2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
çok geçmiş olsun canım... sarımsağı soğanı fazla fazla ye... limon sık salata yap ye... antibiyotik gibi ...şükür ben onların sayesinde hiç hastalanmam...inşallah çabucak atlatırsın...
insanın kendisiyle barışık olması çok güzel... ama işte kendini bilmez kompleksi insanlar topluluğuyla koloni halinde yaşarenn o kadar rahat olamıyor insan...umursamıyormuş gibi görünüyorum sadece

ahh canıım sarımsak soğan ,limon onlar artık bana fayda etmiyor zaten benim standart kişilere göre bünyem zayıf çocukluğumdan beri sık hasta olurum ama bebeğim bana iyi gelmişti hasta olmuyordum ama yine başladım :)
senin çevrendekilerin zaten zihniyetini değiştirmeleri gerek çok fikirsiz değişik tipler yanlış anlama ama birazda sorumsuzlar zaten bir çok çevredeki insanda böyle boşboğazlığı çok seviyor şimdi öyle söyleyince motive olup rahatlamışlardır .

Selam guzeller Miniklerim keyfi yerindedir insallah

Benim zipir disari kusu oldu. Eve zor giriyoruz. Surekli cicek bocek pesinde. Bir de parktaki o kizlar yok mu

Esmer yazmadin ne vakittir. Iyisindir insallah canim.

Cananla patee de birbirini buldu bizi unuttu

Sikintili bir surec ama bitince rahat eder insallah canim.

Masallah iyi zayifmissin canim sen. Benim boy 160, 57 olunca yeter cok zayif oldun diyorlar. Tam yerden bitmeyim

Karar verip basladin, devami da gelir. Zaten birkac kilo verip rahatlayinca daha sevkle gidersin. Onlar hayatinin hangi alaninda destek oldu ki bu konuda olsunlar. Sen destegi motivasyonu bizden al

sıkıntı almaması degıl bnm kız ılaclara bayılıyor bı daha ıstıyor hatta sıkıntı antıbıyotık içirmek istememem cok kucuk daha

Cok gecmis olsun canim. Insallah cabucak iyilesir. Ne kadar istemesekte bazen kar zarar hesabi yapip kullanmak durumunda kalabiliyoruz canim. Sikma canini. Iyilessin de guzelin.

Gecmis olsun guzelim.

canım bağışıklığın için bünyen için yapılacak başka şeylerde vardır mutlaka...inşallah ilaçlar işe yararda..düzelirsin...kimse değişmiyor zihniyet olarak neyse o...siz iyi geliyorsunuz bana... sağolun...

havalar orada iyi gidiyor belli ki... Kerem bey gezsin tozsun...kızlarda hayatın gerçekleri ...bir gün elinden gerçekten biri tutacak...
hafif topluydum düğün gününe kadar spor yaparak kilo verdim amabu yaşıma kadar hiç 65 kilonun üzerine çıkmamıştım... şimdi 78 kiloyum yani 5 ay önce en son tartıldığımda öyleydi...
canım seninde maşşallahın var... 160 kısa değilki...boyunla kilonla kıvırcık uzun saçlarınla doğal halinle insanlığınla maşşallah ın var...nazar değmesin...
zaten sizin desteğiniz olmasa ben böyle kendi kendime napardım bilmiyorum... sağolun hepiniz....

biz iyiyce kızımla yapışık olduk babasına bile gitmiyor , kötü oldu bu, işe başlayınca çok zorlanacak kuzum
kızlar boylanırınız ne güzel maşallahınız var

supapatya88 canım geçmiş olsun, iş çocuk ev dinlenme olmayınca iyiyleşemiyor insan umarım kısa sürede atlatırsın
HIRSIZI canım benim 3 yıldır yazdığım bir topik var çıtır Annelerin Diyet Günlüğü diye Diyet Günlükleri kısmında ordadaki arkadaşların bazılarını 3 yıldır tanıyorum birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz günlük yediklerimizi paylaşıyoruz istersen bir bak belki motive olursun

