evet bimde satılanlardan canım...marshmallow su bimde de olanlardan mi?
işyei yoğun,üstüne eğitmenlik için eğitim alıyorum haftalık programları yetiştiriyorum sınava gireceğim,eşimin iş durumları paramızı kaptırdık eski partonu ortada yok elimzde kalan aracı arıza yaptı ve hergün onunla ilgili ayrı bir problem çıkıyor,kayınvalidemin iyi olduğu halde hasta gibi eşime yalanına devam etmesi,eşimin stresten 7 kg vermesi,ben hamileyken kanserden kaybettiğim kuzenimin kerdeşinin emez olması,annemin kızıma bakarken arada bana laf sokması ,babamın talepleri aslında bunu tölere ediyordum ama artık iyice gerildim herşey batıyor.kafam kazan gibi ama en çok kayınvalidemin yaptığı gerdi diğerleri ile zaten baş ediyordum onun yalanından sonra yine sinirden nefesim daralmaya başladı.bazı konularda çaresiz kalmak beni çok strese sokuyor çözemeyince.
Hafta sonudamı sizdeler canım?resetledim kendimi canım:) sayenizde... herkes bende kaç gündür bir farklılık seziyormuş gençleşmişsin... süzülmüşsün falan demeye başladılar... her sabah kendime 5 dakika ayırıp saçlarımı yapıyorum... yüzüme azıcık bir renk veriyorum... ben kalabalık aileleri çok severim aslında ama iyi insanların olduğu kalabalık aileleri..samimi ortamları...iş güç sorun değil aslında bir başladınmı maksimum en zoru 2 saatte hallederim...ama sürekli her gün hergün pislik...kimsenin tınlamaması...çileden çıkarıyor insanı... yaşamamın anlamı yokmuş gibi oldu...robot gibi insanlıktan çıkmıştım...
valla ne düşünüyorlar bilmiyorum...nefret ediyorum bu insanlarla bir şey kutlamaya...kendileri yapsa ,yaptıkları her şeyi başa kakıp gözüne sokuyorlar insanın...
canım en basitinden balık canım istiyor ne zamandır...ama kendimize alsak olmuyor...4 kilo almamız gerekiyor...biri yese öbürü alınıyor...kız okula başlayana kadar böyle gidecek sanırım...
bazı cumartesi günleri ve haftada 1 gün oğlunun ütülerini yapmaya gidiyor... onun dışında bizde kalıyor... salonda kanepede yatıyor... küçük bir odamız var... oraya kv ye oda yapmayı düşünüyorum... kanepe yatağa benzemez...söylemiyor ama beli sırtı ağrıyordur...tek kişilik baza alıcam hafta sonu...kızım büyüncede kızım yatar...Slm pek giremiyorum herkes iyidir inşallah. Hırsız canım kv sizde yatılı mi kaliyorlar.bence hafta sonu esin sen ve kızına birlikte Kutla pastanıda evde yap senin Azmin hayranım ben olsaydım bu kadarını kaldıramaz dim görümcen kızını okula gonderdigi zaman biraz rahatlayacan.benim kızda tam yürümeye basladi sıra konuşmada her daim bidi bidi de de ge deyip duruyor
Canım sen KV ni seviyorsun...sevmesen yatak oda falan düşünmezsin.ck güzel birşey yaparsın canım,Allah herkese senin gibi gelin versin nasip etsin.bazı cumartesi günleri ve haftada 1 gün oğlunun ütülerini yapmaya gidiyor... onun dışında bizde kalıyor... salonda kanepede yatıyor... küçük bir odamız var... oraya kv ye oda yapmayı düşünüyorum... kanepe yatağa benzemez...söylemiyor ama beli sırtı ağrıyordur...tek kişilik baza alıcam hafta sonu...kızım büyüncede kızım yatar...
eşimin ağzında bakla ıskanmaz.... tek başımıza kutlasak hemen söyler söylemese bile ağzından kaçırır... bu defada neden bizi çağırmadınız derler özellikle kv gönül koyar...
