yazıyı okudum canım şimdi bana mantıklı geldi yazdıkları ama su acıdan bebekler tabıkı uyumayı hayatı herseyı bızden öğrenecek denemek eger alısıyorsa oyle devam ettirmek ne güzel ama anne kokusu olmadan uyuyamayan sürekli uyanan bi bebeği sırf eğitim yapıyorum diye yataga koyup ağlatma yöntemi cok acımasız gelıyor bana üstelik bebeğin anneye olan güven duygusunu zedelıyor ağlıyor gelen yok belli süre sonra guven duygusunu yitirdiği için ağlamadan uyuyor ve buna eğitim deniyor! sen güzelce eziyetsız alıstırdıysan bebeğinde memnunsa hiç bozma zaten seni isteyınce yada acıkınca uyanacaktır o gece yatıp sabah kalkan bebeklerde genetik bı akrabamız var bes cocugu var bı gece uykusuz kaldıgımı kalkıp emzırdiğimi mama verdıgımı bılmem gece diyo 65 yasında kadın 40 sene önce eğitim mi vermiş yada halamın ıkı tane3 var oda benım kızı görünce soka gırdı hiç sallamamıs emzırınce gazını bıle almazmıs aksam 8 sabah sekız uyurdu yegenler genetik sanırım ben cocukken annemı uyutmamısım benımkıde benı uyutmuyo bunada sukur
Elden ne gelir basa gelen cekilir
Offf valla ben artik alistim ama cok gergin oluyorum geceleri bide esimlede tartisinca tam oluyor
Ben yanina uzanop iyutmaya calisiyorum o gelip gezdirmeye basliyo bi rahat biraksak uyucak belki cocuk ama
sagolaain cnm, yutuyor tabiki kacmaz olurmu, balgamdan iyidir sanirim .Bir kac damla fayda etmiuormusgeçmiş olsun canım bende hep 1-2 damla damlatıyorum o bile genzıne kaçıyor bi şişe serum genzine kaçmadımı yutmadımı ?
kabak çekirdeği aklıma hiç gelmezdi ...iyiymiş sağol paylaştığın için...Kızlar kaç gündür fırsat bulamadım yazmaya, umarım herkes iyidir , hasta olan varsa acil şifalar şimdiden...sonunda diş sıkıntımız başladı pazartesi gününden beri , biraz iştahsız ama güzel emiyor sanki kilo verdi gibi hissediyorumsağ alttaki daha kabarık ucuda var ))) yuppppiiii :))) sonunda bizim dişimizdee çıkacaakkk ki :))))bu arada bugün ilk defa kabak çekirdeği vereceğim çok faydalı arkadaşlar :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...5/&temp_hash=f24cc485f0ec5ff1852963c139ebb2e3
EMEĞİNE sağlık canım çok sağol bu gün tatlı kabaktan öğlen gidince çorba yapıp çekirdeklerini ayırmıştım iyi denk geldi hiç aklıma gelmemişti.Kızlar kaç gündür fırsat bulamadım yazmaya, umarım herkes iyidir , hasta olan varsa acil şifalar şimdiden...sonunda diş sıkıntımız başladı pazartesi gününden beri , biraz iştahsız ama güzel emiyor sanki kilo verdi gibi hissediyorumsağ alttaki daha kabarık ucuda var ))) yuppppiiii :))) sonunda bizim dişimizdee çıkacaakkk ki :))))bu arada bugün ilk defa kabak çekirdeği vereceğim çok faydalı arkadaşlar :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...5/&temp_hash=f24cc485f0ec5ff1852963c139ebb2e3
uykusuzluk aşırı gergin yapıyo canım çok normal eşinlede bosuna tartısma cok biliyorsun madem sen uyut de gir yatağına uyu bakalım napıyoElden ne gelir basa gelen cekilir
Offf valla ben artik alistim ama cok gergin oluyorum geceleri bide esimlede tartisinca tam oluyor
Ben yanina uzanop iyutmaya calisiyorum o gelip gezdirmeye basliyo bi rahat biraksak uyucak belki cocuk ama
Gunaydin hayirli cumalar
Benim bir sikayetim yok canim. Zaten farkedilebilen bir rahatsizlik degilmis. Ancak gorme alanin daraldiginda yani hastalik iyice ilerlediginde kisi anlayabiliyormus. O sebeple duzenli goz muayenesi onemli. Bana teshis konmadi henuz. Kontrol edilecekmis duzenli. Hasar olusursa geri dondurecek bir tedavi yok maalesef. Damlalarla ilerlemesini engellemeye calisiyorlar.
