2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kimi çocuğun atağı insanı hayattan soğutuyor...
sanırım 2 atağımız daha kaldı...engelli koşu gibi...hani bize zor geliyor ama bebeklere daha zor geliyordur bu atak dönemleri .. dünyaya alışmaya çalışıyorlar... çocuğa birden bir beceri geliyor...anaaam bak elimile kavrama yeteneği geldi.. napcam ben bunu nasıl değerlendircem diye başaçıkmaya çalışıyor , zorlanıyor ve alıştığı anne karnına geri dönmek için annenin orasına burasına sırnaşıyor...kucağına al emzir beni bilmem ne ...ağzlıyor sızlanıyor...bakıyor tekrar girecek yer yok...

ataksız bebek olmaz....atağı ben mi yarattım...atağımla sev beni

bana snowy demişti... ağlayınca dikkatini dağıtıyorum hemen ve ağlamayı kesiyor... çok inatçılar gerçekten... saçım dökülüyor zaten birde o yoluyor...biri evden çıksa hemen üstüne atlıyor benide götür diye... bazen kandırıyorum dış kapıyı açınca susuyor ..gezmeye gitcez sanıyor...eşikten geri dönüyorum ağlıyor...bizim bu kuzlarla yaz ayları parklarda geçecek desene....

Son düzenleme:
aynen park delisi olacakalr annanesi sabahları denize götürecek allah nasip ederse kahvaltısından sonra planlara başladık:)herhalde benim kzıında atak önemi pazar gününden beri çok huysuz uykusundada huzursuz sürekli uyanıyor.formda galiba bi benim kız hareketlenmedi ne mekliyor nede kalkmaya çalışıyor .

http://www.slingomom.com/aile-2/coluk-cocuk/bebek-uykusu-hakkinda-bilinmesi-gerekenler/
uyku problemi olan arkadaşlar okuyun lütfen...
bebeklerim rem uykusu 60 dakikaymış .. benim kızın saati kurmuş gibi 1 saat uyuyup uyanması ondanmış demek...
uyuturken yanımda yatırmakla ne kadar hata ediyorum biliyorum... çünkü uykuya dalınca beşiğine yatırıyorum en fazla 20 dakika sonra ağlamaya başlıyor.. çünkü gözlerini açtığında kendini başka yerde görünce güvende hissetmiyormuş.. sallayarak uyuttuğumuz ve kucağımızda salladığımızı hatırladığı gibi... biraz önce memdeydim şimdi nerdeyim diyormuş...

inşallah...ohh ne güzel... ne şanslı kızın var...
benim kızda emeklemiyor hala... oturuyor sadece... yüz üstü atlıyor oturduğu yere ama o kadar kaldır diye ağlıyor...sen tutarsan kollarından ayakta durup adım atıyor ama öyle uzanayım kalkayım daha yok öyle hevesleri...

Evet aynen oyle canim. Mesela bu sabah 6.30da hafif uyandi, yarim saatten fazla agladi uykuda gibi. Ne yaptiysam susturamadim, o an cok zordu. Sonra uyku sersemi yeni ogrendigi hareketi yapmaya basladi: el sallamaya

Evet aynen oyle canim. Mesela bu sabah 6.30da hafif uyandi, yarim saatten fazla agladi uykuda gibi. Ne yaptiysam susturamadim, o an cok zordu. Sonra uyku sersemi yeni ogrendigi hareketi yapmaya basladi: el sallamaya
nasıl bir şey hissediyorlarsa atak zamanında...beyinleri taze ve dünya denilen şeye adapte oluyorlar..beyinleri gelişirken bilgi depolanıyorya o elektriksel hareketler o hissettikleri farklılık onları korkutuyor olmalı...bakış açılarımı değişiyor... nasıl birşeyler oluyorsa minnacık beyinlerinde...seninde dediğin gibi bu şeyin tadı farklı ama yeniyor bunun tadıda farklı ama buda yeniyor... oyuncaklarına bakıyorlar onlar yenmiyor... aynı anda tad alıyorlar haz alıyorlar çocukların algıları gelişiyor farkındalıkları gelişiyor ...bir çok şey birden yükleniyor bilinçlerine...zaten ellerinin kollarının hareketlerinden belli..bir acele leri var ne yapacaklarını şaşırıyorlar....artık herşey anlamlanmaya başlıyor zihinlerinde ama konuşamadıkları yürüyemedikleri ve hala bize muhtaç oldukları için sıkılıp bunalıma giriyorlar bence....böyle olunca kalkıp yürümek istedğini ve konuşma isteğini tetikliyor olmalı...level atlıyorlar her atakta ...donatılıyorlar...şu beyin ne kadar ilginç bir organ yaaa...