ufak bir şeyler yaparız artık...
maşşallah kızına... konuşmayada başlar yakında susturamazsınız...:)
gerçekten laf olsun diye söylemiyorum...kv dem olmasa dışarıdan tanımadığım insana bile insan gibi davranmalıyız...zamanında ben çok kanepede yattığım için bilirim ağrısını...kv de uzun bir süre bizde kalacak yani bunun kaçarı yok ..bari rahat etsin kadın...Canım sen KV ni seviyorsun...sevmesen yatak oda falan düşünmezsin.ck güzel birşey yaparsın canım,Allah herkese senin gibi gelin versin nasip etsin.
Allah sağ sağlim bebeğini annesine annesinide bebeğine kavuştursun inşallah...Kızlar arkadaşım 9ay boyunca yatı,erken doğum riski vardı,bebek gelmiyor.bugün suni sancı verecekler...ck heycanlıyız.inşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder bebeğini.ck korkuyor kız,annesi 3.bebeğini 39+5te kaybetmişti.
Âmin canım....Allah sağ sağlim bebeğini annesine annesinide bebeğine kavuştursun inşallah...
Ck haklısın canım,kim olduğu önemli değil.ne demişler iyilik yap denize at.gerçekten laf olsun diye söylemiyorum...kv dem olmasa dışarıdan tanımadığım insana bile insan gibi davranmalıyız...zamanında ben çok kanepede yattığım için bilirim ağrısını...kv de uzun bir süre bizde kalacak yani bunun kaçarı yok ..bari rahat etsin kadın...
haklısın ...benim kızla görümcenin kızı aynı gün doğumlu... onlar birşey yapmayacak ben kendi kızıma yapsam görümcenin kızı içinde hazırlık yapmam lazım...evde makarna bile pişse 12 kişilik piştiği için ...
kendim yapmasam bile küçük bir pasta alayım artık...kızımla görümcenin kızı yese yeter...zaten onların doğum günü...
belinde geçmiş olsun canım...Kerem in peşinde koşmaktan eğilip kalkmaktan belin düzelemiyordur.....
Kızlar arkadaşım 9ay boyunca yatı,erken doğum riski vardı,bebek gelmiyor.bugün suni sancı verecekler...ck heycanlıyız.inşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder bebeğini.ck korkuyor kız,annesi 3.bebeğini 39+5te kaybetmişti.
merhaba kızlar hasta olanlara geçmiş olsun tanıdığım arkadaşların çocukları rota virüsüne yakalandılar çok yorucu geçmiş çocuklar içinaşı yaptırırken aramıştım beraber yaptıralım diye gerek görmediler ama maalesef olan çoculara oluyor yine salgın var sanırım...
çok geçmiş olsun arkadaşlarının çocuklarına... benim kızda olmuştu 1 kilo verdi bebeğim...çok ağır geçirdi...Allah şifa versin inşallah... aşıyı yaptırmadığıma pişman oldum...merhaba kızlar hasta olanlara geçmiş olsun tanıdığım arkadaşların çocukları rota virüsüne yakalandılar çok yorucu geçmiş çocuklar içinaşı yaptırırken aramıştım beraber yaptıralım diye gerek görmediler ama maalesef olan çoculara oluyor yine salgın var sanırım...
3 tencere pişiyor canım...ama yemek pilav çorba ... bazende salatayı önceden doğrayıp bir kaba koyuyorum ...ağzını kapatıp...tabi soğansız falan.... sofraya koyarken yağını limonunu ekliyorum...daha pratik oluyor... ben artık akşam yemeklerini yemediğim için sofrayı kurup çıkıyorum mutfaktan...kızımla ilgileniyorum...Selam guzeller
12 kisiye 3 tencerede pisiyordur herhalde. Allah kolaylik versin canim. Kv aksamlari gidiyordu neden kalmaya basladi canim?
