2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar nasılsınız ? :) ihmal ettim sizleri biliyorum.
Biz kızımla şükür iyiyiz, benim boşanma davası hala sürüyor. Kasım da son duruşma görülecek artık karara bağlanır herhalde. Özetle bende durum bu. Umarım herkes iyidir.

Günaydınnn, hayırlı cumalar kızlarr.
Topik eridi gitti ya bende hep sitem ettim ama baktım herkes hayatın derdine düşmüş kimse gelmiyor bende gelmez oldum sizler nasılsınız, artık bebiş değil:) çocuklar nasıl diyeyim. Benim oğluşum bugün tam 18 aylık oldu. Zaman nasıl da çabuk geçiyor :) 09/04/2014-09/10/2015 :)
Haydi kızlar yine hareketlenelim. Aramızda tekrar hamiş olan var mı merak ettim.

Merhaba aktarcım nasılsın? Benim minik kızımda oğluşunla aynı gün doğdular, bugün 18. ayımızı tamamladık nice güzel yaşalara umarım

Merhaba aktarcım nasılsın? Benim minik kızımda oğluşunla aynı gün doğdular, bugün 18. ayımızı tamamladık nice güzel yaşalara umarım
Canim benim ben iyiyim sen nasilsin evet hatirliyorum ayni gun dogdulqr nice guzel yaslara benimde süt iznim bitti bugun (

Benim kızımda unutmayın oda ani gün doğdu benim minikimde alerjisi vardi yazmıştım sanırım halen fıs fıs kullanıyoruz köpek dişlerini çıkartıyor uyku yok gece sürekli uyanior sizler nerrlerdesinizz yazan olmayınca bakıp çıkıyorum

Sağolun güzeller biz de iyiyiz,çok sevindim yazmanıza, Jazzquell hayırlısı olsun,inşallah hallolsun bu sefer davan,yüzünüz hep gülsün bundan sonra tatlı kızınla

benim kızımın da huyları değişiyor,iyice cazgırlıklara başladı
Öğle uykusunda evde değilsek yandık,bugün yollardaydık,arabada az uyudu,akşam kriz geçirdi resmen,ilk kez diş çıkartmaya da bu kadar tepki veriyor son 10 gündür,dişe bölünen uyku da eklenince çıldırdı.en sonunda o ağlar ben ağlar ,öyle uyuyakaldı.

Haftada 2 gün anneli oyun grubuna başladık,bakalım bu ayı bitirince karar vericem devamına,ama şimdilik çok iyi geldi,evde sıkılıyor,orda yoruluyor,oyun için sıraya girmeyi,paylaşmayı öğreniyor,inşallah daha da iyi olur.

Ben de bazen çok yorgun hissediyorum,nefes alamıyorum gibi oluyor,başka kimseye de bırakamadığım için.Geçiyor Allah'tan,depresif,mutlu,değişken ruh hali :)
Dila yürümeye başlayınca tempo arttı tabi,kendime büyükler için olan boyama kitabı aldım,kafa dağıtmak için süper,tavsiye ederim kuzular uykudayken.

Bu arada doğumda aldığım korkunç 38 kiloyu da verdim şükür,çizelgeyi düzeltemiyorum.sıra geldi evlenince aldığım kilolara D3S1R3 senin işin benden kat kat kolaydır,zaten dikkatliydin,kolayca verirsin eminim

aktara cevap veren olmamış,daha 2.ye hamile kalan yok heralde ben zaten tek başıma yani yardım edecek kimse olmadan büyüttüğüm ve kilolardan da çok çektiğim için ne ruhen ne bedenen hiiiiç hazır değilim daha.nasıl bakıcam 2 olunca fıttırmadan bilemiyorum

Amin çok sağol canım Allah hepimize huzur ve mutluluk versin. Bu bizim kızlar çok cadılık yapıyorlar bende kızımın elinde oyuncak oldum resmen durmuyor hiç yerinde azı dişleri çıkıyor ve grip şu an dediğin gibi öğle uykusu kaçınca bütün apartmanı ayağa kaldırıyor
Bende onca şeyden çok sonra hem bazı şeylere karşı inancımı, hem güvenimi hemde duygularımı yitirdim kızım adına da üzülüyorum bir yanı eksik büyüyecek. Büyüklerim bir şans daha vermem için ısrarcı ama ben çok kararsızım.
Çarşamba günü aile terapistine gideceğiz İdil için en doğru kararı vermek istiyorum çünkü. Ama biliyorum ki aldatan yin aldatır.

