2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Yedi sekiz ayluk bizde kagit hastasiydik..bizim yeni gozdemiz toprak...kansizliktan degil bence merak..bide bizim bahcede kaysi agaci bar onun dokulen caglalarini topluyo surekli..evde erik verincede seviyo ama o kaysilar gozdesi..yerde oldugu icin..bu ara yemek yemiyo yiyecekleri yeremi serpistirsem kus gibi toplasin..bu ara benimki temizlige takti..eline bez kiyafet ne bulirsa alip yer siliyo..biraz onde halida leke vardi gimis orayi siliyo..bide pecete alip geliyo benim abilerin burnunu siliyo minik..anne abi abba baba kus diyo.bide kedi cagiriyo ellerini pispis diyerek cagiriyo..kizacagim bise yaptimi boynunu bukuyo o bemi olduruyo iste.

Masaallah maşallah. ..
nerde ee bizimki kitabı kaptığı gibi yiyor...kazma dişleriyle naSil kemiriyor görsen...benim kız kitap kurdu olacak ama yiyerek
demek o da yıyor benım oglum cok sevıyor dınlemeyı okurken bagırıyor sevdıgı yer gelınce ama bıtınce baslıyor yemeye

Selam canlar

Hirsizi ara sira senin ahaliye daha onemli sorunlar oldugunu hatirlatmak gerek sanirim Kostek olmasinlar da varsin konussunlar

Burcu ardaninannesinin dedigi gibi donemsel olabilir. Benimki yemedi ama denedi. Sonra yirtmak ilgisini cekti. Simdi onu da birakti. Gececektir

inşallah canım... azar azar gidiyor bakalım...bende 82 kilodan 76,5 a düştüm bugün...68 olsam gerisini veririm yavaş yavaş... en azından elbiselerim olur üzerime...benim kızda yiyor canım bildiğin kemiriyor...o yüzden kağıt namına bir şey vermiyorum eline...aslında yerde ne bulursa ağzına atıyor...yalıyor her gördüğü yeri... 3 gündürde akşamları ateşi çıkmaya başladı 39 u geçmedi ama sabahlara kadar yanıyor... gündüz hiç bir şeyi yok akşam ateşi çıkıyor.. dişten diye düşündük... haftayada menenjit aşısı var...
ha bu arada menenjit aşısı eczanelerde istediğimiz zaman bulunan bir şey mi yoksa önceden gidip sipariş mi veriyoruz...

kötü kötü espriler... kilolarımla ilgili... sürekli el mıncıklamaları ... simitlerin ne güzel çıkmış demesi beni deli ediyor... bir gün elini belime attığında eline mıncıklayacak bir şey gelmemesini istiyorum... tabi en çokta kendim için

Sikma canini sendem gitsin onlara konsuninsaalah.ama gitmiyo gibi gorunuyoya birden direnc kirilip gicek ..bem kizken cok igrastim dugunden once gitmde tam pesettim beklentiye girmedim ve sok kensiliginden sekiz kilo gitti ..buara bende zayifladim 68dim tartilamdim ama goren oyle diyi.hastaliktan gitti..canin sagolsunda..gerisi olur..ikibinonbitde bobtegim batladdi..ikinci oglum ondoluz aylikti..emiyodu..salincaktan dustu onu kaldirim derken buyuk salincagi cekti birakti.sirtima carpti bidn olumden domdum.kanim dorde dustu..simdi hic sikinti etmiyorum..saglikla gidecek insaallah bu sefer..ondokuzucu ayda kestim sutten..hastanede yatinca.bunu nasil keserim bakim..buguk oglanda onbes ay emdi..ikinciye hamileyim diye kestim..basima bi is gelir diye korkuyom bemde.

Sikma canini sendem gitsin onlara konsuninsaalah.ama gitmiyo gibi gorunuyoya birden direnc kirilip gicek ..bem kizken cok igrastim dugunden once gitmde tam pesettim beklentiye girmedim ve sok kensiliginden sekiz kilo gitti ..buara bende zayifladim 68dim tartilamdim ama goren oyle diyi.hastaliktan gitti..canin sagolsunda..gerisi olur..ikibinonbitde bobtegim batladdi..ikinci oglum ondoluz aylikti..emiyodu..salincaktan dustu onu kaldirim derken buyuk salincagi cekti birakti.sirtima carpti bidn olumden domdum.kanim dorde dustu..onbes gunde sekiz kilo gitti..simdi hic sikinti etmiyorum..saglikla gidecek insaallah bu sefer kilolar.ondokuzucu ayda kestim sutten..hastanede yatinca.bunu nasil keserim bakim..buguk oglanda onbes ay emdi..ikinciye hamileyim diye kestim..basima bi is gelir diye korkuyom bemde.

