ilaç kullandı canım doktor cok etkılı dedi bi ilaç yazdı cok pahalı bi ilaç bi kere attı sabah bi kalktı kafası fil kafası gibi olmuş alerji yaptı sigara bırakma hattını aradık surada surada hastanelerde merkez var diye adres tarif ediyolar baska bişi yok aynı senin gibi 2 gün içmiyor sonra içince kendiyle kavga ediyor ne oldu şimdi niye yaptın diye ve dediğin gibi içmiş olmak için değil bildiğin ask yasıyo sigarayla içine nasıl askla cekıyo zaten kendi de diyo ben bırakmak istemiyorum seviyorum size zararı var diye uğrasıyorum diyor ama işte kadınlar annelik duygusunu tadınca herseyden vazgecebiliyor keske hamile kalabilse son çarem o kaldıumarım sizde bırakırsınız, ben önce ilaç almayı üşündüm ama söylenen ilaç ta vücuda zehir yüklüyormuş, o zamanlar hamile kalmayı düşündüğüm için onu eledim sonra bakanlığın sigarayı bırakma hattını aradım ama cevap veren olmadı ( ama arkadaşlarımdan olumlu yardım alanlar var ) karar verdim ve bıraktım yani şu gün bırakacagım dedim o gece 12 kadarda içtim ve ondan sonra içmedim ama çok zordu özellikle ilk günler o günlerde bol bol yürüyüş yaptım ve biraz abur cuburu kaçırdım, ya hiç unutmuyorum bir gece yaktım bir tane içiyorum sonra, kendime kızıyorum o kadar dayandın niye başladın falan sonra bir baktım yataktayım rüyaymış
eşimde önce elektronik siğara aldı 1 ay kullandı sonra onuda bıraktı çünkü elektıronik sigaraya da neticede nikotin enjekte ediyorsun, ben bıraktıysam herkes bırakır ben hep diyorum çünkü arkadaşlar diyordu öyle bir içiyorsun ki sanki yiyorsun
ama bağımlı olmak çok kötüymüş, onu anladım ve çok ama çok kızdım kendime
aynen benimde canımı sıkıyor canım babası ve daha cok düşünmesi gerekmezmi ama amaannn ne olacak mantığıyla bakıyorlar sanırım hayata sana birşey olmamıs ınsallahta olmaz bizde sigara içilen ortamda büyüdük annem astım ablam ve ben alrjik rinit hepimizde bir eser kaldı
maşallah canım ya nasıl bıraktın banada anlat doğumdan sonra eşim elektironik sıgaraya baslamıstı kıza zarar vermesın diye ama askere gidince 2-3 pakete cıkarmıs gelıncede devam eder kesin ne yaptın hap dr ?
baban seni kırmıyorsa ne güzel ben babama öyle birşey desem bana küser canım zaten ben hamile olalı balkonda içmeye başladı dışardan gelince elini yıkamaya anca alıstırdımbiz cocukken sigara içilen odada sabaha kadar uyuyorduk simdi hepimiz alerji den çekiyoruz sanırım eskiden bu kadar bilinçli değillerde yoksa bile bile zehirlemezlerdi bizi diye umuyorum hadi babam neyse de ben eşimi eğitemedim asıl sorun o bi sefer elini yüznü yıkasa üstünü değistirse diğer sefer yapmıyodu e günde yirmi kere üst değişmeyecegi için inşallah bıraktırabilirim gelince
kızlar eşimin patronu yanına iki ortak alıp işin bir bölgesinide başkasına devredip şimdilik kurtardı salı günü işleri eskisi gibi devam edecek alackalarda bir şekilde verilir herhalde işsiz kalmadı kimse şükürki bakalım alacaklarda verilir herhalde toparlanınca,destekleriniz için tekrar teşekkürler.
