2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ilaç kullandı canım doktor cok etkılı dedi bi ilaç yazdı cok pahalı bi ilaç bi kere attı sabah bi kalktı kafası fil kafası gibi olmuş alerji yaptı sigara bırakma hattını aradık surada surada hastanelerde merkez var diye adres tarif ediyolar baska bişi yok aynı senin gibi 2 gün içmiyor sonra içince kendiyle kavga ediyor ne oldu şimdi niye yaptın diye ve dediğin gibi içmiş olmak için değil bildiğin ask yasıyo sigarayla içine nasıl askla cekıyo zaten kendi de diyo ben bırakmak istemiyorum seviyorum size zararı var diye uğrasıyorum diyor ama işte kadınlar annelik duygusunu tadınca herseyden vazgecebiliyor keske hamile kalabilse son çarem o kaldı belki bırakırdı

[QUOTE member: 539698"]Maşallah canım gerçekten hayranlıkla okuyorum zor valla bi çocukla bile sürekli şikayet halindeyim yoruluyorum diye üç tane oğlan çok zor olmalı bizim bi arkadasın üç oğlu var meyveyi kasayla alıyorlar yemekler dev boy tencerelerde pişiyor evde dört adam dört koca boğaz demek hele ergenlikte düşünemiyorum rabbim annelerin yardımcısı olsun[/QUOTE]
Aynen bendeboyle olacam sanirim.helee yumurta simdiden hic dayanmiyor.bide nankorler.aksam yedide babasi geldi.alti yasindaki agliyo aciktum baba annem yemek yapmadi bugun bize..yuhh dedim.buyuk kurtardi neyse beni saaydi yediklerini.hercektende acikmis yemege otureuk nasil yedi.bide benim cocuklar zayiflar.nerelerine gidiyo biiyorum.

Gunaydin canlar, keyifli bir hafta olur insallah
Ardaannesi masallah canim. Allah guc kuvvet versin sana. Annemi gordum sende

Canim nezaket kurallari islemiyor benim evimde. Herkesin bir ev duzeni var. Ben nasil onlara gidince uyuyorsam duzenlerine bana gelen de bana uyacak. Ben yapamam diyen gelmiyor zaten. Gecen gun kardeslerim ve annem geldi. Aksama geri donduler. Babam gelmedi. 1 gun sigaradan feragat edemedigi icin. Beni cocugumu bagimliliginin onune koymayan kisinin pul kadar degeri olmaz. Gelmesin hic muhim degil

Ayrica sigara bagimliligi eroinden bile daha kuveetlidir. Ilacla vs ile yol alamazsin. Kisinin istemesi lazim. Yoksa her turlu geri baslar.

Cok sukur. Gozun aydin canim

iş konusundaki yorumun için sağol şükürki devam ediyor herşey yavaş yavaş çözülür.
sigara konusu ben hiç içmedim ama eşimle biz7-8 ay bir arkadaşlıktan sonra flörte başladık arkadaşken ben sürekli sigara içen biriyle hayatta evlenmem diyordum eşimde kafaya koymuş tabi benle iddaya girdi o zman spora gidiyorum 2kg fazlam var sen 2 kg ver bende sigarayı bırakıcam diye günde 2 paket içiyordu 15 gün baş ağrısından kıvrandı kafası kalkmıyordu sonra benimle spora başladı sigarayı bırakınca sporada başlayınca bi baktım lap evlenme teklif etti :)) allahtan biz evlenmeden bıraktı kendisi uğaşmak zorunda kalmadım.benimde alerjim var içilen yerde duramıyorum evimdede içirmiyorum.ama eşimi ben zıpkınla balık avına yönlendirdim ondada nefes önemli tam 5 yıl sonra dediki iyiki bırakmışım ilk zmanlarda zorlanıyorudum şimdi ciğerlerim açıldı resmen rahatladım iyiki bırakmışım dedi şimdiki aklım olsa hayatta içmezdim diyor.

Aynen bendeboyle olacam sanirim.helee yumurta simdiden hic dayanmiyor.bide nankorler.aksam yedide babasi geldi.alti yasindaki agliyo aciktum baba annem yemek yapmadi bugun bize..yuhh dedim.buyuk kurtardi neyse beni saaydi yediklerini.hercektende acikmis yemege otureuk nasil yedi.bide benim cocuklar zayiflar.nerelerine gidiyo biiyorum.[/QUOTE]
canım allah kolaylık versin küçük aç kurtlar :)) yerim onları ahçı gibi bütün gün mutrakta biri gerek size birde onlarla ilgilenmek allah yardımcın olsun.

sağol canım teşekkürler.
bizim evde içilmiyor ama annem günde 3 tane içiyor ne yazıkki arka odadaki balkonda içiyor içerken üstüne ayrı uzun kollu hırka giyiyor sigara hırkası :) biraz havalanıp onu çıkarıp elini yüzünü yıkayıp çocukla ilgileniyor bende hiç içmemesini hem kendi evladım hemde onun sağlşığı için istiyorum ama ne annem ne babam bırakmıyolar paramız yetişmiyor diyorlar ama ayda 400tl sigaraya veriyorlar herşeyden kısıyorlar ondan asla gerçekten ilginç bir şey.

aman iyi canım en azından işsiz kimse kalmadı Allah kimseyi işsiz bırakmasın. (Amin.)
Alacakları da verir artık ama siz yinede işin peşini bırakmayın. Hayırlısı olsun canım en azından güzel haber.

