kızlar bence bu haftalar çok önemli diye sadece yatmayalım da eltimin gelinleri tüp bebek yaptırmıştı tuttu doktor kendini yorma deyince bu da hiç kalkmamış mecbur olmadıkça. şimdi de doktor biraz hareket et hareket etmezsen bebek gelişmez demiş. bence normal hayatımıza dönücez sadece iş noktasında abartmıycaz. mesela ağır kaldırmak gibi falan
senin kanama hala devam ediyor mu aysunay. kan sulandırıcı falan kullanıyor musun ondan da olabiilirhaklısın canım..
benim yoğun kanamam olduğu gün bile hep yatmadım..hep yatarsak kan akışımız yavaşlar iyi olmaz ki.
yatmam gerektiği günlerde bile 2 saatte bir kalkıp 5 dk evde turladım yavaş yavas
eğerki düşük riski vs yok ise hafif ev işi de yapılabilir bu haftalarda...
ben okula başlamıştım mesela.
kanama olunca rapor aldım.
senin kanama hala devam ediyor mu aysunay. kan sulandırıcı falan kullanıyor musun ondan da olabiilir
merhaba ben de aranıza yeni katıldımsat 15 temmuz inşallah 21 nisanda bebişim kucağımda olacak ben de nisan doğumluyum,düğünüm de nisan da oldu bebeğimin de nisanda doğmasını çok istiyodum.Allah'a şükür isteğim oldu şimdilik dün kalp atışlarını gördük ilk defa ultrasonda doktorum gayet iyi gittiğini hatta bebeğin gelişiminin biraz daha önde olduğunu söyledi..
merhaba ben de aranıza yeni katıldımsat 15 temmuz inşallah 21 nisanda bebişim kucağımda olacak ben de nisan doğumluyum,düğünüm de nisan da oldu bebeğimin de nisanda doğmasını çok istiyodum.Allah'a şükür isteğim oldu şimdilik dün kalp atışlarını gördük ilk defa ultrasonda doktorum gayet iyi gittiğini hatta bebeğin gelişiminin biraz daha önde olduğunu söyledi..
Hoşgeldin :)) seninle aynı dönem doğum yapıcaz biz de 23 Nisan da evlendikmerhaba ben de aranıza yeni katıldımsat 15 temmuz inşallah 21 nisanda bebişim kucağımda olacak ben de nisan doğumluyum,düğünüm de nisan da oldu bebeğimin de nisanda doğmasını çok istiyodum.Allah'a şükür isteğim oldu şimdilik dün kalp atışlarını gördük ilk defa ultrasonda doktorum gayet iyi gittiğini hatta bebeğin gelişiminin biraz daha önde olduğunu söyledi..
Kızlar merhaba bugün bende bebişimi görmeye gittim çok şükür iyiydi.Hala inanamıyorum hamile olduğuma kolay değil 2 aşılama 5 tüp bebek denemesinin hepsinde negatifi görüp hiç ummadığın anda mucizenin gelmesi.... Rabbim hepimizin bebişlerini korusun doğum anılarımızı konuşacağımız günleri de görürüz inşallah.
günaydın kızlar
hala daha ıdrar enf devam eıdyor cuma aksamı test yaptırıcam cumartesı dr yuzyuze gorusecegım neden gecmıyor korkuyorum
bır tanıdıgım 20 haftada gecırdıgı ve tedavı edılemeyen enf oturu bebegı zamanıdna dogmasına ragmen hastanede yapıyor cunku enf bebege gecmıs 17 gun omlus hala hastanede bebek ve durumu krıtıkmıs
onun dısında bu sabah pogca fılan yedım
mıdem bulanmıyor buna artık emınım
cumartesı sabah 11 de randevum
ıkılı teste ne zaman cagrılıcaz acaba bu aymı bır dahakı aymı görücez
buarada daha ooncede soylemıstım ben su dolu kova kaldırıyorum
agrımda olmuyor ama Allah korusun Allaha emanet oglumuda kaldırıyorum oda 19 kılo
ekım başında ikili test olacaktır o zaman benimde
hayırlısıyla ınsallah onuda bır atlatasydık ıyıydı
ekım başında ikili test olacaktır o zaman benimde
hayırlısıyla ınsallah onuda bır atlatasydık ıyıydı
Evet bende ilk iki haftasi yapilir diye dusunuyorum. Sonraki hafta bayram tatil olaylari var. Baramdan sonraya birakmazlar testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?