2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
doğru demiş canım annemde hep öyle der ama değerini bilsin yeter aşağılık kompleksi ego tatmini demekki beklediği değeri evlatlarından göremıyor senden beklıyor. bak yine beni güldürdün demek kilo aldı he artan mamalarıda yesin bari kemikleri güçlenir

hahahaaa bu kadar süre uzak kalınca kozu kaz anlıyorum demek ki

evet, o döküntülerle anlaşılıyor 6. hastalık olduğu. o noktaya kadar pek anlaşılmıyomuş. ben de sağda solda okuduklarıma göre yorum yapıyom. başıma gelse anlamam. sen de sağol güzel dileklerin için
hoşbulduk canım nasılsın?
yık kız canan değil hamile demedi hiç öyle birşey şuan çocuklarımızın hemen hemen hepsi koç burcu ya onu hesaplayıp yapmış o zaman da tutumuş:) sanırım onu anlatıyor.
işte uydurmuşum. uydurukçu ben
şimdiden bi kaç kişi bulduk "hocam ilçeye düşerseniz eğer bize bi alo deyin" diyen kişiler. ama inşallah o duruma düşme. hiç sevmem başkalarına minnet etmeyi. eğer ilçe derslerimi düzenler, 3 güne sıkıştırırsa giderim. hayırlısı bakalım. en kötüsü ücretsiz izin :)

Hırsızı canım ela nasıl noldu ? İyilrşti mi ?
ooo çok iyiymiş canım... eşim şimdi aradıda iştahı falan yerindeymiş... sebze yemeğini muhallebisini falan hep bitirmiş... dedim yerken sende yanındamıydın dedim :) evet dedi...:)
evdeki herkez grip oldu elanın gribi geçti şükür...
senin oğlan hala uyumuyor değil mi... :) KITLAMALARI BİR ÇIKSAYDI

Evet birde o var... eşi ve kendi çocukları kadına ezik gibi davranıyorlar... pek sayan yok ailede... işte oda otoritesini bana yansıtmaya çalışıyor... zaten ela ya ne alırsam kv yede alıyorum ...canı çekmesin diye...bazen yanımda azarlıyorlar kadını... it ite itte kuyruğuna buyururmuş ,biizimkisi o hesap işte...

biz bile acabaya düştük canım...yani yeni okuyan biri olsa oda öyle anlardı...canım hakkında hayırlısı olsun inşallah... gönlüne göre versin Rabbim

yok canım olsaydim diyorum mesela yani.ilk adetim geçen aydi.bir hafta gecikti duzene girene kadar normaldir herhalde.spiral var hem zaten ölümüne kankayiz birşey olmaz:))
çok güldürdün beni canım. valla bizde de durum oyle. kanka naber? diye gezeceğiz evde yakında
benden demesi, o kardeş bu dünyaya gelecekkk
A aktar83 tebrikler canım. valla benden giden de 2 kilo. ne ara gitti haberim yok. daha da zaten gelen giden yok.

Canlar uykudayken sikabiliyorum uyanıkken mümkün değil sıkamiyorum damlayi sorun olur mu
Cnm fiskirtarak sikiyorsan eger mumkun degil uyuyarak yapmak, mecbur aglata aglata yapacaksin malesef, hicbir bebek memnun degil bundan ama baska care yok. Yalniz yapamiyorsan yardim iste varsa biri yaninda tutsun bebegi. Sirt ustu yatarak sikma, yan tarafa cevirerek yapmalisin sag delik icin sol yana yatir, sol icinda sag yanina yatir.

Sao Saol canım deneyecem bir soru daha pek anlamıyorum bu geniz akintisi ne demek burun tikanikligimi büyük kızimda pek rastlamadigim bir durum

amin hırsızım. Allah sesini duysun inşallah
kan testi yaptırmak benim de aklımda ben de bazen bişeylerin ters gittiğini hissediyorum. ama nasıl bir ihmalkarlıksa, önemsemiyorum. hoş bebekle gitsem sorun, bırakıp gitsem..? kime bırakcam.
canımcım akşamları yıkıyorum ben. üstelik bi tomar saçı var kızımın, kurutmuyorum. havluyla siliyorum, tüy gibi zaten 2 dk da kuruyor kendi. odasını da öyle aman aman sıcak yapmıyorum. penye ince tulumunu giydiriyorum. üzerine de uyku tulumu. hasta olmasına hasta. hırıltısı var, geçmedi bi, türlü. ama banyo yaptırmadığım zaman da geçmedi. 2 güne bir yaptırsan olur
canım uyku eğitimini bozma. dişten dolayı kilo kaybeder çocuklar, normaldir. bi de aynı doktor ve aynı tartı mı? tartıdan tartıya da deişiyor. aksine gece güzel uyursa güzel toparlar kilosu filan diye biliyorum ben. bi de bazı bebekler aynı anda bi kaç diş birden çıkarıyo. zaten bu aylarda kilo almaması hatta zayıflaması normal. çünkü çok hareketliler

iyi akşamlar kızlar geçmişe tam olarak bakamadım herkes iyidir umarım biz iyiyiz çok şükür sanırım ilk dişimiz çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum ağzındaki o beyazlığı:)Allah ım bu nasıl bir sevgi bu küçücük kalbe böyle bir sevgi nasıl sığıyor yürürken bu sevginin ağırlığıyla nasıl yer titremiyor şaşıyorum annelik çok güzelmiş çokkk hepimiz çok şanslıyız ...