bir alakasız olacak ama nette kıyafet alışverişi yaptığınız siteler var mı ? kızlar, biz merkeze uzağız biraz 2 çocukla gidip alışveriş yapmak pek mümkün olmuyor netten alayım diyorum bakıyorum bir iki elbise beğendim ama cesaret edemiyorum almaya

bir alakasız olacak ama nette kıyafet alışverişi yaptığınız siteler var mı ? kızlar, biz merkeze uzağız biraz 2 çocukla gidip alışveriş yapmak pek mümkün olmuyor netten alayım diyorum bakıyorum bir iki elbise beğendim ama cesaret edemiyorum almaya[/QUOTE]

teşekkürler.ben lcw ,trendyol ,milla aldım memnun kaldım ama defact.. memnun değilim

Canım ben KV ler türkiyedeyken morhipodan birşeyler ısmarlamıştım,dedikleri gün ulaştı ve kapıda ödeme var.

sağol canım bakayım bir topiğe...
@Snowyy hanis en bir kadın vardıya onun videolarını izleyin d emiştin bulamıyorum şimdi kadının adı neydi...adım atarak hareketler yapıyordu

@Snowyy hanis en bir kadın vardıya onun videolarını izleyin d emiştin bulamıyorum şimdi kadının adı neydi...adım atarak hareketler yapıyordu

canım leslie soruyorsun galiba, ev yürüyüşü yada lesli 1 mil, 2 mil yaz çıkar videoları bende onu yapıyorum, gerçi bu aralar yapamıyorum ama

yinede iyi yiyormuş maşallah canım benimkine su içiremiyorum biberonla. Ancak kaşıkla içiyor. O da çok fazla değil.

Bütün Nisan annelerine güneşli günler dileriz ben ve Ceku!

Uzuuun zamandır buralarda yoktum, umarım hepiniz iyisinizdir.

Ceku'm hâlâ dişsiz ve keltoş.. Arada 1-2 korkak adım atıyor ama henüz yürümeye cesareti yok. Ama bu etrafta emekleyip sağı solu kurcalamasına engel değil.

Herkese mutlu bir bahar dilerim. Şimdiden bütün Nisan bebelerinin doğum günlerini kutluyoruz!

merhaba canım
özledik seni nerelerdeydin...hasta olan anne ve bebeklerimiz var ama iyi olacaklar inşallah..hepimiz iyiyiz
Ceku yu öp bizim için

Hawar yazmis canim. Leslie var en populer. Onun disinda da cok workout var. Youtube da walk at home yazarsan farkli secenekler de cikar. Nasil oldun, tartildin mi?

Senin kuzunun da dogum gunu kutlu olsun canim

Hawar yazmis canim. Leslie var en populer. Onun disinda da cok workout var. Youtube da walk at home yazarsan farkli secenekler de cikar. Nasil oldun, tartildin mi?

Senin kuzunun da dogum gunu kutlu olsun canim
YOK CANIM TARTILMADIM...evde baskül yok... eve giderkende eczane kapalı oluyor... denk gelirsem tartılırım bir yerde...
cep telefonuma indircemde videolarını...evde akşam bakarak yapmak daha kolay olur diye düşündüm... evde internet yok...video müzik indirme programı yükledim iş yerimdeki bilgisayara...oradan indirip cep telefonuna atacaktım fikrimce...kadının videolarını buldum. ama kaç saattir daha inmedi bekliyorum...
kızımıza balık al dedim eşime çocuk bari yesin diye... bizim kıza alacağımız 1 balık oldu mu sana 5 kilo...bu aileden gizli ne yiyebiliyoruz nede içebiliyoruz...balığı duyan yemeğe gelecekmiş...

benimkide bana yapısıktı bende eyvah dıyordum ama sımdı babaya bir düşkün oldu baba baba diye peşinden ayrılmıyor aksamları. lcw butikbebe koton kids trendyol mini. güvenılr bı sıteden begendıysen al iade ediverirsin

ne vıcık vıcık ne düşüncesiz insanlar ya sen aksamın kacına kadar maddı manevı onları doyurmak için calısıyorsun sankı keske ben cok yorgunum bugun mısafır kabul edemem diyebilsen bi daha sana sormadan gelmezlerdi blki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…