2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
asıl konu dün eşim diş jeli sürerken dişi çıkmış kos kos diye bağırdı.ve ilk o görmüş oldu.alt damakta ortada tam ağzını açıp bakamadik ama dilini çıkarıyor baktirmiyor.tükenmez kalemin ucunu elleyince ne kadar kucukse o kadar sertlik var.emin olmak için kasık aldım mutfaktan kaşığı yavaşça degdirdim tik tik diye ses geldi.emin oldum.eşim de ne olacaktı başka diyor.ne bileyim hiç diş çıkaran bebek mi gördüm.derken sünnet haftasında çıktı gece yüz değil 4 defa kalktık:)) ama saat 4 ten sonra yine durmadı baktım yatağa alıp aramiza yatirmis eşim öyle uyuduk.başka diş geliyor da olabilir yada büyürken de sıkıntı yapar mi bilemedim.ne kadar sıradan şeylere ne kadar çok sevinir olduk:) annelik ışte:))

bende istemsiz durmadan kilo veriyorum diyet yok spor yok.uykusuzluktan bence 54kiloya düştüm ki bu çok az boyum 1.78 çünkü.azıcık et tutmadım ya la..

hırsızı çoktan bunalima girdi zaten.nikah şahidi olduk şimdi karı koca eymeni alt komşuya biraktik.oh hava aldım diyor o derece yani:))
canım kolay değil napsın...arada bir gezin dolaşın bari...eşin biraz kendine vakit ayırsın...maşşallah ikinizede

hayırlı olsun canım inciniz...emin olmak için denemediğin alet edevat kalmamış... ben bile diş olduğunu gördüğüm halde kaşıkla sağlamasını yaptım... diş çıkaran bebek gördümde insanın kendi bebeği olunca daha bir acemi oluyor çünkü o duyguyu ilk defa hissediyorsun...benim kızda dün mahvoldu dişten galiba yavrum çıkaramadı üst dişleri ateşliydi biraz burnuda hortum gibi Allah tan burnu akıyor da ondan biraz rahat...

işte yakın olsak ben seni beslerdim dünür... biizm evdekilerin hepsi besili oldu maşşallah.. pasta börekle beslerdim seni...

Son düzenleme:
Sabah unutmuşum yazmayı. Burun tıkanıklıgı sorunlarınızı okudum. Kerem in hiç olmuyor. Ben temizlemiyorum da. Her aksam banyosu var. Ya ben ya eşimle beraber giriyor. Burnu banyoda su girdikçe temizleniyor. Daha sık yıkasanız belki faydası olur.

Az kalmış canım. Bitince de aynen ödemeye devam ediyor gibi ayırın bir kenara. İhtiyaç bitmez

Maşallah hayırlı olsun canım

canım banyo çok işe yarıyor dediğin gibi... burnunda ne varsa çıkıyor dışarı...
ama işte gelde kv ye anlat... eşime söyleyimde doktora sorduk sık sık banyo yaptırın falan dedi desin de ikna olsun bari...herşeye karışıyor yine bu aralar... ceviz dövüyorum sebzelerin içine... o ne işe yarıyor iyimi oluyormuş falan herşeyi eleştirip bir sürü soru soruyor... çocuğu zehirleyecek değilim kötü bir şey olsa neden vereyim... dün hiç yemek yedirmemiş hep mama vermiş...diğer torunuda yememiş... hepsi beni bekliyor akşam...görümcenin kızının ağzına veriyorum benim kızı kucağımda yediriyorum bir taraftanda kendi karnımı doyuruyorum... Allah razı olsun en azından göz kulak oluyor demekten başka bir şey gelmiyor elimden....

dünür dediğin böyle olur.bizim evdekiler de öyle biri sütten biri pastadan kekten tombik oldu ben devamli yiyorum ama metabolizmam koşturuyor resmen ya kemersiz pantalon giyemez oldum o derece

dünür dediğin böyle olur.bizim evdekiler de öyle biri sütten biri pastadan kekten tombik oldu ben devamli yiyorum ama metabolizmam koşturuyor resmen ya kemersiz pantalon giyemez oldum o derece
hepmi böyleydin... yoksa bebekten sonra mı oldu... çok kilolu olmadın sanırım hiç bir zaman... etini sütünü yoğurdunu ye protein al ki bak kaslarında gitmeye başlar...çok kilo alıncada hiç birşye olmuyor...çok zayıflayıncada olmuyor...Eymen biraz daha büyüyünce (tabi sen ozamana kadar görünür halde kalırsan çünkü vere vere artık yandan hiç görünmeyeceksin)o zamn send etoparlarsın inşallah... kimine stres kilo verdiriyor kimine de aldırıyor...

