2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
sürekli ben bakmıyorum ya.. elbet te en büyük emeği kv dem veriyor kızıma.. anlayacağın benim hakkım yokmuş gibi davranıyorlar...herşeyde söz sahibi.. o yok dediyse artık üstüne kimse laf söyletmiyor...neyse bu günlerde geçecek

bızımde 4. dışımız cıktı boyumuz ufak ama kılosu normal galıba doktora goturdum gecen hafata olcmedı geleısımı güzel dedı ama kanı sınırda cıktı çorba sevmıyor tarhana dışında bende tarhanaya katmaya başladım sebzelerı ben gecede emzırıyorum sureklı emzirmemek daha mı ıyı anlamadım .. dıs cıkaracagı zaman sureklı uyanıp ağlıyor gece

erken biraz ama ben parti malzemeleri alıyorum yavaştan uğur böceği temalı ankarada sevdiklerimizle orta halli bi organizasyon düşünüyoruz bakalım o günlere bi erelim de

eve geldik ateş gene 37.5 38 arası duduş aldırdık calpol vericem gene yatmadan ateş varken aşı yapmazlar dimi ocağın ilk haftası kızamık aşısı var

sabrediyorsun canım ben kaynanamla aynı evde kaldım o bakışlara çok maruz kaldım iyi bilirim yalnız ben sabredemeyenlerdenim.allah yardımcın olsun.inşallah düzelir bir sabah kalktığında seni üzen tüm tavırları yok olmuş olur

acıksa bence de uyanır ateşini takip et ateşten korkarım ben.300 gram ilk 2 ay da filan önemli olurdu ama artık kiloları fazla en zayıf bebek 7 kilo civarında 300 az bir rakam çünkü artık kıpır kıpırlar emeklemese bile sürünüyor dönüyor eli kolu durmuyordur.diş dönemi iştah da azalır ayrıca bence uyuyan bebeği uyandırma uyanıp uyumuyorsa açlıktan olabilir ama doktor bana 6-7 saat emmese olur artık normal dedi iştahsız dediğimde gece de 6-7 saatt durabilir.

Slm kızlar bebeği için uyku tulumu kullanan varmı bizim kız üstünü çok açıyor 8 aylık oldu artık nası bi uyku tulumu almak lazım tavsiyesi olan var mı tşk..

Slm kizlar cok ayri kaldim biluyorun bzen okuyorum yazamuyorum.benim oglanin agzi aft la doldu.cok feci.ikaclar basladik bikarbonatlacsuliyorum cocuk kendini topladi kilo alimi guzel diye sevinirken agzi yara.ama sukur yemesinde sorun yok.sekuz ay yirmi dort gunluk olduk bu ay bir kiloyacyakin kilo aldi 9200gr 72cm okmus.ama dis yok.emekleme yok.poposuyla gidip tutup kalkuyo.umarim hepiniz iyisinizdir.

senin gene kilosu iyiymiş benim oğlanı dün 7700 ölçtüler 72 cm boy emekleme yok diş yok komando tarzı sürüne sürüne gidiyo bi yerden bi yere en kısa zamanda aftları geçer umarım ağız yaralarına nar suyunun iyi geldiğini okumuştum yetişkinlerde gargara şeklinde ama bebeklerde silme olur sanırım

evet hareketlendikçe kilo vereceklermiş arkadaşımın kzı 13 aylık 2 kg verdi hiç oturmuyor.yine 1 nisan doğumlu bir arkadaşımın oğlu var akşam 22 de muhallebi verip üstüne emziriyormuş sabah 8 kadar hiç uyanmayıp açıkmadan uyuyormuş vallaha şok oldum gayette keyifli sağlıklı bir bebek.

geçmiş olsun kilosu boyuda maşallah benim kızda yatanlardan herhalde bu yüzden hala kilo alımları hızlı.

günaydın kzılar ,
bizim banyo doğuk şu an duşa sokamıyorum senin gibi küvetyini salona getiriyoruz içine boş şampuan şişesi koyuyorum kendi oturup oynuyor onunla bu yüzden yanlız yıkıyabiliyoruz.

Son düzenleme:
kayınvalidene ben bile buradan kızıyorum canım bu kadar kasmaya birde çocuğu güzel baksa gam yemiyeceğim ama kötünün iyisi işte ne yapacaksın 8 ayları geçti bile biraz daha görmezden gel sonuçta aynı evde o sana sen ona gebesin anladığım kadarıyla elayla evde geçirdiğin vakitten sonra kayınvalidenin gamsızlıkları seni dahada etkiler olmuş umarım bu düşündüğün ablaları ile buluşturma çağırma gibi org. onu rahatlatır bir ara baya mutlu bakıyordu elaya çünkü .benim anneminde bir talebi yok ama bunaldığı için öğlen gidebilirsem dün mesela sahile gezmeye gittik 1 saat sonra onları bıraktım akşam gelince diğer torununun doğum gününe götürdüm yarım sssat sonra eve pazar günleride balık tutmaya bayılır biz götürmesek ablamalardan rica ediyorum onlar götürüyor elimden geldikçe rahatlatmaya çalışıyorum bazen kızımla ikisini alıp teyzeme götürüp işten çıkınca alıyorum.sende onun gönlüne yatan şeyler yap bakalım değişecekmi ne yapalım bizler bile zor yetişirken onlarda yetişemiyor bazen mecbur hissedim geriliyorlar herhalde.

