2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ewet cnm saat kuruyom her aksam saat 10 da vuruyom ignemi :18: cok yakiyooo

geçmiş olsun. maşallah bebişine
sağol tatlım
geçmiş olsun canım çok sevindim darısı bizim başımıza artık.bende yarın gidicem doktora bakalım ne olmuş.en son kalp atışlarını duymuştum.15 gün oldu.
çok sağol canım.inşallah sende güzel haberlerle geleceksin.
maşallah göbüşüne bebişine canım..
ben zaten göbüşlü olduğum için bebek mi göbek mi belli değil henüz

inşallah canım yaaa..orayı oven çok ama baakalım

Aysunayy gozunaydin canim
Hep iyi haberler alalim insallah
çok sağol canım
hepimiz inşallah hep güzel haberlerle dönelim.
Kızlar benim ultrasonda 9+4 çıktı haftam.crl 27 mm.burda 10 hafta diyo ve boyu 23 mm diyo nasıl iş bu. Sizin haftanıza göre crl kaç
doğru canım 10.haftanın içindesin.
10+0 olduğunda 10.haftan bitmiş olacak.
ben bugün 10+0 oldum crl 3.05 çıktı.
ağagıdakine bakma sen bir haftadır aynı rakamı gösteriyo benimde
clexane 0.4 iğne kullananlar iğneleri nerde muhafaza ediyorsunuz.bana buzdolabında muhafaza edin dediler.25 derece üstü olmamalıymış.

canım ben buzdolabuna koyuyorum.

ayy çok sevindim canım yaaa gözün aydın.allah tamamını erdirsin inşallah
kalp atışı var ve bebeğin iyiyse bazen geriden gelir bazen ileriden üzülme hiç canım.
tekrar gözün aydın
Kizlar ne kadar su icebiiyorsunuz gunde. İdrar yolu enf. Olanlarin daha da cok icmesimlazim. Ben 2 litreyi gecemiyorum ya. Midem bulaniyor diye hatta bugun 1 litrede kaldim. Bi tek dun 2 litreden fazla ictim o da 1 bardak fazla.
ben 2.5*3 lt içmeye çalışıyorum canım..3 bazen oluyo bazen olmuyo..ama 2 lt yi içiyorum en az mutlaka.

kan sonuçlarımı istanbuldaki dr mail attım bakalım ne diyecek.ama benim anladığım kadarıyla demir ve kan azlığı çıkmış sanki.
kanamalarımdan dolayı oldu sanırım.
bi kaç şey yüksek düşük vs diyor inşallah önemli şeyler değildir.
çok ayrıntılı bakmışlar hepsinin iyi çıkması zor sanki

bakalım dr ne diyecek..

Ben 1, 5 litreyi zor iciyom midem bulaniyor sudan. Ama sut ayran felanda iciyom iki litre siviyi ancak aliyom sanirim

Ben oglumda yavas yavas 4 litreye kadar cikmistim ama bunda yok ya cikamiyor midem kotu oglumda bulantim yoktu.

Ben de icmeliyim. Mide bulantim gecse en az 3 icerim ben oglumda 4 litreye cikmistim son aylar.

Nasil yapcam takvim. Oglumun zamaninda cizelge yapmistik o mu? Ben sizin de takvimkerinizi filan bisey goremiyorum ki. Tabletten girdigim icin mi acaba.

herkese hayırlı huzurlu mutlu güzel akşamlar :) bende 2014 nisan annesi olucam inş, sat:26 haziran bdt:3 nisan 2014 özelden mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazmak istedim gerçekten çok güzel ve faydalı bi konu açmışınız ... bende burda sizinle gelişmeleri palaşıcam

kalp atışını duymana sevindim. sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. ama anlamadığım bişi var o doktor ya ultrasonuna güvenemedi yada tecrübesizdi

Son düzenleme:

hoşgeldinn aramıza

bugün 2. adet dönemin ara ara karnıma kramp giriyo ama hafif hafif normal mi sizce.yarın doktora gidicem inşallah bebişim iyidir.hep misafirim vardı kendimi çok yordum.dün akşam gittiler daha.bebeğimin hakkını nasıl ödicem bilmiyorum artık.bir tek yattığım zaman dinlenebildim.

hoş geldin canım.

Kramp girmesi rahim buyumesinden de olsbilir. Adet donemin diye de olabilir.

canım keşke yormasaydın kendini ama benim araştırmalarıma göre o haftalarda bazılarının karnı kasıkları ağrıyomuş bazılarının da beli ağrıyomuş benimde çok fena belim ağrıyodu ama şimdi o kadar ağrımıyo şükür geçti sayılır ...

canım benimde oldu bir kaç kez.özellikle oturduğum yerden kalkarken..

ama önemli bir şey değilmiş.rahim genişliyor ondan olabilir..

birde kendini çok yorma bu haftalarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…