Aksam yatmadan önce sen yaptır banyosunu canım. Gözü görmez söylenemez.

Onların da bildigi gördüğü farklı. Kendilerince dogru olanı yapıyorlar. Ama bir izin verseler de sen de kızına gönlüne göre annelik etsen. Böyle müdahalelerle ikinizin de hatıralarından calıyorlar. Nasıl büyüdüler anlamadık zaten. İstedigimiz gibi büyütmek kısmet olsa...

sorma ya bazen sinirimden ağlayasım geliyor...göğsüme yumruk gibi bir şey oturuyor...hazırlıyorum şunu yedir falan diyorum ya zoruna gidiyor...eğer ben banyo yaptırdıktan sonra nezle olsaydı demdğini bırakmazdı... ben bir şey yapmadım etmedim dikkate diyorum diyor..anne seninle ilgisi yok biz getiriyoruz dışarıdan mikrobu diyorum...dün yarım muz vardı mutfakta eşim yemiş onu...ben yemedim diyor bana... yesen ne olurki... aklından ne geçiyor ne düşünüyor anlamıyorum...beraber yatıp kalkıyoruz ama hala yabancı gibi...konuşması hareketleri hep samimiyetsiz... parayla tutulmuş bakıcı gibi davranıyor... her sabah elini öpüp çıkmamı istiyor neyse sorun değil öpüyorum ama mesela bugünde ayakkabımı giymiş bulundum aklıma geldi ama ayakkabımı çıkarıp içeri giremedim tekrar...kapıdan ben çıkıyorum dedim... hiç bir şey söylemedi ters ters baktı...eşimde gripti ya iyi gelir diye dün turp doğradımince ince salataya ben kızla ilgilenirken sizde yemeğinizi yiyin dedim... sofrada kaç kişi onun ne olduğunu çözememiş... biri soğan mı bu diyor biri kereviz mi diyor... dedim hayatınızda hiç turp yemediniz mi...velakin salata yenmedi ... ben yedim hepsini...
her gün dua ediyorum Allah ıma kızıma ben bakayım diye...
kv nin eksikliğinide göstermesin Allah ama inşallah biryerlerden bir şey ler çabucak olurda gönlümce kendim bakarım...

Son düzenleme:

benimki de aynı canım

Evet kesinlikle. Cok guzel aciklamissin.

evet banyo hem burnu için hem rahatlaması açısından çok iyi oluyor ama grip olduğunda doktora götürdüğümde yıkasam problem olurmu dedim yok bol bol yıka sorun değil ama gündüz yıkayın o gün dışarı çıkarmayın dedi.benim kızda suda oynamayı çok seviyor allah razı olsun annemden ben bir tek pazar gündüz evden çıkmazsan yıkayabildiğim için hafta içide annem yıkıyor öğren rahat uyuyor hem.

hırsızı çoktan bunalima girdi zaten.nikah şahidi olduk şimdi karı koca eymeni alt komşuya biraktik.oh hava aldım diyor o derece yani:))
eşinede maşallah vallaha en zor zamanları baş edip bakabiliyor benim eşim boğazına kaçırırım diye bir şey yedirmiyor bile kızımıza altını alıp banyoda yrdım ediyor bir erkek olarak tüm gün bebek bakabilmek biz bile zorlanırken takdirlik .

hep boyleydim eymenden önce 62 olmuştum en fazla normalde 56 kiloydum hep o da serum vitamin vs ile tamamen bünye ile ilgiligörüntüyü geçtim de halsizlik oluyor bir gidip kan vermeliyiz doğumdan sonra kan testi yaptıran oldu mu.hiç kendimize bakmıyoruz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…