Kızlar benim ultrasonda 9+4 çıktı haftam.crl 27 mm.burda 10 hafta diyo ve boyu 23 mm diyo nasıl iş bu. Sizin haftanıza göre crl kaç
Evet canım birde kediden bulaşıyormuş .işin garibi kedileri sevmem yanıma yaklaştırmam çokta korkarım.et yemem süte alarjim var.yani nasıl bulaştı anlamadm.iinci test negatif çıkarsa bu hastalıga bagışıklıgım oldugunu gösterirmiş bu iyi bişeymiş.
Kızlar benim ultrasonda 9+4 çıktı haftam.crl 27 mm.burda 10 hafta diyo ve boyu 23 mm diyo nasıl iş bu. Sizin haftanıza göre crl kaç
28 eylülde ikili test için randevu aldım. Şuana kadar hiç ikili test yaptıran oldumu topicten?
clexane 0.4 iğne kullananlar iğneleri nerde muhafaza ediyorsunuz.bana buzdolabında muhafaza edin dediler.25 derece üstü olmamalıymış.
ben yatak odasında dolapta muhafaza ediyorum buzdolabına koymuyorum
bende öyle yapıyodum ama evin içi 29.3 derece.buraları çok sıcak.ve doktor iğneleri dolaba koymamı söyledi.kutudada 25 derenin altında saklayın diyo.
Henuz yaptirmadim ben de. Daha da var benim zamanima. Onumuzdeki hafta kontrole gidecegim gun soyler sanirim ikiki icin ama ekimin ilk haftalarinda olur sanirim.28 eylülde ikili test için randevu aldım. Şuana kadar hiç ikili test yaptıran oldumu topicten?
Gozun aydinselam nisan anneleriBugün başka bir doktorla görüştüm bebişimin kalp atışlarını duydum çok şükür
7+2 çıktı haftası, muhtemel doğum tarihi 06-05-2014 dedi doktorson adet tarihimle uyumlu değil. neyse sağlıklı olsun da minişim, bana cevap yazıp içimi rahatlattığınız için teşekkürlerr
Canim ekleyemedim bir turlu ya bu arada idrar testimde
Yassi epitel referans degeri 0 benomki 7
Ve bakteri bol cikmis
Diger hersey normal
Bi yorumlsar misnix
Gozun aydinuyumlu olmayabiliyor.
clexane 0.4 iğne kullananlar iğneleri nerde muhafaza ediyorsunuz.bana buzdolabında muhafaza edin dediler.25 derece üstü olmamalıymış.
Kizlar ne kadar su icebiiyorsunuz gunde. İdrar yolu enf. Olanlarin daha da cok icmesimlazim. Ben 2 litreyi gecemiyorum ya. Midem bulaniyor diye hatta bugun 1 litrede kaldim. Bi tek dun 2 litreden fazla ictim o da 1 bardak fazla.
Hava sicakken dolaba koyuyordum artik serinledi elbise dolabinda karanlikta sakliyom
Buzdolabida 4 derecede o yuzden koymuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?