Kizinada gecmis olsun canimbenim yengemde öğretmen kendi kızını 5 yaşında okula gönderdi bana görede 5 yaş anasınıfı yaşı okul erken olur
canım kafasını bir yerini kırmasında feda olsun evet dediğin gibi bardağı halıya değil özellikle fayansa bırakıyor çıkan sesleri alkışlıyorAfacan Aras geliyoorrr çekiliiiiiinnn yooldaaannn :)) nerde bakiimmm kırılacak döküleceklerrr , hıh işte burada , annneeee uzağa koyma dedim sana şu saydam şeyleri :))) kırılınca çok güzel ses çıkarıyor onlar :) heheheeee
...
çok çok geçmiş olsun, ateşten bende korkuyorum çok ateşlenince başının çok ısınmamasına dikkat et canım, bide diş olayını dr söyle takviye vitaminler veriyorlar bazen geç diş çıkaran çocuklara
Sağolasın =) Maşallah oğlunaMorganapril canım cekuya geçmiş olsun( kıyamıyorum kuzulara bişi olmasıınn ((
Oğlum 77.5 cm olmuş :) 10100 kilosu :) 48 de baş çevresi :) kocaaaman olmuş dedi doktoruda :)) kapı gibi olacak bu oğlan sanırım :))))
Bir kez götürdüm, ama o hastane yetişkinlere de bakıyordu. Bu kez çocuk hastanesinin KBB servisine götüreceğim.kulak iltihabında süpheleniyorsan kulaak burun boğaza götür canım izin gününde çünkü cocuk doktorları pek anlayıp tanı koyamıyorlar kulağa
özeli bilmiyorum ama devlette cekiyorlar bizim yatalak hasta var sık sık devlette gidip boğazını temizletiyorlarEvet, ateş yükselince zaten baharlık moda aldık giysileri. Şakaklarına da soğuk kompres yaptım.
Sağolasın =) Maşallah oğluna
Bir kez götürdüm, ama o hastane yetişkinlere de bakıyordu. Bu kez çocuk hastanesinin KBB servisine götüreceğim.
Aklıma gelmişken size de sorayım:
Özel hastanelerde doktorlara söylediğiniz takdirde bebeğinizin genizinde sizin ulaşamadığınız mukusu temizliyorlar mı? Onlar devlet hastanesi gibi deği sonuçta, işin ucunda para olunca fikirleri değişiyor olabilir mi
Ben geldim :)Yine bir pazar sessizliği nerelerdesiniz kızlar
chicco eletta aldım canım n11den normal fıyatı 429 ama indirim kuponu vardı 380 e aldım canım n11 i takip edersen sürekli indirim kuponları veriyor.Ben geldim :)
tatlim arac koltugu hangi siteden ne kadars almistin?chicconun hangi modeliydi?
günaydın kızlar....
miniklerinizle çok güzel bir hafta dilerim...
kırıp dökmeye başlayan kuzular için ...
Eki Görüntüle 1379926
@Snowyy maşşallah Kerem e..elanında üsttekiler uzamaya başladı...çok şirinler
Kerem ve Ela ya maşallah dişleri çıkıyor biz 2 de kaldık :) kızlar bim e markadalı oyuncaklardan gelmiş kaplar,bultak,matruşkanın fıçı versiyonu :) falan ben dün aldım nem ısı ölçerde gelmiş ihtiyacı olan varsa diye yzayım dedim.birde kızıma bebek tarağı aldım artık saçlarını taramam gerekiyor karışıyor çünkü :))günaydın kızlar....
miniklerinizle çok güzel bir hafta dilerim...
kırıp dökmeye başlayan kuzular için ...
Eki Görüntüle 1379926
@Snowyy maşşallah Kerem e..elanında üsttekiler uzamaya başladı...çok şirinler
hele o kapların içindeki yiyecekler muhallebi falan...gerçi sen muhallebi vermiyorsun Kerem e...sıvıyor heryeri eliyle...geçen yoğurdu döktü nasıl yaptıysa duvara çarptı oradan aşağı halıya mutfağa maya çaldı kızım...ya tutarsa diye :)Karikatur super
Kirilacak birsey vermiyorum ben. Herseyi plastik. Firtalinca canimiz acimiyor
güle güle kullansın kızın aldıklarını...benim kızın saçları yukarı doğru uzadığı için...taramaya gerek olmuyor...üst dişlerinin ucu görünüyor sadece...ve dişi ile diş eti arasında turuncu bir şey var... ya kan ilacı boyadı dişini yada bal kabağı ara kaçtı...yara oldu sandım başta...dokununca ağlamadı...çok zorladı dişler bizi yaaa...onlar 1 diş çıkaracak diye ,dişimiz sıkmaktan bizim 32 dişimiz düşecek :)Kerem ve Ela ya maşallah dişleri çıkıyor biz 2 de kaldık :) kızlar bim e markadalı oyuncaklardan gelmiş kaplar,bultak,matruşkanın fıçı versiyonu :) falan ben dün aldım nem ısı ölçerde gelmiş ihtiyacı olan varsa diye yzayım dedim.birde kızıma bebek tarağı aldım artık saçlarını taramam gerekiyor karışıyor çünkü :))
canım büyük yeğene normal dikişli yaptırdık evde yaptı doktor...diğer yeğene hastanede yaptırdık sami ulus tu heralde orada lazerle kestiler ve bir aparat taktılar pipisine...çok zor iyileşti...diğer yeğenin dikişli yapılanın daha rahat geçti ve daha çabuk düzeldi...eğer tanıdık iyi bir doktor biliyorsanız ona yaptırın...eski yöntemle dikişli olandan...Kızlar Ankarada sünnet yaptıran var mı varsa hangi hastane ve doktora ve hangi yöntemle yaptırdınız çok acil bilgiye ihtiyacım var
canım büyük yeğene normal dikişli yaptırdık evde yaptı doktor...diğer yeğene hastanede yaptırdık sami ulus tu heralde orada lazerle kestiler ve bir aparat taktılar pipisine...çok zor iyileşti...diğer yeğenin dikişli yapılanın daha rahat geçti ve daha çabuk düzeldi...eğer tanıdık iyi bir doktor biliyorsanız ona yaptırın...eski yöntemle dikişli olandan...
hımm demekki ılla sert olması gerekmiyor, bende hep organik almaya çalışıyorum, hatta geçen cebimden fişler çıktı hep organik yumurta,kayısı vs..organik bende aldım diğer tavuğa göre eti daha sert sonuçta belli bir kiloya ulaşınca kesyor firmalar köydeki gibi yumurtlayıp kartlaşmıyor ve ırk olarakta farklı farklı köy tavuklarınında yumurta tavukları neredeyse damızlık gidi çok yaşlı olduğunda geç pişiyor piliç tabir ettiğimiz köy tavuklarıda kolay pişsede eti markette diğer tavuklardan daha sert oluyor.gıda sektöründe olduğumdan bu konular hakkında bilgim var biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?