iş konusundaki yorumun için sağol şükürki devam ediyor herşey yavaş yavaş çözülür.belkide değil kesin olarak öyle canım dumana maruz bırakıldığımız için bende sürekli tedavi sürekli tıkalı burun zor nefes alma bu sebepten sürekli grip nezle olma iğne serum çok yasadım eşim evde içmiyor ama hamileyken dedi doktor ona eşini düşünüyorsan içmeyeceksin senin üstüne sinen koku onun için nefes alamama sebebi diye ama bırakamıyor senin için ölürüm diyo ama sigarayı bırakamıyor çok uğraştı sahidim ama öyle bişi ki eli ayagı titriyo canlı cansız herseyle kavga ediyo en son beni delirtiyo ben yak bi tane git basımdan diye yalvarıyorum tehdit hiç etmedim ama iyi yönden çok tesvik etmeye calıstım ağladım sen sıgaradan ölürsen kırkın cıkmadan baska adamla evlenirim bile dedim ama olmadı eşim benimde uyumludur ama mevzu sigara olunca kafa gidiyo
Aynen bendeboyle olacam sanirim.helee yumurta simdiden hic dayanmiyor.bide nankorler.aksam yedide babasi geldi.alti yasindaki agliyo aciktum baba annem yemek yapmadi bugun bize..yuhh dedim.buyuk kurtardi neyse beni saaydi yediklerini.hercektende acikmis yemege otureuk nasil yedi.bide benim cocuklar zayiflar.nerelerine gidiyo biiyorum.[/QUOTE][QUOTE member: 539698"]Maşallah canım gerçekten hayranlıkla okuyorum zor valla bi çocukla bile sürekli şikayet halindeyim yoruluyorum diye üç tane oğlan çok zor olmalı bizim bi arkadasın üç oğlu var meyveyi kasayla alıyorlar yemekler dev boy tencerelerde pişiyor evde dört adam dört koca boğaz demek hele ergenlikte düşünemiyorum rabbim annelerin yardımcısı olsun
sağol canım teşekkürler.Gunaydin canlar, keyifli bir hafta olur insallah
Ardaannesi masallah canim. Allah guc kuvvet versin sana. Annemi gordum sende
Canim nezaket kurallari islemiyor benim evimde. Herkesin bir ev duzeni var. Ben nasil onlara gidince uyuyorsam duzenlerine bana gelen de bana uyacak. Ben yapamam diyen gelmiyor zaten. Gecen gun kardeslerim ve annem geldi. Aksama geri donduler. Babam gelmedi. 1 gun sigaradan feragat edemedigi icin. Beni cocugumu bagimliliginin onune koymayan kisinin pul kadar degeri olmaz. Gelmesin hic muhim degil
Ayrica sigara bagimliligi eroinden bile daha kuveetlidir. Ilacla vs ile yol alamazsin. Kisinin istemesi lazim. Yoksa her turlu geri baslar.
Cok sukur. Gozun aydin canim
kızlar eşimin patronu yanına iki ortak alıp işin bir bölgesinide başkasına devredip şimdilik kurtardı salı günü işleri eskisi gibi devam edecek alackalarda bir şekilde verilir herhalde işsiz kalmadı kimse şükürki bakalım alacaklarda verilir herhalde toparlanınca,destekleriniz için tekrar teşekkürler.
canım hayırlı olsun güzel gelişmeler olmuş... bundan sonrada gerisi gelir inşallah...o kadra kişinin rızkı var ...bir yerden gelecekti elbet...kızlar eşimin patronu yanına iki ortak alıp işin bir bölgesinide başkasına devredip şimdilik kurtardı salı günü işleri eskisi gibi devam edecek alackalarda bir şekilde verilir herhalde işsiz kalmadı kimse şükürki bakalım alacaklarda verilir herhalde toparlanınca,destekleriniz için tekrar teşekkürler.
ne güzel canım düzenin kuralların olması ve insanların buna uyması baştan beri böyle bir düzenin mi vardı yoksa yıllar geçtikçe mi bir düzen oturttun . bi gün bizimde olur inşallah...Gunaydin canlar, keyifli bir hafta olur insallah
Ardaannesi masallah canim. Allah guc kuvvet versin sana. Annemi gordum sende
Canim nezaket kurallari islemiyor benim evimde. Herkesin bir ev duzeni var. Ben nasil onlara gidince uyuyorsam duzenlerine bana gelen de bana uyacak. Ben yapamam diyen gelmiyor zaten. Gecen gun kardeslerim ve annem geldi. Aksama geri donduler. Babam gelmedi. 1 gun sigaradan feragat edemedigi icin. Beni cocugumu bagimliliginin onune koymayan kisinin pul kadar degeri olmaz. Gelmesin hic muhim degil
Ayrica sigara bagimliligi eroinden bile daha kuveetlidir. Ilacla vs ile yol alamazsin. Kisinin istemesi lazim. Yoksa her turlu geri baslar.
