- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
günaydınGunaydın canlar iyi hafta sonları
Alışveriş günü bugun. Oglana aktivite masası ile ilk arabam alacagım. Evdekilerden sıkıldı
İnsan kendine konduramıyor işte. Hala gencim bana birşey olmaz mantıgı var. Ne zaman kabullenecegim büyüdüğümü
Yılbasından sonra oglana da kendime de alacagım. Ne diyecek bakalım:)
Afıyet olsun kv ye...kuş sutuyle besler hırsızı seni
Geçmiş olsun canım , benimde gitmem lazım ama hep erteliyoruz işte ..alacaklarınlada oğluşun coşar bugün artık :) bende müzikli wc aldımGunaydın canlar iyi hafta sonları
Alışveriş günü bugun. Oglana aktivite masası ile ilk arabam alacagım. Evdekilerden sıkıldı
İnsan kendine konduramıyor işte. Hala gencim bana birşey olmaz mantıgı var. Ne zaman kabullenecegim büyüdüğümü
Boşver emzir , gündüz çalışıyorsun sen varsın uykusuz kalın birazcık :)))birdaha anne sütü nerden bulacak yavrun... Gündüz sağıp saklayabilsen gündüz onu içse olurdu ama onuda kayınvaliden içer :)))NABER KIZLARRR
bizde iyiyiz canım...hayırlısıyla çıksın miniklerin minik dişleri... dün çenemi bir kaptı alt 2 dişinin izi hala duruyor...
bende mi emzirmeyi bıraksam acaba... ben sadece akşam eve gidince birde gece emziriyorum zaten onlarıda bırakırsam sütüm temelli kesilir...şimdi yine azda olsa kızı avutacak kadar sütüm var... napsamki... gece uyuyor uyumasınada gözü kapalı ağlıyor memeyi verene kadar...tabi benim de onunda uykusu bölük pörçük
haklısın canım çok önemli bir konu aslında...çoğu kadının doğumda ölme sebebi bu... kan kaybıydan...Allah korusun...sen Fransa daydın değilmi... burada çoğu doktor önceden böyle şeylerin testini falan istemiyor aklına bile gelmiyordur...
Bendede emboli riski vardıevet benim trombisitim düşüntü eğer 100 ün altına düşseydi çok sıkıntı yaşaıyabilirdim doğuma kadar tkiop edildi bol bol antep fıstığı ve yeşil mercimek yedim 135 le girdim allahtan yoksa kanama durmuyormuş kolay kolay.geçmiş olsun benimde bir arkadaşımın kzızı %80 geniz eti ile doğdu 3 gün yoğun bakımda kaldı 2 yaşında alınması gerkmiş çocuk sürekli iğne yiyior hasta oluyor allah korusun yavrularımızı.
SABAH SABAH ÇOK GÜLDÜM :)))Boşver emzir , gündüz çalışıyorsun sen varsın uykusuz kalın birazcık :)))birdaha anne sütü nerden bulacak yavrun... Gündüz sağıp saklayabilsen gündüz onu içse olurdu ama onuda kayınvaliden içer :)))
ablam bebeğini bu yüzden kaybetti hiç haberimiz yoktu trombositinin düşük olduğundan... kendide ölüyordu neredeyse... 4 ünite trombosit yüklediler öyle kurtuldu...Allah korusun dikkat ermek lazım...evet benim trombisitim düşüntü eğer 100 ün altına düşseydi çok sıkıntı yaşaıyabilirdim doğuma kadar tkiop edildi bol bol antep fıstığı ve yeşil mercimek yedim 135 le girdim allahtan yoksa kanama durmuyormuş kolay kolay.geçmiş olsun benimde bir arkadaşımın kzızı %80 geniz eti ile doğdu 3 gün yoğun bakımda kaldı 2 yaşında alınması gerkmiş çocuk sürekli iğne yiyior hasta oluyor allah korusun yavrularımızı.
geçmiş olsun canım... müzikli wc ...iyi fikir... güle güle işesin oğluşun....Geçmiş olsun canım , benimde gitmem lazım ama hep erteliyoruz işte ..alacaklarınlada oğluşun coşar bugün artık :) bende müzikli wc aldımpipiliği bile varmış :))
bugün kulak burun bogaza gideceğim başlangıcı yapayım gerisi gelir :)birtek doğumdan 6 ay sonra semear testi ve kan tahlili yaptırdım okadaryaşlandık artık snowyy cim ben her aynaya baktığımda üzülüyorum bazen :)))
buradan bile pozitif enerjin geliyor çok espirilisin vallaha :)iyi günlerde kullansın oğlusun :)Geçmiş olsun canım , benimde gitmem lazım ama hep erteliyoruz işte ..alacaklarınlada oğluşun coşar bugün artık :) bende müzikli wc aldımpipiliği bile varmış :))
bugün kulak burun bogaza gideceğim başlangıcı yapayım gerisi gelir :)birtek doğumdan 6 ay sonra semear testi ve kan tahlili yaptırdım okadaryaşlandık artık snowyy cim ben her aynaya baktığımda üzülüyorum bazen :)))
geçmiş olsun ablana.benim 3. aydaki tahlilimde çıktı araştırdım işte antep fıstığı ve yeişl mercimek yükseltiyormuş her akşam fıstık yiyiordum eşim her akşam elinde fıstık annem ablamda durmadan yeşil mercimek şile yeşitli şeyler ,salatalar yaptılar allahtan yükseldi.ablam bebeğini bu yüzden kaybetti hiç haberimiz yoktu trombositinin düşük olduğundan... kendide ölüyordu neredeyse... 4 ünite trombosit yüklediler öyle kurtuldu...Allah korusun dikkat ermek lazım...
