2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bende biraz genetik olduğunu düşünüyorum, tabi bir kısmı bir kısmı da eğitim le alakalı, benim eltimin 3 çocuğu var akşam 9 uyurlar sabah 7 kadar diyor ve doğdukarınden itibaren öylelermiş, şimdi biraz büyüklerde geç uyuyorlar bir son numara gece çok geç yatıyordu, 12-1 gibi amam oda gece uyanmıyordu sabah kadar geçende sordum şimdi 1 yaşını geçti oda artık erken uyuyor diyor, agriban 3 çocukla ne eğitimi bide ilk ikisi olduğunda kaynanayla yaşıyordu, ev kalabalık yatana kadar oturmak yok, bazı bebelklerde eğitimle uyuya benim arkadaş oğlunu alıuştımıştı, 2 yaşında öğlen ve akşam uykusu geldimi gidip yatağına uzanıyor ve uyuor sıpa
Elden ne gelir basa gelen cekilir
Offf valla ben artik alistim ama cok gergin oluyorum geceleri bide esimlede tartisinca tam oluyor
Ben yanina uzanop iyutmaya calisiyorum o gelip gezdirmeye basliyo bi rahat biraksak uyucak belki cocuk ama

canım bende eğitim veriyordum çokta iyi gidiyordu ama d,ş çıkarmak emeklemek, ayağa kalmayı öğrenemk hastalık derken yalan oldu, gerçi ben bırakmadım hala ısrar ediyorum ama geçebnde biraz hastaydım 2-3 gün eşim uyuttu kucağa alışmış yine, oysa o kadar anlattım bak böyle böyle yapacaksın diye ama onlar nasıl işlerine kolay geliyorsa öyle yapıyorlar

Kızlar kaç gündür fırsat bulamadım yazmaya, umarım herkes iyidir , hasta olan varsa acil şifalar şimdiden...sonunda diş sıkıntımız başladı pazartesi gününden beri , biraz iştahsız ama güzel emiyor sanki kilo verdi gibi hissediyorum sağ alttaki daha kabarık ucuda var ))) yuppppiiii :))) sonunda bizim dişimizdee çıkacaakkk ki :))))bu arada bugün ilk defa kabak çekirdeği vereceğim çok faydalı arkadaşlar :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...5/&temp_hash=f24cc485f0ec5ff1852963c139ebb2e3

Eklentiler

• image.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 147
kabak çekirdeği aklıma hiç gelmezdi ...iyiymiş sağol paylaştığın için...
hayırlısıyla çıkarsın dişlerini canım... taze soğan dene bayağı rahatlatıyor damağını...

Eklentiler

• image.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 121
Diş uyku yaparmı ? 2 saat oldu uyuyalı :))( o yana yana sallanan deli ikon koydum sayın ) :)))))
Bende bu arada yemekleri ve oğluşun çorbasını hallettim :))

EMEĞİNE sağlık canım çok sağol bu gün tatlı kabaktan öğlen gidince çorba yapıp çekirdeklerini ayırmıştım iyi denk geldi hiç aklıma gelmemişti.

Elden ne gelir basa gelen cekilir
Offf valla ben artik alistim ama cok gergin oluyorum geceleri bide esimlede tartisinca tam oluyor
Ben yanina uzanop iyutmaya calisiyorum o gelip gezdirmeye basliyo bi rahat biraksak uyucak belki cocuk ama
uykusuzluk aşırı gergin yapıyo canım çok normal eşinlede bosuna tartısma cok biliyorsun madem sen uyut de gir yatağına uyu bakalım napıyo

geçmiş olsun canım göz dünyaya açılan pencere ihmal etme sakın

garip gercekten cok garip ve kolay kolayda kimse katlanmaz allah sabrının karsılığını verir inşalah canım. o da tabi sıkılıyordur gezdirin hava alsın ama sıkılmasıda böyle saçmalıklar yapmasını gerektirmiyor ki mama gibi üç saat soğutursa bebek tabi yemez benimki sağdığım sütü bile sıcak olmazsa içmiyo yemeklerıde ılık bile sevmiyor sıcak olacak ee beklemiş seyi yermi onlarında bi damak tadı var yani. tarhanıyıda kendi yemiştir bence bende küçükken bana babaannem yedirsin diye ağlarmısım annem bn saatlerce yediremezdim babaannen ıkı dk da yedirirdi diyo bi gün köşeden izlemiş benim sütleri yemekleri güüüp mideye babaannem yiyormus annemde senın gıbı sabırlıdır cok cekmıs grip olurdu gelir sizin ağzınızdan öperdi hasta ederdi diyo ! sabırlı olmak güzel ama annem su an çok asabi tahammül sınırı dolduğu için en ufak seyde patlıyo bence sende bu kadar biriktirme ilerde cıkıyo acısı. asıyıda yaptır o zaman canım sonuçta önlem kocanında akıllanmasına sevindim bi rota yaptırmayacam diye dünya hastane masrafı ve senın 1 ay maasından oldu akıllı. burun damlası zararlı değildir ama neticede tuzlu su ve böbrekler süzemiyor ya bir yasına kadar tereddut ediyorum o yüzden. dişimde cekılen yer dıkıslı o ağrıyo ıkı üç diş daha var yapılacak onlar ağrıyo buna da şükür napalım