Cok sukur. Gozun aydin canim
vayy enişteye bak güzel kandırmıs seni kafaya koymuş sigaradan bile vazgeçmişiş konusundaki yorumun için sağol şükürki devam ediyor herşey yavaş yavaş çözülür.
sigara konusu ben hiç içmedim ama eşimle biz7-8 ay bir arkadaşlıktan sonra flörte başladık arkadaşken ben sürekli sigara içen biriyle hayatta evlenmem diyordum eşimde kafaya koymuş tabi benle iddaya girdi o zman spora gidiyorum 2kg fazlam var sen 2 kg ver bende sigarayı bırakıcam diye günde 2 paket içiyordu 15 gün baş ağrısından kıvrandı kafası kalkmıyordu sonra benimle spora başladı sigarayı bırakınca sporada başlayınca bi baktım lap evlenme teklif etti :)) allahtan biz evlenmeden bıraktı kendisi uğaşmak zorunda kalmadım.benimde alerjim var içilen yerde duramıyorum evimdede içirmiyorum.ama eşimi ben zıpkınla balık avına yönlendirdim ondada nefes önemli tam 5 yıl sonra dediki iyiki bırakmışım ilk zmanlarda zorlanıyorudum şimdi ciğerlerim açıldı resmen rahatladım iyiki bırakmışım dedi şimdiki aklım olsa hayatta içmezdim diyor.
Ders calisicaz dedim ama dolapta mozaik pasta varri buyuk arkasina saklamis anne bise diycem ama kizma.bunuda yiyebilirmiyim.sofrayi yeni topladim bir tepsi pogaca bitti..onuda yiyecek.oturmak haram gorusuruz kizlaar
Slm arkadaşlar vakit bulupta buraya bakamıyorum kızın diş buğdayıni doktuk üst iki diş de çıkacak gibi ondan önce sanırım yan kesici çıkıyor.sigara mevzusu eşimle kavga sebebimiz ilk tanıştığımız yıl benim için bıraktı yoksa evlenmezdim sonra tekrar başladı cook şükür hep balkonda içer geçen yine tartıştım başına bir hastalık gelecek çocuklarini düşün diye güya ev alınca birakacakti evde aldık yine aynı hem sağlığına hem cebine zarar
maşallah hayırlolsun :) önünde örnek olan bebekler daha iyi öğreniyor gözlemleyerek.zaten telefon,kumanda ve oyuncakları hariç herşey dikkatini çekiyor.Kizlar gecukmeyle beraber oglum emekliyor bugun.alttan disinide hissettim bugun .emekliyo ama titmanacak yer bulmak icin direk ataga gecti oglan.dun kumandayi kulagina goturdu.oylesine sandim bugun ben telefonla konusuurken bi baktim oyuncagi kulagina goturdu.gulunce ben aloo dedim nasil mutlu bise basarmis gibi.bide cok guzel kitsp inceliyor.resimlere tek tek bakiyo.abiler ders calisiyo oda calismaya erken basladi.ilk ve tek olunca ben ogretiyodum buyuge simdi dogaclama o kendi ogreniyo gorerk.ama buyuge cok korumaci oldum basaramaz diye ben yardim ettim simdi o cok cekingen hep benim hatam.okuyordum tabo ozgur birakmak gerektigini.ama yasayinca daha iyi anladim.ortancam daha sosyal aktif.bu uc nu marada tam firlama olacak sanirim.
Allahtan eşim ve ben kullanmıyoruz. biz de sigara kokan evde büyüdük maalesef. küçükken havada uçan dumanı yakalamaya çalıştığımızı hatırlıyorum. misafir geldiği zaman evde göz gözü görmezdi. insanlar oturma odasına kurulup sigara içince ev sahibine ikramda bulunduklarını sanıyolardı herhalde. çok şükür anlayış değişti. ama babam haala aynı baba.O sigara mevzusu benim de canımı sıkıyor, ama artık vaz geçtim uyarmaktan. Bebeğin babası olarak kendisinin de düşünmesi gerekir, değil mi? (Ceku'nun babasından söz ediyorum.)