Cok gecmis olsun, Allah korumus.
Yok kuzum burada. Havalar serinleyince hic dondurma bulunmuyor. Bir mado var iste, gidip orada yiyeceksin.
garip gercekten cok garip ve kolay kolayda kimse katlanmaz allah sabrının karsılığını verir inşalah canım. o da tabi sıkılıyordur gezdirin hava alsın ama sıkılmasıda böyle saçmalıklar yapmasını gerektirmiyor ki mama gibi üç saat soğutursa bebek tabi yemez benimki sağdığım sütü bile sıcak olmazsa içmiyo yemeklerıde ılık bile sevmiyor sıcak olacak ee beklemiş seyi yermi onlarında bi damak tadı var yani. tarhanıyıda kendi yemiştir bence bende küçükken bana babaannem yedirsin diye ağlarmısım annem bn saatlerce yediremezdim babaannen ıkı dk da yedirirdi diyo bi gün köşeden izlemiş benim sütleri yemekleri güüüp mideye babaannem yiyormuso zamn benim yaptırmam lazım... eve 10 kişi gelse hepsi toplu taşıma kullanıyor.iş yerkerinde gittikleri yerlerde tonlarca insanla tokalaşıp temas halindeler... ben kızı dışarı çıkarmasamda eve gelenlerden koruyamıyorum maalesef böyle oluncada ne kadra aşı bilmem ne varsa yaptırmam lazım... rota virüsünü eşim paralı diye güvenmeyip yaptırmadı kızım rota virüsü kaptı pşmanlıktan mahfoldu ..bir daha ihmal etmiycem diyor...mikrop üstümüze elimize saçımıza bile bulaşıyor.. eve her gelen baştan aşağı banyo yapamazki çoğu zamn ellerini bile yıkamadan kızımı seviyorlar... gözüm gördüğünde uyarıyorum ama ben işten dönmeden çoğu gelmiş oluyor...
dişlerinde hala bir düzelme yokmu hala çok ağrıyormu
dün ben yaptım... genzine kaçmasında bir sakınxa yok hatta yutmasında çünkü zararlı bir şey değil... bayağı açıldı burnu dün iyi uyudu kızım..
evet canım sabaha kadar emiyor çoğu zaman ağzında uyuyor ... aynı yatakta beraber yatıyoruz... gece 3-4 defa uyanır..bir sağ meme bir sol meme öyle hem emip hem uyur... ben hiç kımıldamıyorum... kalça kemiklerim bir birine geçiyor... işte şu son 2 gündür nezleden emmiyordu ayağımda salladım yatakta... uyuyunca bende sırtımı dayayıp uyudum ama 10 dakikada bir uyandı... rüyamda bile ayağımı sallıyorum...