Hirsizi

bizim babamiz ecza deposunca calisiyor eczaneye siparis atti ordan aldik ama alacagindan bir gun once eczaneye sor istersen.

Gunaydin guzeller, iyi hafta sonlari

Hirsizi basladin vermeye canim. Sabirla devam et. Yakinda onlar bile hatirlamayacak o simitleri

Ardaannesi mesajinda anlamadigim yerler cok ama son cumlende hamileligi kastediyorsun sanirim. Sansa birakma istemiyorsan canim. Saglikla sihhatle buyut kuzularini insallah.

canım belki daha kötü bir şey olacaktı o salıncak bebeğinin üzerine de düşebilir,kafasınada çarpabilirdi... senide Allah korumuş... keşke olmasaymış ama gerçekten ölümden dönmüşsün...Allah seni yavrularına yavrularınıda sana bağışlasın... canım herşey Allah tan ama tedbiride elden bırakmamak lazım...herşeyin hayırlısı olsun bitanem...

Hirsizi

bizim babamiz ecza deposunca calisiyor eczaneye siparis atti ordan aldik ama alacagindan bir gun once eczaneye sor istersen.
evet canım dün eczaneye uğradım kapanmadan yetiştim... sordum ...dediğin gibi önceden söyleyin getirtelim d ediler...

2 senede sürse devam ederim canım...eski rsimlerime bakıp bakıp...yenge ne kadar zayıfmışsın hiç bu hallerini hatırlamıyoruz diyorlar... dediğin gibi unutsunlar da benimle uğraşmasınlar...
hani internette komik bir dua ile zayıflama videosu varya orada söylediği gibi
ay bu zayıflayamaz ay bu kilo veremez diyenlere...benden al yağları onlara ver Yarabbi...:))))

Telefoon kafayi yemis kusura bakmayin..iki oglani sutten keserken hep zorunda kaldim.onu anlatiyodum..basima bise gelmeden biraktiririm insaallah demek istemistim.hasta olmadan yani..

yormuyor yavrum
cidden ne ara buyuduler ben de anlamadım

Masaallah maşallah. ..
nerde ee bizimki kitabı kaptığı gibi yiyor...kazma dişleriyle naSil kemiriyor görsen...benim kız kitap kurdu olacak ama yiyerek
:)

Mavis01

Canim doktorumuza sorduk asi ismi önermisini söyledik onu söyledi bize ondan.
ismi menectra olan mıydı?

tsekkur ederim rahatladım biraz canim sıkılıyordu az uyuyor diye gerci dogdugundan beri az uyuyor

bir sarkı vardı hatırlar msn?
ben sokak kızıyım ooo...diye tam hatırlamıyorum :)
ilk trası mı?ben de guya kestirecegim

bizmki de aynı kıvırcık banyoda omuzuna geliyor :)
toka taktım gecen tatlı ogluma :)

simdi 4 olmus :)
süpersin tatlim

vardı yemiyor bu aralar ama yarın ne olur belli olmaz

ne olur öyle yaptıgında o boynuna saldır benim yerime masallah
kus diyeni de yeni duydum :)

basina ne gelecek cnm kötü dusunme kötuyu cagırma

merhaba arkadaşlar
düğüne gittik geldik, eve vardım misafirim geldi dün bu günde bütün gün temizlik yaptım, şimdide evlene çift geliyor yoldalar, yarın otele geçecekler
kızlarım hasta oldu orada ay çok yorucuydu, kızlarım durmaz biri paçam da biri kucağımda millet iş bekler, kızlarım şimdi iyileşti gibi ama küçük kızım resmen huy değişti, kucağımdan inmiyor, memeyi bırakmıyor, yavaş yavaş kesmye başlasam iyi olacak ama kendimde o gücü bulamıyorum bu aralar ertelesem de daha zor olacak diyorum bakalım ne yapacağız

HIRSIZI canım çok sevindim bak veriyorsun kiloları, o konuşup duranlar bir süre sonra ay ne kadar zayıfladın nasıl yaptın falan diyecekler :)

cok gecmis olsun kizlara
benim fikrim kesme cok zor haklisin ama senin yerinde olmaknisteyen o kadar cok kisi varki Allah'im vermis ne guxel riskini
tabi karar senin

