2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar oto koltuğu almam lazım bir aya erzurum yolcusuyum chicco eletta baska kullanan var mı yada baska marka öneren? bide her arabaya oluyor mu bu koltuklar acaba

Canım geçen aya kadar arıyordum bende baya araştırdım yatış pozisyonu terleme durumu ve en önemlisi güvenlik römer marka karşıma çıktı hep. Pahalı ama indirim bekliyordum.. Tabi iyiki bekledik çünkü arabayı satmak zorunda kaldık.
Bir bak istersen

herkeze gübaydın kızlar,
bizdede araba yok koltuk var :) ablam verdi:)inşallah daha iyilerini alırsınız.kontrolden sonra bizede bilgi veirisin geçmiş olsun.

ay kızlar bi yaşıma daha girdim dün çalışan bir arkadaş izin istedi iki gün yıllık izin haketmediği için ücretsiz izin verebileceğimizi ama geçerli bir sebep sunması gerektiğini söyledim ki müdüre iletip onay alacağım sevgilisi hamile kalmış onu kaçıracakmış onun için izin istiyor ağzım açık kaldı yani daha neler göreceğim ne kadar çeşit varsa hepsi bizim burada toplanmış.

kızlar günaydın..kar yüzünden işe 2 gündür geç geliyorum...Ankara felaket bu sabah...
doktor yürütece bindiriyosanız ilk adım ayakkabısı giydirin demiş...yoksa parmak uçlarında yürümeye alışır demiş...daha erken değilmi minnak ayaklarına...
ayakkabı alıp giydiren varmı...
Günaydın canlar. Sessizleşmiş burası. Bugün kontrol ümüz var. Umarım kulağının şişliği inmiştir
inşallah geçmiştir canım..iyi haberlerle gel..

geçerli bir nedeni varmış ama başka bir şey uydursa iyi olur heralde... karda kışta nereye kaçıracakmış..birde 2 gün izin alıyor...kızı kaçırdıktan sonra işemi dönecek..hemen bulurlar ki...gülermisin ağlarmısın...

bir çok alıntı yapmıştım hepsi silinmiş...

işin zor güzelim, ama hep söylenir ya herşey kafada bitiyor, bende çok seviyordum, onsuz kahve nasıl içilir, çay nasıl içilir diyordum ama içiliyor, istemek lazım , istemeden olmuyor bu iş, bide siğara yüzünden hasta olmuş birilerini göstermek lazım zorla nefes aldığını görünce belki bırakır

kızlar oto koltuğu almam lazım bir aya erzurum yolcusuyum chicco eletta baska kullanan var mı yada baska marka öneren? bide her arabaya oluyor mu bu koltuklar acaba
bizim ki koala oto koltuğu 2,5 yıldır kullanıyoruz mennunuz, aslında en iyileri römör müydü neydi öyle bir marka ama araştırdım hepsi terletiyor koltukların özellikle uzun yolda sık sık üstünü değiştirmek lazım yada sırt kısmına penye battaniye sermek lazım, bide bazı koltuklar izofiksli oluyor onlar daha güvenli ama bu tamamen arabayla alakalı bir şey bizim eski arabamızda izofiks yoktu, biz böyle bir şey aldık, işin kısası arabanız izofiksli ise her marekayı alabilirsin hemen hemen hepsi iyi, ama hepside terletiyor

Selamlar

Oto koltugu mevzusu iyi denk geldi. Bizimki concord ama kucuk geliyor artik. Yeni alacaktim. Herkes bir markada hemfikir sanirim. Tesekkurler, sormadan yardim ettiniz

ne güzel canım düzenin kuralların olması ve insanların buna uyması baştan beri böyle bir düzenin mi vardı yoksa yıllar geçtikçe mi bir düzen oturttun . bi gün bizimde olur inşallah...

Canim evimin belirli bir duzeni hep vardi ama cocuk olunca daha da dikkat etmeye basladim. Sigara icenleri eskiden balkona yolluyordum simdi ona da izin vermiyorum. Bana gelen de bilerek geliyor zaten. Sonradan ogrenip memnun olmayanla da telefonda gorusuyoruz

Gecen basima geleni anlatayim. Evde oturma odasi oglanin gunduz vaktini gecirdigi yer. Esimin akrabalari misafir olacakti sadece aksam yemegi icin. Salona davet edip oturma odasina girmemelerini rica ettim. Cunku oglan yere yatip haliyi bile yaliyor. Bir saat kadar sonra cocuklari oturma odasinda tv karsisinda buldum. 4 cocugu var. Bebegimin oyuncaklarina da dokunmuslar. Oda zaten temizlenecek bu saatten sonra cik desem de birsey ifade etmez dedim seslenmedim. Wc ye gittim bir de ne goreyim. Terligi tuvalet kisminda birakmis lavabo olan yerde coraplari ile yurumusler. E tahmin edin artik. Halilar koltuklar...

Ciglik attim saskinliktan. Hanim ne oldugunu anladiginda bile benim kadar uzulmedi kendinin ve ailesinin yaptigina. Hali yikamaya verirsin dedi cok sakin bir ses tonu ile.

Sonuc halilar yikamaya gitti. 2 gun oglum odasindan cikamadi. Koltuk vs temizligi icin de yardimci cagirmak durumunda kaldim. Bir daha evime gelemeyecekler...

Günaydın canlar. Sessizleşmiş burası. Bugün kontrol ümüz var. Umarım kulağının şişliği inmiştir

Guzel haberlerle gelirsin insallah canim.

Amanin Allah kolaylik versin canim. Basiniza is acilmasin da.

Canim benim oglan surekli ayakta. Tutmadan da 1 m kadar yuruyor. Corabi bazen de patigi var ayaginda. Ayakkabi almadim ama parmak ucunda yurumuyor. Ayagini basiyor bizim gibi.

