2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
lazer zaten düşünmüyorum dikişli olanda işime gelmiyo klamp diye bi yöntem duydum onu araştırıyorum ama yaygın değil heralde yaptıran yok
evet evet bende duydum eşimin bir arkadaşı yaptırdı, bu kansız dikişsiz deniliyor çok memnun kaldılar önümüzdeki ay bizde yaptıracağız inşallahh...

MaasAllahOTE="Snowyy, post: 38948353, member: 511792"]Gunaydin canlar ve Nisan kuzulari

Birinin 6 disi oldu Sekilsiz iri iri Kuzguna yavrusu sahin gorunurmus. Nasil da yakisikli geliyor bana[/QUOTE]
Maasallah ..inci onlar annesi guzeldir tabi.bizde daha tik yok.disi olsa hersy yiyecek.nineler gibi yiyo yavrum..

evet evet bende duydum eşimin bir arkadaşı yaptırdı, bu kansız dikişsiz deniliyor çok memnun kaldılar önümüzdeki ay bizde yaptıracağız inşallahh...

Bende Allah kısmet ederse 2 martta ankaraya gidiyorum orda yaptırayım diyorum 11 aylık olacak bikaç doktor adı duydum fiyat alıcam bugün

karıştırmışım ozaman çok pardon canım,yada Allah söyletti

günaydınnn,
olması gereken bir şeye katkat par verip alıyoruz vallaha herşeyin genetiğini bozdular.kızıma arkadaşımın annesinin bahçesinden gübresiz mercimek ve kuru fasulye buldum kimseye yedirmiyorum dah fasulye vermedim ama sakladım hemen mercimeğide çorbasına kızımın koyuyorum altın gibi oldu doğal herşey kızım yesin diye saklıyoprum bulunca :)kayınvalidemde zaytinlik var ama eşinin başka arkabasına demiş biz toplamıycaz bu sene siz toplayın burada oğlu varken başkalarına söylüyor bide kızıma eşten dosttan en iyi yağı bulalım diye debeleniyoruz.çok düşüncesizler eşime demiş arayınca sesini duyalım.bende snir olduğumdan dedim ara verdim de annen konuşsun konuşmadı de kapat hevesini almış olur :) kendimede güldüm ama kadına sinir oluyorum

MaasAllahOTE="Snowyy, post: 38948353, member: 511792"]Gunaydin canlar ve Nisan kuzulari

Birinin 6 disi oldu Sekilsiz iri iri Kuzguna yavrusu sahin gorunurmus. Nasil da yakisikli geliyor bana
Maasallah ..inci onlar annesi guzeldir tabi.bizde daha tik yok.disi olsa hersy yiyecek.nineler gibi yiyo yavrum..[/QUOTE]
bende öyle yaa sanki dünyadaki en yakışıklı erkek oğlummm. Hatta geçen severken"oğlum sen büyüyünce erkekler dışarı çıkamayacak ortalığı kavuracaksın" dedim içeriden kayınvalidem seslendi benim oğlum neci diye altta kalırmıyım hiç bi senin oğluna bak bide benim dedim, onun oğlu kocam oluyor buarada ama gerçek buuu

kargaya pisliğin ilaç demişler gitmiş denizin ortasına şeyetmiş.... hesabı onların faydası zor dokunur canım, bir bilseler ileride kendi minderlerini bu şekildehazırladıklarını boşveeeerrrrr.....

Anne sutunu ne sekilde veriyorsunuz? Biberon ya da alistirma bardagi mi? kaşık veya fincan olur mu acaba?

kızlar dün dışarıya çıkınca farkettim kızım etraftaki insanları aşırı derecede inceliyor dönüp birde arkalarından bakıyor bu ne merak :)) sizinkilerde böylemi duru diye sesleniyoruz milleti izlemekten bakmıyor bize dün sah,lde şok olduk eşimle yemekteyken bir kadına dikti gözü resmen lokmalarını sayr gibi başka bir şeye bakıyor b,ir kaç saniye yine kadına kalkana kadar kadını izledi kadında mecbur buna hareketler yapıyor gülmüyorda sürekli lokmalarını sayar gibi kadına dikti gözlerini :))bu arada bende rahat rahat yemeğimi yedim ..

biz pek dışarı çıkmıyoruz 10 güne bir o da alışverişe gidip geliyoruz hava pis ortalık dilenci kaynıyor çıkarmak istemiyoruz babasını ve beni görüyo yavrum
haliyle bizimki insanlardan ziyade mekanları inceliyor makinalar özellikle sağına soluna bakıyo nasıl çalıştığını anlamaya çalışıyo

bide ailecek sadece pazarları çıkıyoruz bazen öğlen hava iiyiyse annemle çıkarıyoruz.ne kadar zor evde hapis hayatı yaşıyorsunuz yanlış yönetim polikalarından orada.zaten doğunun belli uçlarında yaşam güç dışarıdan gelenin barınmasıda .allah yardımcınız olsun sonuçta çoğumuz doğduğu yerden uzaktayız ama bu kadar sıkıntılı bir ortamda değiliz böyle ortamda olan arkadaşalr varsa onlarında allah yardımcısı olsun.

bu arada ankaraya gidecek olmana çok sevindim martta rahatlamışta olursun.

insanın çıkası gelmiyo zaten sevimsiz bi yer haberlere baksan hepimiz kardesiz

bu arada ankaraya gidecek olmana çok sevindim martta rahatlamışta olursun.

Bende gün sayıyorum hen oğlan sünnet olacak hem de dinlenmiş olucam biraz

içinde yaşamayan bilemez bize buradan ahkam kesmek kolay ama sen tüm curcunanın içindesin ve eşinin mesleğinden dolayı herşeyin iç yüzünüde daha açık biliyorsun.allahtan bebğim küçük ve sen ona yeterlisin okul çağında olup orada eğitim almak zorunda değil.benim kızda kumanda,pc mause ve klima kumandasına oyuncaklarından daha düşkün kumandayı alıp tv tutuyo aradada bir yerlere basıyor elinden zor alıyorum.

chicco eletta aldım canım n11den normal fıyatı 429 ama indirim kuponu vardı 380 e aldım canım n11 i takip edersen sürekli indirim kuponları veriyor.
tskler tatlim

karıştırmışım ozaman çok pardon canım,yada Allah söyletti
:)

daha ne kadar ordasiniz?

Kumanda ortak tutku sanırım nerelere giriyosa geçen gün ekran kaymış dil ingilizceye dönmüş
benimki de bilgisayarda hic bilmedigim pencereler aciyor

mavis01 1.5 senemiz daha var canım Allah kısmet ederse 2016 yazına Ankaraya tayin isticez bakalım çıkar mı çocuklar nerdeyse 1 yaşına geldiler hiç anlamadım bu sene nasıl geçti hem bebek hem babamın acısı hem annemin kardeşimin hasreti yoğun bir yıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…