Babam 7-8 yıl öncesine kadar sigarasını oturma odasında içerdi.KOAH'ya yakalanınca bıraktı. Sigara kokan odalarda büyüdük. Kardeşim düzenli sigara içiyor. Ben ise bağımlısı olmayı denedim, sarmadı. Muhakkak görmediğim bir zararı vardır, ama görünürde bir şikayetim yok.
hoş geldin. sağlıkla al yawrunu kucağına. bebek arabasında aradığın kriterler çok öenmli canım. ve maalesef çok zor karar vermesi. ben jane rider almıştım. çok da memnunum. graco ile ilgili de olmlu yorumlar okumuştum, ama hangi modeli bilemiyorum tabi. senin adına da şimdiden hayırlısı olsun.Merhaba cici annelerBen de 2015 nisan annesi olacağım allahın izniyle ve bebekle ilgili alışverişlere henüz başlamadım. İlk olarak benek arabası almayı düşünüyorum ve tecrübeli aynı zamanda da yeni anne olmuş birilerinden fikir almaya çalışırken aklıma sizler geldiniz Şu an için aklımda graco evo travel sistem var ama acaba aranızda bunun kullanıcıları var mı veya ben şunu kkllanıyorum ve çok çok memnunum dediğiniz bir marka var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Daha çook yolum buralara düşecek gibi
babamla kavga edeceğiz bir gün de bakalım hayırlısı. kırmak da istemiyorum. ilk torun, o kadar hevesli ki. bazen benim onun annesi olduğumu bile unutuyor. kızımı bana vermeyeceğini filan söyleyip söyleyişp duruyor. her telefonda aynı muhabbet. sıkıldım, hatta sinirlenmeye başladım. sanırım bi dahaki telefon görüşmemizde parlamaya adayımBen terbiye ettim canım. Babam oglumu gözüyle seviyor. Dokunmak yasak. Morgan da yazmış. Yıllarca sigara dumanlı evlerde yasadık. Bizim saglıgımızla düşünmeden oynadılar, cocugumun saglıgıyla oynatmam.
Sen nasıl oldun?
en zoru kocayı terbiye etmek herhalde. Allahtan benim öyle bi derdm yok. ben o sağdaki soldakilere kapattım kulağımı. herkesin çocuğu kendine. benim de çocuk büyütme şeklim bu.son günler değildir canım karadenizin güzelliği üç beş gün kış gerisi hep güzel olur sadece yağmuru biraz fazla
valla yürekten katılıyorum sanırım bilinçli olmakla ilgili bizdede sana kadar anne olan yok mu şu avukat 3 cocuk buyutuyo su öğretmen 2 çocuk büyütüyo senin kadar evhamlı yok abartıyorsun gibi cümleler duyuyorum sürekli evet on çocuk büyütmedik belki tecrübesiziz ama en azından doğruyu yanlısı arastırıp bulup uygulamaya çalısıyoruz. ah bu babalar ah bu kocalar laf dinlemiyo içiyo yine iyi tarafından bakarsak biz içmiyoruz benim bi arkadasım hamileliği boyunca içti halada içiyo yazık o bebişe üzülüyom
canımcım hadi gözün aydın. inşallah daha güzel olur herseykızlar eşimin patronu yanına iki ortak alıp işin bir bölgesinide başkasına devredip şimdilik kurtardı salı günü işleri eskisi gibi devam edecek alackalarda bir şekilde verilir herhalde işsiz kalmadı kimse şükürki bakalım alacaklarda verilir herhalde toparlanınca,destekleriniz için tekrar teşekkürler.
sağlıcakla kucağına al yavrunu ben kışın piere cardin bebek arabası yazın baston puset kullanıyorum bebek arabaları çok ağır ama ilk etap için kullanışlı çünkü benim baston puset tam yatmıyor ama oturmaya başladığından beri kullanıyorum çok hafif kaldırımları felan rahat çıkıyoruz anne kucağı pusetim de başta piere cardindi araba koltuğu olarak da kullanıyordum şu an cihicco eletta ondan da çok memnunumMerhaba cici annelerBen de 2015 nisan annesi olacağım allahın izniyle ve bebekle ilgili alışverişlere henüz başlamadım. İlk olarak benek arabası almayı düşünüyorum ve tecrübeli aynı zamanda da yeni anne olmuş birilerinden fikir almaya çalışırken aklıma sizler geldiniz Şu an için aklımda graco evo travel sistem var ama acaba aranızda bunun kullanıcıları var mı veya ben şunu kkllanıyorum ve çok çok memnunum dediğiniz bir marka var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Daha çook yolum buralara düşecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?