bende şimdi göz dokturuna gidicem bakalım kistlerim için gittiğimde göz içinde gitmiştim sürekli batma oluyor ve ışığa pek bakamıyorum yarasa gibi :)damla vermişti bakalım şimdi ne diyecek.gelince görüşürüz.
o zaman bizde yaşını bekleyelim.. ne gerek var erken yapmaya...Bu ası normalde 1 yasından sonraymış. Suriyelilerden dolayı erken yapıyorlarmış. Cocugumun zaten temaso yok kimseyle. Lüzumsuz yere erken yaptırmak istemiyorum. Menenjit için de bekleyecegim yasını.
çok geçmiş olsun canım...inşallah bir şey çıkmaz...bende şimdi göz dokturuna gidicem bakalım kistlerim için gittiğimde göz içinde gitmiştim sürekli batma oluyor ve ışığa pek bakamıyorum yarasa gibi :)damla vermişti bakalım şimdi ne diyecek.gelince görüşürüz.
geçmiş olsun canım.. benim kızda kütür kütür öksürüyor ama burnu tıkalı bazen akıyor burundaki akıntı boğazınada akıyor... o yüzde öksürüyor..çünkü cigerlerinden ses gelmiyor... ama doktorun serum fizyolojikle yaptığı çalışma iyiymiş... bizde korkuyoruz fazla dökmeyelim diye..zaten zararı yok biliyordum ama... damla damla sıkmakla açılmama nedeni belli oldu... bende 1 tüpü sıkarım bundan sonra...Merhaba anneler, Eymen Asaf iki gundur cok az oksuruyordu ama hasta gibiydi.Dun gece yatirdim, aradan cok gecmeden oksurmeye basladi hem uyuyo hem agliyo oksurukten gorseniz bronjitmi oldu acaba dersiniz. Ben cok pipirikliyimdir, oglum oksurdukce cigerlerini dusunuyorum( biraz anksiyetede var bende) esim sabaha kadar dursun demesine ragmen hastaneye goturdum. Bugun noelden dolayi doktorumuz kapali. Hastanede bakti dinledi doktor, cigerler temiz ama burun iyi temizlenmediginden genizden bogaza akiyor bogaza yerlesip oksuruk yapiyor dedim. Ben burnunu aspiratorle cekiyorum deyince, o iyi degil dedi. Hemsire gosterdi orada bir sise serum fizyolojigi bir burun deligine tamamen sikti digerinden gelene kadar aynisini digerinede yapti.Ben evde bukadar yapmiyordum acikcasi. Sonra oksuruk tamamen kesildi uyanmadan uyudu. Sasirdim gunde 2, 3 kere uyguluyacagim artik
o zaman bizde yaşını bekleyelim.. ne gerek var erken yapmaya...
canım sen gö kapağındaki beni aldırmıştın ama göz tansiyonu mu çıktı... yoksa öyle kontrolemi gideceksin...
çok geçmiş olsun canım...inşallah bir şey çıkmaz...
geçmiş olsun canım.. benim kızda kütür kütür öksürüyor ama burnu tıkalı bazen akıyor burundaki akıntı boğazınada akıyor... o yüzde öksürüyor..çünkü cigerlerinden ses gelmiyor... ama doktorun serum fizyolojikle yaptığı çalışma iyiymiş... bizde korkuyoruz fazla dökmeyelim diye..zaten zararı yok biliyordum ama... damla damla sıkmakla açılmama nedeni belli oldu... bende 1 tüpü sıkarım bundan sonra...
bende uzağı göremiyorum ama son günlerde otobüsün numarasını bile okuyamıyorum...ilerledi galiba... baş ağrısımı yapıyor nasıl bir şey hissediyorsun...göz tansiyonu için ilaçmı tedavisi...Muayenede goz tansiyonu sınırda cıkmıştı. Yorgunluktan az uyumaktan olabilir 2-3 ay sonra tekrar kontrole gel demişti. Unuttum tabi
Oglanı kontrole götürecegimde kendime de randevu alayım.
Slm kızlar bebeği için uyku tulumu kullanan varmı bizim kız üstünü çok açıyor 8 aylık oldu artık nası bi uyku tulumu almak lazım tavsiyesi olan var mı tşk..
