ooo yalnız değilim diye çok seviniyorum siz böyle dedikçe
bende de ıgg pozitif çıktı ben çiğ ete dokunmuyorum acaba dokunsam bir şey olmaz mı baharcikk
geçmiş olsun inşallah bir yanlışlık vardır toxoplasma önemli bildiğim kadarıyla başka hastanede de yaptır bence
doktor seçeneğinin az olması da gıcık bir durum o zaman kendilerini daha bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar galiba gerçi geçenkinden bin kat evladır o da ayrı konu
yaa maşallah gömüş falan ok ne güzel ben böyle tontiş tontiş gezeyim hıh
maşallah seninde azmış resimde belli olmamış fazlaBenim gibi bol göbüşlü arkadaşlarım lütfen fotolarınızı yayınlayında komplekse girmiyeyim
Hoş geldin canım o tatlar bulanma 14. haftaya kadar çoğunlukla geçiyor galiba daha az veya hamileliğin sonuna kadar da sürenler olabiliyor
Bana Selin demeniz çok hoşuma gidiyor:)
Ama kızımın adı Selin kendi adımı yazmadım canım:)
çok güzel ismi varmış allah bağışlasın sanırım sizin 2. gebeliğiniz şuan kaç haftalık?
maşallah sana 31 yaşında 3 evlat annesi olacaksın ne güzel. ben de çok çocuk kalabalık aile istiyorum ama 2. yetecek gibi geliyor şuan :)
canım 9+3 üm az önce kocaman göbüşümün resmini koymuştum kızımda 21 aylık sürpriz bir şekilde 2. defa anne olacağımı öğrendim...
sen kaç haftalıksın canım imzanda yazmıyor
bende kalabalığı seviyorum ama 2 kızkardeşiz ondan. bizim aie kalabalık değil. teyzem evlendi ayrıldı çocuğu yok. bidahada evlenmedi. dayımında 1 oğlu var. bana hep işyerinde 1 tane en fazla 2 tane yeter çalışırken rezil olursun dediler evet zor olmuyormu oluyor ama en azından Allah korusun ilerde bana birşey olsa kardeş kardeşe destek olur ... çokta duyguluyum kızlar hemen gözler doldu
Amin diyorum. Ve soyledigin herseye katiliyorum hayirlisiyla bu sinavdan basariyla geceriz insallah
Canim ekleyemedim bir turlu ya bu arada idrar testimde
Yassi epitel referans degeri 0 benomki 7
Ve bakteri bol cikmis
Diger hersey normal
Bi yorumlsar misnix
Kizlar kimse bisey soylemiycek mi
bakteri dediğin kaç çıktıKizlar kimse bisey soylemiycek mi
geçmiş olsun canım.sanırım o çiğ et ve süt hastalığı.yanılıyor muyum?
28 eylülde ikili test için randevu aldım. Şuana kadar hiç ikili test yaptıran oldumu topicten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?