2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım yanlış mi anladım uyurken mi emziriyorsun ikinizde yatar vaziyette iken mi

bıde sakın unutma ıcının atesını düşürmeden banyoya falan sokma havale gecırıyormus ozman bebekler gecmıs olsun
ateş varsa ilik şu.havale bile olsa soğuk suya sokup şok yapmayın sakin demişlerdi ilk yardım kursunda çoğu şeyi unuttum bu kalmış aklımda

kurufasulye vermedim canım ama diğerlerini veriyorum nohut kırmızı yesıl mercımek pirinç bulgur yani benım kız cok gazlı ona rağmen kotu bı etkı görmedim pirinçte guvendığın bi yerden al ver canım pirinç zararlı bişey değil sadece besleyici değeri cok yüksek olmadıgı için her öğün vermek tek yonlu beslenmeye vitamınsızlıge sebep olur demıstı doktorum yanı ara sıra corbalarına ıspanaga ekleyebılırsın herseyın esmerini cıkarttılar akrabaların pirinç tarlası var gecen yaz sordum esmer pirinç daha mı ii diye onlar esmer prinç ne onu bile bilmiyor o da fabrıkada o halı alıyor gdo lu olmasın yeter bence

Çok guze ll olmus

ben şöyle anladım asi yaptırsakta 1 yaşında yine var iki sefer ne gerek var.belki yanlış anlamışimdir.parali mi acaba bakanlık para kazanmak için asi çıkarıp duruyordu eskiden.domuz gribi kuş gribi asi olmayanlar ne oldu...asıl nedeni suriyeliler ile gorusmuyoruz nerden geçecek

@hırsızı
canım yine mi kaynanan ya bu kadın tam oluyor derken yine eskiye dönüyor rabbim sana sabırlar versin evden her sbah cıkarken el öpme işine cok sasırdım cerkez falan mı görüsünce bende öpüyorum ama hergun yanyanayken hergun el öpmekte nedir tarikat seyhi mi sanıyor kendını valla en ıyısı sen ona iş bul o calıssın sen kızına bak . yinede bakıcıdan iyidir ne yapacan kuzun için el mahkum sabredecen bugünlerde geçer inşallah ama biraz daha baskın ol her konuda son sözü o söyleyebilir ama ela senın kızın önün üstünde söz sahibi sensin .
bu arada elayada gecmıs olsun inşallah hemen cıkar annesı su an o kadar agrırken ağzına bısı almaması normal cıktıktan sonra kurt gibi saldırır yine inşallah

parasız canım aynen 1 yasında aynısı yıne var kalabalık kapalı mekanlara sokmuyorsan sen iş icabı suriyelılerle görüşmüyorsan gerek yok tabi

maşallah oğlusuna boyu oldugu için heralde hiç minik durmuyor kilosuda kötü değil sıkma canını ama ek gıda olayını cözebilirsiniz inşallah hiç bişey ağzına almıyorsa diştendir ama bazı seyleri yiyorsa damak tadı gelişmiştir benimki oyle dilinin ucuyla bakıyor beğenirse acıyor ağzını bagenmezse mumkunu yok oyunla yedırmeye calısıyorum üstüme püskürtüyor sevdiği seyleri bulmaya calıs tavuk köfte falan yap birlikte ye onunla daha önce bızım yediklerimizden istiyor diye bahsetmiştin değisik sebze meyveler dene tabi batmanda ne kadar bulabilirsen. bu arada kaynanana da sinir oldum sen vermıyorum demene rağmen arkanı dönunce vermesi inadına gibi cok sinir bozucu ben biraz sert ve gıcığım bu konuda kaynanam korkudan sormadan ağzına su bile veremiyor ama gel gör ki annem gram takmıyor beni tatlı falan olmasada arada yemeklerden veriyor baslıyoruz kavgaya

yazıyı okudum canım şimdi bana mantıklı geldi yazdıkları ama su acıdan bebekler tabıkı uyumayı hayatı herseyı bızden öğrenecek denemek eger alısıyorsa oyle devam ettirmek ne güzel ama anne kokusu olmadan uyuyamayan sürekli uyanan bi bebeği sırf eğitim yapıyorum diye yataga koyup ağlatma yöntemi cok acımasız gelıyor bana üstelik bebeğin anneye olan güven duygusunu zedelıyor ağlıyor gelen yok belli süre sonra guven duygusunu yitirdiği için ağlamadan uyuyor ve buna eğitim deniyor! sen güzelce eziyetsız alıstırdıysan bebeğinde memnunsa hiç bozma zaten seni isteyınce yada acıkınca uyanacaktır o gece yatıp sabah kalkan bebeklerde genetik bı akrabamız var bes cocugu var bı gece uykusuz kaldıgımı kalkıp emzırdiğimi mama verdıgımı bılmem gece diyo 65 yasında kadın 40 sene önce eğitim mi vermiş yada halamın ıkı tane3 var oda benım kızı görünce soka gırdı hiç sallamamıs emzırınce gazını bıle almazmıs aksam 8 sabah sekız uyurdu yegenler genetik sanırım ben cocukken annemı uyutmamısım benımkıde benı uyutmuyo bunada sukur