geldim canım geçmiş olsun göz tansiyonunu ihmal etme ben hamileyken kasım ayıydı balıkta eşimin gözüne oltanın kurşunu çarptı gözü şişti hafif kanadı hemen acile 15 gün gözü kapalı 1 saat arayla dönüşümlü 4 damla kullandık allah korudu gözünü kaybedecekti kurtuldu göz tansiyonu darbeden çok çıktı ilaçlarla kontrol altına alınıp geçti çünkü göz tansiyonu geri dönüşü olmayan hasarlar bırakıyor.banada damlaya ek melhem verdi hassasiyet geçmeden kontrol sağlıklı olmuyormuş devam ilaçlara.marketlerde dondurma yokmu orada burada a101 den migrosa hatta bakkallarda bile var yiyip duruyoruz biz.İyi hatırlattın. Ben de goz tansiyonu için gidecektim. Ölmüşüz aglayanımız yok
Dondurmayı onayladıgımdan degil de aklıma geldi senin mesajını görünce canım. Anne sutu ya da yogurttan meyve ile yapılırsa yedirmekte sorun yok. Saglıksız sartlarda hazırlanan dondurma hasta eder. Kışın dondurma bulamamaktan yoruldum da dile getireyim dedim. Gecen hafta marasa gidip kilolarca dondurma aldım. Kışın da markete gidip dondurma alabilmek istiyoruz, ilgililere duyurulur
Allah korumuş gözünü geçmiş olsun canım... üniversiteden bir arkadaşım göz tansiyonundan gözleri dışarı pörtledi... Allahtan gözlerini kaybetmedi...benimde ışığa hassasiyetim vardı color gözlük vermişti doktor güneşe çıkınca siyahlaşanlardan....inşallah kontrolündegeldim canım geçmiş olsun göz tansiyonunu ihmal etme ben hamileyken kasım ayıydı balıkta eşimin gözüne oltanın kurşunu çarptı gözü şişti hafif kanadı hemen acile 15 gün gözü kapalı 1 saat arayla dönüşümlü 4 damla kullandık allah korudu gözünü kaybedecekti kurtuldu göz tansiyonu darbeden çok çıktı ilaçlarla kontrol altına alınıp geçti çünkü göz tansiyonu geri dönüşü olmayan hasarlar bırakıyor.banada damlaya ek melhem verdi hassasiyet geçmeden kontrol sağlıklı olmuyormuş devam ilaçlara.marketlerde dondurma yokmu orada burada a101 den migrosa hatta bakkallarda bile var yiyip duruyoruz biz.
MerhabaAllah gönlüne göre versin gülüm. Hiç kolay degil. Yerine koyuyorum da kendimi ben anneme bile bırakamam. Bu ara cok daha sakınır oldum. Sürekli bir koruma halindeyim. Annem buraya geldiginde uyumaya bile zorla gidiyorum. Sesi kulagımda surekli. Ih desin koşuyorum yanlarına...
Sen ne yaptın canım, iş bası yapacaktın. Kim bakacak yavruna?
Benim gücüm yetmiyor canım zaptedemiyorum yalnız. O yüzden eşimin gelmesini bekliyorum. Banyo yapıp sıcak odasında uyuyor.
Gecmiş olsun canım. Diş çıkarma döneminde iştahsızlık kilo kaybı yasayan cocuklar oluyor canım. Uyku düzeni oturduysa hiç uyandırma. Sıkıntılı dönemi gecsin onun da iştahı artar, kilo almaya devam eder.
NOHUT ,FASULYEYİ BENDE SORACAĞIM KZIIM ZATEN GAZMAN ARTIK ONALRIDA YİYİNCE NE OLUR BİLEMEM AMA BEn mercimek,pirin. ve irmik çorbalarına kattıyorum.Bu arada bebegine kurufasulye, nohut vb vermeye baslayan var mi? Gurme bebek sitesinde 8 ile 10 ay arasinda baslanabilir diyor. Pirinc veriyor musunuz? GDO'lu olabilir diye su ana kadar vermedim. Gecen organik pirinc gordum markette aldim. Ama esmer pirinc onerilmis gurme bebek sitesinde.
akşam yıkanmasında o zaman bir sorun yok...snowyy de akşam yıkıyormuş...eee bende bu zaman kadar hep akşam yıkıyordum işten döndüğümde...akşam yıkayıp yatırırsan daha çok hasta olur dediği için sordum... insanın üzerinden kiri pisi atıyor su ...ateşini alıyor... negatif elektriğini alıyor...su gibisi varmı... rahat rahat uyur...resmen banyonun kapısına dayanacak o derece karşı çıkıyor... kafasına takmış hasta edeceksin diye... zaten oldu ... çok huzursuz bakmı zor oluyor hastalanınca... işe gitme sen bak diyor hasta olunca...kendisine iyice yük olacağı için tepkili...ne kadar büyüttüm bu meseleyi ben yaa...
ayy o nasıl biriymiş ...bir kv nin damadından duyabileceği kötü şeyler...çocuk bu kusarda ederde...erkek haliyle geç giydirdin üşüttün cümleleri başka bir kadının aklı sankiii....belki adamın kendi annesi aklına getirmiştir bunu ...karınla annesi üşütmüştür demiş olabilir...benim eşimde yapar çünkü böyle öğretme akıllılık....
