2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar herkese selam umarim minnoslar ve sizler iyisinizdir.uzun zamandir yazamiyorum bebisten vakit kalmiyor valla.kk da zayiflama topigine bi kac kelam yazip xikabiliyorum ancak.
9. Ay asisi ni yaptiracaktim kardan cikamadik umarim zamanini gecirmem ama 9 ayimizda doldu yarin bir ariyaim saglik ocagini
Simdide vakit bulmusken bir gecmise bakiyim
Hepinizi opuyoruz

Biz dokuz aylik olduk bu hafta ici yaptiricam.hava cok soguk bakalim ne zaman cikarabilirim.

şimdi, hatırlamıyorum modelini de eşim gelince söyliyeyim baksın, biz her yaz 1200 km gidiş 1200 km geliş yol yapıyoruz orada gezdiğimizde cabası, biz memnunuz 3 kademeli

kızlar iyi akşamlar keci sutumuz bitti ve malesef en az bir ay daha yok yavrulama donemiymis.inek sütü ile yoğurt yapacağım ilk kez eymen için.bildiğimiz sutcuden alacagim.açık sütten bebeğine yoğurt mayalayan oldu mu

Kızlar merhaba,
yoğunluktan giremedim bugün nete.
Nasılsınız, minnaklarınız nasıl? Biz iyiyiz şükür. İzmir'e sabah kar yağdı tutar diye umut ettik ama durdu malesef ama müthiş soğuk var.
A-a! Sen de mi İzmirlisin? Şimdi öğrendim..

Biz hep inek sütünden mayalıyoruz, markete köyden günlük getiriyorlar bu kasabada..

Ceku da katı gıdaya geçtiğimizden beri o konuda biraz problemli.. Çok katılaşıp zorlayınca ben katı gıdayı, özellikle kabız yaptığını bildiğim muzu vs. kesiyorum 1-2 gün. Bir de neredeyse yediği her şeye bir miktar anne sütü katıyorum. Sabah kahvaltısında peynir, yumurta sarısı, biraz tam buğday ekmeği, tuzsuz beyaz peynirin yanında anne sütü ve zeytinyağı veriyoruz.

Biz daha vurulmadik ama.bizeboyle birsey denmedi saglik ocaginda hatta birkac gun gec bile vurulcak bizimki.

İyi akşamlar doktordan geldik ama hiç memnun kalmadım. Diğer doktorumuz uzak değiştirmek zorunda kaldık. Kulağı inmek üzere dedi on gün daha kullan ilaçları dedi ama ben dört gündür vermiyorum.. Ne yapsam devam etsem mi. Çünkü ilaç vermek istemiyorum çok.
Bizim ki muane olurken çok ağladı ve doktor ağlıyor diye ilgilenmedi sakinleşince gelinde demedi sinirlendim çıktım bende. Başından savar gibiydi. Hiç konuşmadık başka bu ay böyle olur şöyle olur yok yok. Aşıyı bile sormadı.
Bizim aşı sağlık ocağında cuma günleri oluyor yani dokuz uçağı beş gün geçecek umarım sorun olmaz.

Geçmiş olsun canım bursa da hangi doktor A gidiyorsun

İ
lLaci kullan canim.gecmisken tekrarlamasin oyle okuyo cunki.dr vaar dr var gercekten.bende dr yuzunden yavrum bi ay kulak agrisiyla yasadi yemedi kilo almadi..uc hafta sonra baska dr direk kbb ye sevk etti zara katar iltihaplamisti nerdeyse isotme kaybi oluyodu.bu arada kizlar agzimiz mantarimiz iyilesti sukur.vitamin takviyesi iyi geldi.

Merhabalar
Oto koltugunda hangi marka ve modelde herkes hemfikir? Takip edemedim.
Bu arada snowyy eskisi kadar sık yazmıyorsun. Ozel bir nedeni var mı, yoksa yoğunluktan mı? Gozlerim senin mesajlarını arıyor :) alışmışım.

Günaydın arkadaşlar ardanin annesi kuzu iyileşmiş gözün aydın kızlar dün yazmıştım yulaf ününü nasıl kullanıyorsunuz diye bu sabah yaptım tadı hafif acimsi geldi tadı böyle mi acaba yoksa bayatlamis mi anlamadim bilgisi olan cvp sevinirim hırsız sanırım sen kullanıyorsun of kafam karıştı önceden tadını bilmisligimde yok

torunu seslenmişte duymamış...torunuda gelmedi diye sinirlenip kakasını sağa sola bulaştırmış..birazda utanmış altına yaptığı için saklamak istemiş ağlamış...evin beti bereketi kalmadı zaten... pislikten...

canım benim kızda 3 gündür kabız ıkınıyor ıkınıyor çıkaramıyor... kulak çöpüne vazelini bolca sürüp makatından yavaşça fitil gibi içeri itiyorum... kulak öpünün ucu içeri girince 1 dakika kadar bekleyip çıkarıyorum ... altını bezleyip bekliyorum 10 dakika içinde kakaısnı yapıyor... fitil yada banzeri şeylerden iyidir canım... ama işte kaka yapmasına biz yardım ettiğimiz için bağırsak tembelliği olmasın diye her gün aynı saatte yap .. bu dediğimi...geçmiş olsun canım..inşallah düzene girer popoları...

Ayammabu ba

zAyakkabi bazen giydirmeye calisiyorum.ama daha ayak parmaklarindaki yakalama refleksi daha duruyo bizde.parmaklarini bukuyo sonra birakiyo ama rahatsiz hissediyo.
bana daha erken gibi geldi ayakkabı için... malum her doktorun dediğinide dinlememk lazım..bazıları bilip bilmeden konuşuyor...

ilerde düzeliyor yani öyle kalmıyor sonuçta... benim gördüğüm ve senin verdiğin örneklere göre çok büyük bir sakıncası yok galiba...
snowwy nin anlattıklarına göre bayağı uğraşmış ev temizliğiyle..sanırım ondan giremiyor çok sık...

sanada merhaba canım...9 aylık oldu kuzular...şu aşılarıda bir atlatsaydık

ben pastorize alıyorum canım malesef sütçümüz yok... ama bir sorun olmadı inek sütünden...tabi senin biraz kaynatman lazım açık süt olunca...

canım kullan istersen bir sıkıntı yaşamasın...cins cins doktor var işte... insan evladı bulmak zor her sektörde...

maşşallah Arda ya geçmiş bitmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamasın..

günaydın canım...yulaf unu acımsı oluyor evet... bayat olduğundan falan değil...omletine yoğurdunada karıştırabilirsin...o zaman tadı çok ağzına gelmiyor ...ben tam buğday unu kullanıyorum... onuda dene istersen...

bize de 9.ay aşısı tek aşı değil açtık mı on çocuğa vuruyoruz çarşamba günleri açıyoruz dedi sağlık ocağı. Bizim de 5 gün geçecek hayırlısı sorun olmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…