2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

şimdi bunlara siz göbek mi dediniz benimkini görseniz hepinizinkişni toplar iki ile çarparım hahaha

maşallah sana 31 yaşında 3 evlat annesi olacaksın ne güzel. ben de çok çocuk kalabalık aile istiyorum ama 2. yetecek gibi geliyor şuan :)

bende kalabalığı seviyorum ama 2 kızkardeşiz ondan. bizim aie kalabalık değil. teyzem evlendi ayrıldı çocuğu yok. bidahada evlenmedi. dayımında 1 oğlu var. bana hep işyerinde 1 tane en fazla 2 tane yeter çalışırken rezil olursun dediler evet zor olmuyormu oluyor ama en azından Allah korusun ilerde bana birşey olsa kardeş kardeşe destek olur ... çokta duyguluyum kızlar hemen gözler doldu

canım 9+3 üm az önce kocaman göbüşümün resmini koymuştum kızımda 21 aylık sürpriz bir şekilde 2. defa anne olacağımı öğrendim...

sen kaç haftalıksın canım imzanda yazmıyor

ben bugun kayıt oldum neyi nasıl yapacağımı pek bilmiyorum o yüzden yazamadım :) ben bugun 10+6 yım bende hamile olduğumu öğrenince çok şaşırmıştım şok olmuştum hiç beklemediğim bir zamandı çünkü 3 ay öncesinde dış gebelik geçirmiştim allah kimseye vermesin çok zor bi süreçti

eheh ben de duygu yüklüyüm bu aralar :) aslında anne olduktan sonra çok sulugöz olmuştum şimdi ağlak ağlak geziniyorum.
çalışırken zor evet ben de babanem sayesinde onun yardımı ile 4 yaşına getirdim oğlumu ama insan istiyor ki tek kalmasın. napalım zorluğunu biz çekelim onlar birbirlerine hayırlı kardeş olsunlar kol kanat gersinler inş.

Oglumdayken bol epitel bol bakteri yaziyordu idrar yolu enfeksiyonu demek bu doktor ilac vermedimmi

geçmiş olsun canım.sanırım o çiğ et ve süt hastalığı.yanılıyor muyum?

Evet canım birde kediden bulaşıyormuş .işin garibi kedileri sevmem yanıma yaklaştırmam çokta korkarım.et yemem süte alarjim var.yani nasıl bulaştı anlamadm.iinci test negatif çıkarsa bu hastalıga bagışıklıgım oldugunu gösterirmiş bu iyi bişeymiş.

Kızlar benim ultrasonda 9+4 çıktı haftam.crl 27 mm.burda 10 hafta diyo ve boyu 23 mm diyo nasıl iş bu. Sizin haftanıza göre crl kaç

Kızlar benim ultrasonda 9+4 çıktı haftam.crl 27 mm.burda 10 hafta diyo ve boyu 23 mm diyo nasıl iş bu. Sizin haftanıza göre crl kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…