merhaba kızlar...
ardaannesi3 Allah kolaylık versin senin gibi çok çocuklu annelere inşallah...en azından yiyorlar...yemeyen çocuk daha çok uğraştırıyor...
canım hayırlı olsun güzel gelişmeler olmuş... bundan sonrada gerisi gelir inşallah...o kadra kişinin rızkı var ...bir yerden gelecekti elbet...

ne güzel canım düzenin kuralların olması ve insanların buna uyması baştan beri böyle bir düzenin mi vardı yoksa yıllar geçtikçe mi bir düzen oturttun . bi gün bizimde olur inşallah...

vayy enişteye bak güzel kandırmıs seni kafaya koymuş sigaradan bile vazgeçmiş aslında bi hobi bulmak iyi fikir ama erzurumda çalısınca zıpkınla balık avlamayı bırak taze balığı zor bulup alıp yiyoruz

Slm arkadaşlar vakit bulupta buraya bakamıyorum kızın diş buğdayıni doktuk üst iki diş de çıkacak gibi ondan önce sanırım yan kesici çıkıyor.sigara mevzusu eşimle kavga sebebimiz ilk tanıştığımız yıl benim için bıraktı yoksa evlenmezdim sonra tekrar başladı cook şükür hep balkonda içer geçen yine tartıştım başına bir hastalık gelecek çocuklarini düşün diye güya ev alınca birakacakti evde aldık yine aynı hem sağlığına hem cebine zarar

maşallah canım diş buğdayınız hayırlı olsun.

Kizlar gecukmeyle beraber oglum emekliyor bugun.alttan disinide hissettim bugun .emekliyo ama titmanacak yer bulmak icin direk ataga gecti oglan.dun kumandayi kulagina goturdu.oylesine sandim bugun ben telefonla konusuurken bi baktim oyuncagi kulagina goturdu.gulunce ben aloo dedim nasil mutlu bise basarmis gibi.bide cok guzel kitsp inceliyor.resimlere tek tek bakiyo.abiler ders calisiyo oda calismaya erken basladi.ilk ve tek olunca ben ogretiyodum buyuge simdi dogaclama o kendi ogreniyo gorerk.ama buyuge cok korumaci oldum basaramaz diye ben yardim ettim simdi o cok cekingen hep benim hatam.okuyordum tabo ozgur birakmak gerektigini.ama yasayinca daha iyi anladim.ortancam daha sosyal aktif.bu uc nu marada tam firlama olacak sanirim.

kızlar bu arada benim kız tabiri caizse bu ara çok sinirli sürekli böğürüyor :)bağrışlar ,çığlıklar ,homurdanmaları çok arttı cumartesi günü öğlen eve gitmedim ben hamileyken vefat eden kuzenimin hiç bir şeyine katılamamıştım haftasınada trafik kazzsı geçirdim zaten bu sene müdürme açıklayıp gidip yardımcı olmak istediğimi söyledim izin aldım oradaydım anneme kök söktürmüş sürekli kapıya bakmış akşam geldim sürekli söylendi bıcırık sabah kalktı yine söyleniyor yandım ben bu kızçeyle :)

maşallah hayırlolsun :) önünde örnek olan bebekler daha iyi öğreniyor gözlemleyerek.zaten telefon,kumanda ve oyuncakları hariç herşey dikkatini çekiyor.

Allahtan eşim ve ben kullanmıyoruz. biz de sigara kokan evde büyüdük maalesef. küçükken havada uçan dumanı yakalamaya çalıştığımızı hatırlıyorum. misafir geldiği zaman evde göz gözü görmezdi. insanlar oturma odasına kurulup sigara içince ev sahibine ikramda bulunduklarını sanıyolardı herhalde. çok şükür anlayış değişti. ama babam haala aynı baba.
ayrıca senin ve hawar ın babasına da geçmiş olsun.
hoş geldin. sağlıkla al yawrunu kucağına. bebek arabasında aradığın kriterler çok öenmli canım. ve maalesef çok zor karar vermesi. ben jane rider almıştım. çok da memnunum. graco ile ilgili de olmlu yorumlar okumuştum, ama hangi modeli bilemiyorum tabi. senin adına da şimdiden hayırlısı olsun.
babamla kavga edeceğiz bir gün de bakalım hayırlısı. kırmak da istemiyorum. ilk torun, o kadar hevesli ki. bazen benim onun annesi olduğumu bile unutuyor. kızımı bana vermeyeceğini filan söyleyip söyleyişp duruyor. her telefonda aynı muhabbet. sıkıldım, hatta sinirlenmeye başladım. sanırım bi dahaki telefon görüşmemizde parlamaya adayım
bu arada iyiyim canım sağol sorduğun için.
en zoru kocayı terbiye etmek herhalde. Allahtan benim öyle bi derdm yok. ben o sağdaki soldakilere kapattım kulağımı. herkesin çocuğu kendine. benim de çocuk büyütme şeklim bu.
canımcım hadi gözün aydın. inşallah daha güzel olur hersey

sağlıcakla kucağına al yavrunu ben kışın piere cardin bebek arabası yazın baston puset kullanıyorum bebek arabaları çok ağır ama ilk etap için kullanışlı çünkü benim baston puset tam yatmıyor ama oturmaya başladığından beri kullanıyorum çok hafif kaldırımları felan rahat çıkıyoruz anne kucağı pusetim de başta piere cardindi araba koltuğu olarak da kullanıyordum şu an cihicco eletta ondan da çok memnunum

kızlar oto koltuğu almam lazım bir aya erzurum yolcusuyum chicco eletta baska kullanan var mı yada baska marka öneren? bide her arabaya oluyor mu bu koltuklar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…