2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar benim ultrasonda 9+4 çıktı haftam.crl 27 mm.burda 10 hafta diyo ve boyu 23 mm diyo nasıl iş bu. Sizin haftanıza göre crl kaç

canım sen şuan 9+4 ama 10 haftalıksın çünkü 1 ayda 4 hafta ve 3-4 gün daha olduğu için sen kendinde hesaplarsan tam haftanı 10 haftalık olduğunu anlarsın

Son düzenleme:

toprakla temastanda bulaşıyor canım total ölçtürdünse kesin bağışıklığın vardır o çıkmıştır bende de igg pozitif çıktı sayısını hatırlamıyorum şimdi

Kızlar benim ultrasonda 9+4 çıktı haftam.crl 27 mm.burda 10 hafta diyo ve boyu 23 mm diyo nasıl iş bu. Sizin haftanıza göre crl kaç

tebrikler canım bebişin çok iyi gelişiyor benim 4-5 gün geride idi 21 eylülde doktora 28 eylülde 2 li teste gideceğim

28 eylülde ikili test için randevu aldım. Şuana kadar hiç ikili test yaptıran oldumu topicten?

Kizlar cevaplariniz icin cokkk tesekkur ederim
Doktora yarin gostericem sonucu
Normalde doktor yapmicakti ben istedim testi iyiki de istemisim
Ikili testi de. haftaya yaptiricam tabi randevu alabilirsem
Universite hasranesinden randevu almak zor

clexane 0.4 iğne kullananlar iğneleri nerde muhafaza ediyorsunuz.bana buzdolabında muhafaza edin dediler.25 derece üstü olmamalıymış.

canım 10. hafta içindesin diyo yani doğru 9 haftayı doldurdun artı 4 günlük.crl olarak da o ortalama değeri veriyor.senin herşeyin normal yani.bende 8+4 üm ama 9. hafta içindesin diyo.10+1 olduğunda 11. haftanın içerisindesin diyecek

9 hafta bitip 10. haftadan gün aldığın için aşağıda da 10. hafta içindesin diyor gayet normal, bir yanlışlık yok. Ayrıca ordaki boy ve ağırlık ortalama değerler, her bebek birbirinin aynı olmaz. üstelik birkaç gün aynı değer yazıyor, bebek uzadığı halde. sen onları dikkate almayacaksın. ben senden iki gün öndeyim ama benimkine de 23mm diyo, halbu ki ben 1 hafta önce gittiğimde o kadardı nerdeyse...

Son düzenleme:
bende öyle yapıyodum ama evin içi 29.3 derece.buraları çok sıcak.ve doktor iğneleri dolaba koymamı söyledi.kutudada 25 derenin altında saklayın diyo.

canım hiç doktora sormadım aklıma gelmedi ama zaten havalar soğudu aslında dur ben kanpıhtılaşma topiğinde arkadaşlara sorayım merak ettim bende 11 kutu var evde

28 eylülde ikili test için randevu aldım. Şuana kadar hiç ikili test yaptıran oldumu topicten?
Henuz yaptirmadim ben de. Daha da var benim zamanima. Onumuzdeki hafta kontrole gidecegim gun soyler sanirim ikiki icin ama ekimin ilk haftalarinda olur sanirim.

selam nisan anneleri Bugün başka bir doktorla görüştüm bebişimin kalp atışlarını duydum çok şükür
7+2 çıktı haftası, muhtemel doğum tarihi 06-05-2014 dedi doktor son adet tarihimle uyumlu değil. neyse sağlıklı olsun da minişim, bana cevap yazıp içimi rahatlattığınız için teşekkürlerr

Gozun aydin uyumlu olmayabiliyor.

Önümüzdeki hafta ikili testi yaptırmaya gidicem 12 hafta olmuşoluor doktorum ozamana çagırdı

Canim ekleyemedim bir turlu ya bu arada idrar testimde
Yassi epitel referans degeri 0 benomki 7
Ve bakteri bol cikmis
Diger hersey normal
Bi yorumlsar misnix

canım 2-3 epitel hücre genelde normal sayılır daha fazlaysa tek kullanımlık antibiyotik verir doktorun ben de de olmuştu doktor munorol saşe diye bir suda cözünen antibiyotik verdi..takma kafana önemli değil
bol su iç geçer canımm

Kizlar ne kadar su icebiiyorsunuz gunde. İdrar yolu enf. Olanlarin daha da cok icmesimlazim. Ben 2 litreyi gecemiyorum ya. Midem bulaniyor diye hatta bugun 1 litrede kaldim. Bi tek dun 2 litreden fazla ictim o da 1 bardak fazla.

clexane 0.4 iğne kullananlar iğneleri nerde muhafaza ediyorsunuz.bana buzdolabında muhafaza edin dediler.25 derece üstü olmamalıymış.

Hava sicakken dolaba koyuyordum artik serinledi elbise dolabinda karanlikta sakliyom
Buzdolabida 4 derecede o yuzden koymuyom

Kizlar ne kadar su icebiiyorsunuz gunde. İdrar yolu enf. Olanlarin daha da cok icmesimlazim. Ben 2 litreyi gecemiyorum ya. Midem bulaniyor diye hatta bugun 1 litrede kaldim. Bi tek dun 2 litreden fazla ictim o da 1 bardak fazla.

Ben 1, 5 litreyi zor iciyom midem bulaniyor sudan. Ama sut ayran felanda iciyom iki litre siviyi ancak aliyom sanirim

Hava sicakken dolaba koyuyordum artik serinledi elbise dolabinda karanlikta sakliyom
Buzdolabida 4 derecede o yuzden koymuyom

benim dolapta 4 derece.ama evde çok sıcak napıcam bilmiyorum.bak akşam oldu ev 28.7 derece hala.gündüz 30 u aşıyo.dolaptan çıkarıncada iğne jöle kıvamı gibi oluyo biraz bekliyorum oda sıcaklığında öyle kullanıyorum.hep aynı saatte mi kullanıyosunuz iğneyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…