2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ya tam iyileştim derken dün yine rahatsızlandım doktora gittim bağışıklığın düşmüş dedi yine aynı şekildeyim yin ilaç verdi saat birdede kızımı götüreceğim kontrole.zaten üvn. prof. söylemişti gittiğimde stres bağışıklığını düşürür stresten uzak dur diye artık bu son olanlarla iyice gerginim kızımın doğum günü için bile plan yapamıyorum sizin paylaşımlarınızı gördükçe gözledim doluyor galiba bende aşırı stres altına girdim silkelenmem gerek.

Canım gecmiş olsun.neden stres oluyorsun canım?

Canım gecmiş olsun.neden stres oluyorsun canım?
işyei yoğun,üstüne eğitmenlik için eğitim alıyorum haftalık programları yetiştiriyorum sınava gireceğim,eşimin iş durumları paramızı kaptırdık eski partonu ortada yok elimzde kalan aracı arıza yaptı ve hergün onunla ilgili ayrı bir problem çıkıyor,kayınvalidemin iyi olduğu halde hasta gibi eşime yalanına devam etmesi,eşimin stresten 7 kg vermesi,ben hamileyken kanserden kaybettiğim kuzenimin kerdeşinin emez olması,annemin kızıma bakarken arada bana laf sokması ,babamın talepleri aslında bunu tölere ediyordum ama artık iyice gerildim herşey batıyor.kafam kazan gibi ama en çok kayınvalidemin yaptığı gerdi diğerleri ile zaten baş ediyordum onun yalanından sonra yine sinirden nefesim daralmaya başladı.bazı konularda çaresiz kalmak beni çok strese sokuyor çözemeyince.

Teşekkürler canım...herşeyi kendimiz yapacağız.ponpon yaptım,1tane şimdilik ck kolaymış yapması.eşimde yardım edecek.mutfaktan eltim ve KV sorumlu olacak.
ne güzel benimde ponponlar çok hoşuma gitii inşallah gönlüne göre olur herşey.çok güzel görünüyor.

Canım yaaaa....herşeyin bir çaresi bulunur...ama sağlığını kaybetme,onu geri bulamazsın.eminimki herşey zamanla düzelecek canım...KV yaptığının yanlış olduğunu anladımı?annen niye laf sokuyor canım?aslında annenin seni motive etmesi lazım...ya bazen büyükler cocuktan daha zor oluyorlar...laf anlamıyorlar.

stressiz bir ortam yokki canım uzak durmak mümkün değil... yol stres iş stres herşey...aman kendine dikkat et... anneni de kafana takma hepimiizin annesi aynı... laf sokmuyor da normal konuşuyordur bazen bize batıyor söyledikleri...ama nihayetinde bizi dünyada gerçekten seven tek kişi annemiz...
gerçi kafana takma boşver demek buradan kolay geliyor ama... bazen duyduğumuz bir kelime bile maneviyatımızı allak bullak ediyor...iş güç para pul hepsi yerine gelir ama sağlık bulunmaz... 8 saniye diye bir film çıkmış sinemalarda ... hata baş rol oyuncusu bir programa katılmıştı...
çok stresli bir dönemden geçiyormuş ,herşey üst üste gelmiş...o kadar yalnız hissediyormuş ki kendini... ve bir hastanenin tuvaletinin aynasında kendini görmüş... ve dedim ki diyor kendime...işte ben varım ya neden yalnız olayımki ...aynada kendisiyle konuşmuş... sakın üzülme bundan sonra ben varım yanındayım beraber herşeyin üstesinden geleceğiz diye...
insanın en büyük destekçisi yine kendisi... bazı şeyleride akışına bırakmak lazım... bazen işlerin yoluna girmesi için azıcık ortalığın karışması gerekiyor...bu karışıklığın düzenini bir tek Allah biliyor... o herşeyin hayırlısını verir... yapanda yaptıran da Allah tandır...hayat hep güzel olsaydı hiç bir şeyin kıymetini bilemezdik...
Allah dağına göre kar verirmiş... kaldıramıyacağın yükün altına sokmaz seni... Hastalıkla boğuşan akrabanıza da Allah şifasını versin inşallah...sağlığımızın kıymetini bilelim şükredelim ...
bende kızıma doğum günü yapmıycam.... yapsam iyi olurdu ilerde kızıma gösterecek anı olurdu ama... yapamıycam... hem zaten anlayacak yaşta değiller... gelip bana duygu sömürüsü yapacağı farkında olacağı bir duurum yok...ilerde bizde şenlikli güzel organizasyonlar yaparız...şimdi ne yaptığın pastayı bilir nede doğum günüm varmış diye sevinir...
asıl akılları erseydi içimize dert olurdu...

kaınvalidem anlamaz canım bu ilk yapışı değil o yüzden çaresiz kalıyorum konuşarak anlaşılan insanlardan değil.annemde çok bunalıyor oda bana çatıyor aslında ona hak veriyorum kaç yaşında zorlanıyor ama hepsi üst üste koyunca sıkışıyorum.

Ck doğru canım ilk doğum günlerini hatırlamıyorlar...ama ilk diye anne baba olarak biz ck hevesliyiz,fotolora bakarak anlatırız,şu şöyleydi bu böyleydi diye.benim annem babam hala benim ilk doğum günümü anlatırlar ve ck hoşuma gidiyor.bir kek bir mum bile yeter...önemli olan birlikte mutlu olmak.
Ck güzel söyledin canım herşey Allah'tan...ben kızımı kaybettikten sonra bunu daha iyi anladım.allah ne isterse onu yaşıyoruz.

Seni ck iyi anlıyorum canım,calışıyorken bende senin gibiydim,ve en sonunda eşime çatıyordum,işim ck stresliydi.allahtan eşim birşey söylemiyordu.

