Masallah ne guzel iki kiz. Kac yasindalar
Benim de dusuk tehlikem ve idrar enf. Oldugu icin 10 gunde bir cagiriyor.
canım büyük olan 9 yaşına yeni girdi. küçük olanda 3,5 yaşında
idrar yolu enf.onu geçen hafta ben yaşadım çok kötüydü doktor tek kullanımlık antibiyotik verdi. onu kullanınca geçti
ooovv maşallah sen baya bitirmişsin olayı :) benim de gözüm 3 te ama bu ikincinin bulantılarından sonra hiç gözüm yemiyo valla :)
Merhabaa kizlarrr bebegim iyi cok sukur Allaha.
Gunuyle uyumlu..10+0 haftalik olduk bugun.
Uni hastanesine geldik hematoloji burada vardi sadce.ama ultrasonu oyle kotuydu ki doktorun bebegi zor gorduk
Bi daha braya da gelmem
En iyisi karabukteki ozel hastane olacak sanirim.bakalim birde orayi deneyeceğim. .
Olmadi dogdu ankara
Hematolojiye de gittik kanama vs igne dozu ayarlaması icin...kan bakti hersey yolunda igneni ben yazmadim ben degistiremem dedi
Cok suratsiz bir doktorduiyi dedik ciktik bizde neyse içimizde kalmamis oldu gittik orayada.
Ignelere aynen dvam yani..
kızlar benim sol göğsüm sağa göre daha hassas.sızlayıp duruyo.benim gibi olan var mı acaba?
slm kızlar ben bugun yeni katıldım 2014 nisan annelerinden olucam inşallah biraz sorunlu bir gebelik geçiriyorum düşük riskim vardı umarım bende bir gün annelik duygusunu tadarım bu 3. bebeğim 2 sinide karnımda kaybettim inşallah rabbim bu bebeğimi bize sağlıklı bi şekilde bağışlar tüm anne adaylarına bebeklerine sağlıkla kavuşmaları dileğiyle...
maşallah göbüşünebenimkide böyle
bende detoksoplasma IgG pozitif çıktı. Bu, bu hastalığa bağışıklığın olduğunu gösteriri iyi bişey dedi doktorum.
maşallah kuzuna...
Kıslar bugün doktora gittim texoplasma 450 pazitif çıkı.tekrar kan vardim.inş.bişey çıkmaz dua edin.bir kaç güne alcam sonucu.
Merhabaa kizlarrr bebegim iyi cok sukur Allaha.
Gunuyle uyumlu..10+0 haftalik olduk bugun.
Uni hastanesine geldik hematoloji burada vardi sadce.ama ultrasonu oyle kotuydu ki doktorun bebegi zor gorduk
Bi daha braya da gelmem
En iyisi karabukteki ozel hastane olacak sanirim.bakalim birde orayi deneyeceğim. .
Olmadi dogdu ankara
Hematolojiye de gittik kanama vs igne dozu ayarlaması icin...kan bakti hersey yolunda igneni ben yazmadim ben degistiremem dedi
Cok suratsiz bir doktorduiyi dedik ciktik bizde neyse içimizde kalmamis oldu gittik orayada.
Ignelere aynen dvam yani..
buda benim ufacık göbişim
Eki Görüntüle 799228
Kızlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım bende bebişimin kalp atışlarını 5 gün önce duydum.Şuanlık pek bir sıkıntı yok ama sizlere sormak istediğim bişey var .Ağzınızda sizinde acı bi tat oluyor mu?ve ne zaman geçer biliyor musunuzmahfetti beni bu acı tat ve yemeklerden tiksinme huyu
maşallah bebeğine princesss çok sevindim nasıldı bebeişin fotoğrafını eklesene görelimm :) buyumuş muu
slm kızlar ben bugun yeni katıldım 2014 nisan annelerinden olucam inşallah biraz sorunlu bir gebelik geçiriyorum düşük riskim vardı umarım bende bir gün annelik duygusunu tadarım bu 3. bebeğim 2 sinide karnımda kaybettim inşallah rabbim bu bebeğimi bize sağlıklı bi şekilde bağışlar tüm anne adaylarına bebeklerine sağlıkla kavuşmaları dileğiyle...
Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasp etsin canım. benim 3. bebişim. 2 tane kızım var.
Benim de dusuk tehlikem ve idrar enf. Oldugu icin 10 gunde bir cagiriyor.
Merhaba kizlar hamileligim su an iyi gidiyor bunun telasi ve heyecani bir baska benim icin =) lakin atlamak istemedigim ve benim icin onemli olan bi konuda yardim istiyorum ... Ben yeni evliyim ve evlilik yildonumume 1 ay dan kisa bir zaman kaldi esime yildonumumuz icin hediye almak istiyorum ve bu konuda fikirlerinizi ve onerilerinizi benimle paylasmasinizi istiyorum... Yardimlariniz ve onerileriniz icin simdiden tesekkurler..
ooo yalnız değilim diye çok seviniyorum siz böyle dedikçe
bende de ıgg pozitif çıktı ben çiğ ete dokunmuyorum acaba dokunsam bir şey olmaz mı baharcikk
biliyor musun hep 2 kızım 1 oğlum olsun istedim. ama okul iş, sonra da tedaviler derken rabbimin izniyle ancak 29 yaşımda anne olabileceğim. 3 çocuk o nedenle zor görünüyordu. Ama şimdi ikiz bebek bekliyorum. inşallah sağlıkla gelirlerse 3.ye giderimşimdiye kadar kolay geçiyor hamileliğim
senin de iki kızın var, gönlünden ne geçiyor bilmem ama inşallah bu sefer sağlıklı bir oğlun olur sudenaz
Hoş geldin sağlıcakla al kucağına inşallah
maşallah allah bağışlasın cesaretini de ayrıca tebrik ediyorum, çalışıyor musun?
geçmiş olsun bende de varda hiç oralı bile olmuyorum su içmeye çalışıyorum olabildiğince
bebişini hayırlısı ile al kucağına, ben ne aldığımı hatırlamıyorum bile erkekler bu konuda çok düzler canım sevdiği bir şey alsan yeter hem babişko yapıyorsun onu en güzel ve büyük hediye bu bence
maşallah allah bağışlasın cesaretini de ayrıca tebrik ediyorum, çalışıyor musun?
teşekkür ederim selincim
amin canım teşekkürler. bende 31 yaşındayım 22 yaşında evlendim. aslında 2 side sezeryan olduğu için biraz 3.de korkuyordum ama Rabbim Nasip etti. seninde gönlünden geçeni versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?