Gunaydin guzeller

Maviş yok ne zamandır...

Canim buyuklerin genelinde var o "ben daha iyi bilirim" tavri. Annem de geldiginde cok laf soz dinlemiyor bildigini okumak istiyor. Anne zorlama deyince aliniyor hemen. Ilk torunum, zaten seni ben buyutemedim ne var biraz keyfini cikartayim diyor. Ilk bayramda adanaya gittigimizde buyukannem oglani ilk defa goruyordu. Yuzume bile bakmadan cocugu aldi hemen kucagimdan. Sevdi kokladi resim cektirdi. Sonra "al emzir acikmis bu" diyerek kucagima verdi. Emzirdikten sonra aldı tekrar. Bir de yastık aldı koydu ayagına sallamaya basladı. Büyükanne yapma demeye kalmadı "kaç yıl olmuş cocuk sallamamışım, karısma bana" dedi Anne olunca cok kizamiyorsun da aynisini kv yapsa alinirdim herhalde ben de.

Allah kv ne akil fikir merhamet versin. Senin ona gosterdigin sayginin farkina varsin. Sana da kuzuna da daha guzel muamele etsin insallah.

Masallah kuzuna Diş dönemi benimki de surekli kalkıp emiyordu&aglıyordu canım. Sıkıntısı gecince eski düzenine döndü. Zorlama onu hiç şimdi.

Cok gecmiş olsun canım. Masallah paşana

erken biraz ama ben parti malzemeleri alıyorum yavaştan uğur böceği temalı ankarada sevdiklerimizle orta halli bi organizasyon düşünüyoruz bakalım o günlere bi erelim de
uğur böcekli ne güzel fikirmiş...hayırlısı olsun canım...dün benim kızında ateşi çıktı 38 e...soydum calpol verdim.. yarım saat s onra terlemeye başladı ondan sonra sabaha kadar terden sırıl sıklam oldu...yemekte yemiyor 2 gündür beni bile emmiyor... yine zayıflayacak yavrum...
ateşliyken aşı yaparlarmı bilemiyorum ama hemşirenin sağlık ocağının numarası vardır arayıp öğren istersen canım...

inşallah canım...bir günü bir gününü turmuyor kendi annem olsa bakışından ne demek istediğini anlarım... ama insan samimiyetsiz olunca ağzından çıkanlarla gönlünden geçenler farklı olunca bu insanı rahatsız ediyor...

canım çok geçmiş olsun... avrucak ne kadar rahatsızdır.. biizm ağzımızda 1 tane çıksa ağzımızı açamıyoruz... inşallah çabuk geçer...
görmzeden geliyorumda canım üst üste gelince görmezden gelemiyorsun gözüne gözüne sokuyor insanın...sen bile kendi annenin rahatı için neler yapıyormuşsun... ben düşünüyorum ama bu kadar icraata geçiremiyorum... benimde hatam var demekki... herkes kendi açısından haklı sonuçta...

benimde alınganlık dönemime mi ne denk geldi yine...insanın hayatında çoğu şey ters gidince zaten varolan sufak tefek ıkıntılarda gözüne daha çok batmaya başlıyor sanırım...hayırlısı olsun canım...

dünyıkadım kızı burnunda ne varsa hepsi yumuşayıp çıktı rahatladı ...sonra ateşi yükselmeye başladı...üst damağına dokundurmuyor elletmiyor...dün internette baktımda dişini zor çıkaran bebekelrin bazılarına cerrahi müdehale yapılması gerekiyormuş...çok gerginleşmiş damağı ama kaç gündür mızmızdı 2 gündür feci durumda ağzının içi ateş gibi... ayağımda sallıyorum sabaha kadar... çok az uyuyor inliyor ...akşam 10 sabah 6 ya kadar ayağımda....

sizin de ilk diş mi canım bizim doktor normali 10. aya kadar çıkması geç kalmadı yani dedi damaklar bembeyaz sabah baktım ateş gene 37.5 37.7 diye artıyor calpol verdim şu an 37 uyuyo bakalım büyükler konusunda ben de dertliyim gerçi biliyorsunuz ben batmandayım aileler ankarada ankaraya gidincede annemde kalıyorum annem cekinir benden ama kayınvalıdem öyle değil bigün bizdeler tatlı ikram ettik metehan kucağındaydı bunlardan veriyo musun dedi hayır 1 yaşına kadar tatlı yasak dedim mutfağa çay koymaya gittim bi geldım ki tatlı veriyo ya sabır dedim 2 dk sonra oğlum kremşanti kustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…