geçmiş olsun canım... müzikli wc ...iyi fikir... güle güle işesin oğluşun....
zaten gündüz emmiyor bari gece mahrum etmeyim değilmi...
kv içer demen çok güldüm yaaa...
artık süt annesi olacağım için bana anne diyecekti galiba ama ozamn oğluyla bana nikah düşmez değil mi...eşimde bir defa tadına bakayım dedi... yok dedim şimdi süt oğlum olursun boşanmak zorunda kalırız dedim... korktu birden...
Evet canım geçmiş olsun hepimize sanada :)SABAH SABAH ÇOK GÜLDÜM :)))HIRSIZI şu kayınvaliden bir alem vallaha ...
sanada geçmiş olsun cqanım sağlıkla kavuştuk şükür bebeklerimize.
sağol canım...ablama hala söylüyorum ama ne yer ne içer nede bir daha tahlil yaptırdı...başkalarının kanıyla yaşıyor ama kocaman kadın laf dinlemiyor...geçmiş olsun ablana.benim 3. aydaki tahlilimde çıktı araştırdım işte antep fıstığı ve yeişl mercimek yükseltiyormuş her akşam fıstık yiyiordum eşim her akşam elinde fıstık annem ablamda durmadan yeşil mercimek şile yeşitli şeyler ,salatalar yaptılar allahtan yükseldi.
amin canım inşallah...mutlu huzurlu özellikle sağlıklı bir sene olsun...Günaydın gönlü güzel arkadaşlarım ve onların kanatsız melekleri
Senede bitiyor yahu. Bu sizinle devireceğim 2. Yıl başı. Umarım herkes için güzel ve huzurlu bir yıl olur 2015.
Gunaydın canlar iyi hafta sonları
evet benim trombisitim düşüntü eğer 100 ün altına düşseydi çok sıkıntı yaşaıyabilirdim doğuma kadar tkiop edildi bol bol antep fıstığı ve yeşil mercimek yedim 135 le girdim allahtan yoksa kanama durmuyormuş kolay kolay.geçmiş olsun benimde bir arkadaşımın kzızı %80 geniz eti ile doğdu 3 gün yoğun bakımda kaldı 2 yaşında alınması gerkmiş çocuk sürekli iğne yiyior hasta oluyor allah korusun yavrularımızı.
günaydın
bende aktivite masası benzei birşey aldım oyuncak dünyasından müzikli aktivite merkezi diye kızım memnun bende gidince kendi seçsin istedim 4 tane beğenip önüne koyduk ama kızım kendinden geçmişti sürekli üstteki bebeklerle ilgilendi :)bu arada ben göz doktoruna bebeğimide 1yaşı dolmadan getirmelimiyim dedim ama şaşılık yoksa gerek yok dedi.
Tatlım öncelikle ablana çok geçmiş olsun ... Zor durumlarablam bebeğini bu yüzden kaybetti hiç haberimiz yoktu trombositinin düşük olduğundan... kendide ölüyordu neredeyse... 4 ünite trombosit yüklediler öyle kurtuldu...Allah korusun dikkat ermek lazım...
geçmiş olsun canım... müzikli wc ...iyi fikir... güle güle işesin oğluşun....
zaten gündüz emmiyor bari gece mahrum etmeyim değilmi...
kv içer demen çok güldüm yaaa...
artık süt annesi olacağım için bana anne diyecekti galiba ama ozamn oğluyla bana nikah düşmez değil mi...eşimde bir defa tadına bakayım dedi... yok dedim şimdi süt oğlum olursun boşanmak zorunda kalırız dedim... korktu birden...
