2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın
bende aktivite masası benzei birşey aldım oyuncak dünyasından müzikli aktivite merkezi diye kızım memnun bende gidince kendi seçsin istedim 4 tane beğenip önüne koyduk ama kızım kendinden geçmişti sürekli üstteki bebeklerle ilgilendi :)bu arada ben göz doktoruna bebeğimide 1yaşı dolmadan getirmelimiyim dedim ama şaşılık yoksa gerek yok dedi.

Geçmiş olsun canım , benimde gitmem lazım ama hep erteliyoruz işte ..alacaklarınlada oğluşun coşar bugün artık :) bende müzikli wc aldım pipiliği bile varmış :))
bugün kulak burun bogaza gideceğim başlangıcı yapayım gerisi gelir :)birtek doğumdan 6 ay sonra semear testi ve kan tahlili yaptırdım okadar yaşlandık artık snowyy cim ben her aynaya baktığımda üzülüyorum bazen :)))

Boşver emzir , gündüz çalışıyorsun sen varsın uykusuz kalın birazcık :)))birdaha anne sütü nerden bulacak yavrun... Gündüz sağıp saklayabilsen gündüz onu içse olurdu ama onuda kayınvaliden içer :)))

Bendede emboli riski vardı kanım çabuk pıhtılaşıyordu,kan sulandırıcı iğne kullandım...

SABAH SABAH ÇOK GÜLDÜM :))) HIRSIZI şu kayınvaliden bir alem vallaha ...
sanada geçmiş olsun cqanım sağlıkla kavuştuk şükür bebeklerimize.

ablam bebeğini bu yüzden kaybetti hiç haberimiz yoktu trombositinin düşük olduğundan... kendide ölüyordu neredeyse... 4 ünite trombosit yüklediler öyle kurtuldu...Allah korusun dikkat ermek lazım...

geçmiş olsun canım... müzikli wc ...iyi fikir... güle güle işesin oğluşun....
zaten gündüz emmiyor bari gece mahrum etmeyim değilmi...
kv içer demen çok güldüm yaaa...
artık süt annesi olacağım için bana anne diyecekti galiba ama ozamn oğluyla bana nikah düşmez değil mi...eşimde bir defa tadına bakayım dedi... yok dedim şimdi süt oğlum olursun boşanmak zorunda kalırız dedim... korktu birden...

buradan bile pozitif enerjin geliyor çok espirilisin vallaha :)iyi günlerde kullansın oğlusun :)

geçmiş olsun ablana.benim 3. aydaki tahlilimde çıktı araştırdım işte antep fıstığı ve yeişl mercimek yükseltiyormuş her akşam fıstık yiyiordum eşim her akşam elinde fıstık annem ablamda durmadan yeşil mercimek şile yeşitli şeyler ,salatalar yaptılar allahtan yükseldi.

SABAH SABAH ÇOK GÜLDÜM :))) HIRSIZI şu kayınvaliden bir alem vallaha ...
sanada geçmiş olsun cqanım sağlıkla kavuştuk şükür bebeklerimize.
Evet canım geçmiş olsun hepimize sanada :)
Bu arada kontrole gittiğimde doktor dediki ; doğum kontrol haplarıda kullandıkça kan pıhtılaşması yapabiliyormuş , o yüzden her operasyonda kan tahlili şart özellikle aile geçmişinde varsa...

sağol canım...ablama hala söylüyorum ama ne yer ne içer nede bir daha tahlil yaptırdı...başkalarının kanıyla yaşıyor ama kocaman kadın laf dinlemiyor...
Günaydın gönlü güzel arkadaşlarım ve onların kanatsız melekleri
Senede bitiyor yahu. Bu sizinle devireceğim 2. Yıl başı. Umarım herkes için güzel ve huzurlu bir yıl olur 2015.
amin canım inşallah...mutlu huzurlu özellikle sağlıklı bir sene olsun...

merhaba arkadaşlar herkese iyi hafta sonları

oyuncağınız şimdiden hayırlı olsun, doğru diyorsun ihmal etmemek lazım, bende ortopediye gitmeliyim ayak parmağım ağrıyor uzun zamandır, bide dişim kırıldı hamileyken ama ağrımıyor diye gitmedim dr , bayağı bayağı yaşlandım ya zaten dün baktım bir dolu beyaz olmuş saçımda

canım çok dikkat et , ara ara ölçtür benim dayım 2 kez ölümden döndü, 2 düşmüştü bir kere zor kurtardık, kızınada geçmiş olsun, biraz büyüyünce ameliyat olur, biraz fazla hasta olacak ama olsun benimkilerde yok yine hastalayr yine hastalar, başka dert olmasın

