bulunuyor .

hayırlısı olsun canım sevindim. Tamam son durumu da bekliyoruz.

bizimde öyle canım annem kollarından tutuyo ona ragmen kafayı sallıyo zor yapıyom ah bu koçlar gercekten iyiki burası var çok sey paylasıyoruz öğreniyoruz ama basak değil kedi burcuda olsa aman aman ikinci çocuk fikri bile suan çok korkunc

neden mutlu olmayayım elim kolum tutuyor kimseye muhtaç değilim eymenim var millet servetini veriyor çocuğu olsun diye sağlıklı şükür kocam evde beni bekler daha ne olsun
allaha ne kadar sükretsek az candan ötelerimiz var mutluluk kaynakları

bizim sıpada öyle geçen 4 yasında bi kızı ağlattı saça nasıl yapıştıysa bıraktıramadık
ne güzel hayırlısı olsun canım gözün kapalı bırakabilecek biri olması çok büyük nimet
ilçeye verseler bile ile görevlendirme alırsın canım doğuda olmanın bazı avantajları

hımm. daha net arastırmadım ama içine faizin girmediği bir yol bulmak istiyorum altın alıp atsam esim ılk sıkıldığında bozacak o yuzden banka güvenli gibi geliyor bakalım
canım şimdi farkettim. çok geçmiş olsun

hadi bakalım, inşallah anlaşırsınız. hayırlısı olsun

canım şimdi farekttim. çok geçmiş olsun.
sağol canım aman kuzum hasta olmasında buna da şükür

hayatımda ilk defa duydum 6. hastalığı..zaten götürdüğümüz doktorda anlamadı..kırmızı döküntüler başlayınca 6. hastalık geçirdiğini farkettik...7. - 8. hastalıkta varmış...hastalık bir girdimi hep devam ediyor...iş ile iyi dileklerin için sağol canım..insallah senide ilçeye vermezler...

bi dakka yaaaa? hamile misin?
yok hamile değil...yani olmaması lazım (bana ne oluyorsa)...hamile kalarak dinlene bileceğini düşünüyor...iş izni falan filan...yada biz öyle anladık...dünürrr hamilemisin yoksa

çocukları oyuncakmı zannediyorlar nedir ..bütün peluş oyuncakları kötürüm kaldı..kimin karnını deşmiş kiminin bacağını koparmış...geçen mutfaktaydım bir geldim arı mayanın karnını yarmış o küçük parmaklarıyla dikiş yerlerini deşe deşe... içinden silikon pamukları koparıp ağzına atıyordu...kocaman bir parça yakaladım ağzında...daha yedikleri varmıydı bilemiyorum...varsada boğazında kalmasın diye su içirdim...birde kel bebeklerden ve insanlardan çok korkuyor...illa saçlı olacak ve yolacak...görümcemin kızına eziyet etmeye başladı...üstüne saldırıyor kızın...güle güle çatlıyor sonra da...tosbaaa

Bebegim su an 37. Haftasinda, 12 nisan dogumlu. bir uygulama kurdum haftasini gosteriyor. Bu haftalarda bir "wonderweek" yani bir cesit atak sozkonusuymus. Neden bu aralar bu kadar huysuzluk yapıyor diye baktigimda farkettim bu haftada olduğumuzu. Bu haftalarda kategori mantigi gelistiriyorlarmis. Ornegin ıspanak ve muz farkli ama ikisi de yenebiliyor mantigini gelistiriyorlarmis. Bu atagi da atlatirsak birkac hafta rahat ederiz insallah

http://kocahu.com/gelisim/7-9-aylik-bebeklerle-oynanabilecek-oyunlar/

Ce eee” oyununa bir başka alternatif de, mutfaklarda kullandığımız kağıt havlunun bitince içindeki silindir kartonu kullanarak bir oyun yaratmak. Küçük bir kaygan eşarp veya mendili silindir kartonun bir ucundan sokup iterek, diğer ucundan bebeğin çekip çıkarmasına teşvik edebilirsiniz.
yukarıdaki linkten alıntıladım..daha bildiğimiz ve benim hala yapmadığım bir çok oyun var....

güzelmiş valla ama hemen sıkılıyor bizimki burcundanmıdır bilmem benim kızda hep ilgi istiyor yanlız oynamayı sevmiyor ayrıca sürekli yoluyor saçımı,yüzümü ,kulağumu birde kuvvetli ,sokak delisi havalar bu sıra güzel gidiyor çıkarıyorum evin kapısında kendini gerip gerip ağlıyor.çok inatcı bilmem nasıl bunları kontrol altına alacağız biraz daha büyüdüklerinde hayır deyincede ağlıyor hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…