Selam canlar ve onlarin guzel kuzulari Survivor izlemekten gec yatiyorum kac gundur. Hindistan cevizi de fena ishal yapti Sizlerde ne var ne yok

sanada cok geçmiş olsun canım niye yeniledi acaba zorladın mı ki?

Guclendirmem lazim ama useniyorum Ters bir hareket yapinca da hortluyor yeniden canim. Her ay yoklar beni boyle.

Sen nasil oldun, yinelemedi insallah bir daha.

Yoklamayi kacirmamis hirsizi

Ben eline veriyorum canim. Kahvaltidan ve yemeklerden sonra tatli niyetine

http://www.hassasanne.com/2013/04/24/hassas-annemiz-ebrunun-bebek-biskuvisi-tarifi/

Bu tarifi kullaniyorum. Pirinc unu yerine yulaf kepegi kullaniyorum. Hamur kuru oluyor. 1 elma rendesi ve cekilmis uzum kurusu (sicak suda beklettikten sonra) ilave ediyorum. Portakal suyu ekleyen de varmis. Parmak seklinde yapinca ici cig kaldi. Yuvarlak kurabiye ceklinde yaptim, ince. 18 dk da pisti.

Sikintilar bitmez canim. Hepimizin hayatinda var az cok. Stres de maalesef bir sekilde ben buradayim diyor. Sagligin sihhatin icin sikintilarini paylasarak en azindan rahatlamaya calis. Soylenebilecek gibi olanlari sicagi sicagina soyle, coz. Biriktirdikce icinden cikilmaz bir hal alirlar.

Mutlaka kutla guzelim. Hafta icine gelse bile sen evde oldugun gun yap. Kendi elinle yap pastasini. Koy onune bata cika yesin. Albumume 3-5 resim hatira olur. Senin dogum gunlerini sevmedigini biliyorum ama prensesimizi mahrum etme ne olur.

haklısın ...benim kızla görümcenin kızı aynı gün doğumlu... onlar birşey yapmayacak ben kendi kızıma yapsam görümcenin kızı içinde hazırlık yapmam lazım...evde makarna bile pişse 12 kişilik piştiği için ...
kendim yapmasam bile küçük bir pasta alayım artık...kızımla görümcenin kızı yese yeter...zaten onların doğum günü...

belinde geçmiş olsun canım...Kerem in peşinde koşmaktan eğilip kalkmaktan belin düzelemiyordur.....

Benim oglum da 4-5 adim atiyor ama cagirinca yoksa tutuyor 1 eliyle hala
kendi kendine uyumaya bir alissa Allaah daha ne isterim ki
gecms olsun tatlim ayrica

afiyet sifa olsun kuzuna.
Her seyi yesin bol vitamin alsin isteyip kaciriyoruz ayari bazan :)

yapmadim tatlim ama tereyag,z.yagi yogurt ve meyve koymadin mi?
sert olmaz o kadar diye dusunuyorum

hirsizim sen hangi ara yapiyorsun is +12 dev adam+ koca+cocuk+ yol+... helal olsun
ne yaptin resetledin mi kendini sac,kas?

marshmallow su bimde de olanlardan mi?

Allah yardimcin olsun yukun agir ama hamileyken kaza yaptiginda yaptiklarini anlatmistin guclu bir kadinsin
once saglik problemlerini hallet silkelen sonra kulagini kapat etraftaki seslere hersey yoluna girer
Allah a sonsuz sukurler olsun ki evlatlarimiz saglikli gerisi hallolur

Canım 1kek 1mum yeter....icinde kalmasın sonra.ailcek bir akşam yemeği,o günün özel olduğunu anlamak icin ck birşeyler yapmaya gerek yok.ben yılardır evde eşimle ve ailemle kutlarım,benim sevdiğim yemek pişer o gün bir pasta...
30yaş günümü ck özel olsun istemiştim,doğum günümden 5gün önce bebeğimi kaybetmiştim,hic birşey yapmadık...31yaş günümü kutladık yemeğe falan gitik ailecek(15kişi).
Sağlımız yerinde olduktan sonra özel günleri kutlamak lazım...

Ya canım sana birşey soracağım:acaba görümcen sen yaparsın diyemi yapmayacağım diyor,yani saten birisi hazırlayacak bizde kutlarız falanmı diye düşünüyor acaba....
Ama iki kuzinde güzel olur birlikte aslında....

Geçmiş olsun canım evet biraz da olsa toparlan canım en azından çocuğun için.

resetledim kendimi canım:) sayenizde... herkes bende kaç gündür bir farklılık seziyormuş gençleşmişsin... süzülmüşsün falan demeye başladılar... her sabah kendime 5 dakika ayırıp saçlarımı yapıyorum... yüzüme azıcık bir renk veriyorum... ben kalabalık aileleri çok severim aslında ama iyi insanların olduğu kalabalık aileleri..samimi ortamları...iş güç sorun değil aslında bir başladınmı maksimum en zoru 2 saatte hallederim...ama sürekli her gün hergün pislik...kimsenin tınlamaması...çileden çıkarıyor insanı... yaşamamın anlamı yokmuş gibi oldu...robot gibi insanlıktan çıkmıştım...
valla ne düşünüyorlar bilmiyorum...nefret ediyorum bu insanlarla bir şey kutlamaya...kendileri yapsa ,yaptıkları her şeyi başa kakıp gözüne sokuyorlar insanın...
canım en basitinden balık canım istiyor ne zamandır...ama kendimize alsak olmuyor...4 kilo almamız gerekiyor...biri yese öbürü alınıyor...kız okula başlayana kadar böyle gidecek sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…