oyuncağınız hayırlı olsun, gözden bir şikayet yoksa götürmene gerek yok

bu arada benim ilk kızımda dedimki eşime ilk oyuncağını sen al kendin beğen herşeyini ben aldım oyuncağıda sen al, bizimki bir geldi elinde bir çıngırak ama çıngırak yılan şeklinde , lohnes gölü canavarıymış ( ingilterede bir göl ) bizim van gölü canavarı misali , çok gülmüştüm ya ala ala çocuğa canavar mı aldın diye

bizim Lohnes canavarından bahsetmişken aklıma geldi sizlerde biliyorsunuzdur, bebekler bir süre sonra sıkılıyorlar aynı oyuncaklardan o yüzden aldığınız oyuncakların hepsini aynı anda çıkarmayın 1 tane 2 tane sonra onlardan sıkılınca kaldırın onları başka oyuncaklar verin, bir süre sonra diyelim 1 ay bu defa onları kaldırın önceki oyuncakları yeniden çıkarın, eski oyuncakları her verdiğinizde sanki yeniden almışsınız gibi seviniyorlar ben büyük kızıma yaparım, ona geçen hafta sonu 1-2 bebeği vardı onları çıkarırken ufaklık içinde canavarı çıkardım

Tatlım öncelikle ablana çok geçmiş olsun ... Zor durumlar

Hahaha yorumun süperdi :))) nikah düşermi düşmezmi bilmem ama süt annesi oluverirsin bak :) hahahaha :))))

Bizde bir alemiz :) en azından ben öyleyim , kendimize olunca ihmal ediyoruz ama anne eş dost dr . A gitmeyince kızıyoruz erteleme diye , bizede eş dost anne kızıyor erteleme diye bir kısır döngünün içindeyiz sanırım :))))

Bendede beyazlar coştu üstelik alerjiden boyada yapamıyorum hint kınası yapmıştım 2 sene önce o bile alerji yaptı :) akışına bıraktım zaten deli gibi dökülüyor , hani ensemi kazıtmıştımya oğluş çekiyor diye heçen eşime dedim hepsini 3 numara yap :) birazdaha dökülürse kazıtmaya gerek kalmayacak gerçi :)

iyi bulmuşsun çözümü...bizim yeğenleri 1 oda dolusu oyuncakları var birde attıklarımız... hiç birinin yüzüne bakmıyorlar...varsa yoksa salondaki oturma grubunun minderleriyle oynuyorlar..

canım internetten bak kendi boyanı kendin hazırlaya biliyorsun...biraz zahmetli ama tamamen mutfaktaki sebze ve meyveyle hzırlanıyor...benimd esaçım tamamen beyaz...üşendiğimden hazır boya kullanıyorum...
canım erteleme doktor kontrolünü kızıyorum bak :)

Slm kızlar bebeği için uyku tulumu kullanan varmı bizim kız üstünü çok açıyor 8 aylık oldu artık nası bi uyku tulumu almak lazım tavsiyesi olan var mı tşk..
ben kullanıyorum. memnunum da. torba şeklinde bizimki. keşke ayaklı olandan alsaydım diyorum ama.
geçmiş olsun canım. keçi boynuzu özü öneriyolar aft için. yalnız soğuk press olması lazım. en kısa zamanda şifa dilerim :)
oyyyyy maşallah ama çok yakışıklı bu yaaaa :) uyku eğitimyle ilgili yazı okumuşsun ya, ona istinaden yazıyorum. geriden takip ediyorum ya, geçmiş konu. ne diyo bu kadın, ne alaka demeyesin çok katı bi uyku eğitimi vermediysen vicdan yapacak bişey yok bence. kendini suçlu hissetme, çünkü kendinden önce bebeğin düüzenli uyusun da gelişimi daha iyi olsun diye düşünerek veriyosun eğitim. ikinizin de fiziksel ve ruhsal zindeliği için iyi uyku önemli. bunu bebeğe öğretmek bazen zor olabiliyor ama o yazıda bahsedildiği kadar problem olacağını sanmıyorum. çok katı eğitimler bence biraz sorunlu. şu ağlata ağlata uyutuyosun filan. ağlamaktan sızıyo çocuk. ben hiç bi türlüsünü beceremedim o ayrı. ama çok isterdim yapabilmek. hiç bozma çocuğun düzeni

eşinle de tertip diye konuşursun artık şaka bir ynada benimde çok dökülüyor demir eksikliğinden oluyormuş, ama yine yolumuz dr dan geçiyor canım, yani bir kan tahlili yaptırmak lazım
bende hiç boyatmadım saçımı , hep beyazlayın ca diyordum sanırım vakti geldi ama bana da alerji yapma ihitmali yüksek , bide sevmiyorum saatlerce kuaförde kalmayı, yaw ben biraz tuhaf bir kadınımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…