2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydi annisler.iyi pazarlar ben ve ogullarim basbasayiz babsmiz iste ..macera basliyo ikisi uyandi biri uyuyo..

Gunaydin canlar iyi pazarlar

Minigimle kahvaltimizi ettik. Tuzsuz peynir ve ispanakla hazirlanmis pide dilimlerini ayranla beraber midesine indirdi. Hazirlanip hayvanat bahcesine gidecegiz. Yerlerde kar kalsa da gunesli guzel bir hava var burada, evde ziyan edilmez

Hastaliktan&dis stresinden huzursuz olan atesi cikan tum kuzulara gecmis olsun. Cabucak atlatirlar insallah.

Okul mevzusunda soylemek istedigim birkac sey var. Benim ebeveynlerim ogretmen. Bakici sikintisindan beni 5 yasinda baslatmislar zamaninda. Ilkokulda teneffuslerimi ogretmenler odasinda gecirirdim genelde. Ogrenme konusunda egitimimin hicbir asamasinda zorluk yasamadim ama sinif arkadaslarim benden buyuk oldugundan ortaokul ve lise doneminde zorlanmistim. Ben daha cocukken onlar genc kiz olmus farkli farkli konular konusmaya baslamislardi (adet gorme ve erkekler).

Ben oglumu, ne kadar zeki olursa olsun vaktinden once gondermeyecegim. Yasitlari ile olmasi, ayni heyecanlari ayni donemde arkadaslari ile beraber yasamasi taraftariyim.

Canim bizim zamanindaki mufredat yedi yasa goreydi.simdi zaten besbucuk yasa baslatiyo herkes.zamani o yani.yasitlari ilucak yani.brnim buyuykle basladi bu uygulama.o sanssizdi buyuklarde vardi.simdi sistem rayinda.ucuncu sinifta mufrrdat iyice bosaltildi busene genis genis konu isliyolar..

canım kafasını bir yerini kırmasında feda olsun evet dediğin gibi bardağı halıya değil özellikle fayansa bırakıyor çıkan sesleri alkışlıyor

Evet, ateş yükselince zaten baharlık moda aldık giysileri. Şakaklarına da soğuk kompres yaptım.

Sağolasın =) Maşallah oğluna

kulak iltihabında süpheleniyorsan kulaak burun boğaza götür canım izin gününde çünkü cocuk doktorları pek anlayıp tanı koyamıyorlar kulağa
Bir kez götürdüm, ama o hastane yetişkinlere de bakıyordu. Bu kez çocuk hastanesinin KBB servisine götüreceğim.

Aklıma gelmişken size de sorayım:
Özel hastanelerde doktorlara söylediğiniz takdirde bebeğinizin genizinde sizin ulaşamadığınız mukusu temizliyorlar mı? Onlar devlet hastanesi gibi deği sonuçta, işin ucunda para olunca fikirleri değişiyor olabilir mi

özeli bilmiyorum ama devlette cekiyorlar bizim yatalak hasta var sık sık devlette gidip boğazını temizletiyorlar

Karikatur super

Kirilacak birsey vermiyorum ben. Herseyi plastik. Firtalinca canimiz acimiyor

Kerem ve Ela ya maşallah dişleri çıkıyor biz 2 de kaldık :) kızlar bim e markadalı oyuncaklardan gelmiş kaplar,bultak,matruşkanın fıçı versiyonu :) falan ben dün aldım nem ısı ölçerde gelmiş ihtiyacı olan varsa diye yzayım dedim.birde kızıma bebek tarağı aldım artık saçlarını taramam gerekiyor karışıyor çünkü :))

Kızlar Ankarada sünnet yaptıran var mı varsa hangi hastane ve doktora ve hangi yöntemle yaptırdınız çok acil bilgiye ihtiyacım var

Karikatur super

Kirilacak birsey vermiyorum ben. Herseyi plastik. Firtalinca canimiz acimiyor
hele o kapların içindeki yiyecekler muhallebi falan...gerçi sen muhallebi vermiyorsun Kerem e...sıvıyor heryeri eliyle...geçen yoğurdu döktü nasıl yaptıysa duvara çarptı oradan aşağı halıya mutfağa maya çaldı kızım...ya tutarsa diye :)

güle güle kullansın kızın aldıklarını...benim kızın saçları yukarı doğru uzadığı için...taramaya gerek olmuyor...üst dişlerinin ucu görünüyor sadece...ve dişi ile diş eti arasında turuncu bir şey var... ya kan ilacı boyadı dişini yada bal kabağı ara kaçtı...yara oldu sandım başta...dokununca ağlamadı...çok zorladı dişler bizi yaaa...onlar 1 diş çıkaracak diye ,dişimiz sıkmaktan bizim 32 dişimiz düşecek :)

Kızlar Ankarada sünnet yaptıran var mı varsa hangi hastane ve doktora ve hangi yöntemle yaptırdınız çok acil bilgiye ihtiyacım var
canım büyük yeğene normal dikişli yaptırdık evde yaptı doktor...diğer yeğene hastanede yaptırdık sami ulus tu heralde orada lazerle kestiler ve bir aparat taktılar pipisine...çok zor iyileşti...diğer yeğenin dikişli yapılanın daha rahat geçti ve daha çabuk düzeldi...eğer tanıdık iyi bir doktor biliyorsanız ona yaptırın...eski yöntemle dikişli olandan...

lazer zaten düşünmüyorum dikişli olanda işime gelmiyo klamp diye bi yöntem duydum onu araştırıyorum ama yaygın değil heralde yaptıran yok

hımm demekki ılla sert olması gerekmiyor, bende hep organik almaya çalışıyorum, hatta geçen cebimden fişler çıktı hep organik yumurta,kayısı vs.. dedimki oğlum bu yediklerinin hakkını vermezsen yuh sana
buarada herkese güünaaayydııınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…