İlk trasi evet..ve inanilmaz akilli durdu..berberde sasirdi.buyuk adam gibi ensesalinirken bike basini oynatmadi..saci iyice saroya dondu ve kivircik..bide banyoda lif surerken acaip gidiklaniyo...tras olurken video cektim babasi telas yapmis surekli oglum diyip duruyo.izleyince ne guldum oglan istifini bozmuyo..li

Gunaydin hanimlar.
Ara sira okuyorum yazdiklarinizi.
Benim oglum haziranda dogacakken nisanda dogmustu hatirlatayim dedim Umari sizler ve bebekleriniz iyidir.
12 ay kontrolunde boyu 74 cm di. 11. Ay da 74tu. Bu hafta tekrar goturecegim kontrole. Bakalim uzamis mi. Uzamamissa tahlil yapilacak. Bebegi uzun olanlar ne yedirip ne iciriyorsunuz? Gercekten merak ediyorum. Gunde ne kadar sut, yogurt veriyorsunuz? Genetik diyecegim ama ben1.70 babasi 1.80 boyunda.

İki haftadir anneme goturuyorum okula giderken. Onceden annem bize gelip bakiyordu. Kardesimin de bebegi oldu. İkisine birden bakiyor yigit anam.

Bizim yeme seklimiz de hic degismedi. Hergun iki kofteyi corba icinde ezip yediriyorum. Meyveyi de pure yapiyoruz. Eline verince parcalayip atiyor. Kucuk parcalari da agzindan cikariyor. Ugrastirmayi seviyor kuzum. Bu arada ustten iki dis vardi. Dun alttaki iki dis patladi.

Yukarida birisi yazmis yerde ne bulursa agzina atiyor diye. Al bizden de o kadar.

Simdilik bu kadar hanimlar. Hepinize iyi gunler. Boy konusunda tavsiyelerinize ihtiyacim var.

Selam canlar Yeni hafta hepimize guzellikler getirsin insallah

Ardaannesi masallah akilli kuzuna Degisik gelmistir ona mutlaka. Yabancilardan da cekiniyorlar. Anne babalarinin yaninda olduklari kadar rahat yaramazlik yapamiyorlar. Esine de cok guldum. Bizim videolarda da hep telasli seslerimiz duyuluyor. Onlardan daha fazla korkuyoruz

Obenicokseviyor, boy genetik canim. Masallah sizler uzunsunuz. Yavrun da uzar endise etme. Ay olarak 2 ay var benim oglumla arasinda. 2 ay once benimki de 74-75 arasi idi, simdi 80. Bir sorunu yoktur. Yogurt gunluk bir kase, ayran da 1 su bardagi kadar tuketiyor (sordugun icin yazdim, boy uzunluguna bir etkisi oldugunu dusunmuyorum).

Merhaba kizlar, firsat bulmusken biraz yazayim... Eymen Asaf yemesine ragmen çok kilo almiyor 10 kilo civarinda hala, bu aylarda bayagi aktiflesti. Kapiyi kapat, tvyi kapat, isigi yak, bana getir, otur, kalk, ayakkabilarini getir vs. gibi isteklerimizi anliyor hemen yapiyor. Telefonla konusmaya bayiliyor, gunde bir kac sefer babasiyla telde konusuyor bicir bicir. En çok sasirdigim buyuk cocuklarin 23 nisan calismalarina giderken bir kaç sefer benimle gelmisti. Sarkiyi actigimizda ayni hareketleri yaparak oynuyor. Bazen ogle uykusunda kendi yatagima koyuyorum, uykusu bitince kendisi inip geliyor... Cok cabuk ogrenen bir çoçuk, en kotu huyumuz cok isiriyor burnunu , gozlerini, saclarini, kulak ve agzini sorunca gosteriyor. Bir kac aydir bezini acinca pipisini farketti seccadeyi gorunce namaz kilmaya calisiyorum, amin deyince elinize yuzune suruyor... Bayagi anlattim skici gelmemistir umarim. Saclar iyice uzadigi kivircik birde Cocuklugumda trt de cikan rescan vardi kivircik sacli ona benzedi iyice
Bana gelince kizlar 55 kiloya dustum.zorla yiyorum sirf biraz tavlanmak icin. Kizlar fazla zayiflik gercekten iyi degil, caninizi sikmayin, 60, 65 arasi iyi bence... Ramazanda kismetse emzirmeyi birakmayi dusunuyorum. Ben oruc tutarkende kaybediyorum
Allah kolayliklar versin hepinizi canlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…