Sağol tatlım :))) bitanesin :) sağolasıınn , daha iyileri sizin olsun inş ::)buradan bile pozitif enerjin geliyor çok espirilisin vallaha :)iyi günlerde kullansın oğlusun :)
Bizde bir alemiz :) en azından ben öyleyim , kendimize olunca ihmal ediyoruz ama anne eş dost dr . A gitmeyince kızıyoruz erteleme diye , bizede eş dost anne kızıyor erteleme diyemerhaba arkadaşlar herkese iyi hafta sonları
oyuncağınız şimdiden hayırlı olsun, doğru diyorsun ihmal etmemek lazım, bende ortopediye gitmeliyim ayak parmağım ağrıyor uzun zamandır, bide dişim kırıldı hamileyken ama ağrımıyor diye gitmedim dr , bayağı bayağı yaşlandım ya zaten dün baktım bir dolu beyaz olmuş saçımda
canım çok dikkat et , ara ara ölçtür benim dayım 2 kez ölümden döndü, 2 düşmüştü bir kere zor kurtardık, kızınada geçmiş olsun, biraz büyüyünce ameliyat olur, biraz fazla hasta olacak ama olsun benimkilerde yok yine hastalayr yine hastalar, başka dert olmasın
oyuncağınız hayırlı olsun, gözden bir şikayet yoksa götürmene gerek yok
bu arada benim ilk kızımda dedimki eşime ilk oyuncağını sen al kendin beğen herşeyini ben aldım oyuncağıda sen al, bizimki bir geldi elinde bir çıngırak ama çıngırak yılan şeklinde , lohnes gölü canavarıymış ( ingilterede bir göl ) bizim van gölü canavarı misali , çok gülmüştüm ya ala ala çocuğa canavar mı aldın diye
iyi bulmuşsun çözümü...bizim yeğenleri 1 oda dolusu oyuncakları var birde attıklarımız... hiç birinin yüzüne bakmıyorlar...varsa yoksa salondaki oturma grubunun minderleriyle oynuyorlar..bizim Lohnes canavarından bahsetmişken aklıma geldi sizlerde biliyorsunuzdur, bebekler bir süre sonra sıkılıyorlar aynı oyuncaklardan o yüzden aldığınız oyuncakların hepsini aynı anda çıkarmayın 1 tane 2 tane sonra onlardan sıkılınca kaldırın onları başka oyuncaklar verin, bir süre sonra diyelim 1 ay bu defa onları kaldırın önceki oyuncakları yeniden çıkarın, eski oyuncakları her verdiğinizde sanki yeniden almışsınız gibi seviniyorlar ben büyük kızıma yaparım, ona geçen hafta sonu 1-2 bebeği vardı onları çıkarırken ufaklık içinde canavarı çıkardım
canım internetten bak kendi boyanı kendin hazırlaya biliyorsun...biraz zahmetli ama tamamen mutfaktaki sebze ve meyveyle hzırlanıyor...benimd esaçım tamamen beyaz...üşendiğimden hazır boya kullanıyorum...Bizde bir alemiz :) en azından ben öyleyim , kendimize olunca ihmal ediyoruz ama anne eş dost dr . A gitmeyince kızıyoruz erteleme diye , bizede eş dost anne kızıyor erteleme diyebir kısır döngünün içindeyiz sanırım :))))
Bendede beyazlar coştuüstelik alerjiden boyada yapamıyorum hint kınası yapmıştım 2 sene önce o bile alerji yaptı :) akışına bıraktım zaten deli gibi dökülüyor , hani ensemi kazıtmıştımya oğluş çekiyor diye heçen eşime dedim hepsini 3 numara yap :) birazdaha dökülürse kazıtmaya gerek kalmayacak gerçi :)
ben kullanıyorum. memnunum da. torba şeklinde bizimki. keşke ayaklı olandan alsaydım diyorum ama.Slm kızlar bebeği için uyku tulumu kullanan varmı bizim kız üstünü çok açıyor 8 aylık oldu artık nası bi uyku tulumu almak lazım tavsiyesi olan var mı tşk..
geçmiş olsun canım. keçi boynuzu özü öneriyolar aft için. yalnız soğuk press olması lazım. en kısa zamanda şifa dilerim :)Slm kizlar cok ayri kaldim biluyorun bzen okuyorum yazamuyorum.benim oglanin agzi aft la doldu.cok feci.ikaclar basladik bikarbonatlacsuliyorum cocuk kendini topladi kilo alimi guzel diye sevinirken agzi yara.ama sukur yemesinde sorun yok.sekuz ay yirmi dort gunluk olduk bu ay bir kiloyacyakin kilo aldi 9200gr 72cm okmus.ama dis yok.emekleme yok.poposuyla gidip tutup kalkuyo.umarim hepiniz iyisinizdir.
oyyyyy maşallah ama çok yakışıklı bu yaaaa :) uyku eğitimyle ilgili yazı okumuşsun ya, ona istinaden yazıyorum. geriden takip ediyorum ya, geçmiş konu. ne diyo bu kadın, ne alaka demeyesin
Bizde bir alemiz :) en azından ben öyleyim , kendimize olunca ihmal ediyoruz ama anne eş dost dr . A gitmeyince kızıyoruz erteleme diye , bizede eş dost anne kızıyor erteleme diyebir kısır döngünün içindeyiz sanırım :))))
Bendede beyazlar coştuüstelik alerjiden boyada yapamıyorum hint kınası yapmıştım 2 sene önce o bile alerji yaptı :) akışına bıraktım zaten deli gibi dökülüyor , hani ensemi kazıtmıştımya oğluş çekiyor diye heçen eşime dedim hepsini 3 numara yap :) birazdaha dökülürse kazıtmaya gerek kalmayacak gerçi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?