2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Birde whatsapptan şu balık mevzusunu sordum ,Dondurucuya koymayın en fazla 1-2 gün bekletebilirsiniz yazmış ....

Kızlar menenjit aşısını sordum ben 2 yaşından önce önermiyorum 1 yaş kontrolüne geldiğinizde konuşuruz dedi ...
bana da drum 1 yaş aşısının içinde menenjit zaten var bunlar birazda capital sistemin oyunu özel aşılar dedi yinede sen bilirsin istersen yaptır dedi bilemedim

Birde whatsapptan şu balık mevzusunu sordum ,Dondurucuya koymayın en fazla 1-2 gün bekletebilirsiniz yazmış ....
çünkü çoğu buzhane oluyor ondan benimkide alınınca pişirilmesini söyledi ama eşim tazaden tutarsa parça parça atabilirsiniz dipfirize dedi.doktorlarımız aynı kafadan.

kızlar aras koltuklardan tutunup kalkmaya başladı nihayet yatağını indirmek lazım ama biz park yatağımızı kullanmıyorduk anne yanı karyolamıza çok alıştık sanırım parrk yatağımıza dönme vakti geldi

hayırlı olsun dikilmeye başlama işi efsane şimdi tutunabildiği her yerde kalkmak isticek

hayırlı olsun dikilmeye başlama işi efsane şimdi tutunabildiği her yerde kalkmak isticek
evet bir de düşmese sırtüstü sürünsün isteyordum şimdi koltuk sehpa altlarından topluyorum şimdi kimbilir nerelerden topluyacağım

İLK AYLARDAKİ GİBİ TAŞ GİBİ OLMAZ CANIM DEVAMLI EMDİĞİ İÇİN GÖĞSÜN YUMUŞAK OLUR EĞER TÜM GECE YADA TÜM GÜN EMMEZSE O ZAMAN OLUR BOŞ OLSA ISIRIR ÇİMDİRİR ZATEN MERAK ETME

Afacan Aras geliyoorrr çekiliiiiiinnn yooldaaannn :)) nerde bakiimmm kırılacak döküleceklerrr , hıh işte burada , annneeee uzağa koyma dedim sana şu saydam şeyleri :))) kırılınca çok güzel ses çıkarıyor onlar :) heheheeee

İLK AYLARDAKİ GİBİ TAŞ GİBİ OLMAZ CANIM DEVAMLI EMDİĞİ İÇİN GÖĞSÜN YUMUŞAK OLUR EĞER TÜM GECE YADA TÜM GÜN EMMEZSE O ZAMAN OLUR BOŞ OLSA ISIRIR ÇİMDİRİR ZATEN MERAK ETME
Canancım nasılsın eymen nasıl .. Kafasındaki şişlik geçmiştir dimi ...

1 haftadır yanımızda yatıyodu metehan bugün odasına aldık tekrar bakalım gece neler yaşıcaz hepinize iyi geceler kızlar

Canim bende besbucukta baslattim buyuk oglumu ..subatta sekize girecek.ucuncu sinifin yarisi bitti bile.ustelik sinifinda on yasinda dokuz yasindakiler de var.ilk yil birinci donem eyvah brn ne yaptim dedim zorlandik biraz.suan super ama sinifin basarilarindan.matematik hele cok iyi ki ogretmenimiz cok siki not almak kolay degil.ikincisidr kasimda alti yasadi birinci sinifa 70aylikken basladi.hic sorun yasamadik..ne verirsen aluyo egitimde islemek lazim bence..

Aynisini benim oglumda da oluyor anni hadi arti:

Cok gecmis olsun

Masallah oglusuna canim senin ve benim oglan topigin irilerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…