2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slm kızlar ben bugun yeni katıldım 2014 nisan annelerinden olucam inşallah biraz sorunlu bir gebelik geçiriyorum düşük riskim vardı umarım bende bir gün annelik duygusunu tadarım bu 3. bebeğim 2 sinide karnımda kaybettim inşallah rabbim bu bebeğimi bize sağlıklı bi şekilde bağışlar tüm anne adaylarına bebeklerine sağlıkla kavuşmaları dileğiyle...

ooovv maşallah sen baya bitirmişsin olayı :) benim de gözüm 3 te ama bu ikincinin bulantılarından sonra hiç gözüm yemiyo valla :)

aslında kızım 3,5 yaşında olduğu için küçük olduğunu düşünüyordum ama çevredekiler küçük değil dediler.yaşları yakın olursa birlikte büyürler çok zor olmaz hatta geç bile olmuş dediler.bence çalışan bir anne olarak yaş farkı azda olsa çokda olsa zorlanacğım

Ben bu yil minik bi pasta aldim esime. Kirtasiyeden kirmizi karton. Kurabiye kaliplarimdaki kalp sekli yardimiyla kalpler kestim. Masaya yaydim. Pastayi ortaya koydum. Mumlari da yerlestirdim. Esim yemege gitmek istedi. Pasta hemen dolaba gittik donuste ben o arabayi parkedene kadar mumlari yaktim pastayi hemen koydum yerine . Cok begenmisti.

geçmiş olsun canım, iyi olmanıza sevindim ama hastane ve doktor arayışın yine sonlanamamış. umarım karabükteki özel hastane istediğin gibidir

kızlar benim sol göğsüm sağa göre daha hassas.sızlayıp duruyo.benim gibi olan var mı acaba?

benim de sol göğsüm ve hatta göğüs ucum sağa göre daha büyük. çak bir hassasiyet kalmadığı için fark var mı bilemiyorum ama his olarak.

amin.. inşallah bu sefer sağ salim kucağına alırsın canım

canım büyük olan 9 yaşına yeni girdi. küçük olanda 3,5 yaşında

biliyor musun hep 2 kızım 1 oğlum olsun istedim. ama okul iş, sonra da tedaviler derken rabbimin izniyle ancak 29 yaşımda anne olabileceğim. 3 çocuk o nedenle zor görünüyordu. Ama şimdi ikiz bebek bekliyorum. inşallah sağlıkla gelirlerse 3.ye giderim şimdiye kadar kolay geçiyor hamileliğim

senin de iki kızın var, gönlünden ne geçiyor bilmem ama inşallah bu sefer sağlıklı bir oğlun olur sudenaz

maşallah göbüşüne benimkide böyle

ooo yalnız değilim diye çok seviniyorum siz böyle dedikçe

bende detoksoplasma IgG pozitif çıktı. Bu, bu hastalığa bağışıklığın olduğunu gösteriri iyi bişey dedi doktorum.

maşallah kuzuna...

bende de ıgg pozitif çıktı ben çiğ ete dokunmuyorum acaba dokunsam bir şey olmaz mı baharcikk

Kıslar bugün doktora gittim texoplasma 450 pazitif çıkı.tekrar kan vardim.inş.bişey çıkmaz dua edin.bir kaç güne alcam sonucu.

geçmiş olsun inşallah bir yanlışlık vardır toxoplasma önemli bildiğim kadarıyla başka hastanede de yaptır bence

doktor seçeneğinin az olması da gıcık bir durum o zaman kendilerini daha bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar galiba gerçi geçenkinden bin kat evladır o da ayrı konu

yaa maşallah gömüş falan ok ne güzel ben böyle tontiş tontiş gezeyim hıh

10 haftalık göbüşüm be bebişim kızlar sizlerin de göbüşleri görelim :)))

maşallah seninde azmış resimde belli olmamış fazla Benim gibi bol göbüşlü arkadaşlarım lütfen fotolarınızı yayınlayında komplekse girmiyeyim

Hoş geldin canım o tatlar bulanma 14. haftaya kadar çoğunlukla geçiyor galiba daha az veya hamileliğin sonuna kadar da sürenler olabiliyor

canım sen beni yanlış anladın sanırım bu 3. ama hiç doğum yapmadım 2 bebeğimde karnımda öldü keşke doğum yapmış olsaydım ama kısmet olmadı benimde bulantılarım çok var hiçbişey yiyemiyorum 6 kilo verdim

Hoş geldin sağlıcakla al kucağına inşallah

Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasp etsin canım. benim 3. bebişim. 2 tane kızım var.

maşallah allah bağışlasın cesaretini de ayrıca tebrik ediyorum, çalışıyor musun?

Benim de dusuk tehlikem ve idrar enf. Oldugu icin 10 gunde bir cagiriyor.

geçmiş olsun bende de varda hiç oralı bile olmuyorum su içmeye çalışıyorum olabildiğince

bebişini hayırlısı ile al kucağına, ben ne aldığımı hatırlamıyorum bile erkekler bu konuda çok düzler canım sevdiği bir şey alsan yeter hem babişko yapıyorsun onu en güzel ve büyük hediye bu bence

ooo yalnız değilim diye çok seviniyorum siz böyle dedikçe

bende de ıgg pozitif çıktı ben çiğ ete dokunmuyorum acaba dokunsam bir şey olmaz mı baharcikk

Bilmiyorum ki canım. ben dokunmuyorum doktor bunla ilgili bişi demedi. Bağışıkmışım sadece :)

oğluma hamileyken eşimin yaşgünü idi. bebek ayakkabısı aldım küçük üstüne de not yazdım babacığım bu seferlik annemin karnından katılıyorum ama bundan sonraki tüm doğumgünlerinde yanında olacağıma söz veriyorum. oğlun... diye yazmıştım.
sonraki yaşgününde ise baba oğul resimlerinin olduğu ve o ayakkabının resmi ve altında söz verdiğim gibi... diye başlayan bir sunum hazırlamıştım eşime müzikli falan. çok duygulanmıştı :)

amin canım teşekkürler. bende 31 yaşındayım 22 yaşında evlendim. aslında 2 side sezeryan olduğu için biraz 3.de korkuyordum ama Rabbim Nasip etti. seninde gönlünden geçeni versin rabbim

teşekkür ederim selincim

amin canım teşekkürler. bende 31 yaşındayım 22 yaşında evlendim. aslında 2 side sezeryan olduğu için biraz 3.de korkuyordum ama Rabbim Nasip etti. seninde gönlünden geçeni versin rabbim

maşallah sana 31 yaşında 3 evlat annesi olacaksın ne güzel. ben de çok çocuk kalabalık aile istiyorum ama 2. yetecek gibi geliyor şuan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…