2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın herkese iyi hafta sonları hastalıksız kazasız belasız ağrısız günler

umarım sende kısa zamanda rahatlarsın yani illaha insanın aklı çocuğunda oluyor ama saplantı haline de getirmemek lazım, aslında kaygıların çok normal canım ama inan alışırsın sende kızında, bir gün evden çıkıyorum kızım nasıl ağladı ağla ağla kendini parçaladı bakıcı dedi üzülme bak dedi biz şlimdi evden çıkacağız köşeyi dönmeden susacak, bende dışardan bir yerden bakıyorum ne köşeyi dönmesi , daha bahçe kapısını çıkınca sustu 5 dk sonra gülücükler saçıyordu

çok çok geçmiş olsun, ateşten bende korkuyorum çok ateşlenince başının çok ısınmamasına dikkat et canım, bide diş olayını dr söyle takviye vitaminler veriyorlar bazen geç diş çıkaran çocuklara

kızlar oğluma doktor soğuk algınlığı için paranox diye bir fitil yazmıştı çok iyi gelmişti kabızlık için verilen fitillere mesafeliyim ama soğuk algınlığı için kurtarıcı oldu şurup icirmek ölüm

Ya işte asıl korktuğum kulak iltihabı. Çünkü çok uzun zamandır genizini tamamen temizleyemedim..

Evet, şu gaita örneğini bir vereyim, doktorla daga detaylı görüşmek istiyorum. Behçet Uz bile olsa devlet hastanesi hep aynı.. En fazla 5 dakika ayırıyorlar. Keşke imkanım olsa ben de bebeğimi güzel bir uzmanın takibinde büyütsem..

Morganapril canım cekuya geçmiş olsun ( kıyamıyorum kuzulara bişi olmasıınn ((

Biizz kontrolden geldik ama oğlum çok ağladı yabancıladı doktorunu hiçbirşey soramadım dinleyemedim üst dişlerde kabarmış gelir yakında dedi :)
Aşı oldu ve 3 gün içerisinde ateş olabilir döküntü olabilir ama bulaşıcı değil dedi ve banyo yaptırabilirsiniz dedi:)

Oğlum 77.5 cm olmuş :) 10100 kilosu :) 48 de baş çevresi :) kocaaaman olmuş dedi doktoruda :)) kapı gibi olacak bu oğlan sanırım :))))

aynen devlet hastanesi işte,insan çocuğuna en iyisini vermek istiyo ama imkanlar. ..

hay maşşallah tosuncuğa bak sen

evet haklısın devlet hastanesi çok yoğun oluyor ama bende ordaki dr ler daha tecrübeli , biraz hasta az olsa daha zaman ayırsalar daha iyi olur tabi ama ne yaparsın bizim ülkede sağlığa ancak bu kadar para ayrılıyor

hassas anne bloğunu biliyosunuzdur sanırım az önce ece hanım 7 yaşında 3.sınıfa giden oğlunun sınava gireceğini yazmış annelerde sormuşlar 7 yaşında nasıl 3.sınıfta diye ece hanımda gelişiminin çok önde olduğunu 5 yaşında 2 basamaklı sayıları aklından toplayıp çıkardığını yazıp okuyabildiğini yazmış uzman görüşü alınarak 5 yaşında okula başlamış şimdide sınava girecek sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda bizimkiler küçük çok yolumuz var ama aynı durumda tutumunuz ne olur merak ettim
kendi adıma çocuğumu 5 yaşında okula başlatmam sanırım kafa olarak çocuk buna hazır olabilir ev ortamında yazma okuma toplama çıkarma yapabilir ama okul düzeni farklı sabah erkenden kalk derslere gir ödev sınav falan yani iş böyle bi rutine binince sıkılabilir evde istediği zaman yapacağı şeyler o zaman mecburi olacak annelik iç güdülerim uzman görüşlerine ağır basar diye düşünüyorum

off bu diş mevzusu kaç yasına kadar cektiriyor böyle yazık kuzularada bizede allah yardımcın olsun canım
kızım kasım 2009 doğumlu 5 yaşında ve arka dişler çıkıyor sonra öndekiler dökülecek onlar tekrar çıkacak hah ben hatırlıyorum lise 1 sınıftaydım yan kesici dişim düşmüştü birde onun çıkması vardı milet benimle dalga geçiyordu diş buğdayı dökelim diye
paranox fitil benim bildiğim ateş düşürücü olarak daha çok kullanılıyor

benim yengemde öğretmen kendi kızını 5 yaşında okula gönderdi bana görede 5 yaş anasınıfı yaşı okul erken olur

bizde o dönem geniz akıntısı hırıltı hafif öksürük ateş vardı

Selvi boylu maşallah ya:)

oooo lisede diş mi cıkarttın:) lise1 de bnm 20yas dişim çıkmıştı :) cocuklar sana cektiyse bıraz uğrastıracaklar galiba seni

umarım alışır canım ne zor anne olmak babalar cekip işe giderken böyle kaygıları olmuyor ama bizim için çok zor oluyor

bilmiyordum bende bakayım bloğa. aslında zor bir konu herkesin cocugu kendıne cok zeki geliyor böyle düşünüp okula 5 yasında yollayan cok insan var gecen sene sınıfımın yarısı 5 yasındaydı bi çogunun velisini çağırdım yalvardım alın seneye yollayın okul çocugu degıl bunlar dıye ama dinletemedim ve o cocuklar okuma yazma öğrenemediği gibi okuldan bile soğudular ama okuma yazmayı ilk öğrenip herkes 10a kadar sayamazken 2-3 basamaklı toplaama cıkarma yapan öğrencimde 5 yasındaydı yani gercekten uzman görüşüne göre zekiyse erken gitmeli çünkü bu seferde 7 yasına geldiğinde o cocuk kompleks problem cözebilecek hale gelir ve o yasta 1.sınıfa gıtmek kendini moronların arasında hissettirir ve okuldan sıkılıp gitmek istemeyebilir ama bn kendi adıma bu kadar zeki olmadığı sürece asla erken yollamam

off bu diş mevzusu kaç yasına kadar cektiriyor böyle yazık kuzularada bizede allah yardımcın olsun canım
Dis uzun bi surec canim, ama bir yasindan sonra dahada kolay cikariyolar bi bakiyosun azi disi var agzinda gun gelecek benim oglanin kizin disleri niye hala dusmedi yasitlari tum doktu diyeceksin.

Dis uzun bi surec canim, ama bir yasindan sonra dahada kolay cikariyolar bi bakiyosun azi disi var agzinda gun gelecek benim oglanin kizin disleri niye hala dusmedi yasitlari tum doktu diyeceksin.
ya o günler gelecek mi düşündükçe heyecanlanıyorum ilk çocukta mı böyle herseye heyecanlanıyoruz ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…