Kerem i saldim cayira mevlam kayiraCok kosturmuyorum. Evi elden gecirdim, tehlike arz eden bir esya vs kalmadi. Caninin istedigi gibi gezip dolasiyor
Saglikla alsin kucagina insallah canim.
Cok gecmis olsun gulum.
günaydu hayırlı cumalar,GÜNAYDIN KIZLAR...
Hayırlı cumalar...
Bugün sabah güzel haberi aldık,arkadaşım sağ salim kucağına aldı bebeğini.bugün dedemiz ve babaannemiz gelecek inşallah Türkiye'den.
Aaaa yok biz gideceğiz KV lere.eltimle yan yana oturuyorlar,eltimlere gideceğiz akşama doğru,hafta sonu KV lerde kalacağız.yarın eltimle alışverişe gideceğiz.beyler cocuklara bakacak.2-3haftaya bir yaparız bunu.iyi geliyor.ben kızım doğalı pek yapmıyorduk,yavaş yavaş tekrar yapmaya başladık.günaydu hayırlı cumalar,
arkadaşının gözü aydın .eviniz kalabalıklaşacak desene benim kızım çok seviyor eve gelen insanları.
aa ne kadar güzel bizde ablamlarla pazar günleri beraber geze dolaşırız ama bu sıra biz gidemiyoruz.gerçekten insana iyi geliyor.Aaaa yok biz gideceğiz KV lere.eltimle yan yana oturuyorlar,eltimlere gideceğiz akşama doğru,hafta sonu KV lerde kalacağız.yarın eltimle alışverişe gideceğiz.beyler cocuklara bakacak.2-3haftaya bir yaparız bunu.iyi geliyor.ben kızım doğalı pek yapmıyorduk,yavaş yavaş tekrar yapmaya başladık.
Ya ben kendimi kötü hisediyorum kızımı bırakıp gezmeye gidince.aslında ck yanlış.bizimde yanlız kalmaya ihtiyacımız var.aa ne kadar güzel bizde ablamlarla pazar günleri beraber geze dolaşırız ama bu sıra biz gidemiyoruz.gerçekten insana iyi geliyor.
bencede bende aynı şekilde hissediyorum ama iyi bir şey değiş şuan o yüzden stres atamıyorum ama kimsede demiyorki git dinlen annem dün diyorki diyorum vaktim geldi işe gidiyorum eşimin eski patronundan kalan araç bozuldu iş arkadaşım geçerken alıp işe bırakıcaktı iniyim aşağıya evi bilmiyor dedim çaldırmadı inip gezicekmisin diyor yani böyle sinirden küp oldum artık zaten yanında konuştum girdim 5 dak geliyorum dedi yok çocuk arayana kadar salmadı.eşimde bu sıra sorumluluk almaktan iyice kaçar oldu çocuğa su dahi vermiyor bir şey olur sen ve sen yap sadece biraz oynuyor.annem zaten sürekli takipte wc bilr giremiyorum evde düşün kızım durmuyor bi bak wc giricem diyorum gelip wc kapısında bekliyor kızla artık komik ama wc bile işe gelince giriyorum yani o derece baskı yapıyor ben evden çıkacağım saniyye kadar kesinlikle bana nefes aldırmıyor daraltıyor beni çok anlıyorum oda daralıyor ama ne yapacağımı şaşırdım nasıl memnun edeceğimi bir dediğini iki etmiyorum kendime almayıp ona alıp yapıyorum her şeyi yok.tamam mecbur değil ama ben bakarım diyip sonrada bana olmadık laflar söylüyor .yani beni artık öyle bir psikolojiye soktularki artık istesemde boş bir kaç dak. olunca madem doğurdun senin hakkın yok gibi bir şey anlamadım bende.yaz gelsinde işten çıkıp kızımı alıp geziceğim stres atmak için .Ya ben kendimi kötü hisediyorum kızımı bırakıp gezmeye gidince.aslında ck yanlış.bizimde yanlız kalmaya ihtiyacımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?