2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
evet ncanım ekim başı gibi çağırır dr seni..
bende 23 üne randevu aldım.inşallah atlatırız onu da.

cinsiyetle ıglılı bısey demedımı dr hıc canım?
Hayırlısıyla sız daha once atlatacaksınız ınsallah kac lıraymıs acaba ıkılı test

cinsiyetle ıglılı bısey demedımı dr hıc canım?
Hayırlısıyla sız daha once atlatacaksınız ınsallah kac lıraymıs acaba ıkılı test

yok canım ben kendime daha doktor bulamadım her hastaneyi denedim
tek bir umudum kaldı ona da bakayım karar vericem..
dünkü doktor ultrasonda bebeği zor gördüultrsasonu o kadar kötüydü yanicinsiyetle ilgili birssey demedi..daha erken sanırım

belki şansımız olursa ikili de bir ihtimal..
ben erkek gibi hissediyorum bakalım tutacak mı.

çok heyecanlı herkesinkini de çok merak ediyorum

ikili test fiyatları hastaneye göre değişiyordur..
bizim aradığımız hastane hepsi 90 tl gibi bişey dedi.

ikili test fiyatları hastaneye göre değişiyordur..
bizim aradığımız hastane hepsi 90 tl gibi bişey dedi.

Burdaki ozel hastane de once muayene ense olcumu icin 35 tl 60 da ikili toplamda 95 filan. Yani ikiliye 60 vermis olunuyor. Degisiyor hastaneye gore.

hangı sehırdesın canım ? ordan oraya suruklenmek cok kotu canım

Burdaki ozel hastane de once muayene ense olcumu icin 35 tl 60 da ikili toplamda 95 filan. Yani ikiliye 60 vermis olunuyor. Degisiyor hastaneye gore.

ıkılı testte napıyorlardı kan dımı benım hastanenınde gecen senekı fıyatını nette gordum 81 ımıs ama bırde radyologmu bakıyor
bırde kendı dr muayne parası verıycez dımıa dam uyanık perıyodık olarak 15 gunde cagırıyor 10 gun kontrol suresı oluyor ya
14 gıdıcem 9+3 10 gun ıcınde ıkılı olmuyormus zaten :)

Zonguldak valla bende yoruldum cutem.

en son karabükteki özel medicara gidicem bakalım ordaki bir doktoru çok övdüler..ondan randevu aldım ikili için.

inşallah doktorum odur

Zonguldak valla bende yoruldum cutem.

en son karabükteki özel medicara gidicem bakalım ordaki bir doktoru çok övdüler..ondan randevu aldım ikili için.

inşallah doktorum odur

yakınmı oluyor orası sıze pekı?
hastane eve yakın olsa cok guzle olur benım ılk dogumum 1 saat uzaklıkta oldu acıl dogumdu cok zordu yanı o yolu gıtmek ayretten trafık bırde

bende ıkılı test ıcın ne ısıtyolarmıs bır sorsam telefonla cevap verırlermı acaba

Ogludayken doktorun ultrason cihazicok iyiydi herseyi kendi bakmisti bi tek kan vermek icin gitmistim labaratuara.

ikili test konusunda endişelerim var neden yapıyorlar bu testleri tam oalarak anlayamadım , test sonuçları kötü çıkarsa doktorlar ne yapacak tedavi mi edecekler , ya da biz aldıracakmıyız bebeğimizi . ense ölçümü gerekli ama ikili gerekli değil diye düşünüyorum bilemedim. benim bir tanıdığım ikili ve üçlü teslerin ikisininde sonucu pozitif çıkmıştı ama doğum yaptı ve çocuğunda hiç sorun yok , herşey normal ve çok zeki bir çocuk. Bu testleri ne işe yarıyo anlamış değilim , doktora mutlaka sorucam 21.eylul de randevum var , arkadaşlar mümkünse sizde sorun amaçları nedir bu testler ile , tedavi edebilecekleri bir durum var mıymış test sonucuna göre , eğer pozitif çıkarsa geriye kalan 6 ayı nasıl geçireceğiz düşünmeden bu konuyu , korkarak geçireceğiz 6 ayı.

canım ben zonguldakın Çaycuma ilçesindeyim burada doğum yapılacak yer yok zaten..
nereye gitsem en az 1 saat.ama hepsini denedim inan devlet çok kalabalık ve hijyen 0.
karabükteki özel hastane de 1.15 dk en azından özel dedik-temizdir dedik doktoruda övdüler bakalım canım inşallah öyledir..

doğumla ilgili hiç bir fikrimiz yok şimdilik sezeryan olur büyük ihtimalle..inşallah riskli bir durum olmazsa o yolu gideriz.

yok son aylarda riskli bir durum olursa doğum iznine ayrılır doğru ankaraya ailemin yanına giderim..orada daha rhat hastane buluruz.

karışık bakalım

tabi cevap verirler canım ara sor bence biz telden öğrendik

Bu arada ogljmdayken 2 li test sonucum iyi diye doktor 3 luyu yaptirtmamisti bana.

beımde oyle ben ayrıntılı usg gırmıstım bırde

ama sanırım bu dr ıkılıde ucluıde yapıyor ayrıntılıda

Ben de aynen senin gibi dusunerek oglumdayken yaptirmak istemedim. Cok yanilma payi var cunku cevremde cok gordum. Hamielegini zehir edip sapasaglam cocuklar doguranlar. Gorumcemin doktoru direk demis ona aldircaksan yapalim yoksa tedavisi filan yok diye. Valla ben doktor mecburi tutmasa yaptirmiycam bakalim. Bu doktorum farkli.

evet ama bırde herseyı bılmek vbar zaten testler ıstatıksel bır kavramda ıslıyor yanı eger rısklı cıkarsa amnıyosentez yapılıyor karnından su alınarak teste gıdıyor o sonuc %100 guvenlı ve bır cok kısınınde temız cıkmıs ben bı ara kk denk gelmıstım neyse ama tedavı edılcek bısey yok
yanı kalıtsal olarak bebek rahatsız oluyor down sendromlu veya baska sendromlar dıyebılırım

benım amcamın kızı down sendromlu degıl
ancak hasta hem fızıksel hemde zıhınsel olarak normal degıl annesı babası yasamıyor
kardesı var o kadar zorkı yanı bu cocukların bızden sonra ne olacagı endısesı var bılemıyorum
dr mecburı tutmasada ben yaptıracagım testlerı bu demek degıldırkı streslı deıglım ıllakı streslıyım hatat bana gore 12 haftaya bu sonuclar cıkana kadar gebelık duyrulmamalı bıle ama duruyuruyoruz ıste

beımde oyle ben ayrıntılı usg gırmıstım bırde

ama sanırım bu dr ıkılıde ucluıde yapıyor ayrıntılıda

Benim kendi doktorum ucluye gerek duymazken istanbula gittim ozel bi klinige annemin doktorudur. Ucluyu de yaptirmalisin dedi. İsin ucunda para var tabi. Yaptirmadim.

İste o amniyosentez tehlikeli dusuk tehlikesi olusuyor onda da . Doktor acik acik soylemisti.

anladım canım tup bebegı nerde yaptırdınız pekı?
bırde rapor almıssın okullar basladı senın yerıne baska ogretmen bulmaları zor olmuyormu hıcmı sorun cıkarmıyorlar bızım ızın kullandıgımız gunlerı maaşlarımızdan kesiyorlar ama hamıleyken kesılmemesı gerekmıs nasıl anlatacagım oda ayrı mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…