Bruja nin esinin konusu aslinda. Esine bir sorsun biz de ogrenelim:)

Merhaba kızlar

Umarım herkes iyidir.Çok şükür biz iyiyiz.unutmadan sorayım 9.ay aşısını yaptıran var mı aranızda?Tam 9 ay dolmadan yapılması lazımmış sağlık ocağındaki ebe söyledi.Size de bir danışayım dedim.

yürüteçte dikkat ettimde gerçekten parmak uçlarına basarak yürüyor..sen yürüteç kullanmadığın için Kerem normal yürüyecektir... maşşallah maşşallah yürümeyede başlamış...Allah ayağına taş değdirmesin...yürüteçten kendi başına yürümeye geçtiğinde ise çocuk hala parmak uçlarına basacakmış...görümcemin kızı daha yeni yeni tam basmaya başladı...koşarken bile parmak uçlarında koşuyordu banu alkan gibi aynı :)
evi komple kırkladın yani... ne zor ya... ailelerden akrabalardan uzakta olmanda iyi yoksa bu tür temizliklerle çok sık uğraşman gerekecekti... (gerçi o zamanda gelemezlerdi sana huyunu bildikleri için) hele yatılı misafirden sonra çok yorucu oluyor...ben kafayı sıyırmak üzereydim... sanırım sıyırdım çünkü görmezden gelmeye başladım.. görümcemin kızı altına kaka yapmış...donunu çıkarıp banyonun heryerine sıvamış ve çoraplarının altıda kaka ve o ayaklarla evin heryerinde gezmiş... ne yapacağımı şaşırdım... sinirlenmeden sakince önce kızı bir güzel yıkayıp yeni üst baş giydirdim... sonra banyodan başladım temizliğe ama başka bir eve taşınsak mı yeni eşyalar alsak mı diye düşünüyorum..başka türlü temizleyemem diyorum sürekli...neyseki bir hal yoluna girdi ama ne kadar temizlesemde ev hep bana pis geliyor...

merhaba canım... bana hemşire ocağın 12 si diye söyledi ve aşı kartınada o tarihi yazmış... yani ela 9 ay 2 günlük oluyor o gün...

Arkadaşlar buğday ruşeymi kullanan var mi ne ise yarıyor birde yulaf ününü nasıl kullanıyorsunuz ve birde akşam için muhallebi yapan var mi rica etsem tarif tsk ederim

offf cok kötü olmuş bende küçük çocugu olan akrabalara gitmiyorum arada bize gelen oluyor kendi kuzumu bırakıp çocuları gözetliyom evden gidincede bütün oyuncaklar camasır ve bulasık makınasına gıdıyor gecen unutup pilli telefonunuda bulasık makınasına koymusum bozuldu :) böyle annelere sinir oluyorum takip etmez yaramazlık yapıncada aman ne olacak mantığı yazın bizdede oldu cocuk duvardakı bordür kağıdını yırttı kapalı balkona gırmıs yaş ceviz sermiştik kurusun diye onları balkondan asa atmış nasıl sinirlendim annesi kızmadı bile ya ne yaptın bile demedi zaten gözetleseydi yapamazdıda

Canım yanliş anlamada elanın sürekli hasta olmasının sebebi de biraz o kız ve kaynanan bence kız bunları yaparken kaynanan nerdeymiş niye bakmamıs ne yapıyo diye valla yazık sana psikolojini bozmadan büyütebilsen bi kızını

koala nın hangi modelini kullanıyorsunuz canım uzun yolculuk yaptınız mı ? bizimde eski araba kemer yeri var sadece römör e bende baktım ama bütcem o kadarını kaldırmıyor valla ne güzel bırakmıssın masallah darısı eşimin başına uğrasıyom ugrasıyom yok en son dua ediyom :)

Selam kızlar
Bursa kara teslim, bebeğimle evde mahsur kaldık :)
Bir süredir meleğimin kabızlık problemi vardı, bir dr arkadaş duphalac şurup tavsiye etti 3 -4 gün 1 çay kaşığı verdim fayda etmedi. 5 günün sonunda toptan yaptı :) bu geçtiğimiz hafta da yapmadı hiç 2 gündür ağlayıp ıkınarak fındık kadar yaptı. Doktora götürmek istemedim gerekli gereksiz bi ton tahlil yaptığı için çoğu. Doktoruyla telefonda görüştüm libalaks lavman tavsiye etti fakat prospektuste 3 yaş üstü çocuklar için yazıyo, eczacı 2 arkadaşımla görüşüp fitilde karar kıldım ve fitili kullanca yaptı kakasını katı bi şekilde. Bugüne kadar da her gün 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim, kuru kayısı suyu, kimyon verdim ama anne sütü de aldığından çok su içmek istemiyo. Önerileriniz var mı?
Sizin bıdıklar nasıl? Hasta olanlara geçmiş olsun çok

Ayammabu ba
zAyakkabi bazen giydirmeye calisiyorum.ama daha ayak parmaklarindaki yakalama refleksi daha duruyo bizde.parmaklarini bukuyo sonra birakiyo ama rahatsiz hissediyo.

Havuc elma
Havuc elma suyu sik baska meyvede olur sivi tuketmis olur.

Yürütece çok binen çocukların genellikle çoğunda var bu durum.Ben kızı çok bindirmiyorum.Maksimum günde yarım saati geçmiyor.Annemde sağolsun bütün gün onun elinden tutup gezdiriyor yürüteç yerine.Benim cimcime de tam basıyor ayaklarını.Ama bu zamanla geçici bir durum.Benim ablamın kızı da hep yürüteçteydi ve parmak ucuna basıyordu.10 aylıkken yürüdü şimdi 13 aylık atlı gibi koşturuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…