Çok zor bir durum canım benim,en iyi sen bilirsin,ben nacizane fikrini yazarım müsade edersen ama asla kınamak ya da akıl vermek haddim değil onu da biliyorum çünkü yolun sonunda yalnız kalan,mücadele verecek olan sen olucaksın.yaşamakla,dışardan bakmak çook farklı.
Aynen katılıyorum,aldatan tekrar aldatır lafına,hele ki eşi lohusayken yapan bana göre değişmez.
Sana destek olmalıydı,minik bebeği evdeyken eve gelmeliydi,dünyanın en güzel anlarını kaçırıp başka yerde olan adamı aile terapisti de sen de iflah edemezsin.eğer miniği doğduğunda bile en yoğun sevgiyi kalbinde hissedip,eşine,9 ay yavrusunu taşıyan,stres olmadan,sütü kesilmesin diye üzülmeden lohusalık geçirmesi gereken anneye,doğduğu zaman sadece anne ve babasının sesini tanıyan bebeğine,yuvasına koşmadıysa bu adam,bu baba! Bu eş! bundan sonra da terapiyle ancak geçici süre iyi olur,iyi görünür,sonra yine özüne döner.eşi uykusuz gecelerde yalnızken,bebeği baba göğsünde susucakken yoktu,düzenli hayat,önüne konan yemeği özlemiştir ,onlar bizim kadar kendilerine bakamaz çünkü.istisnalar hariç tabi.

Çok kızıyorum sana yaşattıkları için,normalde ben 10 yıllık dostuma bile yorum yapmam kolay kolay,biliyor derim durumunu,hepimiz yaşımızı aldık,herşeyin farkındayız,ama sen yeni anne olmuştun,desteğe ihtiyacın vardı,o yüzden susamadım nolur kusuruma bakma..asla da umudunu kaybetme,ben senin gerçek eşini bulmadığını düşünüyorum,çünkü gerçek eşin senin gözündeki yaşa ve bebeğini babasız bırakmaya kıyamaz.evet kavgalar edersin,her anın mutlu geçmez belki ama seni üzdüğü günler çok azdır,kırmaları istemeden olur..aileler de işin içine girmez,eşin arkanda olur,sen hangi biriyle daha ne kadar uğraşıcaktın.

Baksana hayat uçuyor,kuzular 1,5 yaşında şaka gibi,mutlu olmak için yaşamalıyız ki onlar da bizi örnek alsın.
Annemle ilgili hiçbir yerde yorum yazmadım ben,ama senin için yazıcam,18 yıl babama katlanmış,çocuklarım için der durur,ben şimdi diyorum ki,keşke hayatını yaşasaymış,keşke bizim için durmasaydı,bizi de alıp gitseydi,boşandı ama 18 yıl sonra,yazık onca yıla.bunu da babasına aşık kız olarak yazıyorum.
Kız çocuğu direk bilinçaltına atıyor babadan,aileden gördüğünü,ben öyle yapmışım,son yıllarda bilinçaltı seanslarına,yaşam koçuna,melek koçluğuna gidince öğrendim kendimle ilgili gerçekleri.yanlış bir adamla kızına örnek olma,mutlu bir evlilikle ol ki,kızın da senin gibi seçim yapsın..
İnşallah gerçek eşini bul ki,yeniden doğ,boşa zaman kaybetmişim de,kızın zaten küçük,senin sevdiğini o da sevicektir..

Sana melek kartı açtım,yorumluyorum mesajları...

Sahip olduklarına hep şükrediyorsun ki bu çok güzel,hep dua ediyorsun,devam et,duyuyorlar.
Olmak istediğin kişi olmalısın,kafanı dinlemen gerekiyor,mutlaka kendinle başbaşa kal,sana ne iyi gelicekse onu yap,müzik dinle,açık havada otur,toprağa yalın ayak bas..ki sen bunları seviyorsun,kızını kokla,üzüntümü unutuyorum dediğin şey var ya hani,onu yap..sonra iç sesini dinle,sen zaten doğruyu biliyorsun,meleklerin sana yol gösteriyor,her zaman yanındalar,olması gereken olucak,aklında çalışmak var,çok paralı,maddi rahatlığa çıkacağın iş görünüyor,özgürlüğünü kazanıcaksın ve sonra geçmişe sünger çekip önüne bakıcağın ve hem maddi rahatlığı,hem de aşkı bulucağın çıkıyor,son kart gelecek kartıdır ve ben aşk kartını açtım,herkese çıkmaz aşk kartı,ben sana daha ne diyeyim

Simcacim ne güzel yazmissin jazquell icin iki defa okudum gozlerim dolarak. Insallah mutlu olacak birbirimizi tanimiyoruz ama ben mutlu olacagina inaniyorum

Simcacim ne güzel yazmissin jazquell icin iki defa okudum gozlerim dolarak. Insallah mutlu olacak birbirimizi tanimiyoruz ama ben mutlu olacagina inaniyorum

Amin inşallah,bunca zamandır yazışıyoruz dile kolay,tanıyormuşum gibi üzülüyorum ben de,herkes mutlu olsun

Rica etsem benim icin de kart acarmisin simca`m

Açarım tabii,sorucağın ya da şuna aç diyceğin konu varsa özelden yazıver,işe aç,özele aç desen de olur,net soru sorsan da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…