Hadi gözün aydın iyileşmiş sonunda :) tekrarlamasın tekrar inş.
Benim oğlan uyuyor maşallah :))) gece emzirmeyi bırakınca çok güzelleşti uykusu , bozulmasın inşallah dişten dolayı :)

nasıl yaptığını yazman iyi olmuş bizde burada bir arkadaştan öğrenmiştik ama birde yan deniyeyim bakalım daha mı kolay olacak.

Sao
Saol canım deneyecem bir soru daha pek anlamıyorum bu geniz akintisi ne demek burun tikanikligimi büyük kızimda pek rastlamadigim bir durum
Canim burundan disari degilde icten bogaza dogru akinti geniz akintisi oluyor. Mesela annemin burnu hic akmaz hep icerde sinuslerde birikir bas agrisi yapar genelde, burun akintisi geniz akintisina nazaran hep iyidir.

Kizlar bebislerimiz yavas yavas buyuyor kimisi sunnet olacak, kimisinin geniz eti olacak ( olmaz ins. tabi) ama aklinizda bulunsun istiyorum. Fransada bazen gozden kaciriliyor cok dikkatli dr olmadigi zaman. Herhangi bi ameliyatta yada sunnette cocugunuzun kanin akiskanligini civikligini ( hemofili ) ogrenmek icin test isteyin. Ben buyuk oglumda geniz eti ameliyati icin tesadufen ogrendik cok dusuk seviyede kaninin normalinden daha civik oldugunu ve ameliyattan vazgectik cok onemli olmadigi icin...

Evet canim ben yazmistin biz oyle yapiyoruz

Gunaydın canlar iyi hafta sonları

Alışveriş günü bugun. Oglana aktivite masası ile ilk arabam alacagım. Evdekilerden sıkıldı

HAYIRLI CUMALAR
canım o zamn ihmale gelmez bir şeymiş... Allah korusun kontrollerini unutma...bak dün arkadaş söyleyince hatırladın...

geçmiş olsun canım göz dünyaya açılan pencere ihmal etme sakın

İnsan kendine konduramıyor işte. Hala gencim bana birşey olmaz mantıgı var. Ne zaman kabullenecegim büyüdüğümü

Yılbasından sonra oglana da kendime de alacagım. Ne diyecek bakalım:)

Afıyet olsun kv ye...kuş sutuyle besler hırsızı seni

NABER KIZLARRR
bizde iyiyiz canım...hayırlısıyla çıksın miniklerin minik dişleri... dün çenemi bir kaptı alt 2 dişinin izi hala duruyor...

Hadi gözün aydın iyileşmiş sonunda :) tekrarlamasın tekrar inş.
Benim oğlan uyuyor maşallah :))) gece emzirmeyi bırakınca çok güzelleşti uykusu , bozulmasın inşallah dişten dolayı :)
bende mi emzirmeyi bıraksam acaba... ben sadece akşam eve gidince birde gece emziriyorum zaten onlarıda bırakırsam sütüm temelli kesilir...şimdi yine azda olsa kızı avutacak kadar sütüm var... napsamki... gece uyuyor uyumasınada gözü kapalı ağlıyor memeyi verene kadar...tabi benim de onunda uykusu bölük pörçük

haklısın canım çok önemli bir konu aslında...çoğu kadının doğumda ölme sebebi bu... kan kaybıydan...Allah korusun...sen Fransa daydın değilmi... burada çoğu doktor önceden böyle şeylerin testini falan istemiyor aklına bile gelmiyordur...

hala gencizde bebekler olmadan önce bu kadar acelemiz yoktu...bu kadar planımız bu kadar taze bir ruhla yaşamak isteyişimiz yoktu... kaç yaşına kadar görebilcem daha ne kadra beraber vakit geçirebileceiz diye düşünüyorum
biraz daha büyük olmuş olsaydı Kerem ...bugün oyuncak almaya gideceğinizin bilincindeolsaydı eminim içi içine sığmazdı heyecandan yerinde duramazdı...bayılıyorum çocukların sevinçlerine... ne alacaksın canım yılbaşından sonra kendinle oğluşuna...

evet benim trombisitim düşüntü eğer 100 ün altına düşseydi çok sıkıntı yaşaıyabilirdim doğuma kadar tkiop edildi bol bol antep fıstığı ve yeşil mercimek yedim 135 le girdim allahtan yoksa kanama durmuyormuş kolay kolay.geçmiş olsun benimde bir arkadaşımın kzızı %80 geniz eti ile doğdu 3 gün yoğun bakımda kaldı 2 yaşında alınması gerkmiş çocuk sürekli iğne yiyior hasta oluyor allah korusun yavrularımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…