işte benimd eonunda kaliteli uyumamız için kendi kendine uyumayı öğrenmesi lazım...ama etini koparmışlar gibi ağlıyor...ben alıştırsam kv yapmıyor... bekliyoz işte büyüsünde
sabah evden çıkarken birde akşam eve gelince... elini öperim.. daha doğrusu öpmemi bekler...herkes garipsiyor ama yani kendi aileside garipsiyor... kendi kızı oğlu falan öpmez... yani sadece benden isyiyor... ve çok hoşuna gidiyor... dün anne yine maaşı alınca dışarı çıkalım bir yerlere yemeğe gidelim dedim... çok sevindi...kızı yatırıp koltuk altına sıkıştırıp zorla ağzına 3 saattir masada duran kalmış mamayı tıkıştırıken gördüm...beni görünce biberonu fırlattı... bende aldım döktüm...demekki yemekleride böyle yediriyor... sevmiyor sebzeyi diyordu haliyle istemez tabiki...dün mesela yaptığım bütün tarhana çorbası bitmiş... hepsini kızımın yemesine imkan yok...döküyormu diye düşünüyorum... dün yatana kadara taze soğan gevelettim kıza... ağzırı sancısı azaldı gibi keyfi yerine geldi... dün iyiydik şükür
tabiki canım bi eğitimci olarak eğitimin gücüne sonuna kadar inanıyorum dediğin gibi 2 yas benimde hedefim annem bizi 2 yasında uyku eğitimine alıstırmıs güzelce ıkna edip yataga yanımıza yatıp masal anlatırdı o gün yasadığımız seyleri masallastırırdı ılkokula gıdene kadar gündüz uykusu uyuduk sorun cıkartmadan lıseye kadarda annem yatırır öper öle giderdi odasına ama bebekliğimiz tam eziyet gazlı sabaha kadar sallanmak isteyen bebeklermısız benim kızımda öle gazlı huzursuz ama inanıyorum bi senemız gıttı bi sene kaldı bizde düzene gireriz elbetbende biraz genetik olduğunu düşünüyorum, tabi bir kısmı bir kısmı da eğitim le alakalı, benim eltimin 3 çocuğu var akşam 9 uyurlar sabah 7 kadar diyor ve doğdukarınden itibaren öylelermiş, şimdi biraz büyüklerde geç uyuyorlar bir son numara gece çok geç yatıyordu, 12-1 gibi amam oda gece uyanmıyordu sabah kadar geçende sordum şimdi 1 yaşını geçti oda artık erken uyuyor diyor, agriban 3 çocukla ne eğitimi bide ilk ikisi olduğunda kaynanayla yaşıyordu, ev kalabalık yatana kadar oturmak yok, bazı bebelklerde eğitimle uyuya benim arkadaş oğlunu alıuştımıştı, 2 yaşında öğlen ve akşam uykusu geldimi gidip yatağına uzanıyor ve uyuor sıpa
canım bende eğitim veriyordum çokta iyi gidiyordu ama d,ş çıkarmak emeklemek, ayağa kalmayı öğrenemk hastalık derken yalan oldu, gerçi ben bırakmadım hala ısrar ediyorum ama geçebnde biraz hastaydım 2-3 gün eşim uyuttu kucağa alışmış yine, oysa o kadar anlattım bak böyle böyle yapacaksın diye ama onlar nasıl işlerine kolay geliyorsa öyle yapıyorlar
damlalar tuzlu su içerdiği için yutmasını istemiyorum canım böbrekler süzmüyor ya o yuzden damla damla idare ediyorum ama balgam varsa 1-2 damla yetmeyebilir tabisagolaain cnm, yutuyor tabiki kacmaz olurmu, balgamdan iyidir sanirim .Bir kac damla fayda etmiuormus
hadi gözün aydın annesi sabak bi bakmıssın dişKızlar kaç gündür fırsat bulamadım yazmaya, umarım herkes iyidir , hasta olan varsa acil şifalar şimdiden...sonunda diş sıkıntımız başladı pazartesi gününden beri , biraz iştahsız ama güzel emiyor sanki kilo verdi gibi hissediyorumsağ alttaki daha kabarık ucuda var ))) yuppppiiii :))) sonunda bizim dişimizdee çıkacaakkk ki :))))bu arada bugün ilk defa kabak çekirdeği vereceğim çok faydalı arkadaşlar :)))