tabiki canım bi eğitimci olarak eğitimin gücüne sonuna kadar inanıyorum dediğin gibi 2 yas benimde hedefim annem bizi 2 yasında uyku eğitimine alıstırmıs güzelce ıkna edip yataga yanımıza yatıp masal anlatırdı o gün yasadığımız seyleri masallastırırdı ılkokula gıdene kadar gündüz uykusu uyuduk sorun cıkartmadan lıseye kadarda annem yatırır öper öle giderdi odasına ama bebekliğimiz tam eziyet gazlı sabaha kadar sallanmak isteyen bebeklermısız benim kızımda öle gazlı huzursuz ama inanıyorum bi senemız gıttı bi sene kaldı bizde düzene gireriz elbet

sagolaain cnm, yutuyor tabiki kacmaz olurmu, balgamdan iyidir sanirim .Bir kac damla fayda etmiuormus
damlalar tuzlu su içerdiği için yutmasını istemiyorum canım böbrekler süzmüyor ya o yuzden damla damla idare ediyorum ama balgam varsa 1-2 damla yetmeyebilir tabi

hadi gözün aydın annesi sabak bi bakmıssın diş iki üç günde kilo mu verilir ah bu anneler cok mu pimpirikliyiz ne

Slm herkese arkadaşlar şu serum fizyolojik damlayi uyurken mi damlatiyorsunuz benim kız uyanıkken hiç bırakmıyor damlattiktan sonra dik mi tutuyorsunuz nasıl yaptığınızı yazarmisiniz

Slm herkese arkadaşlar şu serum fizyolojik damlayi uyurken mi damlatiyorsunuz benim kız uyanıkken hiç bırakmıyor damlattiktan sonra dik mi tutuyorsunuz nasıl yaptığınızı yazarmisiniz
BEN tam dik değil ama yatıkta değilken hafif eğim verip sıkıp hemen kaldırıyorum diğerinede yapıp yüzükoyun yatırıp sırtını pıtpıt vuruyorum zaten bir kısmı geliyor serumun geri burnunda diğer kısmını mümükleri getiriyor kulak çubuğu ile alıyorum grip falan olduğu zamanda otribebe ile çektim ben.ayrıca bir arkadaş yazmıştı iğnesi çıkarılmış şırangaya çekerekte yapılabilir serum burna.

kapıdan çıkarken eve gelince öpüşme faslına herkes o ne asker uğurlar gibi sürekli diyor ama olsun olsun öpsün diyor kv ...demekki kadının pek elini öpen yok... egosumu tatmin oluyor yoksa başka duygularımı kabarıyor garip bir haz alıyor bend eanlamıyorum ama öpüyorum öyle iğrenir gibide değil severek öpüyorum... napim yani öyle düşünmesem bana eziyete dönüşür ...

babaannen iki dakikada mideye indiriyormuş ... tadına bakıyor hemde her kaşığı verirken bakıyor ama dediğin gibi ben evdeyken kaseyi bitiren kız ben yokken 2 kaşık yemiyor diyordu... kendisine beceriksiz dememem için kendi yiyor olabilir... aman dökmesinde onada razıyım...afiyet olsun ne diyim... kilo aldı bu aralar zaten kv...:)

canım o zamn oturu pozisyonda sık sen burnuna çok fazla midesine kaçmaz belki serum... ben yatırıp kafasını yana çevirdim...

uyurken derken uyutmadan öncemi... çünkü uyurken damlatırsan korkar uyanır belki...canım artık damlatmıyorum ben işe yaramadığı için... Bir-Yolcu supapatya88 ve patee arkadaşımızın dediği gibi fışkırtıyorum ... dün akşam yaptım bayağı açıldı burnu... uyumadan önce yaptım ... evde olsam sabah ta yapardım...

Hırsız sabrina hayranım canım bu ne git gel öp diğer konulara girmiyorum bile ben olsen yapamazdım
canım sabredilecek bir şeymiş gibi bakarsam şeytan aklıma bin bir türlü şey getiriyor... kendi annemde görüyor...dedim hep böyleyiz ..... kendi annemde bana el öpmekle ağız aşınmaz dedi...

haklısın canım.. benim annemde öyle sinir sahibi olmuş...yok biriktirmiyorum...kendime diyorumki şimdi hallettin hallttin yoksa biriktirip içinde kendini yeme diye kendime akıl veriyorum... burada anlatıp rahatlıyorum...kv seviyorum diyorum hep içimden kendimi kandırıyormuş gibi geliyordu başlarda... ama iyi taraflarıda var onlar için sevilir heralde diyorum.. hem kızma bakıyor akşama kadar...Allah uzun ömür verirde kendi torunumu da görürsem belki ona ben bakarsam onun gib hissedermiyim acaba...sinirleniyorum bazen ağlıyorum ama dediğin gibi içime atmamaya çalışıyorum..burada paylaşınca rahatlıyorum..ama ona karşı kötü bir şey beslemiyorum

dişinetinin yarası tam olarak iyileşmesi 1 ayı buluyor neredeyse...Allah kolaylık versin canım... yani şimdi olmasa ilerde daha çok acı çekecektin... olsun bitsin hepsi inşallah... dişin ağzısını çeken bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…