Son düzenleme:
hamile kalsam kocam bakardi eymen e.valla eymende bebek gordumu saçını yolmaya çalışıyor kız da değil ama neden böyle oldu bilmem ki::))

yık kız canan değil hamile demedi hiç öyle birşey şuan çocuklarımızın hemen hemen hepsi koç burcu ya onu hesaplayıp yapmış o zaman da tutumuş:) sanırım onu anlatıyor.
aynen canım.ama hamile olmanın tam zamanı dedim olsa iyi olur diye o yanlış anlaşılmış.ogluma tüm sevgimi vermeden ikinciyi düşünmüyorum zaten günde 4-5 saat görüyorum calistigim için.eşim istemiyor ihale ona kalıyor diye:))

oğlanı da everdik sayılır niye olmasın dünür.işten izin rapor için değil canım evde geceleri uyumak için iyi fikir dedim.tabi 9ay sonrasını dusunemiyorum:))

hamile kalsam kocam bakardi eymen e.valla eymende bebek gordumu saçını yolmaya çalışıyor kız da değil ama neden böyle oldu bilmem ki::))
hayırlısı olsun canım çocuk konusunda... ama kendi dinlenmeden önce eşini düşün ... hani bunalıma giren anneler varya..eşinde çocuk bakımı yüüzünden bunalıma girer sonra ..bir bakmışsın eşinde kadınlar kulübünde ...:)
çoğu çocuk aynı demekki... saç ilgilerini çekiyor demekki... benim kıza iplik saçlı bebek aldım... ertesi gün bebek keldi... yolmuş saçını başını...

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
çok uzun zamandan sonra tartıyla karşılaitık ve giden 12 kg yavaş ama sağlıklı:)=
aktar ne güzel canımmm... ben o verdiğim bir kaç kiloyuda geri aldım yaaa... dengesiz beslenmekten...
sağlıklı verdiysen tekrar geri almazsın ne güzel

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
çok uzun zamandan sonra tartıyla karşılaitık ve giden 12 kg yavaş ama sağlıklı:)=
çok güzel.bende beslenmemi oturtma aşamasındayım artık sabahları yulaf kepekli omlet yiyotum nisana kadar beslenme nisanda babası kızımıza bakıcak bende 1saat spor yapacağım benim verilecek çok kilom var spor yapınca verebiliyorum ama yapmazsam açta kalsam gitmiyor.

Gunaydin

Yarim saattir okuyorum, ne guzel sohbet etmissiniz

Benim hesabimda ayrica altin hesabi da vardi. Oglana hediye gelenleri nakte cevirip onun icin yatirmistim. Simdi her ay 5 gr altin aliyorum. Hesabinda birikiyor. Faiz yok, deger kaybetti derdi yok. Tavsiye ederim. Bilgisayar basinda tek tikla al&sat yapabilirsiniz.

Cok gecmis olsun canim. Yeniden emzirmeye basladin ya huysuzlugu gecer, uykusu da duzene girer insallah. Sutun de artar, sen de biliyorsun. Hic kendine sikinti etme

Hadi insallah gonlune gore bir netice alirsin canim. Bakacak birinin olmasi da cok guzel, gozun arkada kalmaz.

Benim buyuk korsan da istiyor (mus meger) bir tane daha. Dun sabah "bir tane de kizimiz olsa fena mi olur. Hem cocuk tek olmaz" dedi. Erkek olursa ne yapacagiz diye sordum. "Kizi bulana kadar devam ederiz" diyor

Gozun aydin bu arada, guzel kilo vermissin. Vermek isteyenler de heveslenir senin basarini gorunce

bende hep kız için birşeyler biriktirelim diyorum... ne varki kıza gelen altınları bile tükettik...paramızın bereketimi yok nedir...kredimizin borcu bu sene bitiyor ağustosta biriyor...inşallah o parayla birikim yaparız... daha erken gibi görünsede çabuk büyüyorlar yarın bir bakmışsın okula başlamış... masrafları çoğalıyor.. hem okul hayatı için bir birikim yapmak şart...yumurta kapıya dayanınca ha diye toplu para bulmak zor ...en güzelini yapmışsınız...
2. korsan ...junior snowyy... hayırlısı olsun inşallah...Allah önce akla düşürür sonra hayatına...

altın hesabı benimde var doğumda harcamistim.cep bankasından maaş hesabımdan ister gram gram al ister kilo kilo:)) şaka bir yana 20tl lik altın bile alabiliyorsunuz o an grami ne kadarsa 0.20gram altın alındı diyor örneğin.en iyisi bence bu kısa vadede bozdurmazsak altın uzun vadede hem kazandırır hem değeri düşmez.hem faiz olayı yok.bireysel emeklilik vs türkiye şartlarında bence daha tam oturmadı.pek güvenilir değil ki 63 yaşını görebilecek mi.para okul evlilik vs zamanında gerekli yani 17 yıl gibi zamanda az az biriktirsek bir sürü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…