sende iyi söylemişsin valla.. biraz olsun anlar yaptığı hatayı...
benim kendi annem kv ye göre anlaşması daha zor insandır...ama çok samimidir...içtendir...annem olduğu için demiyorum herkese karşı öyledir...kv bana karşı dolmuş sanki ama nasıl patlayacağını bilmiyor gibi saçma sapan abuk subuk şeylerle uğraşıyor...
yapacak bir şey yok... o benim çocuğuma bakacak bende çalışmak zorundayım...ikimizinde bir arada yaşaması gerekiyor...bunalıma girsede ben ona kızından daha yakınım her anlamda ...ama zihniyet olarak bu ona ters geliyor...bana açılmak benimle paylaşmaktan sakınıyor...ben yine ona ağzımı açıp bir şey söylemem çünkü bakmıyorum dese ortada kalırız...... şu kadar su içirdim..4 kaşık püre yedirdim 2 kere altını değiştirdim sildim 3 defa yüzünü yıkadım falan sayısına kadar söyler tek tek ne yaptığını ...yüzünede söylüyorum anne allah razı olsun diye...bakalım derdi neymiş yakında öğrenirim...çünkü en son bana söylüyorlar... ben aileden değilim ya...
ben vaktinde yaptircam istemiyorum dedim sağlık bakanlığı kampanya yaparsa iki değil üç defa düşünmek gerek benceBu ası normalde 1 yasından sonraymış. Suriyelilerden dolayı erken yapıyorlarmış. Cocugumun zaten temaso yok kimseyle. Lüzumsuz yere erken yaptırmak istemiyorum. Menenjit için de bekleyecegim yasını.
sağol canım...arıyorum evi sürekli burun akıntısı kesilmiş... diğer toruna bulaşmış nezle...yemeğide eliyle itiyormuş yemiyormuş... neyse düzelsinde iştahı yine açılır inşallah...canım geçmiş olsun şuan iyidir inşallah
sağol canım... ben çocukken bademcik ameliyatı olmuştum taaa fii tarihinde...ozamnlar kışın dondurma bulunmazdı...doktor dondurma bulursanız onu yesin demiş... odada başka bir çocuk vardı onun ailesi aoç nin fabrikasından almışlar... benim annemde bana yemem için köfte bulgur pilavı getirmiş...:) :)telefondan işkence gibi yazmak valla.hırsızı geçmiş olsun.bademcik ameliyatindan sonra bile dondurm a veriyor doktor.bende kışın yerim devamlı hamileyken de yedim hep
Sagol cnm, sizede gecmis olsun. Bir tup tek burun deligine, bir tupte ikinci delige resmen fiskirtti kadin yaparken. Eziyet gibi geliyor bize ama 30 saniye sonra rahatliyolar. Burun kapali olunca yeterli emip yiyemiyolar, yiyemeyince bagisiklik dusuyor boylece virus firsat bulup yerlediyor dedi dr. Dikkat edelim kuzularimiza, kolay gelsin cnm.o zaman bizde yaşını bekleyelim.. ne gerek var erken yapmaya...
canım sen gö kapağındaki beni aldırmıştın ama göz tansiyonu mu çıktı... yoksa öyle kontrolemi gideceksin...
çok geçmiş olsun canım...inşallah bir şey çıkmaz...
geçmiş olsun canım.. benim kızda kütür kütür öksürüyor ama burnu tıkalı bazen akıyor burundaki akıntı boğazınada akıyor... o yüzde öksürüyor..çünkü cigerlerinden ses gelmiyor... ama doktorun serum fizyolojikle yaptığı çalışma iyiymiş... bizde korkuyoruz fazla dökmeyelim diye..zaten zararı yok biliyordum ama... damla damla sıkmakla açılmama nedeni belli oldu... bende 1 tüpü sıkarım bundan sonra...
senin yazdığını okuyunca hemen evi aradım eşime anlattım kızın hala burnu tıkalıysa şöyle yapın diye...aspire etmekte bir işe yaramıyor ...serumdan 1 damla 2 damlada bir işe yaramıyor...akşamdan sabaha kadra hır hır hır hor hor hor ne uyyor nede bir şey yiyor...başınıda ağrıtıyordur burnun tıkanıklığı...tekrar sağol canım...Sagol cnm, sizede gecmis olsun. Bir tup tek burun deligine, bir tupte ikinci delige resmen fiskirtti kadin yaparken. Eziyet gibi geliyor bize ama 30 saniye sonra rahatliyolar. Burun kapali olunca yeterli emip yiyemiyolar, yiyemeyince bagisiklik dusuyor boylece virus firsat bulup yerlediyor dedi dr. Dikkat edelim kuzularimiza, kolay gelsin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?