BEN tam dik değil ama yatıkta değilken hafif eğim verip sıkıp hemen kaldırıyorum diğerinede yapıp yüzükoyun yatırıp sırtını pıtpıt vuruyorum zaten bir kısmı geliyor serumun geri burnunda diğer kısmını mümükleri getiriyor kulak çubuğu ile alıyorum grip falan olduğu zamanda otribebe ile çektim ben.ayrıca bir arkadaş yazmıştı iğnesi çıkarılmış şırangaya çekerekte yapılabilir serum burna.Slm herkese arkadaşlar şu serum fizyolojik damlayi uyurken mi damlatiyorsunuz benim kız uyanıkken hiç bırakmıyor damlattiktan sonra dik mi tutuyorsunuz nasıl yaptığınızı yazarmisiniz
kapıdan çıkarken eve gelince öpüşme faslına herkes o ne asker uğurlar gibi sürekli diyor ama olsun olsun öpsün diyor kv ...demekki kadının pek elini öpen yok... egosumu tatmin oluyor yoksa başka duygularımı kabarıyor garip bir haz alıyor bend eanlamıyorum ama öpüyorum öyle iğrenir gibide değil severek öpüyorum... napim yani öyle düşünmesem bana eziyete dönüşür ...garip gercekten cok garip ve kolay kolayda kimse katlanmaz allah sabrının karsılığını verir inşalah canım. o da tabi sıkılıyordur gezdirin hava alsın ama sıkılmasıda böyle saçmalıklar yapmasını gerektirmiyor ki mama gibi üç saat soğutursa bebek tabi yemez benimki sağdığım sütü bile sıcak olmazsa içmiyo yemeklerıde ılık bile sevmiyor sıcak olacak ee beklemiş seyi yermi onlarında bi damak tadı var yani. tarhanıyıda kendi yemiştir bence bende küçükken bana babaannem yedirsin diye ağlarmısım annem bn saatlerce yediremezdim babaannen ıkı dk da yedirirdi diyo bi gün köşeden izlemiş benim sütleri yemekleri güüüp mideye babaannem yiyormusannemde senın gıbı sabırlıdır cok cekmıs grip olurdu gelir sizin ağzınızdan öperdi hasta ederdi diyo ! sabırlı olmak güzel ama annem su an çok asabi tahammül sınırı dolduğu için en ufak seyde patlıyo bence sende bu kadar biriktirme ilerde cıkıyo acısı. asıyıda yaptır o zaman canım sonuçta önlem kocanında akıllanmasına sevindim bi rota yaptırmayacam diye dünya hastane masrafı ve senın 1 ay maasından oldu akıllı. burun damlası zararlı değildir ama neticede tuzlu su ve böbrekler süzemiyor ya bir yasına kadar tereddut ediyorum o yüzden. dişimde cekılen yer dıkıslı o ağrıyo ıkı üç diş daha var yapılacak onlar ağrıyo buna da şükür napalım
uyurken derken uyutmadan öncemi... çünkü uyurken damlatırsan korkar uyanır belki...canım artık damlatmıyorum ben işe yaramadığı için...Slm herkese arkadaşlar şu serum fizyolojik damlayi uyurken mi damlatiyorsunuz benim kız uyanıkken hiç bırakmıyor damlattiktan sonra dik mi tutuyorsunuz nasıl yaptığınızı yazarmisiniz
canım sabredilecek bir şeymiş gibi bakarsam şeytan aklıma bin bir türlü şey getiriyor... kendi annemde görüyor...dedim hep böyleyiz ..... kendi annemde bana el öpmekle ağız aşınmaz dedi...Hırsız sabrina hayranım canım bu ne git gel öp diğer konulara girmiyorum bile ben olsen yapamazdım
haklısın canım.. benim annemde öyle sinir sahibi olmuş...yok biriktirmiyorum...kendime diyorumki şimdi hallettin hallttin yoksa biriktirip içinde kendini yeme diye kendime akıl veriyorum... burada anlatıp rahatlıyorum...kv seviyorum diyorum hep içimden kendimi kandırıyormuş gibi geliyordu başlarda... ama iyi taraflarıda var onlar için sevilir heralde diyorum.. hem kızma bakıyor akşama kadar...Allah uzun ömür verirde kendi torunumu da görürsem belki ona ben bakarsam onun gib hissedermiyim acaba...sinirleniyorum bazen ağlıyorum ama dediğin gibi içime atmamaya çalışıyorum..burada paylaşınca rahatlıyorum..ama ona karşı kötü bir şey beslemiyorumannem su an çok asabi tahammül sınırı dolduğu için en ufak seyde patlıyo bence sende bu kadar biriktirme ilerde cıkıyo acısı. dişimde cekılen yer dıkıslı o ağrıyo ıkı üç diş daha var yapılacak onlar ağrıyo buna da şükür napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?