bana teyze teyze teyzeee dediler....döndüm baktım bana bana dediler..Daha dun herkese teyze diyordum( güzel reklam olmuş düşündürücü
ablam kaç gündür bu reklamı izleyip izleyip hüzünleniyo bende daha teyze diyemıyor üzülme diyorum. ee gün gelecek anneanne babanne hatta kaynana olacaz rabbim ömür sağlık versin

seninle nöbetçi eczane gibi olduk be gülüm
Elden ne gelir basa gelen cekilir
Offf valla ben artik alistim ama cok gergin oluyorum geceleri bide esimlede tartisinca tam oluyor
Ben yanina uzanop iyutmaya calisiyorum o gelip gezdirmeye basliyo bi rahat biraksak uyucak belki cocuk ama

Gunaydin hayirli cumalar

Benim bir sikayetim yok canim. Zaten farkedilebilen bir rahatsizlik degilmis. Ancak gorme alanin daraldiginda yani hastalik iyice ilerlediginde kisi anlayabiliyormus. O sebeple duzenli goz muayenesi onemli. Bana teshis konmadi henuz. Kontrol edilecekmis duzenli. Hasar olusursa geri dondurecek bir tedavi yok maalesef. Damlalarla ilerlemesini engellemeye calisiyorlar.

Cok gecmis olsun, Allah korumus.

Yok kuzum burada. Havalar serinleyince hic dondurma bulunmuyor. Bir mado var iste, gidip orada yiyeceksin.

o zamn benim yaptırmam lazım... eve 10 kişi gelse hepsi toplu taşıma kullanıyor.iş yerkerinde gittikleri yerlerde tonlarca insanla tokalaşıp temas halindeler... ben kızı dışarı çıkarmasamda eve gelenlerden koruyamıyorum maalesef böyle oluncada ne kadra aşı bilmem ne varsa yaptırmam lazım... rota virüsünü eşim paralı diye güvenmeyip yaptırmadı kızım rota virüsü kaptı pşmanlıktan mahfoldu ..bir daha ihmal etmiycem diyor...mikrop üstümüze elimize saçımıza bile bulaşıyor.. eve her gelen baştan aşağı banyo yapamazki çoğu zamn ellerini bile yıkamadan kızımı seviyorlar... gözüm gördüğünde uyarıyorum ama ben işten dönmeden çoğu gelmiş oluyor...

dişlerinde hala bir düzelme yokmu hala çok ağrıyormu
geçmiş olsun canım bende hep 1-2 damla damlatıyorum o bile genzıne kaçıyor bi şişe serum genzine kaçmadımı yutmadımı ?
dün ben yaptım... genzine kaçmasında bir sakınxa yok hatta yutmasında çünkü zararlı bir şey değil... bayağı açıldı burnu dün iyi uyudu kızım..

canım yanlış mi anladım uyurken mi emziriyorsun ikinizde yatar vaziyette iken mi
evet canım sabaha kadar emiyor çoğu zaman ağzında uyuyor ... aynı yatakta beraber yatıyoruz... gece 3-4 defa uyanır..bir sağ meme bir sol meme öyle hem emip hem uyur... ben hiç kımıldamıyorum... kalça kemiklerim bir birine geçiyor... işte şu son 2 gündür nezleden emmiyordu ayağımda salladım yatakta... uyuyunca bende sırtımı dayayıp uyudum ama 10 dakikada bir uyandı... rüyamda bile ayağımı sallıyorum...
işte benimd eonunda kaliteli uyumamız için kendi kendine uyumayı öğrenmesi lazım...ama etini koparmışlar gibi ağlıyor...ben alıştırsam kv yapmıyor... bekliyoz işte büyüsünde

sabah evden çıkarken birde akşam eve gelince... elini öperim.. daha doğrusu öpmemi bekler...herkes garipsiyor ama yani kendi aileside garipsiyor... kendi kızı oğlu falan öpmez... yani sadece benden isyiyor... ve çok hoşuna gidiyor... dün anne yine maaşı alınca dışarı çıkalım bir yerlere yemeğe gidelim dedim... çok sevindi...kızı yatırıp koltuk altına sıkıştırıp zorla ağzına 3 saattir masada duran kalmış mamayı tıkıştırıken gördüm...beni görünce biberonu fırlattı... bende aldım döktüm...demekki yemekleride böyle yediriyor... sevmiyor sebzeyi diyordu haliyle istemez tabiki...dün mesela yaptığım bütün tarhana çorbası bitmiş... hepsini kızımın yemesine imkan yok...döküyormu diye düşünüyorum... dün yatana kadara taze soğan gevelettim kıza... ağzırı sancısı azaldı gibi keyfi yerine geldi... dün iyiydik şükür

Son düzenleme:
HAYIRLI CUMALAR
canım o zamn ihmale gelmez bir şeymiş... Allah korusun kontrollerini unutma...bak dün arkadaş söyleyince hatırladın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…